2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ordulu musun canım

Evet orduluyum 17 yasına kadar Ordu’da yaşadım güzel memleketim benim Hemsehrimiyiz? Olmasakda kader arkadaşıyız sıklıkla benımde iki çocukla günler geceleri kovalıyor ve bızım de en büyük sorunumuz uyku hem büyük hem küçük ama anladım ki bunun benle eğitimle vs ile alakası yok benım çocukların huyu bozuk ben uyutmak icin bir yağa bala batırmıyorum bazıları koyduğun yerde uyuyor bu da benım şansım kabullendım Asiso

Ayy canım benimm bende aynı şekil bazen sorun bende mi diye düşünüyorum ama buraya girmek beni motive ediyor herkeste aynı sorunlar var gönlüm herkesin bebeği uyusun ister ama tek olmamak insana güç veriyor.. Ben ordu Mesudiye liyim gerçi hiç gitmedim ama kardeşim yazın cok gitti ben evlendikten snra araba alıp gezdiği için ben kaçırdım :) inşallah nasip olur bigün gitmek

Teşekkür ederim canım sağlıkla büyüsün bebişin 160 veriyorum artık ve sıksık verdiğim için öğün sayısını düşüreceğim. Birde sabah meyve suyu öğlen sebze akşamüzeri yoğurt gece yatmadan pirinç unlu mama karışımı tatırıyom biraz daha düzelir diye düşünüyorum .dün iyi uyudu .yinede sabah erken kalkıyor alışkanlık oldu sanırım düzelticeğiz. Bizimkiside 2aydır mama ile anne sütü yok malesef.kilosu iyi ama.

Sağlıklı olsunlar da canım ne yapalım mamayla büyüsünler. Sabah 9 gibi uyanınca mama veriyorum ben armut püresi, yoğurt falan bunları ara öğün olarak veriyorum. Pirinç unu tam yatmadan yedirirsem acaba gece midesi rahatsız olur mu diye düşünüyorum ama sen uyuyor dediğine göre etmiyor herhalde denemek lazım :) biz sebze çorbalarına başlayacağız şimdi

Çok haklısın katılıyorum çok fazla üzerlerine düşüyoruz aglayisi bile okadar simarikcaki kucağıma alınca yan yan gülüyor zaten annemlerden sürekli aynı şeyleri duyuyorum sen alistirdin yok sürekli kucakta vs. Artık şaşırmış durumdayım birazda yapısal mi ne ? Bende aşırı hareketli bir bebekmisim bana cekmiste olabilir

Kızlar merhaba size bişey sorucam gece bebisin odası 22-23 derece ve ben üç kat kıyafet giydiriyorum(tulumu sevdiremedim) ve üzerine iki tan biri pamuk biri pelus battaniye ortuyorum iki katta altına giydiriyorum. Ancak elleri sıcacık bacakları ısınmıyor buz gibi oluyor neden olabilir bir bilginiz var midir?

Uykudan bahşedilmiş benim kızım da uyumuyor
Bi de tam emmiyor o yüzden çabuk acıkıyor sık sık emiyor.gündüzlerim emzirme uyutma ve pompayla geçiyor
Genelde akşam üstü 4-6 arası uyuyor o arada yemek falan yapıyorum
Uyku penceresini biz bi türlü tutturamadık 2 saatte bir uyutun deniyor ama yok nerde.
Teoride anladım uyku rutini yapacağız uyku saatlerine uyacağız ama pratikte bi türlü beceremedim
Gece 9 da odaya geçiyoruz, müzik açıyorum yanına uzanıyorum sonra emziriyorum
Emmemiz molalarla 1-2 saati buluyor
Uyursa şanslıyım uyumazsa gece 12 de uyuyor
Eşim artık isyan ediyor adam işten geliyor bizle bir saat ancak geçiriyor sonrası minnoşu uyutmak ile geçiyor. Ben artık bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Yine çok şükür isyan etmiyorum ama bu durum insanı çok yoruyor

Canım çok değil mi? Bizim de 22-23 derece askılı, uzun kollu ve patikli+Çorap giydiriyorum üstüne kalın penye battaniye örtüyorum
Bu arada benim bacaklarımda hep soğuktur üşğmediğim halde soğuk olur . O yüzden bacak değil sırtına bakıyorum

Bakayim hemen, peki alirken kesin sunlara dikkat et dedigin neler var

Ya aslında bende okadar yapmiyordum ama isinmayinca korktum acaba usutuyormuyum diye göğsü falan da buz gibiydi ben abartmisim bayağı . Acaba kızım kansız mi ?

Beni anlattın canım eşim isyanlarda oturup çay keyfi yapmayı özledim bu durum bayağı bir kötü erkekler için büyüdükçe düzene girer inşallah Allah yardımcımız olsun

Biz hemen kucağa aldığmız için ağlamayı bilmiyorlar canım benim cocuklarda yalandan ağlar yaş gelmez çünkü telsiz kullandm hep hiç ağlatmadım ama hiç pişman değilim bu günler geçicek elbet ama ağlasalardı hep aklımızda kalıcaktı onlar üst katımda eltim oturuyor kızımdan 10 kücük kızı oldu benden snra oda telsiz aldı ama telsizi açmayı ihmal edip o cocugu bırakıp cıkıyordu ve salya sümük ağlıyordu cocuk bikere beşikten düşmüştü artık ağlamaktan çok kötü anılar bence..

Cogunlukla öyleyiz canım benimkide sürekli emmek istiyor doymuyor mu desem kilosu iyi ama her dakka emse hiç hayır demez tam rutin yakalamasakta 9 da uyutmaya çalışıyorum bazen sık kalkıyor bazn dalıyor eşlere de vakit ayırmamz gerekiyor gerçekten insan iki sohbet etmeyi özlüyor zamanla düzeleek cnm sağlıkları yerinde olsun yeter

Bakayim hemen, peki alirken kesin sunlara dikkat et dedigin neler var
Canım zaten standart genelde sallanabilir almıştık ama bi değişik oluyorlar yani sallamadık hiç onda o yüzden onu önemseme cibinliği bizim çatı gibi yüksekti hem şık duruyordu hemde yazın sinekten çok kolay koruduk ilaçsız hiç sinek giremiyor:)

Canım uyku rutinine bebeklerin alışması 2 haftayı buluyor. Sen ısrarla gündüzde gecede uygularsan pes ediyorlar ama kararlı olmak lazım. Biz genelde ağlayınca kıyamıyoruz hemen bırakıyoruz uygulamayı onlarda kurnazlar sürekli bu yöntemi kullanıyorlar. Zor ama biraz kulak tıkamak lazım ağlamalarına. Ben şahsen öyle yaptım şuanda da çok üstüne düşmüyorum o da anlamaya başladı artık. Beraber oynarken yapıyor şımarıklığını ama o kadar olacak :) onun haricinde kızdığımda falan hiç şımarmaya kalkmıyor hatta utanıp oyuncaklarını yüzüne kapatıyor ve susuyor hemen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…