2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bize öyle birşey demedi canım 6 ay dolunca götürürsünüz dedi göz doktoruna da oraya götürücem daha önce benim ameliyat olduğum doktor vardı ona güveniyorum o yüzden ona götürücem :)
Bize de düşük kilolu ve biraz erken doğdu diye söyledi rop muayenesini. Göz doktoru da küvezde oksijen tedavisi gördüyse gözde hasar kalabiliyor o yüzden gerek yok size ama yapalım yine de dedi. Çok şükür bir şey çıkmadı.

Benim de kardeşimde şaşılık vardı canım genetik olmasın diye götüreceğim bakalım aklımda Kalmasın

Ben gün içinde meyve yoğurt veriyorum canım bu hafta da çorbalara başladık :)
6. Aydan sonra inşallah yavaş yavaş bende başlarım inşallah.
Bugün kontrolümüz vardı hemde rota aşısının 2. Dozu vardı yaptırdık.
Artık yabancılara baya dudak büzüyor Afra:)
Hemşiremiz az sevmek istedi içli içli dudak büzerek ağladı boncuğum..

Cnm biz 13 Eylül doğumluyuz 1 haftadır falan akşamları kaşık maması veriyorum çunku biberonu asla kabul etmedi ama kaşık masını güzel yiyor 1 çay bardagı kadar da olsa..kilo alimi 2 ay üst üste iyi olmadığı icin mama verdim yani ek gıda sayılmaz ama yinede sadece sütümü alsaydı diyorum.Ama bunada şükür tabiki.
Gündüzde çok az meyve püresi veriyorum.
Sadece anne sütüyle beslemiyoruz ama kilomuz 2 ay 250 gr ilerledi bu yüzden mama vermek zorunda kaldım.

Bizimki de doktorunu sevmiyor nedense korkuyor ondan :) bir de dedesine karşı biraz soğuk. Geçen ağlıyordu susmayınca dedesi ne istiyorsun oğlum diye biraz bağırıp sesini yükseltti şuan gitmek istemiyor dedesinin kucağına

Üç kız çocuklu bir anne olarak iyiki varlar iyiki onlar benim evlatlarım diyorum.
Bir arkadaşımız bahsetmişti nasıl 3 çocuğa yetebildiğini..
Aslında bize verilen annelik duygusu her çocukta istemsiz olarak yetebilecek seviyeye geliyor.
12 yaşında 8 yaşında ve 5 aylık kızlarım,mucizelerim....
Hemen hemen etrafımdaki herkes hani birde erkek olsaydı dedi ,diyenleri görmedim duymadım:)
Herbirine ayrı zaman ayırman gerekiyor ve bunu zorda olsa yapıyorum,sağlıkları yerinde olsun hepsi geçiyor.. yorgunluklar tatlı anılara dönüşüyor..
Onlara hep özel olduklarını hissttirdim ve bunu tek tek dile getirdim sen özel bir çocuksun bunu biliyorsun degilmi dedim. güzel enerji sağlamaya çalıştım en çokta zor süreçlerde ve şimdi büyük kızlarımdan meyvelerimi almaya başladım:)
Zorlukları olsada ilerde birbirlerine güzel kardeş arkadaş olmaları için çokta iyi yapmışım.diyorum:)
38 yaşımdayım hayattaki ilk iyikilerim kızlarım.
Elbbette çok yorucu,uykusuz günlerim oldu oluyorda ama hani bir söz var işimi severek yapıyorum,bende anneliğimi severek yapıyorum :)görev olarak yapmazsam yaptıklarımı daha keyifli geçiyor zaman :)
Tabi bu süreçte yıkanacak tabağı buzdolabında bulduğum,minnoşun bezini kızların kitaplığında bulduğum oluyor yorgunluktan:))
Uzun oldu yazdıklarım kusura bakmayın bende çok çocuklu bir anne olarak herşeye ve herkese yetersiniz topiğin güzel anneleri demek istedim...

Çok minnoş bu kuzular ya:)
Verilen enerjiyi bizden daha iyi algılıyorlar ben buna inanıyorum.

Ben ilk zamanlar kendi yesin diye eline haşlayip verecem ama baktim yemiyor ,kendim vericem...ille blw olacak diye tutturmam, ilk zamanlar cocuk anne sütü dışında ilk defa yiyeceklerle tanişiyor,yesin mi oynasin mi mıncıklasın mi yutsun mu afallayip kaliyo agzina götürüp bi ısırık almasi uzun bi zaman gerektirebiliyo o yüzden zorlanirsa devreye girerim galiba

Allah hepsini size bagışlasin....Ücuncuyu 38 yaşinda dogurmuşsunuz anladigim kadariyla,cok zor olmadi mi?Ben 33 yaşindayim ve şu an 5 aylik bi evladim var,ikinciyi yapmam diyorum hem yaşim geçti gibi ,hem bu hamilelik ve dogum süreci cok zor geldi,daha genc olsaydim belki ikinciyi yapardim ,ama şimdi bünyeme bile güvenemiyorum,o yüzden sizi tebrik ediyorum valla:)

Arkadaşlar günaydın ev taşımadan dolayı bayadır giremedim herkes iyidir inşallah bebişler nasıllar benim bebiş daha dönmeyi beceremiyor hiçte çabalamıyor sizlerden dönenler var mı merak içindeyim
Benim kızım da tam olarak dönmedi hala. Doktora gittik bi problem yok dedi çok şükür. Ama yattığı yerden kafasını baya baya kaldırıyor. Bu arada ev taşımak yerleştirmek çok zordur bilirim Allah yardımcın olsun canım

Benim de bu gece saat başı uyandı desem yeridir, işten uykusuz bir şekilde yazıyorum her gun olmuyor ama arada oluyor böyle. Günde 1 kere sab veriyorum

Ben de blw yapmayı planlıyorum canım . Bir topik var burada orayı takip ediyorum Uygulayanlar deneyimlerini oradan paylaşıyor. Bir bak istersen https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/blw-yontemiyle-ek-gidaya-gecis.1045535/page-101

alıştırma bardağı hatta ağız kısmı yuvarlak normal bardak olabilir, mamayı değiştirmeyi deneyebilirsin?
alıştırma bardağıylada içmiyor nukun kini almıştım. mamayı değiştirdik bikaç mama denedik hepsine verdiği tepki aynı malesef. normal bardaklada içmeyi beceremedi. bütün yöntemleri denedim akla gelebilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…