2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah canım sizeHaklısın canım sabırlı ve kararlı olmak lazım
Senden iyi uyku danışmanı olur canım
Topiğimizin uyku meleğisin:))

Alıştırma bardağı, biberonu alan var mı? Kızım biberonla diş kaşımayı sevdi. Önümüzdeki ay su içmeye başlayacak, şimdiden alabilirim..
Biz almıştık canım. Mama verdiğim için suda veriyordum zaten ama benim oğlum sevmedi biberonu çay bardağıyla içmek daha çok hoşuna gitti :))

Maşallah canım sizeHaklısın canım sabırlı ve kararlı olmak lazım
Senden iyi uyku danışmanı olur canım
Topiğimizin uyku meleğisin:))
Teşekkür ederim canım ama biraz da bebekle ilgili sanırım. Benim oğlum almaya çok açık bir bebek ondan sanırım. Bir de çok evhamlı olmamak lazım aşırı olmamak kaydıyla ağlaması da lazım bence öğrenmesi lazım böyle düşünüyorum ben :))

Saol canim

ben merkezdenim aılem hala Ordu da biz de ara ara gıdıyoruz çok şükür Asiso Ordu gerçekten çok güzel bir yer gidip gormenı çok isterim ilerde keşke daha önce gelseymişim dersin
Evet kardeşim baya gezdi resimler süper ötesi bayıldım doga deniz köyde öyle çok yakın kimse olmayınca gitmedik hiç canım

Sallanması gereksiz ama nerdeyse hepsinde aparat oluyor. Senin için Önemli olan şu : malum bebeğin büyüdü ve en geç 1ay sonra alt kademede kullanacaksın. Bebeği al kaldır çıkar vs bunlar ciddi efor istiyor . Yandan açılan modellere bak. Kanz, Kraft Garden ve calipso gibi. Çalıştığım dönem Kraft calipso çok tercih edilirdi. Uzun süre kullanıcam dersen 4yaşa kadar da avantaj sağlar. Resim ekte. Bu arada bu yeni model de var mı bilmiyorum ama eskisinde aynı zamanda içerden de açılabiliyordu. Yani bebeğin fermuar açmayı öğrenince kendisi de çıkabilir. Bu pazar günü ebebekte %28 indirim var o gün gidip inceleyebilirsin. Yoğunluk stok ve tanıtım bakımından Öğleden önce gitmeni tavsiye ederim.

Eklentiler

• 419C00F5-EC6D-46A2-AFA1-582587CD7728.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 111EFD98-582D-408D-970A-F886D5200D84.webp
    10 KB · Görüntüleme: 58
Yandan acilan modelde bebegi yandan cikarabiliyor muyum? Hic bilmiyordum bu ozelligi.
Ben de anne yanina cok alistim hemen yatagimda alip emzirip koyuyorum aslnda. Simdi park yataktan almasi dert uyuduktan sonra koymasi dert aslinda ama odasini heniz ayirmayacagim icin mantikli bi cozum de bulamadik.
Bilgi icin cok tesekkurler bu arada :)

Canım bebekler tabii ki kucakta olacak tabii ki annesinin koynunda mutlu olacak. Annesinin kokusunu alınca huzurlu olmayan bebek var mıdır? Fiziksel olarak zorlanıyoruz ama en önemlisi sevgimizi gösteriyoruz. Böyle bebekler büyüdüğünde daha sakin mutlu çocuklar olurmuş. Çevreye kulağını kapat bana kucağına alıştırmışsın diyenlere hayır ben alıştım bağımlı oldum kucağıma almaya diyorum

Ne kadar kötü. O bebeğin yaşadığı travmayı düşünüyorum da

Ay o cümle yokmu kucagına alıştırmışsın cümlesi hep bana da kullanıyorlarda bende beşiğinde uyurken ben zevkine kucagıma alıştrdm diyorum

Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah

allah şifa versin, babanla birlikte tüm şifa bekleyen hastalara da.. size de çok geçmiş olsun, inşallah kolayca bulunur ve nakil yapılır.

Allah yardımcınız olsun canim şifa versin. Çok üzüldüm eminim çok zordur ama lütfen güçlü olmaya çalış. İnsallah nakil icin uygun donör çıkar ve baban sağlığına kavuşur.

İnşallah beklediğiniz müjdeli haberi en yakın zamanda alırsınız canım . Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…