- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.181
Maşallah canım sizeCanım uyku rutinine bebeklerin alışması 2 haftayı buluyor. Sen ısrarla gündüzde gecede uygularsan pes ediyorlar ama kararlı olmak lazım. Biz genelde ağlayınca kıyamıyoruz hemen bırakıyoruz uygulamayı onlarda kurnazlar sürekli bu yöntemi kullanıyorlar. Zor ama biraz kulak tıkamak lazım ağlamalarına. Ben şahsen öyle yaptım şuanda da çok üstüne düşmüyorum o da anlamaya başladı artık. Beraber oynarken yapıyor şımarıklığını ama o kadar olacak :) onun haricinde kızdığımda falan hiç şımarmaya kalkmıyor hatta utanıp oyuncaklarını yüzüne kapatıyor ve susuyor hemen :)))
Biz almıştık canım. Mama verdiğim için suda veriyordum zaten ama benim oğlum sevmedi biberonu çay bardağıyla içmek daha çok hoşuna gitti :))Alıştırma bardağı, biberonu alan var mı? Kızım biberonla diş kaşımayı sevdi. Önümüzdeki ay su içmeye başlayacak, şimdiden alabilirim..
Teşekkür ederim canım ama biraz da bebekle ilgili sanırım. Benim oğlum almaya çok açık bir bebek ondan sanırım. Bir de çok evhamlı olmamak lazım aşırı olmamak kaydıyla ağlaması da lazım bence öğrenmesi lazım böyle düşünüyorum ben :))Maşallah canım sizeHaklısın canım sabırlı ve kararlı olmak lazım
Senden iyi uyku danışmanı olur canım
Topiğimizin uyku meleğisin:))
Saol canimCanım zaten standart genelde sallanabilir almıştık ama bi değişik oluyorlar yani sallamadık hiç onda o yüzden onu önemseme cibinliği bizim çatı gibi yüksekti hem şık duruyordu hemde yazın sinekten çok kolay koruduk ilaçsız hiç sinek giremiyor:)
ben merkezdenim aılem hala Ordu da biz de ara ara gıdıyoruz çok şükürBende orduluyum siz neresinden kızlar
Mesudiye canım sen neresindensin hemşeriymişiz haberimiz yok:)Bende orduluyum siz neresinden kızlar
Evet kardeşim baya gezdi resimler süper ötesi bayıldım doga deniz köyde öyle çok yakın kimse olmayınca gitmedik hiç canımben merkezdenim aılem hala Ordu da biz de ara ara gıdıyoruz çok şükürAsiso Ordu gerçekten çok güzel bir yer gidip gormenı çok isterim ilerde keşke daha önce gelseymişim dersin
Aynen canım ünyeliyim ben. Ordu çok güzel bir yer. Yazları gitmeye çalışıyorum bir kaç yılda bir de olsaMesudiye canım sen neresindensin hemşeriymişiz haberimiz yok:)
Sallanması gereksiz ama nerdeyse hepsinde aparat oluyor. Senin için Önemli olan şu : malum bebeğin büyüdü ve en geç 1ay sonra alt kademede kullanacaksın. Bebeği al kaldır çıkar vs bunlar ciddi efor istiyor . Yandan açılan modellere bak. Kanz, Kraft Garden ve calipso gibi. Çalıştığım dönem Kraft calipso çok tercih edilirdi. Uzun süre kullanıcam dersen 4yaşa kadar da avantaj sağlar. Resim ekte. Bu arada bu yeni model de var mı bilmiyorum ama eskisinde aynı zamanda içerden de açılabiliyordu. Yani bebeğin fermuar açmayı öğrenince kendisi de çıkabilir. Bu pazar günü ebebekte %28 indirim var o gün gidip inceleyebilirsin. Yoğunluk stok ve tanıtım bakımından Öğleden önce gitmeni tavsiye ederim.
Yandan acilan modelde bebegi yandan cikarabiliyor muyum? Hic bilmiyordum bu ozelligi.Sallanması gereksiz ama nerdeyse hepsinde aparat oluyor. Senin için Önemli olan şu : malum bebeğin büyüdü ve en geç 1ay sonra alt kademede kullanacaksın. Bebeği al kaldır çıkar vs bunlar ciddi efor istiyor . Yandan açılan modellere bak. Kanz, Kraft Garden ve calipso gibi. Çalıştığım dönem Kraft calipso çok tercih edilirdi. Uzun süre kullanıcam dersen 4yaşa kadar da avantaj sağlar. Resim ekte. Bu arada bu yeni model de var mı bilmiyorum ama eskisinde aynı zamanda içerden de açılabiliyordu. Yani bebeğin fermuar açmayı öğrenince kendisi de çıkabilir. Bu pazar günü ebebekte %28 indirim var o gün gidip inceleyebilirsin. Yoğunluk stok ve tanıtım bakımından Öğleden önce gitmeni tavsiye ederim.
Kaftan summer park yatak kullanıyorum gayet memnunumKizlar bana park yatak onerir misiniz
Buna da bakayom canim saol. Peki bu alt degistrme aparatini kullaniyor musunuz?Kaftan summer park yatak kullanıyorum gayet memnunum
Canım bebekler tabii ki kucakta olacak tabii ki annesinin koynunda mutlu olacak. Annesinin kokusunu alınca huzurlu olmayan bebek var mıdır? Fiziksel olarak zorlanıyoruz ama en önemlisi sevgimizi gösteriyoruz. Böyle bebekler büyüdüğünde daha sakin mutlu çocuklar olurmuş. Çevreye kulağını kapat bana kucağına alıştırmışsın diyenlere hayır ben alıştım bağımlı oldum kucağıma almaya diyorumÇok haklısın katılıyorum çok fazla üzerlerine düşüyoruz aglayisi bile okadar simarikcaki kucağıma alınca yan yan gülüyor zaten annemlerden sürekli aynı şeyleri duyuyorum sen alistirdin yok sürekli kucakta vs. Artık şaşırmış durumdayım birazda yapısal mi ne ? Bende aşırı hareketli bir bebekmisim bana cekmiste olabilir
İlk üç ay çok kullandım sonra hem sığmadı hem de hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı. Yerde battaniye üzerinde alıyorum artıkBuna da bakayom canim saol. Peki bu alt degistrme aparatini kullaniyor musunuz?
Ne kadar kötü. O bebeğin yaşadığı travmayı düşünüyorum daBiz hemen kucağa aldığmız için ağlamayı bilmiyorlar canım benim cocuklarda yalandan ağlar yaş gelmez çünkü telsiz kullandm hep hiç ağlatmadım ama hiç pişman değilim bu günler geçicek elbet ama ağlasalardı hep aklımızda kalıcaktı onlar üst katımda eltim oturuyor kızımdan 10 kücük kızı oldu benden snra oda telsiz aldı ama telsizi açmayı ihmal edip o cocugu bırakıp cıkıyordu ve salya sümük ağlıyordu cocuk bikere beşikten düşmüştü artık ağlamaktan çok kötü anılar bence..
Ay o cümle yokmu kucagına alıştırmışsın cümlesi hep bana da kullanıyorlarda bende beşiğinde uyurken ben zevkine kucagıma alıştrdm diyorumCanım bebekler tabii ki kucakta olacak tabii ki annesinin koynunda mutlu olacak. Annesinin kokusunu alınca huzurlu olmayan bebek var mıdır? Fiziksel olarak zorlanıyoruz ama en önemlisi sevgimizi gösteriyoruz. Böyle bebekler büyüdüğünde daha sakin mutlu çocuklar olurmuş. Çevreye kulağını kapat bana kucağına alıştırmışsın diyenlere hayır ben alıştım bağımlı oldum kucağıma almaya diyorum
allah şifa versin, babanla birlikte tüm şifa bekleyen hastalara da.. size de çok geçmiş olsun, inşallah kolayca bulunur ve nakil yapılır.Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
Allah yardımcınız olsun canim şifa versin. Çok üzüldüm eminim çok zordur ama lütfen güçlü olmaya çalış. İnsallah nakil icin uygun donör çıkar ve baban sağlığına kavuşur.Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
İnşallah beklediğiniz müjdeli haberi en yakın zamanda alırsınız canım . Çok geçmiş olsunYazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?