2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cok guzel yazmissin canim. Kizlar biraz daha uysal. Bende evden disari cikmiyorum. Cikmam herekirse mecburiyetten cikiyorum. Anneme gidiyoruz. Bizdede cogu gun sizin gibi geciyor. Tum gun onlarin ozbakim ihtiyaclarini giderme oyunla geciyor. Buyugu ayakta sallayarak uyutuyorum birsey izlerken oynarken ona anlatmami istiyor hep . Oda konusuyor. Suan yeni yeni cumle kurmaya basladi. Kelimeler soyluyor tektek. Ama cok huysuz. Sinirli. Vurmaya calisiyor firlatiyor oyuncaklari. Firlatma vurma huyunu biraktirmaya calisiyorum. Emzirirken yanima geliyor . Uyutacakkdn onu uyutmami istiyor. Gozlemliyor beni, yaninda gulerek konusmuyorum kardesiyle. Benim yedirmemi benim uyutmami sagliyo. Gece gunduzun devami. Gece de uyaniyor ayakta salla diyor. Uykusu cok az. Kendi krndine uyumaz. En ufak sesten uyanir. Gece su ve sut icme var. Gunduz disari cikartamazsam dans ediyoruz ancak oyle yoruluyor. Yemek yedirirkende masal anlatiyorum hikayeler oyle yiuor. Yemek iside uzun suruyor. Hic saniye boş vakit yok. Bir sey olmazsa agliyor devamli. Yada aglayarak istiyor. Kucagima oturuyor kucukle ilgilenmiyim diye. Arada seviyor kardesini. Bizimkinde pek uyum yok. Kesinlikle yalniz birakmiyorum ikisini.

Kızlar merhaba... Ek gıdaya geçen annelerimiz bebeklerinize nasıl çorbalar yapıyorsunuz sadece sebze mi ? Tavuk suyu koyuyor musunuz içine bilgi verirseniz çok sevinirim
Canim organik koy tavugu degilse tavuk suyu koymani onermem. Ben buna daha baslamadim. İlk sebze corbasina basladim buyuk ogluma tarhana. Kemik suyu koyuyordum hala koyuyorum. Kimi bir besleyiciligi yok diyo. Ben koymaya vevam ediyorum tagini koymuyorum

Organik köy tavuğu alacağım... Saolun öneriniz içinntarhana da var ev yapımı zamanı var sanırım onun için bende sebzeden başlayayım artık

Kızlar merhaba... Ek gıdaya geçen annelerimiz bebeklerinize nasıl çorbalar yapıyorsunuz sadece sebze mi ? Tavuk suyu koyuyor musunuz içine bilgi verirseniz çok sevinirim
canm dr bize neler verecegimizi bide verecegmz corbalarn tarifini yazili bi kagit verdi tavuk suyu bi kere koydm midesi bulandi icemedi bidada koymadm

Organik köy tavuğu alacağım... Saolun öneriniz içinntarhana da var ev yapımı zamanı var sanırım onun için bende sebzeden başlayayım artık
Biz de sebze çorbalarıyla başladık canım bugün köyden gelen tavuğu kendim kaynattım suyunu koydum gayet güzel yedi bundan sonra imkanım oldukça tavuk ve et suyu koymayı düşünüyorum

Bebeğine atopik dermatit teşhisi koyulan anneler doktor nasıl bi tedavi önerdi hangi ilaçları verdi. Dün kızımı dr a götürdüm boynunda kizarliklar vardı dr egzama dedi poposuna geçmeyen pisik vardı mantar olmuş dedi 4 5 tane ilaç verdi

Ne güzel yazmışsın. Anne olmadan önce kendi kendime söz verdim asla şikayet etmeyeceğim dedim . Bir tanıdığım çocuk bakmak çok zor bazen alıp karnıma geri koyasım geliyor dedi . Annemin benim için böyle bir şey dediğini hayal ettim de çok üzülürdüm herhalde. Sense ne güzel sevgiyle heyecanla büyütüyorsun kızlarını.

Kabiz bebegine kuru kayisi suyunu iciriyordum. Kasik mamasina da koyuyordum buyuk oglumda. Kabizliga birde bal kabagi iyi geliyor. Yemeklere katiyordum. Kacinci ay yiyebilir dra sorarak verirsiniz vermek isteyen. Buyuk oglum kabizdi hep kabiz olmamasi icin yemegine dikkat ettim yemekleri ona gore yaptim. Kabiz bebek annelerine yardimci olur belki. Zeytinyaginida yemek pistikten sonra biraz fazla ekliyordum.

5haftalik gebelik için bu deger normal mi kese göründü 35770.6 yarın öğrencem ama cogul gebelikte olabilir diyorlar

Ben kardeşimin yaşadığı şehirde göz doktoruna götürdüm .Hala gezmedeyiz biz salı günü dönüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…