2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Diş olabilir canım . Doymamak değil de huzursuzluktandır belki .

Normalde gün içinde 180 veriyorum sabah uyanınca bir de gece yatarken 210 veriyorum canım. 5-6 kere mama yiyordu ama ek gıdaya başlayınca 4e düştü mama sayısı. 13 şubatta 5 ay bitecek biz biraz erken başladık ek gıdaya anne sütü almadığı için. Bizimde sürekli eller ağızda salya akıtıyor çok. Diş çıkaracak damakları kaşınıyordur dedi doktorumuz

Kızlar benim sürekli bel sırt omuz ve kol ağrılarım var. Bebeğimi taşımaktan her yerim ağrıyor. Bütün gün kucağımda kalmak istiyor. Bu ağrılara nasıl bir çözğm bulabilirim ? Sizlerde de ağrı var mı ?

iiz canım senin söylediğin müziği dinlettim kızıma. O da ağlarken birden sustu ve dinledi. Artık geceleri uyutmak için kızımı emzirdiğimde o müziği açıyorum. Teşekkür ederim canım.

O ağrılar bende de var canım, voltarenle eşim masaj yapıyor üstüne de omuz boyun sırt egzersizi yapınca biraz rahatlıyorum ama çok düzenli yapamadığımdan bi türlü geçmiyor

Benim bebegim 15 gunlukken oldu canim, hemen iyilesiyor korkma.. giderken cok stres olmustum ama sonra iyiki akli ermeden cok hareketlenmeden yaptirmisim dedim

CNM ciddi bir gelişme Yok ama iyiye gidiyor yavaş yavaş inşallah.en son pazartesi trakeostomi açılmıştı.bir de uyandırdılar kendisini.ciddi bir gelişme olursa yazarım
İnşallah hep iyiye gidecek dua ediyorum kaan için. Pınara bizden selam söyle. Haberdar ettiğin için Sağol canım

Arkadaşlar bebeği parmak emen var mı Doktor iki üç yaşına kadar normal demişti ama yine de vazgeçmeyeceğinden korkuyorum ileriki yaşlarda
Bırakır canım merak etme. Bizimki de parmağını kopartacak derecede emiyordu parmağı bıraktı şimdi elinin tamamını sokmaya çalışıyor. Parmak emdiği dönem ben yanında yoksam onunla tatmin olup oyalanıyordu tek başına. şimdi eli ağzına girmeyince sinirlenip bağırıyor. Uyku eğitimi için de iyi bir şeymiş aslında

http://www.bebek.com/bebeginiz-nasil-tek-basina-uyur_m

Benim bebegim 15 gunlukken oldu canim, hemen iyilesiyor korkma.. giderken cok stres olmustum ama sonra iyiki akli ermeden cok hareketlenmeden yaptirmisim dedim

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah gelsin de o gün bende iyileşince iyiki yaptırmışız derim korkuyorum çok ağlar, canı acır ama elinde sonunda olacak. Bakalım hayırlısı olsun

Günaydın güzel anneler.bebişlerini zorlanmadan uyutan anneler nasıl uyutuyorsunuz? Uyku rutini uyguluyor musunuz? Güne kaçta başlıyor kaçta yatıyorsunuz?
Gunaydin..aksam beslendikten sonra /9 da/ altini aciyorum o sirada bacaklarina yagla masaj yapiuorum..sonra besige yatiriyorum..yputube da pist sesi var,onu aciyorum,mzigi agzina veriyorum.alini tutarak,basini oksayarak bir sure sonra daliyor uykuya..en gc 10 da uyumus oluyor..gece de genelde 4 gibi emiyor..sonra 7 de kalkiyor mutlaka kacta uyumus olursa olsun..
Gunduzleri 2 saatte bir uyumasina dikkat ediyorum ama gunduz daha zor uyuyor..ya arabasinda evde gezdirerek ya da hamak besigind sallayarak uyuyor..
Boyle yazinca farkettim de kendi kendine uyuma aloskanligi kazandiramamisim:))ama en zindan gece uyku saatlerini duzene sokmayi basardim:)

Babamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk

Allah yardimcin olsun canim..allah babana sifa versin..

Merhaba canım . Okuyorum yazdıklarınızı. Bu aralar canım sıkkındı. İki tanıdığımızın (biri çocuk birisi de genç bir anne) sağlıklarıyla ilgili kötü haberler aldım. Çok etkilendim bir şey yazmak gelmedi içimden. Allah onları sevdiklerine bağışlasın. Nasıl herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…