2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ilk aylarda esim almisti housmonn ferrum adi.sonra erken diye dolapda saklamistm o var evde.saglik ocagi niye bilgilendirmedi anlamadm aradim acmiyorlarda.kac damla nasil kullaniyorsunz
Kilosuna göre kullanın diyorlar canım bizim 7.200dü kilomuz 7 damla yeter dediler
Markasına göre değişiyormuş damla sayısı. Ben ferro sanol kullanıyorum kilosuna göre dedi dr ama vegaferon standart 4damlaymış canım.

Markasına göre değişiyormuş damla sayısı. Ben ferro sanol kullanıyorum kilosuna göre dedi dr ama vegaferon standart 4damlaymış canım.

Bana da sağlık ocağından vegaferon vermişlerdi canım. O zaman 8 kiloydu. 8 damla ver ama ilk bi hafta 4 damla ver sonra 8 damlaya çıkarsın demişti. Ne dedikleri belli değil gerçekten. İnsan kime inanacağını şaşırıyo

En iyisi cmt dr kontrolunu bekleyim.birde ben bir turlu aksam uykusunu duzene sokamadm.gunduzleri kendiliginden cok guzel uyuyor ama gece 12 veya 1 i buluyor.birde surekli uyanip emzik veriyorm uyuyor yada emziriyorm normalde burda okuduklarim 8 de uyutup bir kere uyaniyormus cok saairiyorm nasil uyku egitimi verdiniz.herseyi yaptim artik o bizi egitti pes ettik

Kullanmayan da çok kişi var. Bazı doktorlar 6 aydan önce önermiyor. Ben de 6 aydan önce kullanmayacağım. 6 aylık olunca kan tahlili sonucuna göre gerekirse kullanacağım.

Benim bebeğimde 9 en geç 10 da uyur. Rutine bağladık alıp yatak odasına gidiyorum karanlıkta emziriyorum yada mama veriyorum uyuyor. Sürekli aynı şekilde aksatmadan yapınca düzen oturuyor. 9 olunca esnemeyr başlıyor.

Gece hangi saatlerde kalkiyor.bizimkiside 9 da uyusa 10 da kalkuyor 12 ye kadar hic uyku yok gozlerinde.gecede saat basi kalkiyor

Benimde 24eylül başladık kan ilacına vermek için özel bir test yapmıyorlar.takip çizelgesinde kan ilacına başlanır 5.ayda deniyor.sağlık ocağı kendisi verdi.telefonu varsa arayıp sorun büyük ihtimal başlayın derler.bizde 24ocakta başladık.

Gece 12 gibi kalkıyor emziriyorum birde gece 3-4 gibi kalkıyor emziriyorum sonra 7-8 gibi uyanıyoruz .
Bizim daha düzenliydi 22de uyuyup gece 4te mama veriyordum sabah 7de kalkıyordu.iki haftadır kabus gece 4defa kalkıyo bağırarak aç mama veriyorum
. Doymuyor galiba anne sütü veremiyorum.2aydır. Formül mama yetmiyor sanki.5.aydayız ek birşey veren var mı gece?

Dis mi cikartiyor acaba.bizimki buldugu herseyi agzina sokup kasiyor oyle boyle degil . Dis cikartiyor diye tahmin ediyorm

Ben de sadece mama veriyorum canım sütüm hiç yok çünkü. Akşam 9 gibi 210 cc mama veriyorum sabah 9-10 a kadar uyuyor. Ek olarak ben elma armut püresi ve çok az yoğurt vermeye başladım

Ben de sadece mama veriyorum canım sütüm hiç yok çünkü. Akşam 9 gibi 210 cc mama veriyorum sabah 9-10 a kadar uyuyor. Ek olarak ben elma armut püresi ve çok az yoğurt vermeye başladım
Ay olarak tamamladı mı bende bir haftadır bir kaç kaşık havuç elma püresi suyu ,yoğurt birde kavanoz mama bir kaç kaşık tatırıyom belki diş çıkarıyor bilmiyorum sürekli elini yada birleyleri ağzına alıyor salya akıtıyor. Mama dozu az veriyorum sıksık gün içi dozu çoğaltmadım ondan sanırım.180cc çıkardım bu hafta.peki gün içinde kaç defa veriyorsun mama canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…