- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.241
Ben kacirmisim olayi..esin kaza mi gecirdi?
Cok gecmis olsun..allah sevdiklerimizin acilarini gostermesin isallah
Her bebek farklı canım ss patpata dua edenncok anne var ama bızde cok ters tepti :) senın bebısıne de uygun olan bı uyuma seklı vardır mutlaka bırde uyku arkadası fln almadım ama ince bi battanıyesı var uyurken ustune örtüyorum gözüne kadar cekıp ellerıyle battanıyeyı oksayarak uyuyor acaba senın mınnos da boyle bırsey sevebılır mıEvet ben de hic sevmedi diyip aliyorum hemen. Hic dayanamiyorum aglamasina.
Ss pat olmadi bizde uyumasi icin uyandiri da gize alamadim. Zaten uyutmak icin kan ter icinde kaliyoruz bi de yatagina koymadan hafif uyandirma fikri bana korkunc geliyor. Notmalde bebekler uyurken uyanacak gibi olunca pispislarsin tekrar dalar ya ben daha hic oyle birsey yasamadin. Aninda gozler aciliyor.
Artik gercekten tibbi bir sikintisi mi var diye dusunuyorum uyumasina engel olan.
Dun gundu hic uyumadigi gibi gece her saat basi uyandi aralarda da surekli cirpinmasindan ben uyuyamadim. Suan sarhos gibiyim gun nasil bitecek gece neler ysayacagiz diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Bayagı kitlesi olan bi yöntem :) soyle bebegı kucakta fln nasıl olursa uyutuyorsun besıgıne yatırdıgında gözlerini bi kere acacak ve enson yatagında kapatmasını sağlayacak bı hareketle bebegı uyandırıyorsun. Zaten uykuya gectiği için gözleri cok kısa acıp o hareketi kestiğinde yenıden uyumaya devam edıyor bebek. Boylece uykusu bolundugunde de bı sekılde kendı basına gozunu kapatıp uykusuna devam etmesı hedeflenıyor. Bi kerelık uyandırma hareketlerıne örnek olarak burnunu oksama, ayagını gıdıklama gıbı seyler verılmıstı canım ben hıc denemedım cunku uykuya devamedemezse yenıden yatırmak en az yarım saat zaman alıyormusUyumak için uyandır nasılmış canım. İlk defa duydum bu yöntemi
Canım ayakkabı bebek ıcın uygun degıl dıyebılıyorum patık de orgu hedıye cok geldı ama ev hep sıcak oldugu ıcın hıc gıydıremedım nerede gıydırecegımı de bılemıyorum yazık kuculuyor hepsiYa kızlar bebişlere ayakkabı patik kaç numara alıyorsunuz ben daha almadım kaç numara almalıyım benım oğlan 5 aylık
Canım gecmıs olsun allah beterınden saklasınÇok teşekkürle canım aynen bin şükür .
Hamileyken bir heves çorap gibi giyilen panduf, spor ve klasik ayakkabı aldım ama hep pandufu kullanıyoruz. Doğduğunda da oluyordu halaa oluyor sıcacık tutuyor ama klasik olan süs diye kalır çünkü ayağı top gibi şiş paşamın :)) sporu neyseki büyük almışım ama onu da daha hiç giymedi. Ayaklanana kadar bişey almayacağım artık, ne alsam bir ay sonra olmuyorYa kızlar bebişlere ayakkabı patik kaç numara alıyorsunuz ben daha almadım kaç numara almalıyım benım oğlan 5 aylık
Çok geçmiş olsun canım. Arabanın yeri dolar elbet, Rabbim yenisini nasip etsin. Allahım esirgeyip korusun babaları anaları evlatları.Canım çok üzüldüm Allahım acil sifalar versin . Benim esimde trafik kazası geçirdi araba perte çıktı çok şükür sadece kaburgaları kırıldı ,sağ salim çıktı hamdolsun. Üç günlük dünya ışte sevdiklerimize dua etmekten başka bişey gelmez elden . O yuzden topla kendini bebisine saril. İnşallah kurtulur baban iyi olur canım
Ben bir tane aldım canım 16 numYa kızlar bebişlere ayakkabı patik kaç numara alıyorsunuz ben daha almadım kaç numara almalıyım benım oğlan 5 aylık
Amin canim. Çok şükür...Çok sağol canım tabiki öyle çok şükür eşim iyi ya daha ne isterim .Allahım kimseye yasatmasin bize bağışladı şükürler olsun.
Formül mama veriyorum canım zaten kararsız kaldım pirinç unu konusunda ama şuan gerek yok diye düşünüyorum. Elma, armut, yoğurt,çorba ve mama veriyorum zatenPirinç unu mamasının hiçbir faydası yok diye biliyorum bebekler için. Formül mamalar en azından anne sütüne daha yakın içinde demir vitamin falan var. Formül mama versen daha iyi olmaz mı canım
Çok geçmiş olsun canım. Arabanın yeri dolar elbet, Rabbim yenisini nasip etsin. Allahım esirgeyip korusun babaları anaları evlatları.
Canım gecmıs olsun allah beterınden saklasın
Pirinc ununun faydasi yok ama tam pirinc unu kullanirsaniz cok faydali,ikisi farkliFormül mama veriyorum canım zaten kararsız kaldım pirinç unu konusunda ama şuan gerek yok diye düşünüyorum. Elma, armut, yoğurt,çorba ve mama veriyorum zaten
Onu nerede bulabilirim canım markette hiç gözüme çarpmadıPirinc ununun faydasi yok ama tam pirinc unu kullanirsaniz cok faydali,ikisi farkli
Tam pirinc unu kabugu alinmamis esmer pirincten üretiliyor
Riskli bir yöntem tabiiBayagı kitlesi olan bi yöntem :) soyle bebegı kucakta fln nasıl olursa uyutuyorsun besıgıne yatırdıgında gözlerini bi kere acacak ve enson yatagında kapatmasını sağlayacak bı hareketle bebegı uyandırıyorsun. Zaten uykuya gectiği için gözleri cok kısa acıp o hareketi kestiğinde yenıden uyumaya devam edıyor bebek. Boylece uykusu bolundugunde de bı sekılde kendı basına gozunu kapatıp uykusuna devam etmesı hedeflenıyor. Bi kerelık uyandırma hareketlerıne örnek olarak burnunu oksama, ayagını gıdıklama gıbı seyler verılmıstı canım ben hıc denemedım cunku uykuya devamedemezse yenıden yatırmak en az yarım saat zaman alıyormus
Geçmiş olsun canımEvet canım çok teşekkür ederim ise giderken kaza yaptı kaburgaları kırık onun haricinde iyi çok şükür
Internetten alicam ben,organik tam pirinc unu diye yazin farkli markalarin ürünleri çıkar karşiniza,ben makarnavitma diye bi marka var ordan alcamOnu nerede bulabilirim canım markette hiç gözüme çarpmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?