2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bana park yatak onerir misiniz
Canim benim buyuk oglum iki yasina kadar park yatakta yatti yeni gecti nirmal yataga. Benimki chicco boyu biraz kucuk . Diger yataklara gore pahali gerek yok o kadar para vermene annemlere de park yatak aldik. Gidince orda yatiyor. Ayni işi goruyor. Kumasi ses yapmayan saglam bir tane yeterli

Yaparsın canım bırkac haftanı feda ettıgınde gercekten alısıyorlar zaten bıyle de uykusuzuz oyuzden duzene gırecegıne ınanırsak daha kolay gelıyor. Bence de rutin ve saatlerle baslayabılırsın canım esıne de sana da sımdıden kolay gelsın

nebileyim canim nasilsiniz? Nasıl gidiyor? Ben bayağı zorlaniyorum. Gitgide de zorlasiyor. Büyük çok kiskaniyor. Buyuk oglum cok hareketli ve zor bir çocuk. Uzun uzun yazmiyorum. Annemle birlikte ancak yetiyoruz.
Uyku egitimine deginilmis. Deneyin olmuyorsada olmuyor diye üzülmeyin. Her bebek ayni degil hersey kitabina uymaz o yuzden. Karşinuzdaki robot degil. İki tane cocuktan sonra daha net anladım bunu. Çok farkli aralari az olmasina ragmen farkli sekilde gidiyor bazen. Uyku saatleri duzenleri tamamen ayri. Birbirlerinin rutinlerine uymuyorlar kesinlikle. Farkli sekilde uykuya geciyorlar. Onu yapma alışir boyle yap demekte boşmuş. Alişmiyorlarmış.

Evet canim ben demistim sefa beyi acibademe gore uygn kaliyor ama diger doktotlara gorede pahali biraz acikcasi ama dis diyince akan sular duruyor tabi onemli olan işini iyi yapmasi memenun kalmana sevindim cnm demostim esimin tarafida benim tarafimda hepnona gidiyoruz

Sanada geçmiş olsun canim. Giden araba olsun esin iyiymiş en büyük mutluluk o bence.

Uyumak için uyandır nasılmış canım. İlk defa duydum bu yöntemi

Evet ben de hic sevmedi diyip aliyorum hemen. Hic dayanamiyorum aglamasina.
Ss pat olmadi bizde uyumasi icin uyandiri da gize alamadim. Zaten uyutmak icin kan ter icinde kaliyoruz bi de yatagina koymadan hafif uyandirma fikri bana korkunc geliyor. Notmalde bebekler uyurken uyanacak gibi olunca pispislarsin tekrar dalar ya ben daha hic oyle birsey yasamadin. Aninda gozler aciliyor.
Artik gercekten tibbi bir sikintisi mi var diye dusunuyorum uyumasina engel olan.
Dun gundu hic uyumadigi gibi gece her saat basi uyandi aralarda da surekli cirpinmasindan ben uyuyamadim. Suan sarhos gibiyim gun nasil bitecek gece neler ysayacagiz diye dusunmekten kendimi alamiyorum

Yok canım bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz bu güzel birşey :) gece mama veriyorum 9 gibi 10 gibi falan da uyutuyorum ama pirinç unu daha mı şişirir mamadan daha yoğun ya ondan emin olamadım gece versem mi mama yerine onu diye

Pirinç unu mamasının hiçbir faydası yok diye biliyorum bebekler için. Formül mamalar en azından anne sütüne daha yakın içinde demir vitamin falan var. Formül mama versen daha iyi olmaz mı canım

Ya kızlar bebişlere ayakkabı patik kaç numara alıyorsunuz ben daha almadım kaç numara almalıyım benım oğlan 5 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…