- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.441
Sağol canımCanim bende sab simplex veriyordum burdaki okuduğum yorumlardan dr önermemişti yani. Sonra dr gidince sab i önermiyoruz yan etkileri var dedi ondan beridir hiç kullanmadım senin dr nun mu önerdi bilmiyorum ama eğer dr a danışmadıysan bi sor istersen
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim
Öyle yazıyor canım Prospektüste fayda etsin iyilessin de kuzular gerisi önemli değil
Egzama için canım kaşıntısını aldın diyeSağol canım
Zaditen neden kullanıyorsunuz?
teşekkür ederim. burnuna her zaman serum damlatıyorum ama temizlemeyi akşam banyodan sonra günde 1 defa yapıyorum, burnu kanayacak diye korkuyorum.Sağol canım. Size de geçmiş olsun
Dr gitmedik. Sık sık ateşi ölçüyorum sık emziriyorum, odayı havalandırıp nemlendiriyorum. Bir iki tatlı kaşığı Ihlamur veriyorum
Sık sık burnunu temizliyorumDr burnu me zaman tıkanırsa o zaman temizle sayısı olmaz demişti. Öksürüğü kuru öksürük öksürük sesini takip ediyorum
Daha önce de böyle hastalanmıştı ordan tecrübeliyim.o zaman da Dr gitmedik
Öksürük ve Bez sayısını takip et canım.emmesinde azalma bez sayısında azalma ve Ateş olursa mutlaka Dr git
soğanı ortadan bölmek yeterli mi? soymama gerek var mı acaba? teşekkür ederim tavsiye içineejanaika canım bir de başını yüksek emzir ve yatır. Uyurken de soğan koy burnu devamlı açık olsun
elleri de aynı şekilde terliyor hep öyle benımde terleme sorunum oldugu için bu konuda kaygılanmıstım sanırım bebeklerde genel sorunCanım benim kızımınsa hep ayakları terliyor..corabi hep nemli
oğlum da sadece anne sütü alıyor bu hafta 5. ayımız bitiyor ve ben emdikçe sadece anne sütüyle devam edeceğim çünkü en az 6 ay anne sütü deniliyor ek gıdaya olabildiği kadar geçmeyeceğim.ek gıdaya geçilirse emme azalır 1 damla fazla emerse kardır. sonucta vucut yapıları şimdi tamamıyle olusacak ve bu vucudu bır ömür tasıyacak bence dayanabldıgımız kadar dayanmakta fayda var. sadec anne sütü ile seneyi dolduranlar bile var . tabi kişiden kişiye değişiyorMerhaba kızlar. 1 Eylül 17 doğumluyuz biz. 5,5 aylık olduk henüz sadece anne sütü ile beslendik. Ek gıda hakkında bilgim sıfır. Başlayanlar oldu mu ilk ne verdiniz nasıl verdiniz? Bebekleriniz ne tepkiler verdi ?
canım ek gıda geciktirilince bebekler yemeyi öğrenemiyorlar. bu konuyu iyice araştırmanı tavsiye ederim.oğlum da sadece anne sütü alıyor bu hafta 5. ayımız bitiyor ve ben emdikçe sadece anne sütüyle devam edeceğim çünkü en az 6 ay anne sütü deniliyor ek gıdaya olabildiği kadar geçmeyeceğim.ek gıdaya geçilirse emme azalır 1 damla fazla emerse kardır. sonucta vucut yapıları şimdi tamamıyle olusacak ve bu vucudu bır ömür tasıyacak bence dayanabldıgımız kadar dayanmakta fayda var. sadec anne sütü ile seneyi dolduranlar bile var . tabi kişiden kişiye değişiyor
Kızım egzama ve mantar oldu kaşıntı için zaditen verdi dr canımSağol canım
Zaditen neden kullanıyorsunuz?
Canim koyu blw taraftarlari var, facebooktan belki görmüşsündür,onlara göre cocuga kesinlikle mudahale edilmeyecek, püre verilmeyecek, kaşikla agzina sokulmayacak, beslenme işini tamamen cocuk yapacak,haftalarca önüne konan haşlanmiş besinlerle oynasada minciklasada agzina hiç götürmesede sabredilecek ama kendi kendine yemesi beklenecek diyolar,yogurt bile fincana konuyo,cocuk kendi yemeye daha dogrusu icmeye çalışıyo,sadece pankeklere ve omletlere izin varBlw yapan hep blw mi yapmalı ki?
Ya da kaşıkla besleyen bebeğinin eline hiç mi kemirecegi birşey vermemeli?
Az öyle az böyle... Bebege ve o anki şartlara gore karar vermeli bence.
Ağzını kasiga açan çocuğa niye yemek verilmesin... ...ya da elinde meyvesini kemirip yiyebilen bir bebek niye bu deneyimden mahrum kalsın...
Annelik duygularımız neye karar verdiriyorsa onu izlemek gerek bence...
Biraz relax olmak bebeklerimizi de olumlu etkiler kanaatimce
Cnm.çok normal yaşadıkların tabiki her zamanları aynı olmayacak,ama kendini bırakma lütfen.herkese günaydın uykusuz bir geceden sonra çok üzgünüm kızımı daha önce gündüz ve gece uykuda mama içiriyordum (çünkü sütüm az ilk iki ay emmediği için sağınca 10-20cc çıkıyor ikisinden) dün mama içireye çalıştıkça gündüz uyandı içmedi gecede emzirdikten sonra mama veriyordum biberon ağzına değer değmez ittirdi içmedi doymayınca ağladı uyumadı. gün içindede en iyi ihtimalle 3 saatte bir 90cc ancak içiyor. 20 eylül doğumlu sizin bebekleri duyunca benim kızım oldukça az besleniyor. 4 aylık olup gece kaşık maması falan veren varmı. onu deneyeyim bi süre uyur belki diyorum. çünkü çalışıyorumda aynı zamanda. işe başlayınca uykusuzluktan zaten sütüm azalmıştı iyice çekilecek diyede korkuyorum. bu arada anne sütünüde sadece uykulu döneminde alıyor her zaman emziremiyorum
2. ayından bu yana böyle istahsız halbuki ilk iki ay çok güzeldi kilo alımıda yemeside ama emmiyordu emsin çok istedim ama bu seferde düzensiz oldu ve süt yetmedi. şimdiyse iştahsız.
tadımlara başladım yoğurtla geçen hafta ama onada pek istekli değil bi yemek kaşığından ileriye gidemedik. dün havuç suyu verdim o da rahatsızmı ettiki gece diyorum. kızımı çok seviyorum. bedenen ve zihnen bunları düşünmekten yorgunum uzun oldu ama tecrübeli anne varse lütfen yardım normalmi yaşadıklarımız
Benim gebeliklerin hepsi zor geçti malesef 7 ay bulantı ve kusmaya yaşadım.Allah hepsini size bagışlasin....Ücuncuyu 38 yaşinda dogurmuşsunuz anladigim kadariyla,cok zor olmadi mi?Ben 33 yaşindayim ve şu an 5 aylik bi evladim var,ikinciyi yapmam diyorum hem yaşim geçti gibi ,hem bu hamilelik ve dogum süreci cok zor geldi,daha genc olsaydim belki ikinciyi yapardim ,ama şimdi bünyeme bile güvenemiyorum,o yüzden sizi tebrik ediyorum valla:)
Ben bebelac veya Hero Baby verdim diğer kızlarıma Afra 'ya da bu yüzd3n bunlardan veriyorum en azından bu mamalarla ilgili deneyimim var.dün benim kızımda saatlerce biberonda mama içmedi anne sütü içmedi bende mecbur 4 aylık olanlar için kaşık maması verdim onu yedi gibi zorda kalınca sanırım kaşık maması vereceğim daha istekli gördüm. sen hangi mamayı kullanıyorsun
benimki kan ilacını verirken kaşığı da yemek istiyor aynı tepkiyi yiyeceklerde de gösterir inşallah :))))İki kaşık ıhlamuru on dk veriyorum ek gıdada yaşadık kızlar,yiyecekle oynayacaklar istemeyecekler kendi yemek isteyecek.. ama ben heyecanla bekliyorum. İnşallah hepimizin bebişleri iştahlı bebişler olur
Geçmiş olsun cnm minnoşuna...Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Kızımda soğuk algınlığı başladı. Burnu akıyor hafif öksürük ve hapşırık var.tam gece Uykuları düzene giriyorken hastalık bozdu. Bu kadarla atlatalım inşallah
Ensesini ve karnını kontrol et csnımben bu sıcak mı soguk mu üşüyor mu terliyor mu olayını dengeleyemedım bır turu sürekli kaygılıyımm
Gecmis olsun canim, insallah toparlayinca uykular duzenli olarak devam eder.Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Kızımda soğuk algınlığı başladı. Burnu akıyor hafif öksürük ve hapşırık var.tam gece Uykuları düzene giriyorken hastalık bozdu. Bu kadarla atlatalım inşallah
Ohh ne güzel geliyor insana değil mi? Aşkların en güzeli yanımızda daha ne isteriz kiBugun kuafore gittim,boya,kesim,kas,biyik..nasil guzel geldi anlayamam:))bebisin uyanmasini bekliyorum bakalim beni taniyacak mi:)
Yas konusu gecmis..topigin en yaslilarindanim muhtemelen..ilk bebegim 39 yasinda oldu,o yuzden 2.istesem de cok zor ..
Bu arada hepimiz esas sevgililerimize kavustuk eylul ayindahepimizin sevgililer gunu kutlu olsun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?