2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Her bebek farklı canım ss patpata dua edenncok anne var ama bızde cok ters tepti :) senın bebısıne de uygun olan bı uyuma seklı vardır mutlaka bırde uyku arkadası fln almadım ama ince bi battanıyesı var uyurken ustune örtüyorum gözüne kadar cekıp ellerıyle battanıyeyı oksayarak uyuyor acaba senın mınnos da boyle bırsey sevebılır mı

Uyumak için uyandır nasılmış canım. İlk defa duydum bu yöntemi
Bayagı kitlesi olan bi yöntem :) soyle bebegı kucakta fln nasıl olursa uyutuyorsun besıgıne yatırdıgında gözlerini bi kere acacak ve enson yatagında kapatmasını sağlayacak bı hareketle bebegı uyandırıyorsun. Zaten uykuya gectiği için gözleri cok kısa acıp o hareketi kestiğinde yenıden uyumaya devam edıyor bebek. Boylece uykusu bolundugunde de bı sekılde kendı basına gozunu kapatıp uykusuna devam etmesı hedeflenıyor. Bi kerelık uyandırma hareketlerıne örnek olarak burnunu oksama, ayagını gıdıklama gıbı seyler verılmıstı canım ben hıc denemedım cunku uykuya devamedemezse yenıden yatırmak en az yarım saat zaman alıyormus

Ya kızlar bebişlere ayakkabı patik kaç numara alıyorsunuz ben daha almadım kaç numara almalıyım benım oğlan 5 aylık
Canım ayakkabı bebek ıcın uygun degıl dıyebılıyorum patık de orgu hedıye cok geldı ama ev hep sıcak oldugu ıcın hıc gıydıremedım nerede gıydırecegımı de bılemıyorum yazık kuculuyor hepsi

Ya kızlar bebişlere ayakkabı patik kaç numara alıyorsunuz ben daha almadım kaç numara almalıyım benım oğlan 5 aylık
Hamileyken bir heves çorap gibi giyilen panduf, spor ve klasik ayakkabı aldım ama hep pandufu kullanıyoruz. Doğduğunda da oluyordu halaa oluyor sıcacık tutuyor ama klasik olan süs diye kalır çünkü ayağı top gibi şiş paşamın :)) sporu neyseki büyük almışım ama onu da daha hiç giymedi. Ayaklanana kadar bişey almayacağım artık, ne alsam bir ay sonra olmuyor

Çok geçmiş olsun canım. Arabanın yeri dolar elbet, Rabbim yenisini nasip etsin. Allahım esirgeyip korusun babaları anaları evlatları.

Pirinç unu mamasının hiçbir faydası yok diye biliyorum bebekler için. Formül mamalar en azından anne sütüne daha yakın içinde demir vitamin falan var. Formül mama versen daha iyi olmaz mı canım
Formül mama veriyorum canım zaten kararsız kaldım pirinç unu konusunda ama şuan gerek yok diye düşünüyorum. Elma, armut, yoğurt,çorba ve mama veriyorum zaten

Formül mama veriyorum canım zaten kararsız kaldım pirinç unu konusunda ama şuan gerek yok diye düşünüyorum. Elma, armut, yoğurt,çorba ve mama veriyorum zaten
Pirinc ununun faydasi yok ama tam pirinc unu kullanirsaniz cok faydali,ikisi farkli
Tam pirinc unu kabugu alinmamis esmer pirincten üretiliyor

Riskli bir yöntem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…