2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım bende dün arabada susturamadim çok ağladı müslin örttüm üzerimize öyle emzirdim. İhtiyacım var yani
Canim muslin battaniye varsa hiç emzirme önlüğüne tekrar para verme derim ben. Ben muslin örtünün iki ucunu birbirine bağlayıp boynumdan geçiriyorum ayni işi görüyor. Hatta bende emzirme önlüğü de var devamlı çantamda taşırım ama muslin örtü pusetinde devamli elimin altında oluyor. Önlüğü aramaktansa o daha pratik geliyor. Boynuma geçirip emziriyorum.

Masallah canim. Allah nazardan korusun. Kilosu gayet iyi acele etme bence. Emmeyi seviyor sanırım oğlun

Canım ben bişey yaptırmadım bende çok kararsızım açıkçası nasıl yapılıyor bilgin var mi
Kandan alerji testi yapılsın dedi normaldr bazr devlet hastanesinde yapılırken cerrahpaşada yapılmıyormuş alerji pol bi görsün bakalım dedi yarın gidip başka tahliller için kan vericez. Alerji testi için kararsızım.

Masallah canim. Allah nazardan korusun. Kilosu gayet iyi acele etme bence. Emmeyi seviyor sanırım oğlun
Evet canım bi ara mama aldı günde 1 defa veriyodum doymuyor mu diye uyumuyordu ama yok alışkanlık yapmış bu ayda hıc vermememe ragmen 1 kılo almıs sık emiyor canım meme de durmayı seviyor ben çekiyorum yoksa hiç çekmez kendini :)

Canım cok geçmiş olsun ya o yüzünde hala duruyor mu kızarıklıklr ben krem kullandm söndü hemen yün yaptı herlde bizimkini

Ne güzel canim masallah. Ben kavga kıyamet zor emziriyorum hiç iştahlı degil malesef

Ben çeyizinden tülbent örtü kullanıyorum inçe olduğundan terletmiyor,çantada az yer kaplıyor
Boynuma fular olarak da takıyorum:)) memnunum yani
Hmm o zaman müslini kullanayım sağolun kızlar

Kızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.

Emzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba

cnm aldım yanımda taşıyorum ama çok az kullandım pratik olur diye almıştım ama cebelleşiyorum resmen

tek başıma yıkayamıyorum ben de illa 2 kişi

Ben ilk banyosu dışında bütün banyolarını direk banyonun içinde yaptırdım canim. Son 1 aydır falan da küvetini kullanmıyorum ben tabureye oturup kucağıma alıyorum kucağımda yıkıyorum çok pratik oluyor. Öyle dene istersen belki sever canim.

Valla canım çok haklısın napcaz böyle bi kaç yere sormak lazim

Canım bende yanlız yikayamiyorum malesef iki kez denedim ama kulağına hep su kaçırdım aslında artık ve 'aber banyoya girip yıkamak lazim

Ben hala fileye koyup yıkıyorum canım. Benim oğlum da çok hareketli o yüzden tek yıkamıyorum bu aralar

Canım kulağına su kaçırmamak için ne yapıyorsun hiç başıma gelmedi öyle birşey ama korkuyorum ya kaçarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…