2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar avent marka pompam güzel sağmıyor. Hastane tipi pompa kiralamak istiyorum. Önerebileceğiniz pompa markası ve kiralama yeri var mı?
Ameda ve medela canım. Aparatlarını ayrıca ebebekte bulabilirsin. Set hali 60₺ civarı. Ama bu tip elektronik aletlerin bir ömrü var. Bir süre sonra performansları düşüyor. Aldığın yere mutlaka sor. Nerden kiralanır bilmiyorum ama Pınardann arkadaşımızdı galiba kiralamıştı.

Kızlar bebeklerin altını kaç saatte bir degistiriyorsunuz
Beslediğim zamana sıklığına içtiği miktara göre değişiyor. Sabahları 1,5 saat zor dayanıyor. Öğleden sonra bu süre uzuyor nedense. bazen çişli bezden 15dk sonra püfflü bez aldığım oluyor. Duyduğum an hemen değiştiriyorum. 24 saatin sonunda hep 11 bez çıkmış oluyor

minikhikayem geçmiş olsun canım. Rabbim babana ağrı sızı hissettirmesin. İnş biran önce nakil okur sağlığına kavuşur.
D Deromm verilmiş sadakanız varmış canım. Geçmiş olsun. Rabbim Daha beterinden korusun inş.

Canım benim kızımınsa hep ayakları terliyor..corabi hep nemli
İlk haftalar elleri aşırı terliyordu soğuk olmasına rağmen. Şimdi sıra ayaklara geldi diye düşündüm ben. Çoraplar hep nemli . Elleri eldiveni bıraktığımızdan beri terlemiyor.

nebileyim tebrik ve takdir ediyorum sizi. Kuzucuklarla dolu dolu zaman geçirip sevginizi sonsuz sunabilmek ne kadar güzel. Bnde sizin gibi düşünenlerdenim umarım yapabilirimysizin gibi.
Gunesulas o anne senin yaptığın gibi empati yapabilse keşke söylemese öyle bişeyi. Bu yavrular bize Rabbimizin en büyük emaneti en güzel hediyesi. Her gören şimdi en iyi zamanların diyor. Çocuğu emekleyen de yürüyen de biraz daha büyük çocuğu olan da böyle diyor. Çocuk o her zamanı özel her zamanı güzel. Çocuk yaptıklarıyla çocuk. Biz büyükler bunun farkına varmalıyız. Bence yavrularımızın herzamanı özel güzel ve en iyi zamanı.

Kızlar avent marka pompam güzel sağmıyor. Hastane tipi pompa kiralamak istiyorum. Önerebileceğiniz pompa markası ve kiralama yeri var mı?
Canım en iyilerinden biri medela ben ikinci elini satın almıstım kiralamak için bu firmayla görüşebilirsin

Eklentiler

• D2154693-705C-4B23-8169-E2ADFFDB0221.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
Canim zaditen sizde uyku yaptı mı ya ilaçtan yada rahatladigi için bugün kızım 3.5 saat kesintisiz uyudu gündüz. ben şok.

Günlük 1350 lt süt icmeli 2 saatte bir veriyosan 112 eder 120 normal yani

Al bneden de o kadar benimkode 4 5 kere yapiyor ek gidaya basladigimizdan beri isalde deil ama genede bnde doktora sorucaktim normal mi die senin msjini gordm

Canım en iyilerinden biri medela ben ikinci elini satın almıstım kiralamak için bu firmayla görüşebilirsin
Ben bursa'dayim bnde sumer medicalden kiraldim yedek aparatlari kndi ellerindede oluyor cnm karamera galiba eve bile getiriyorlar sanki oyle bisey hatrliyorum

Merhaba kızlar. 1 Eylül 17 doğumluyuz biz. 5,5 aylık olduk henüz sadece anne sütü ile beslendik. Ek gıda hakkında bilgim sıfır. Başlayanlar oldu mu ilk ne verdiniz nasıl verdiniz? Bebekleriniz ne tepkiler verdi ?

Ben gece yatmadan 1 saat önce mama veriyorum canım sanırım bir süre daha bu şekilde devam edeceğim
Bende ortalama 1 saat önce veriyorum zaten şu anda sadece günde 1 defa gece maması birde gündüz çok az meyve veriyorum.
Şimdilik iyi gidiyor tat denemelerimiz bakalım.

Ben yogurtla baslayacam inşallah,günde 1 veya 2 kez taddırıcam,3 gün kuralina uyucam,3 gün kuralinda bi besini 3 gun boyunca veriyosun alerji yapmiyosa o besini yedirilebilir listene alıyosun... sonra sebzelerle devam edicem,meyveleri en son vericem,tatli oldugu için meyveyi seven cocuk sebzeyi yemez olabiliyormuş o yüzden önce sebze sonra meyve vermeyi düşünüyorum...havucu,patatesi,bal kabagini,elmayi,armudu falan haşlarim püre yapar yediririm,elinede arada veririm kendi yesin diye fırsat yaratırım...Daha sonra tuzsuz peynir(labne veya lor),yumurtanin sarisini taddiricam,böyle 1 ay geçer herhalde...7.ayda sebzeleri karıştırıp çorba yaparim,çorbaya pirinç katarim.Pirinc en masum tahil alerji yapmaz.Geceleri tam pirinç unu ve irmikle muhallebi yaparim,irmikte çok besleyici,belki muz ya da elmada katarim...Çorbalara sonrasinda kıyma da katarim besleyici olsun diye,sabah kahvaltilarinda bulamaç yapmak istemiyorum,ben bile igreniyorum onun yerine yumurtanin sarisi ve lor ile omlet yaparim...yaninda kendi yaptigim bebe biskuvisi ve ihlamur çayı olur...blw kitabi aldim onda pankek,omlet,corba tarifleri var ara ara yapmaya çalışırım ,bakalim ne kadar başaracam bende merak ediyorum

Ben kullaniyorum,burada zeynep arkadasimizda kullaniyordu,baska kullananlarda vardi galiba..2/3 hafta olmistur benim..sanki kullanmaua basladigimizdan beri salyalar azaldi
Bende aldim ama bogazina takmak guvenli olur mu acaba diye dusunup duruyorum emin olamadigim icin takmadim.. cekistiriyor mu senin ki boynunu?

Canım zaten hamileyken bir başladı" bu daha iyi zamanların" hala sürüyor. Şimdi sırada "hareketlenince görürüm seni "var. İnternette okudum bebeklerin 6 ay atak dönemiyle ilgili bir yazının altındaki yorum şöyleydi" siz asıl ergenliği görün"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…