- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.201
Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
Allah yardımcınız olsun canım Rabbim babacığına şifalar versinBabamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Canım bebekler tabii ki kucakta olacak tabii ki annesinin koynunda mutlu olacak. Annesinin kokusunu alınca huzurlu olmayan bebek var mıdır? Fiziksel olarak zorlanıyoruz ama en önemlisi sevgimizi gösteriyoruz. Böyle bebekler büyüdüğünde daha sakin mutlu çocuklar olurmuş. Çevreye kulağını kapat bana kucağına alıştırmışsın diyenlere hayır ben alıştım bağımlı oldum kucağıma almaya diyorum
Biz hemen kucağa aldığmız için ağlamayı bilmiyorlar canım benim cocuklarda yalandan ağlar yaş gelmez çünkü telsiz kullandm hep hiç ağlatmadım ama hiç pişman değilim bu günler geçicek elbet ama ağlasalardı hep aklımızda kalıcaktı onlar üst katımda eltim oturuyor kızımdan 10 kücük kızı oldu benden snra oda telsiz aldı ama telsizi açmayı ihmal edip o cocugu bırakıp cıkıyordu ve salya sümük ağlıyordu cocuk bikere beşikten düşmüştü artık ağlamaktan çok kötü anılar bence..
Allah şifa versin canım babana ve tüm hasta olup dua bekleyenlereYazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
Allah yardimciniz olsun..allah sifasini versin..Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
Canım gecmıs olsun allah yardımcınız olsunÇok sağolun
Canım gece uykusunu ben 11 saat olarak hesaplıyorum pınar sıbırsky den ızlemıstım sabah 7bucukta gune basladık aksam 8bucuk uyuması lazım. Uyuması zaman alıyorsa okadar saat erkenden odaya gecmek en dogrusu cunku 8bucuk bılemedın 9da uyumamıs olursa uyku trenı kacıyor gercekten. Bırde uyku penceresınde 2saat yazılıyor ama mesela bzıım ıcın gecerlı degıl bız 1.30da uyumus olmalıyız onun ıcın de engec 1.15 de uyku pozısyonu almıs olmamız lazım kı o arada bı hıckırık fln tutarsa en az 15dk suruyor ve uyku aralıgını cok da kacırmamıs oluyoruz. Bugun ıs yapmaktan kızın uykusuna yetısemedım 8bucukta uyumus olması gerekırken 9da zor uyudum ve cok huysuzlandı cok yoruldu.Uykudan bahşedilmiş benim kızım da uyumuyor
Bi de tam emmiyor o yüzden çabuk acıkıyor sık sık emiyor.gündüzlerim emzirme uyutma ve pompayla geçiyor
Genelde akşam üstü 4-6 arası uyuyor o arada yemek falan yapıyorum
Uyku penceresini biz bi türlü tutturamadık 2 saatte bir uyutun deniyor ama yok nerde.
Teoride anladım uyku rutini yapacağız uyku saatlerine uyacağız ama pratikte bi türlü beceremedim
Gece 9 da odaya geçiyoruz, müzik açıyorum yanına uzanıyorum sonra emziriyorum
Emmemiz molalarla 1-2 saati buluyor
Uyursa şanslıyım uyumazsa gece 12 de uyuyor
Eşim artık isyan ediyor adam işten geliyor bizle bir saat ancak geçiriyor sonrası minnoşu uyutmak ile geçiyor. Ben artık bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Yine çok şükür isyan etmiyorum ama bu durum insanı çok yoruyor
Şu mübarek gece hürmetine Rabbim şafi adıyla şifa versin . Dualarımız baban için canım . İnşallah atlatır .Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
Canım o hıssı ılk zamanlar bende yasadım ama kararlı bı baslayısla duzelıyor ben bır ay sonra yavas yavas basarmaya baslamıstım cok sert durmadıgım ıcın. Sunu sonrasan anlamıstım kı o huysuzlanıp aglıyor yada aa bunu hıc sewmedı cok agladı dedıgım durumları yanlıs yorumlamısım meger bebegım uykum geldı artık uyut benı yada uyumak uzere oldugumu anlıyorum gıbı bır alt metınle aglıyormus. Bunu anladıgımda o yapmakta oldugum seye devam ettıgımde kısa aurede aglama kesılıp uykuya gecıyor. Odaklanınca gercek bır aglama mı yoksa uyut benı annee aglaması mı anlıuormus ınsan benımkı asla yan yatmıyor ve gecen gun ssst pat pat yapayım dedım gozler yarıdaydı komple acıldı ve kahkahalarla gulmeye basladı. Tum uyku zıyan :) kaldır yatırdan bekledıgın sonucu göremezsen uyumak ıcın uyandır ı deneyebılırsın cok ıyı tavsıyeler var onun ıcın deİyiyim canim cok saol.
Mastit gecti daha dogrusu sertlik bi kac gune yavas yavas kuculerek gitti ama icerde bi agri kalmisti. Sanki memenin icini bicakla lime lime etmissin gibi. O da bugun bitti. Ne illet biseymis Allah kimsenin basina vermesin.
Bu arada uyku ile ilgili yazilan herseyi okudum. Diger arkadaslarin skayetler de benimki gibi. Sabahtan aksama kadar dusunuyorum bunuyku sornunu nasil cozucem diye. bir suru yazi okudum video dinledim ama pratige dokemiyorum.
Yari uykulu haliylebyatagina koydugum an huysuzlasip aglamaya basliyo ve olan uyku da gidiyor. Yan yatmayi hic sevmez yan kiydugum an yuzustu donmeye calisiyor oyle olunca sirtina pat patta yapilmiyor. İnanilmaz bunaldim yine bu aralar 4 bck ay gecti gittikce duzelir umidiyle ama suan zerre umit kalmadi bende
Canım çok geçmiş olsun allah acik şifa versin..Çok sağolun
Canım verilmiş sadakanız varmış size de geçmiş olsunCanım çok üzüldüm Allahım acil sifalar versin . Benim esimde trafik kazası geçirdi araba perte çıktı çok şükür sadece kaburgaları kırıldı ,sağ salim çıktı hamdolsun. Üç günlük dünya ışte sevdiklerimize dua etmekten başka bişey gelmez elden . O yuzden topla kendini bebisine saril. İnşallah kurtulur baban iyi olur canım
Gece 9da odaya girdik 10:30 uyudu,12 gibi ağladı tekrar emzirdim.ğstelik evde misafir olmasına rağmen başardık bunu:)Canım gece uykusunu ben 11 saat olarak hesaplıyorum pınar sıbırsky den ızlemıstım sabah 7bucukta gune basladık aksam 8bucuk uyuması lazım. Uyuması zaman alıyorsa okadar saat erkenden odaya gecmek en dogrusu cunku 8bucuk bılemedın 9da uyumamıs olursa uyku trenı kacıyor gercekten. Bırde uyku penceresınde 2saat yazılıyor ama mesela bzıım ıcın gecerlı degıl bız 1.30da uyumus olmalıyız onun ıcın de engec 1.15 de uyku pozısyonu almıs olmamız lazım kı o arada bı hıckırık fln tutarsa en az 15dk suruyor ve uyku aralıgını cok da kacırmamıs oluyoruz. Bugun ıs yapmaktan kızın uykusuna yetısemedım 8bucukta uyumus olması gerekırken 9da zor uyudum ve cok huysuzlandı cok yoruldu.
Cnm gece mamasını yatmadan en az 1 saat önce ver bence.Gercekten rahatsız olabiliyorlar.Sağlıklı olsunlar da canım ne yapalım mamayla büyüsünler. Sabah 9 gibi uyanınca mama veriyorum ben armut püresi, yoğurt falan bunları ara öğün olarak veriyorum. Pirinç unu tam yatmadan yedirirsem acaba gece midesi rahatsız olur mu diye düşünüyorum ama sen uyuyor dediğine göre etmiyor herhalde denemek lazım :) biz sebze çorbalarına başlayacağız şimdi
Cnm Rabbim tez zamanda dualarınızın karşılığını versin inşallah .Yazdım yazdım sildim çok kötüyüm şu an.. İsmen olmasına gerek yok kalbinizden geçirseniz duanızı yeter kızlar. 10 gün içinde karaciğer nakli lazımmış babama. 4. derece yakınları dışındakiler için yapılacak protokollere vakit yok. Daha fazla dayanamayabilirmiş. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifalarını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?