- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.061
Ben aldim cnim e bebekten resmen kurtarıcı. Kesinlikle her bebek çantasında olmasi gereken bi ürünEmzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba
Kilosuna göre kullanın diyorlar canım bizim 7.200dü kilomuz 7 damla yeter dedilerIlk aylarda esim almisti housmonn ferrum adi.sonra erken diye dolapda saklamistm o var evde.saglik ocagi niye bilgilendirmedi anlamadm aradim acmiyorlarda.kac damla nasil kullaniyorsunz
Ilk aylarda esim almisti housmonn ferrum adi.sonra erken diye dolapda saklamistm o var evde.saglik ocagi niye bilgilendirmedi anlamadm aradim acmiyorlarda.kac damla nasil kullaniyorsunz
Markasına göre değişiyormuş damla sayısı. Ben ferro sanol kullanıyorum kilosuna göre dedi dr ama vegaferon standart 4damlaymış canım.Kilosuna göre kullanın diyorlar canım bizim 7.200dü kilomuz 7 damla yeter dediler
Markasına göre değişiyormuş damla sayısı. Ben ferro sanol kullanıyorum kilosuna göre dedi dr ama vegaferon standart 4damlaymış canım.
Bende ferro sanol kullanıyorum canım o yüzden o zaman kilosuna göre dediler teşekkür ederim :)Markasına göre değişiyormuş damla sayısı. Ben ferro sanol kullanıyorum kilosuna göre dedi dr ama vegaferon standart 4damlaymış canım.
Kullanmayan da çok kişi var. Bazı doktorlar 6 aydan önce önermiyor. Ben de 6 aydan önce kullanmayacağım. 6 aylık olunca kan tahlili sonucuna göre gerekirse kullanacağım.Merhaba kizlar benim bebegim 24 eylulde dogdu.4 aylik asisinda demir ilacini yazmadilar.yorumlari okuyunca faekettm herkes kullaniyor.kendim alip baslasam mi 5 aylik olacak.cmt kontrolu var onu beklesem mi.dunku link atan bir arkadasn paylasimini okudum cok onemliymis demir ilaci.bir ay gecikmeli olacak cok uzuldm
Benim bebeğimde 9 en geç 10 da uyur. Rutine bağladık alıp yatak odasına gidiyorum karanlıkta emziriyorum yada mama veriyorum uyuyor. Sürekli aynı şekilde aksatmadan yapınca düzen oturuyor. 9 olunca esnemeyr başlıyor.En iyisi cmt dr kontrolunu bekleyim.birde ben bir turlu aksam uykusunu duzene sokamadm.gunduzleri kendiliginden cok guzel uyuyor ama gece 12 veya 1 i buluyor.birde surekli uyanip emzik veriyorm uyuyor yada emziriyorm normalde burda okuduklarim 8 de uyutup bir kere uyaniyormus cok saairiyorm nasil uyku egitimi verdiniz.herseyi yaptim artik o bizi egitti pes ettik
Gece hangi saatlerde kalkiyor.bizimkiside 9 da uyusa 10 da kalkuyor 12 ye kadar hic uyku yok gozlerinde.gecede saat basi kalkiyorBenim bebeğimde 9 en geç 10 da uyur. Rutine bağladık alıp yatak odasına gidiyorum karanlıkta emziriyorum yada mama veriyorum uyuyor. Sürekli aynı şekilde aksatmadan yapınca düzen oturuyor. 9 olunca esnemeyr başlıyor.
Mama sandalyesini aldinz mi memnun musunuzArkadaslar ebebek te joie mimzy lx mama sandalye fiyati 549 tl den 329 tl dusmus.uzun suredir takip ediyordum almak isteyen olursa oneririm.
Oyun halilarinda da indirim var
Aldim ama martta doluyor 180 gunumuz daha kullanmadikMama sandalyesini aldinz mi memnun musunuz
Gece 12 gibi kalkıyor emziriyorum birde gece 3-4 gibi kalkıyor emziriyorum sonra 7-8 gibi uyanıyoruz .Gece hangi saatlerde kalkiyor.bizimkiside 9 da uyusa 10 da kalkuyor 12 ye kadar hic uyku yok gozlerinde.gecede saat basi kalkiyor
Benimde 24eylül başladık kan ilacına vermek için özel bir test yapmıyorlar.takip çizelgesinde kan ilacına başlanır 5.ayda deniyor.sağlık ocağı kendisi verdi.telefonu varsa arayıp sorun büyük ihtimal başlayın derler.bizde 24ocakta başladık.Merhaba kizlar benim bebegim 24 eylulde dogdu.4 aylik asisinda demir ilacini yazmadilar.yorumlari okuyunca faekettm herkes kullaniyor.kendim alip baslasam mi 5 aylik olacak.cmt kontrolu var onu beklesem mi.dunku link atan bir arkadasn paylasimini okudum cok onemliymis demir ilaci.bir ay gecikmeli olacak cok uzuldm
Bizim daha düzenliydi 22de uyuyup gece 4te mama veriyordum sabah 7de kalkıyordu.iki haftadır kabus gece 4defa kalkıyo bağırarak aç mama veriyorumGece 12 gibi kalkıyor emziriyorum birde gece 3-4 gibi kalkıyor emziriyorum sonra 7-8 gibi uyanıyoruz .
Dis mi cikartiyor acaba.bizimki buldugu herseyi agzina sokup kasiyor oyle boyle degil . Dis cikartiyor diye tahmin ediyormBizim daha düzenliydi 22de uyuyup gece 4te mama veriyordum sabah 7de kalkıyordu.iki haftadır kabus gece 4defa kalkıyo bağırarak aç mama veriyorum
. Doymuyor galiba anne sütü veremiyorum.2aydır. Formül mama yetmiyor sanki.5.aydayız ek birşey veren var mı gece?
Bizimde aynı böyle daha çıkmadı bekliyoruz bizde :)))Kızlar sizce daha vakti var mı dişlerin :))))
Ben de sadece mama veriyorum canım sütüm hiç yok çünkü. Akşam 9 gibi 210 cc mama veriyorum sabah 9-10 a kadar uyuyor. Ek olarak ben elma armut püresi ve çok az yoğurt vermeye başladımBizim daha düzenliydi 22de uyuyup gece 4te mama veriyordum sabah 7de kalkıyordu.iki haftadır kabus gece 4defa kalkıyo bağırarak aç mama veriyorum
. Doymuyor galiba anne sütü veremiyorum.2aydır. Formül mama yetmiyor sanki.5.aydayız ek birşey veren var mı gece?
Sanada haber veririm canım. Sen cildiyeye mş götürdün
Ay olarak tamamladı mı bende bir haftadır bir kaç kaşık havuç elma püresi suyu ,yoğurt birde kavanoz mama bir kaç kaşık tatırıyom belki diş çıkarıyor bilmiyorum sürekli elini yada birleyleri ağzına alıyor salya akıtıyor. Mama dozu az veriyorum sıksık gün içi dozu çoğaltmadım ondan sanırım.180cc çıkardım bu hafta.peki gün içinde kaç defa veriyorsun mama canım.Ben de sadece mama veriyorum canım sütüm hiç yok çünkü. Akşam 9 gibi 210 cc mama veriyorum sabah 9-10 a kadar uyuyor. Ek olarak ben elma armut püresi ve çok az yoğurt vermeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?