- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.021
Canim muslin battaniye varsa hiç emzirme önlüğüne tekrar para verme derim ben. Ben muslin örtünün iki ucunu birbirine bağlayıp boynumdan geçiriyorum ayni işi görüyor. Hatta bende emzirme önlüğü de var devamlı çantamda taşırım ama muslin örtü pusetinde devamli elimin altında oluyor. Önlüğü aramaktansa o daha pratik geliyor. Boynuma geçirip emziriyorum.Sağol canım bende dün arabada susturamadim çok ağladı müslin örttüm üzerimize öyle emzirdim. İhtiyacım var yani
Masallah canim. Allah nazardan korusun. Kilosu gayet iyi acele etme bence. Emmeyi seviyor sanırım oğlunKızlar 25 eylül doğumlu oğlum bugun aşımız vardı 9 kilo 67 cm olmuş mama vermiyorum geçen elma armut tattırdım ama o gece sabaha dogru kaka yaparken çok zorlandı sanki o yüzden 6 ayı beklicem bişeyler vermek için kilo alımı fazla zaten
Kandan alerji testi yapılsın dedi normaldr bazr devlet hastanesinde yapılırken cerrahpaşada yapılmıyormuş alerji pol bi görsün bakalım dedi yarın gidip başka tahliller için kan vericez. Alerji testi için kararsızım.Canım ben bişey yaptırmadım bende çok kararsızım açıkçası nasıl yapılıyor bilgin var mi
Evet canım bi ara mama aldı günde 1 defa veriyodum doymuyor mu diye uyumuyordu ama yok alışkanlık yapmış bu ayda hıc vermememe ragmen 1 kılo almıs sık emiyor canım meme de durmayı seviyor ben çekiyorum yoksa hiç çekmez kendini :)Masallah canim. Allah nazardan korusun. Kilosu gayet iyi acele etme bence. Emmeyi seviyor sanırım oğlun
Canım cok geçmiş olsun ya o yüzünde hala duruyor mu kızarıklıklr ben krem kullandm söndü hemen yün yaptı herlde bizimkiniKandan alerji testi yapılsın dedi normaldr bazr devlet hastanesinde yapılırken cerrahpaşada yapılmıyormuş alerji pol bi görsün bakalım dedi yarın gidip başka tahliller için kan vericez. Alerji testi için kararsızım.
Ben çeyizinden tülbent örtü kullanıyorum inçe olduğundan terletmiyor,çantada az yer kaplıyorEmzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba
Ne güzel canim masallah. Ben kavga kıyamet zor emziriyorum hiç iştahlı degil malesefEvet canım bi ara mama aldı günde 1 defa veriyodum doymuyor mu diye uyumuyordu ama yok alışkanlık yapmış bu ayda hıc vermememe ragmen 1 kılo almıs sık emiyor canım meme de durmayı seviyor ben çekiyorum yoksa hiç çekmez kendini :)
Canim muslin battaniye varsa hiç emzirme önlüğüne tekrar para verme derim ben. Ben muslin örtünün iki ucunu birbirine bağlayıp boynumdan geçiriyorum ayni işi görüyor. Hatta bende emzirme önlüğü de var devamlı çantamda taşırım ama muslin örtü pusetinde devamli elimin altında oluyor. Önlüğü aramaktansa o daha pratik geliyor. Boynuma geçirip emziriyorum.
Hmm o zaman müslini kullanayım sağolun kızlarBen çeyizinden tülbent örtü kullanıyorum inçe olduğundan terletmiyor,çantada az yer kaplıyor
Boynuma fular olarak da takıyorum:)) memnunum yani
Emzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba
Kızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Ben ilk banyosu dışında bütün banyolarını direk banyonun içinde yaptırdım canim. Son 1 aydır falan da küvetini kullanmıyorum ben tabureye oturup kucağıma alıyorum kucağımda yıkıyorum çok pratik oluyor. Öyle dene istersen belki sever canim.Kızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Kandan alerji testi yapılsın dedi normaldr bazr devlet hastanesinde yapılırken cerrahpaşada yapılmıyormuş alerji pol bi görsün bakalım dedi yarın gidip başka tahliller için kan vericez. Alerji testi için kararsızım.
Kızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Ben hala fileye koyup yıkıyorum canım. Benim oğlum da çok hareketli o yüzden tek yıkamıyorum bu aralarKızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Canım kulağına su kaçırmamak için ne yapıyorsun hiç başıma gelmedi öyle birşey ama korkuyorum ya kaçarsa diyeBen ilk banyosu dışında bütün banyolarını direk banyonun içinde yaptırdım canim. Son 1 aydır falan da küvetini kullanmıyorum ben tabureye oturup kucağıma alıyorum kucağımda yıkıyorum çok pratik oluyor. Öyle dene istersen belki sever canim.
Geçmedi canım üstüne bugün kan vardı bide sağol canımCanım cok geçmiş olsun ya o yüzünde hala duruyor mu kızarıklıklr ben krem kullandm söndü hemen yün yaptı herlde bizimkini
Ben duşa giriyorum dizime yatırıp yıkıyotımKızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Bi akrabamız ile konuşucam doktor onun fikrini alıcam yoksa iyi bi dermatolog araştırıp gidicem canım sen hangi şehırdesnValla canım çok haklısın napcaz böyle bi kaç yere sormak lazim
Ay cnm ya kıyamam kaşınıyor demek kiGeçmedi canım üstüne bugün kan vardı bide sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?