2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
dün benim kızımda saatlerce biberonda mama içmedi anne sütü içmedi bende mecbur 4 aylık olanlar için kaşık maması verdim onu yedi gibi zorda kalınca sanırım kaşık maması vereceğim daha istekli gördüm. sen hangi mamayı kullanıyorsun

öksürük ve hapşırma oğlumda da başladı. doktora gittiniz mi siz? ben bekliyorum ama içim hiç rahat değil, sürekli ateşini kontrol ediyorum çıkacak mı diye. bu arada geçmiş olsun..

Merhaba kızlar bebisime dün 4. Ay aşısını yaptırdık ve ateşlendi . Bugün sabah kakasi hafif kirmizimsi geldi nedeni nedir acaba başına gelen var mi?

Arkadaşlar günaydın ev taşımadan dolayı bayadır giremedim herkes iyidir inşallah bebişler nasıllar benim bebiş daha dönmeyi beceremiyor hiçte çabalamıyor sizlerden dönenler var mı merak içindeyim
Benim oğlum başladı canım bir kaç gündür. Zorlanıyor ama yine de çabalıyor. Benimki dönmeden çok direk kalkmanın peşinde o yüzden çok sevmiyor dönmeyi :)

Benim en küçük kardeşimi annem 42 yaşında doğurdu canım çok zor bir süreçti ama sonu çok güzel oldu 3 kız annesi oldum diyor annem :)

Blw yapan hep blw mi yapmalı ki?
Ya da kaşıkla besleyen bebeğinin eline hiç mi kemirecegi birşey vermemeli?
Az öyle az böyle... Bebege ve o anki şartlara gore karar vermeli bence.
Ağzını kasiga açan çocuğa niye yemek verilmesin... ...ya da elinde meyvesini kemirip yiyebilen bir bebek niye bu deneyimden mahrum kalsın...
Annelik duygularımız neye karar verdiriyorsa onu izlemek gerek bence...
Biraz relax olmak bebeklerimizi de olumlu etkiler kanaatimce

Evet canım bebeğin onu karnını doyuracak bir besin olacağını anlaması zaman alabiliyor. Biraz sabır işi Allah yardımcımız olsun:)

Evet canım yeğenim bazen annesinin elinden yemek istiyor bazende illa eliyle tutacak bebişlerimizin ruh haline göre ilerlicez artık :)))

Bizde dun 6 aylik asilarimzi oldk bi agizdn damla verildi bir saat boyunca bisy verme dedi 3 de asi vardi bi bacakdn 2 tane diger bacaktan bi tane dundn beri huzursz aşidan olsa gerek ama ates yok cok sukur

Ayy çok fazla 4 tane mi bizimki çok narin hemen atesleniyor yandık desne burnumdan getirecek üç dört gün huysuzlaniyor

Bugun kuafore gittim,boya,kesim,kas,biyik..nasil guzel geldi anlayamam:))bebisin uyanmasini bekliyorum bakalim beni taniyacak mi:)
Yas konusu gecmis..topigin en yaslilarindanim muhtemelen..ilk bebegim 39 yasinda oldu,o yuzden 2.istesem de cok zor ..
Bu arada hepimiz esas sevgililerimize kavustuk eylul ayinda hepimizin sevgililer gunu kutlu olsun..:)

Saol canım seninde kutlu olsun bende 29 yaşında iki cocuk annesi oldum ama koşullar el verirse bebiş büyümeden bitane daha olabilir bebeğin kardeş güzel evlat sevgisi çok güzel

Benim de bu gece saat başı uyandı desem yeridir, işten uykusuz bir şekilde yazıyorum her gun olmuyor ama arada oluyor böyle. Günde 1 kere sab veriyorum
Canim bende sab simplex veriyordum burdaki okuduğum yorumlardan dr önermemişti yani. Sonra dr gidince sab i önermiyoruz yan etkileri var dedi ondan beridir hiç kullanmadım senin dr nun mu önerdi bilmiyorum ama eğer dr a danışmadıysan bi sor istersen

Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim

Eczacı öyle diyincr sevinmişyim demek binde bit miymiş
Öyle yazıyor canım Prospektüste fayda etsin iyilessin de kuzular gerisi önemli değil

öksürük ve hapşırma oğlumda da başladı. doktora gittiniz mi siz? ben bekliyorum ama içim hiç rahat değil, sürekli ateşini kontrol ediyorum çıkacak mı diye. bu arada geçmiş olsun..
Sağol canım. Size de geçmiş olsun
Dr gitmedik. Sık sık ateşi ölçüyorum sık emziriyorum, odayı havalandırıp nemlendiriyorum. Bir iki tatlı kaşığı Ihlamur veriyorum
Sık sık burnunu temizliyorumDr burnu me zaman tıkanırsa o zaman temizle sayısı olmaz demişti. Öksürüğü kuru öksürük öksürük sesini takip ediyorum
Daha önce de böyle hastalanmıştı ordan tecrübeliyim.o zaman da Dr gitmedik
Öksürük ve Bez sayısını takip et canım.emmesinde azalma bez sayısında azalma ve Ateş olursa mutlaka Dr git

Oo sevgililer gününe hazırlık olmuş
Kuzen geldi duş aldım ben de bi mutlu oldum rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…