- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.221
Canim benim buyuk oglum iki yasina kadar park yatakta yatti yeni gecti nirmal yataga. Benimki chicco boyu biraz kucuk . Diger yataklara gore pahali gerek yok o kadar para vermene annemlere de park yatak aldik. Gidince orda yatiyor. Ayni işi goruyor. Kumasi ses yapmayan saglam bir tane yeterliKizlar bana park yatak onerir misiniz
Yaparsın canım bırkac haftanı feda ettıgınde gercekten alısıyorlar zaten bıyle de uykusuzuz oyuzden duzene gırecegıne ınanırsak daha kolay gelıyor. Bence de rutin ve saatlerle baslayabılırsın canım esıne de sana da sımdıden kolay gelsınGece 9da odaya girdik 10:30 uyudu,12 gibi ağladı tekrar emzirdim.ğstelik evde misafir olmasına rağmen başardık bunu:)
uyku yazılarını eşime de okutuyorum.haftaya başlayacağız.o da destek olacak çünkü ikiniz de iyice bunaldık.ben ilk etapta uyku rutini ve uyku saatleri üzerinde duracağım.başarabilirsem desteksiz uyutmayı deneyeceğim.
Pınar sibirsky senden okumuştum onun videolarını da izledim,güzel paylaşımları var.heryerden bişeyler okuyorum bakalım yine başaramazsam akışına bırakacağım.
Evet canim ben demistim sefa beyi acibademe gore uygn kaliyor ama diger doktotlara gorede pahali biraz acikcasi ama dis diyince akan sular duruyor tabi onemli olan işini iyi yapmasi memenun kalmana sevindim cnm demostim esimin tarafida benim tarafimda hepnona gidiyoruzKızlar günaydın ferah günlerimiz olsun insallah ya burdan bir arkadaş N NGY sendin galıba canım bana doktor tavsiyesinde bulunan diş hekimi Sefa sevgel demiştin galıba çok teşekkür ederim canım çok memnun kaldık yalnız doktor nerden buldunuz benı dedi anlatması biraz zor oldu eşi de orduluymus hemşehrim çıktı sanırım Bursa’dan gitmeden bütün dişleri yaptırıcam Acıbadem de orda ki nin üç katı fıyat vermıslerdi iyiki de sormuşum size üstelik yaptırdıkları laboratuvar aynıymış çok sağol canım
Canım verilmiş sadakanız varmış size de geçmiş olsun
Sanada geçmiş olsun canim. Giden araba olsun esin iyiymiş en büyük mutluluk o bence.Canım çok üzüldüm Allahım acil sifalar versin . Benim esimde trafik kazası geçirdi araba perte çıktı çok şükür sadece kaburgaları kırıldı ,sağ salim çıktı hamdolsun. Üç günlük dünya ışte sevdiklerimize dua etmekten başka bişey gelmez elden . O yuzden topla kendini bebisine saril. İnşallah kurtulur baban iyi olur canım
Sanada geçmiş olsun canim. Giden araba olsun esin iyiymiş en büyük mutluluk o bence.
Uyumak için uyandır nasılmış canım. İlk defa duydum bu yöntemiCanım o hıssı ılk zamanlar bende yasadım ama kararlı bı baslayısla duzelıyor ben bır ay sonra yavas yavas basarmaya baslamıstım cok sert durmadıgım ıcın. Sunu sonrasan anlamıstım kı o huysuzlanıp aglıyor yada aa bunu hıc sewmedı cok agladı dedıgım durumları yanlıs yorumlamısım meger bebegım uykum geldı artık uyut benı yada uyumak uzere oldugumu anlıyorum gıbı bır alt metınle aglıyormus. Bunu anladıgımda o yapmakta oldugum seye devam ettıgımde kısa aurede aglama kesılıp uykuya gecıyor. Odaklanınca gercek bır aglama mı yoksa uyut benı annee aglaması mı anlıuormus ınsan benımkı asla yan yatmıyor ve gecen gun ssst pat pat yapayım dedım gozler yarıdaydı komple acıldı ve kahkahalarla gulmeye basladı. Tum uyku zıyan :) kaldır yatırdan bekledıgın sonucu göremezsen uyumak ıcın uyandır ı deneyebılırsın cok ıyı tavsıyeler var onun ıcın de
Ben kacirmisim olayi..esin kaza mi gecirdi?Çok sağol canım tabiki öyle çok şükür eşim iyi ya daha ne isterim .Allahım kimseye yasatmasin bize bağışladı şükürler olsun.
Evet ben de hic sevmedi diyip aliyorum hemen. Hic dayanamiyorum aglamasina.Canım o hıssı ılk zamanlar bende yasadım ama kararlı bı baslayısla duzelıyor ben bır ay sonra yavas yavas basarmaya baslamıstım cok sert durmadıgım ıcın. Sunu sonrasan anlamıstım kı o huysuzlanıp aglıyor yada aa bunu hıc sewmedı cok agladı dedıgım durumları yanlıs yorumlamısım meger bebegım uykum geldı artık uyut benı yada uyumak uzere oldugumu anlıyorum gıbı bır alt metınle aglıyormus. Bunu anladıgımda o yapmakta oldugum seye devam ettıgımde kısa aurede aglama kesılıp uykuya gecıyor. Odaklanınca gercek bır aglama mı yoksa uyut benı annee aglaması mı anlıuormus ınsan benımkı asla yan yatmıyor ve gecen gun ssst pat pat yapayım dedım gozler yarıdaydı komple acıldı ve kahkahalarla gulmeye basladı. Tum uyku zıyan :) kaldır yatırdan bekledıgın sonucu göremezsen uyumak ıcın uyandır ı deneyebılırsın cok ıyı tavsıyeler var onun ıcın de
Yok canım bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz bu güzel birşey :) gece mama veriyorum 9 gibi 10 gibi falan da uyutuyorum ama pirinç unu daha mı şişirir mamadan daha yoğun ya ondan emin olamadım gece versem mi mama yerine onu diyeCnm gece mamasını yatmadan en az 1 saat önce ver bence.Gercekten rahatsız olabiliyorlar.
Ben kızlarımda çok yaşadım mecburiyetten geç verdiğim oldu ama tok olup uyiyacaklarina tam tersi daha çok uyandılar.
Ama tabi senin tercihin akıl vermiş olmak istemem..
Afiyet olsun kuzuya bu arada:)
Pirinç unu mamasının hiçbir faydası yok diye biliyorum bebekler için. Formül mamalar en azından anne sütüne daha yakın içinde demir vitamin falan var. Formül mama versen daha iyi olmaz mı canımYok canım bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz bu güzel birşey :) gece mama veriyorum 9 gibi 10 gibi falan da uyutuyorum ama pirinç unu daha mı şişirir mamadan daha yoğun ya ondan emin olamadım gece versem mi mama yerine onu diye
Canım çok geçmiş olsun..Çok çok teşekkür ederim evet canım çocuğuma bağışladı Rabbim çok şükür.
Canım çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?