- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.361
Benim de o konuda endiselerim vardi ama Su ana kadar hic elini degmedi kolyeye bir sikinti yasamadik..istersen gozun uzerindeyken dene kisa surelerde,sorun olmuyirsa yavas yavas uzatirsin sureyi.Bende aldim ama bogazina takmak guvenli olur mu acaba diye dusunup duruyorum emin olamadigim icin takmadim.. cekistiriyor mu senin ki boynunu?
Ayagina takanida gordum. Bana daha guvenli geldi sanki.Bende aldim ama bogazina takmak guvenli olur mu acaba diye dusunup duruyorum emin olamadigim icin takmadim.. cekistiriyor mu senin ki boynunu?
Ben gün içinde meyve yoğurt veriyorum canım bu hafta da çorbalara başladık :)Bende ortalama 1 saat önce veriyorum zaten şu anda sadece günde 1 defa gece maması birde gündüz çok az meyve veriyorum.
Şimdilik iyi gidiyor tat denemelerimiz bakalım.
Bugün gideceğiz doktora canım tekrar sorcam alışkın değilim 5 kere falan kaka yapmasına gerçi normal kakası falan ama yine de tekrar sorayım emin olayım :)Al bneden de o kadar benimkode 4 5 kere yapiyor ek gidaya basladigimizdan beri isalde deil ama genede bnde doktora sorucaktim normal mi die senin msjini gordm
Biz varız canım ağlamıyor ama sürekli uyanDı dalmak içinde meme istiyor gaz iyice birikiyor sabah bezini açıp bacaklarını kaldırınca çıkan gazlar bebeğimi güldürdü okadar diyim :))Kızlar bebeğinde gaz sancısı devam eden var mı? Bu gece 3 ten 7 ye kadar gazdan dolayı uyuyamadı kızım . Gerçi ilk dönemdeki gibi ağlamıyor ama uyuyamıyorda. Yeğenimin 1 yaşına kadar sürmüş. Bu bizde genetik galiba
Bana da hep öyle diyorlar canım dışarı çıkmaya fırsatın bile kalmayacak falan valla hepsini yapıyorum eşimle de çocuğumla da arkadaşlarımla da çıkıyorum. Öyle söyleyenlere de çocuk bu yapacak diyorum ne yapayım yani olacak. Her çocuğun huyu bir değil ki benim oğlum çok uysal bir bebek AllahtanCanım zaten hamileyken bir başladı" bu daha iyi zamanların" hala sürüyor. Şimdi sırada "hareketlenince görürüm seni "var. İnternette okudum bebeklerin 6 ay atak dönemiyle ilgili bir yazının altındaki yorum şöyleydi" siz asıl ergenliği görün"
Canım zaten hamileyken bir başladı" bu daha iyi zamanların" hala sürüyor. Şimdi sırada "hareketlenince görürüm seni "var. İnternette okudum bebeklerin 6 ay atak dönemiyle ilgili bir yazının altındaki yorum şöyleydi" siz asıl ergenliği görün"
Normal canım ek gıdaya biraz değişik yaklaşabiliyorlar. Ben ilk armut püresiyle başladım mesela tatlı olduğu için onu sevdi. Yoğurtta bizde zorlandık ama 3 gün vermeye devam ettim alıştı şimdi yiyor. Belki biraz daha tatlı meyvelerden başlarsan daha rahat yiyebilir. Bizde 13 Eylül doğumluyuz canım 210 cc mama veriyorum benim de sütüm hiç yok maalesef bana biraz az geldi mama miktarı ama belki senin kızın o kadarla doyuyor olabilir bazı bebekler az ama sık beslenmek isteyebiliyormuş. Havuç suyu için şuan erken diye biliyorum doktorum ilk elma armut gibi meyvelerle başla sonra yoğurt verirsin sonra patates kabak balkabağı ve havuç çorbalarıyla devam et dedi bize canımherkese günaydın uykusuz bir geceden sonra çok üzgünüm kızımı daha önce gündüz ve gece uykuda mama içiriyordum (çünkü sütüm az ilk iki ay emmediği için sağınca 10-20cc çıkıyor ikisinden) dün mama içireye çalıştıkça gündüz uyandı içmedi gecede emzirdikten sonra mama veriyordum biberon ağzına değer değmez ittirdi içmedi doymayınca ağladı uyumadı. gün içindede en iyi ihtimalle 3 saatte bir 90cc ancak içiyor. 20 eylül doğumlu sizin bebekleri duyunca benim kızım oldukça az besleniyor. 4 aylık olup gece kaşık maması falan veren varmı. onu deneyeyim bi süre uyur belki diyorum. çünkü çalışıyorumda aynı zamanda. işe başlayınca uykusuzluktan zaten sütüm azalmıştı iyice çekilecek diyede korkuyorum. bu arada anne sütünüde sadece uykulu döneminde alıyor her zaman emziremiyorum
2. ayından bu yana böyle istahsız halbuki ilk iki ay çok güzeldi kilo alımıda yemeside ama emmiyordu emsin çok istedim ama bu seferde düzensiz oldu ve süt yetmedi. şimdiyse iştahsız.
tadımlara başladım yoğurtla geçen hafta ama onada pek istekli değil bi yemek kaşığından ileriye gidemedik. dün havuç suyu verdim o da rahatsızmı ettiki gece diyorum. kızımı çok seviyorum. bedenen ve zihnen bunları düşünmekten yorgunum uzun oldu ama tecrübeli anne varse lütfen yardım normalmi yaşadıklarımız
ek gıda için çok erken. mamayı enjektörle vermeyi denedin mi?herkese günaydın uykusuz bir geceden sonra çok üzgünüm kızımı daha önce gündüz ve gece uykuda mama içiriyordum (çünkü sütüm az ilk iki ay emmediği için sağınca 10-20cc çıkıyor ikisinden) dün mama içireye çalıştıkça gündüz uyandı içmedi gecede emzirdikten sonra mama veriyordum biberon ağzına değer değmez ittirdi içmedi doymayınca ağladı uyumadı. gün içindede en iyi ihtimalle 3 saatte bir 90cc ancak içiyor. 20 eylül doğumlu sizin bebekleri duyunca benim kızım oldukça az besleniyor. 4 aylık olup gece kaşık maması falan veren varmı. onu deneyeyim bi süre uyur belki diyorum. çünkü çalışıyorumda aynı zamanda. işe başlayınca uykusuzluktan zaten sütüm azalmıştı iyice çekilecek diyede korkuyorum. bu arada anne sütünüde sadece uykulu döneminde alıyor her zaman emziremiyorum
2. ayından bu yana böyle istahsız halbuki ilk iki ay çok güzeldi kilo alımıda yemeside ama emmiyordu emsin çok istedim ama bu seferde düzensiz oldu ve süt yetmedi. şimdiyse iştahsız.
tadımlara başladım yoğurtla geçen hafta ama onada pek istekli değil bi yemek kaşığından ileriye gidemedik. dün havuç suyu verdim o da rahatsızmı ettiki gece diyorum. kızımı çok seviyorum. bedenen ve zihnen bunları düşünmekten yorgunum uzun oldu ama tecrübeli anne varse lütfen yardım normalmi yaşadıklarımız
Bugün gideceğiz doktora canım tekrar sorcam alışkın değilim 5 kere falan kaka yapmasına gerçi normal kakası falan ama yine de tekrar sorayım emin olayım :)
Benim kızınmında öyle canım özellikle ayakları çorabın içinde çok terliyor ve bu yüzden soğuk oluyor ayakları. Geçe üzeri hep örtülü olduğundan çorapsız yatırıyorum ben ayakları sıcacık oluyor rahat da ediyorkızlar bebeklerinizn el ve ayakları terliyor mu ? acaba sadece benim oğlumun mu öyle diye merak ettim aşırı sıcak olmasa bile genellikle nemli
Ahh ahh he güzel eczaneden bizede aynısını öyledir damla uyku yapar diye bizde hiç uyku yapmadıCanim zaditen sizde uyku yaptı mı ya ilaçtan yada rahatladigi için bugün kızım 3.5 saat kesintisiz uyudu gündüz. ben şok.
1-2 aylıkken çok denedim kabul etmedi eds yönteminide denedim onuda kabul etmediek gıda için çok erken. mamayı enjektörle vermeyi denedin mi?
Tamam canım sorayım bilgilendiririm seni deBzide haberdar edermisim cnm bizim daha kntle cok var dedihin gibi bizimde kakasi normal sari sadece sayisi fazla
aslında ek gıdaya verdiği tepki evet normal sayılır ama iştahsızlığı ve uykuda besleme işi beni bunalttı drumuzda kandır yedir diyor mide kapasitesi küçülürse büyük sorun dedi ama kanmıyor 2 aydır gündüz boğuşuyordum. 1 aydır gece meme ile kandırdım ama artık biberonu almıyo bazen 5 saat 90 ccyle duruyo. myveye alışıp sebze yemez dedi dr ondan sebze vermiştim. süt yetse yada mamayı düzenli içse ek gıda henüz erken geliyorNormal canım ek gıdaya biraz değişik yaklaşabiliyorlar. Ben ilk armut püresiyle başladım mesela tatlı olduğu için onu sevdi. Yoğurtta bizde zorlandık ama 3 gün vermeye devam ettim alıştı şimdi yiyor. Belki biraz daha tatlı meyvelerden başlarsan daha rahat yiyebilir. Bizde 13 Eylül doğumluyuz canım 210 cc mama veriyorum benim de sütüm hiç yok maalesef bana biraz az geldi mama miktarı ama belki senin kızın o kadarla doyuyor olabilir bazı bebekler az ama sık beslenmek isteyebiliyormuş. Havuç suyu için şuan erken diye biliyorum doktorum ilk elma armut gibi meyvelerle başla sonra yoğurt verirsin sonra patates kabak balkabağı ve havuç çorbalarıyla devam et dedi bize canım
Biz meyveyle başladık canım şuan çorbaları da yemeye başladı öyle bir sorun yaşamadık ama her bebek farklı tabi. Bazı bebekler iştahsız olabiliyor benim kardeşimde aynı senin kızın gibiydi annem baya zorladı bir şekilde yedirmeye çalıştı. 9 aylıkken kendini kusturmayı öğrendi her yediğini çıkarmaya başladı aşırı kilo kaybetmeye başladı sonunda hastaneye yatmaya kadar gitti iş çok ciddi bir tedavi gördü ölümden döndü resmen. Sonradan farkettik ki kardeşim aslında kendine yetecek kadar yiyormuş o bize az geliyormuş şuan 11 yaşında hala yemek yemeyi sevmez ve minyon bir çocuk ama sağlıklı. Midesi küçülecek diye zorlama bence sonuçta çok aç kalınca bir şekilde yiyecek yemek. Büyüdükçe de yeme alışkanlıkları damak tatları herşey değişiyor o zaman belki biraz daha yoluna girer.aslında ek gıdaya verdiği tepki evet normal sayılır ama iştahsızlığı ve uykuda besleme işi beni bunalttı drumuzda kandır yedir diyor mide kapasitesi küçülürse büyük sorun dedi ama kanmıyor 2 aydır gündüz boğuşuyordum. 1 aydır gece meme ile kandırdım ama artık biberonu almıyo bazen 5 saat 90 ccyle duruyo. myveye alışıp sebze yemez dedi dr ondan sebze vermiştim. süt yetse yada mamayı düzenli içse ek gıda henüz erken geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?