2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Rabbim yardımcınız olsun canım. Allahım Şafi ismiyle şifa versin babacığına inşallah, ve tüm hastalara. İnşallah en kısa zamanda nakil bulunur canım dualarım sizlerle

Allah yardımcınız olsun canım Rabbim babacığına şifalar versin

Aynen öyle çok haklısın zaten buyuduklerinde istesekte kucağa gelmeyecekler , duymamak lazım hiç birşeyi.Allahım hepsine sağlık versin de gerisi boş valla

Ne cesaret yazık çocuğa yatağı yanım dabasil odasına yatircam bilmiyorum ben ayrı bile uyuyamam o yuzden hala telsiz kullaanmadin

Allah şifa versin canım babana ve tüm hasta olup dua bekleyenlere

Canım çok üzüldüm Allahım acil sifalar versin . Benim esimde trafik kazası geçirdi araba perte çıktı çok şükür sadece kaburgaları kırıldı ,sağ salim çıktı hamdolsun. Üç günlük dünya ışte sevdiklerimize dua etmekten başka bişey gelmez elden . O yuzden topla kendini bebisine saril. İnşallah kurtulur baban iyi olur canım

Allah yardimciniz olsun..allah sifasini versin..

Canım gece uykusunu ben 11 saat olarak hesaplıyorum pınar sıbırsky den ızlemıstım sabah 7bucukta gune basladık aksam 8bucuk uyuması lazım. Uyuması zaman alıyorsa okadar saat erkenden odaya gecmek en dogrusu cunku 8bucuk bılemedın 9da uyumamıs olursa uyku trenı kacıyor gercekten. Bırde uyku penceresınde 2saat yazılıyor ama mesela bzıım ıcın gecerlı degıl bız 1.30da uyumus olmalıyız onun ıcın de engec 1.15 de uyku pozısyonu almıs olmamız lazım kı o arada bı hıckırık fln tutarsa en az 15dk suruyor ve uyku aralıgını cok da kacırmamıs oluyoruz. Bugun ıs yapmaktan kızın uykusuna yetısemedım 8bucukta uyumus olması gerekırken 9da zor uyudum ve cok huysuzlandı cok yoruldu.

Şu mübarek gece hürmetine Rabbim şafi adıyla şifa versin . Dualarımız baban için canım . İnşallah atlatır .

Canım o hıssı ılk zamanlar bende yasadım ama kararlı bı baslayısla duzelıyor ben bır ay sonra yavas yavas basarmaya baslamıstım cok sert durmadıgım ıcın. Sunu sonrasan anlamıstım kı o huysuzlanıp aglıyor yada aa bunu hıc sewmedı cok agladı dedıgım durumları yanlıs yorumlamısım meger bebegım uykum geldı artık uyut benı yada uyumak uzere oldugumu anlıyorum gıbı bır alt metınle aglıyormus. Bunu anladıgımda o yapmakta oldugum seye devam ettıgımde kısa aurede aglama kesılıp uykuya gecıyor. Odaklanınca gercek bır aglama mı yoksa uyut benı annee aglaması mı anlıuormus ınsan benımkı asla yan yatmıyor ve gecen gun ssst pat pat yapayım dedım gozler yarıdaydı komple acıldı ve kahkahalarla gulmeye basladı. Tum uyku zıyan :) kaldır yatırdan bekledıgın sonucu göremezsen uyumak ıcın uyandır ı deneyebılırsın cok ıyı tavsıyeler var onun ıcın de

Canım verilmiş sadakanız varmış size de geçmiş olsun

Gece 9da odaya girdik 10:30 uyudu,12 gibi ağladı tekrar emzirdim.ğstelik evde misafir olmasına rağmen başardık bunu:)
uyku yazılarını eşime de okutuyorum.haftaya başlayacağız.o da destek olacak çünkü ikiniz de iyice bunaldık.ben ilk etapta uyku rutini ve uyku saatleri üzerinde duracağım.başarabilirsem desteksiz uyutmayı deneyeceğim.
Pınar sibirsky senden okumuştum onun videolarını da izledim,güzel paylaşımları var.heryerden bişeyler okuyorum bakalım yine başaramazsam akışına bırakacağım.

Cnm gece mamasını yatmadan en az 1 saat önce ver bence.Gercekten rahatsız olabiliyorlar.
Ben kızlarımda çok yaşadım mecburiyetten geç verdiğim oldu ama tok olup uyiyacaklarina tam tersi daha çok uyandılar.
Ama tabi senin tercihin akıl vermiş olmak istemem..
Afiyet olsun kuzuya bu arada:)

Cnm Rabbim tez zamanda dualarınızın karşılığını versin inşallah .
Rabbim çok büyük yardımını esirgemez bizden.
Egerki İnşirah süresini biliyorsan bol bol oku anlamı çok güzel.
Bende her aklıma geldiğinde okuyacağım Kaan için okuduğum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…