2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım
Zaditen neden kullanıyorsunuz?

teşekkür ederim. burnuna her zaman serum damlatıyorum ama temizlemeyi akşam banyodan sonra günde 1 defa yapıyorum, burnu kanayacak diye korkuyorum.
oğlum sadece mamayla besleniyor ama bende uykusuna dikkat ettim. dünden beri mümkün olduğunca uykularını uzun tuttum, bugün daha az öksürüyor. biz bile hastayken bebeği korumak çok zor.

oğlum da sadece anne sütü alıyor bu hafta 5. ayımız bitiyor ve ben emdikçe sadece anne sütüyle devam edeceğim çünkü en az 6 ay anne sütü deniliyor ek gıdaya olabildiği kadar geçmeyeceğim.ek gıdaya geçilirse emme azalır 1 damla fazla emerse kardır. sonucta vucut yapıları şimdi tamamıyle olusacak ve bu vucudu bır ömür tasıyacak bence dayanabldıgımız kadar dayanmakta fayda var. sadec anne sütü ile seneyi dolduranlar bile var . tabi kişiden kişiye değişiyor

canım ek gıda geciktirilince bebekler yemeyi öğrenemiyorlar. bu konuyu iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar ben buraya 2009 oğlumun doğumuyla üye oldum,buradan çok faydalı şeyler tecrübeler öğrendim,şimdi eylül 14 sürpriz kızım geldi hamilelik boyunca ve hala takip etmekteyim,hepinizize evlatlarınızı Allah bağışlasın diyorum,tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim,bende 39 yaşında tekrar anne oldum bugün kızım 5 ayını doldurdu dr kont haftaya ama ben bugün elma ile ek gıda başladım biraz erken olabilir ama oğlumda heç başladım sanki o yüzden seçici oldu gibi bir korku oluştu umarım bundan sonra bende birşeyler paylaşabilirim

Canim koyu blw taraftarlari var, facebooktan belki görmüşsündür,onlara göre cocuga kesinlikle mudahale edilmeyecek, püre verilmeyecek, kaşikla agzina sokulmayacak, beslenme işini tamamen cocuk yapacak,haftalarca önüne konan haşlanmiş besinlerle oynasada minciklasada agzina hiç götürmesede sabredilecek ama kendi kendine yemesi beklenecek diyolar,yogurt bile fincana konuyo,cocuk kendi yemeye daha dogrusu icmeye çalışıyo,sadece pankeklere ve omletlere izin var

Cnm.çok normal yaşadıkların tabiki her zamanları aynı olmayacak,ama kendini bırakma lütfen.
Benim kızımda çok iştahsız ve kilo alımı çok az olduğu için ma
Benim gebeliklerin hepsi zor geçti malesef 7 ay bulantı ve kusmaya yaşadım.
Ama doğumlarım kolay oldu .
Bakım kısmına gelince 3. Olduğı için tecrübelerim arttığı için daha kolay geçiyor.
Uykusuzluk dışinda:))
Ve hep 4 hafta erken doğdu kızlarım zayıf üstelik ama çok şükür küvöze girmediler.
3. Kızımı eşim ve kızlarımım baskısıyla daha çok yaptım diyebilirim ama iyiki yapmışım bir boncuğum daha oldu:))
Ben fikrimi söyleyecek olursam asla yapmam yada zor olur deme Rabbim kolaylığını veriyor inanki hep bebişin kardeşsiz kalmasın inan sonra pişman olursun.
Uzun oldu kusurabakma ,bebişinle sağlıklı yıllarınız olsun..

Ben bebelac veya Hero Baby verdim diğer kızlarıma Afra 'ya da bu yüzd3n bunlardan veriyorum en azından bu mamalarla ilgili deneyimim var.
Önce zor aldı tabi kaşıkla ama çünkü sadece emziriyorum biberonla anne sütü bile veremedim mecbur kalıp sağmıştım .
3. Günü alıştı kaşık mamasına:)
6.aydan sonrada çörba ve kahvaltıya başlarız artık boncuğumla inşallah.
Kolay gelsin annesi mama veriyorum diye üzülme mecbur kalınında ek takviye yapmamız gerek..

İki kaşık ıhlamuru on dk veriyorum ek gıdada yaşadık kızlar,yiyecekle oynayacaklar istemeyecekler kendi yemek isteyecek.. ama ben heyecanla bekliyorum. İnşallah hepimizin bebişleri iştahlı bebişler olur
benimki kan ilacını verirken kaşığı da yemek istiyor aynı tepkiyi yiyeceklerde de gösterir inşallah :))))

Geçmiş olsun cnm minnoşuna...
İnşallah kolaylıkla atlatır bizde yaşadık geçti çok şükür.
Kolay gelsin...

Gecmis olsun canim, insallah toparlayinca uykular duzenli olarak devam eder.
Bol bol emzirme ve serum fizyolojikle temizlemeyle bi kac gune bisey kalmaz insallah.

Ohh ne güzel geliyor insana değil mi? Aşkların en güzeli yanımızda daha ne isteriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…