2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
tek tek okudum hepinize teşekkür ederim, mina çok ağladı dermanım yok yazmaya... İyi ki varsınız...
Ben bayadr giremiyidm buraya canm cok gevmisleri okuyamadm ama senjn msjini okidum allah dayanma gucu versin sanada ailenede cok zor biliyorum bende yasadm allahim.en acilinden sifa versin insallah

Aynen canım bende istsnbulda yalnızım , bakıcı arıyorum ama içime sinen kimse olmadı daha. Çok zor çok

Canım benimki biberon alıyor arada veriyorum halasına falan ama günlük işleri yapmaya bile fırsat vermiyor öglen bagımsız bi kaç saat uyuması gerekiyor aslında hersey yarım kalıyor sürekli uyandığı için

Çok saol canım cevabın için aslında bende çok okuyorum pek sallama taraftarı değilim ama uyutamayınca mecbur kalıyorum dediğin çok doğru bebekler uyku döngüsünde nasıl uyuduysa öyle devam etmek istiyor ama yarı uyanık yataga koyuyorum ya cok ağlamaya başlıyor geri alıyorum kucagımda sakınleşmiyor meme veriyorum ozaman uykuya dalıyor buda malesef 30 yada 45 dk yı geçmiyor .. birde bizde şöyle bi durum oldu biliyosun ilk dogdugu zamanlar gece 12 de yatıyordu ama 4 .5 saat kesintisiz uyuyodu ben bunu erkene çektim ama sürekli uyanıyor çok sık kalkıyor pzrtesi günü Dısardaydm eve geç geldik uykusu 12 yi buldu o gün yine 4 bucuk saat uyudu neden erken yatınca sık uyanıyor acaba onu bilemedim ve hiç kanmıyor da emzikte almıyor sende erkene çekmiştin uykusunu böyle bişey yaşadın mı

Canım Allah Şâfî dir. Babana şifa versin inşallah. Sana da kolaylıklar versin.

Canım benim kızım Bebek arabasında da durmuyor maalesef sadece kucak ve tercihen benim kucağım. Artık dermanım kalmadı, geceleri de 1,5/2 saatte bir uyanıyor. Gece de dinlenemiyorum. Gece uykusuna geçmesi 12 yi 1 i buluyor. O da kavga kıyamet. Yok öyle beşiğine koydum başını okşadım falan, imkansız olmuyor
Kendimi çok beceriksiz ve yorgun hissediyorum.
Poşet bir iki dk en fazla oyalıyor, çıngırak ve diş kaşıyıcıların yüzüne bakmadı. Atak haftası da değil.. bilmiyorum nolacak.

Kızlar destekli oturması için hala erken mi? Biz bir hafta sonra 5 aylık olucaz. Kucağıma alıp ayaklarının üstüne biraz bastırdığımda bazen dizlerini büküp totosunu yere koyuyoda :)

Kızlar destekli oturması için hala erken mi? Biz bir hafta sonra 5 aylık olucaz. Kucağıma alıp ayaklarının üstüne biraz bastırdığımda bazen dizlerini büküp totosunu yere koyuyoda :)
Benimkisi.artik resmen oturuyor.oturmak icin agliyot babasi bazen kucaginda oturtturuyor ama ben oturtmuyorm erkwn diye one dogru ayaklarina dogru egiliyor birakinca hemen.cmt dr soracam ek gida ve oturma icin ne derse onu yapicam.

Canım evet cunku bunlar kurulmus saat gibi bellı zamanlarda uyanıyorlar. Benımkı ılk zamanlad gece 12de yatıp öğlenleri 12 ye kadar emıp uyuyordu boyle bır duZenı vardı ılk zamanlar. Sonra ben bu yatma saatını zorla 10bucuga cektım bu da bızı epey zorlamıstı. Sımdı 8bucuk 9lara cekmek için ugrasıyorum yaklasık bır aydır fln bu saatlerde mutlaka uyutuyorum ancak kacta uyutursam uyutayım gece uykusuna kesın dalıs ıcın mutlaka saat 10bucugu beklıyor suan. Örnegın 9da uyuduysa bı 10gıbı uyanıyor emmek ıstıyor emzır gaz cıkart derken hooop saat yıne 10bucuk oluyor ve uyuyor. Bır aydır ılk kez bugece 10bucukta uyanmadı bende sasırdım :) ınsallah basarılı oluyorumdur da bu ara uyanmasını kaldırabılırım. Cunku uyku kalıtesını bozuyor malesef buyuzden duzen degıstıgı ıcın hem sık uyanabılıyorlar hem kendılerıne ara beslenme yaratıyorlar. Yalnız au da var dısarıda oldugun zaman gec yattı ya o gece yorgunluktan da uyuyamayıp sık uyanmıs olabılır. Bebeklerde bızım gubı cok yorgun olduklarında fazla uyarılmıs olduklarından ıyı uyuyamıyorlar ve gef yattıkları ıcın erken baslıyorlar gune

İyiyim canim cok saol.
Mastit gecti daha dogrusu sertlik bi kac gune yavas yavas kuculerek gitti ama icerde bi agri kalmisti. Sanki memenin icini bicakla lime lime etmissin gibi. O da bugun bitti. Ne illet biseymis Allah kimsenin basina vermesin.
Bu arada uyku ile ilgili yazilan herseyi okudum. Diger arkadaslarin skayetler de benimki gibi. Sabahtan aksama kadar dusunuyorum bunuyku sornunu nasil cozucem diye. bir suru yazi okudum video dinledim ama pratige dokemiyorum.
Yari uykulu haliylebyatagina koydugum an huysuzlasip aglamaya basliyo ve olan uyku da gidiyor. Yan yatmayi hic sevmez yan kiydugum an yuzustu donmeye calisiyor oyle olunca sirtina pat patta yapilmiyor. İnanilmaz bunaldim yine bu aralar 4 bck ay gecti gittikce duzelir umidiyle ama suan zerre umit kalmadi bende

Benimkisi.artik resmen oturuyor.oturmak icin agliyot babasi bazen kucaginda oturtturuyor ama ben oturtmuyorm erkwn diye one dogru ayaklarina dogru egiliyor birakinca hemen.cmt dr soracam ek gida ve oturma icin ne derse onu yapicam.

Aaaa aynen canım. Ne kadar oldu senin kuzu? Oturup ayaklarını görüncede direk onlara eğiliyo. Bide heyecanlanıyo kolları falan titriyo, ayaklarını tutucak diye kucağımızda falan oturtsak sorun olur mu ki acaba. Bizimde 16sında kontrol, o zaman sorabilirim ancak

24 eylul dogumlu.kafasiyla kalkmaya calisiyor hep.yarin kontrolu var soracam dr ins.valla biz kucakta oturtuyoz onemli olan beli desteklemek yuk binmesin diye.tek basinada one yigiliyor ayaklara sanirim daha dengeyi saglayamadigindan.

Seni çok iyi anlıyorum bizimki de aynı . Bide bir buçuk ay sonra ise başlıcam bi düzen kuramiyotum her gece aynı saatte yatağa geliyoruz ama iki veya üç saaat uyuması için uğraşıyorum

Kızlar günaydın ferah günlerimiz olsun insallah ya burdan bir arkadaş N NGY sendin galıba canım bana doktor tavsiyesinde bulunan diş hekimi Sefa sevgel demiştin galıba çok teşekkür ederim canım çok memnun kaldık yalnız doktor nerden buldunuz benı dedi anlatması biraz zor oldu eşi de orduluymus hemşehrim çıktı sanırım Bursa’dan gitmeden bütün dişleri yaptırıcam Acıbadem de orda ki nin üç katı fıyat vermıslerdi iyiki de sormuşum size üstelik yaptırdıkları laboratuvar aynıymış çok sağol canım

İnşallah başarırsın canım şu cocuk bakmanın en zor yanı uykuymus iki cocuk ta beni uykuda çok yordu gerçekten bebekliğinn tadını çıkaramıyoruz uyku sorunları yüzünden bi an önce yaz gelip dısarı cıkıp hergün korkmadan banyo yaptırmann hayalini kuruyorum şimdiden

Seni çok iyi anlıyorum bizimki de aynı . Bide bir buçuk ay sonra ise başlıcam bi düzen kuramiyotum her gece aynı saatte yatağa geliyoruz ama iki veya üç saaat uyuması için uğraşıyorum
Anlamadım gitti bu bebekler el bebek gül bebek temiz sıcak yataklarında neden uyumazlar:) ben artık diyorum bizlerin ilgisi arttıkça bunlar şımarıyor .. kızımda da öyleydi ben sabahtan kalkar odasını komple temizler havalandırırdm banyo yaptırırdm bi uzun uyumazdı aynı ayda dogan görümcemn arkadasnın kızı vardı sabah sabah görümcemn evine kahvaltıya giderdi öglen akşama kadar ev ev gezerdi o kız heryerde uyurdu deli olurdum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…