- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.521
Ben devam sütü ayrı bir şey zannettim . Tabii ayına göre almak lazımZaten içinde katlı maddesi olmasa o kadar süre dayanamazlar bizim evde yaptıklarımız ertesi güne zor duruyor. Devam sütü 2 numaralı mama oluyor canım 6ya yeni girdik tam doldurmadan 2 numaraya geçmicem mamaların içerikleri ağır oluyor çünkü.
Aynen canım benimkide sadece anne sütü alıyor ek gıda veremiyorum çok hassas gaz devam ediyor yogurt falan alerji biraz zaman geçsin dedi doktor bişey verme kilosu çok dedi ama Hero beybi kaşık mamaları sulandırp biberonla veriliyor öyle denemeyi düşünüyorum günde 1 kere yatmadan 1 saat fln önce belki tok tutar deneyelim bicanm ben hep gece emzirerek doyuruyorm ama cok doymuyo olsa gerek bi gecede oyle deneyebiliriz bence
Benimki corbalari daha cok sevdi ev yigurdunu falan kasik ammasini bi iki kasik yiyor birdaha istemiyorKaşık mamasının tadı bizim yaptıklarımızdan daha güzel olduğu için ek gıdaya geçişte bebekler daha rahat yiyebiliyormuş canım ben şahsen çok zorda kalmadıkça vermeyi düşünmüyorum dışarı falan çıkarsak o zaman kolaylık olsun diye veririm herhalde
Bizim de aynı durum canım çok şaşırdım çok duymuştum senin gibi olanı ama asıl kişiye denk gelmemistomtim o zaman bizde dikkat edelim
Diş sıkıntısı olmasın .Emerken acıyormuş . Meyve sebze ferah ferah iyi geliyormuş damaklarına. Memeler terbiye oluyor artık eskisi gibi dolu dolu olmuyor . Bence sütün yetiyor oğluşunacanm eskiden fışır fışır akan sütüm simdi ise hic yok derecede ve emzirdigmde yetmediginden midr nedir bi aglama kopariyo meyve yada sebze versem duruyo bende doymuyo die dusundm
ishali olmadigi icn diş oldugunu sanmiyom canm genelde diş de en buyuk etki ishal mis yaDiş sıkıntısı olmasın .Emerken acıyormuş . Meyve sebze ferah ferah iyi geliyormuş damaklarına. Memeler terbiye oluyor artık eskisi gibi dolu dolu olmuyor . Bence sütün yetiyor oğluşuna
Kızlar egzema grubuna bizde dahil olduk yüzümüzde kızarıklıklr var bebeğim zaten uykusuz du iki gündür çok huysuz oldu bugun doktora götürdük doktora okadar güldü ki doktor neresi hasta gayet iyi dedi eşimde bana bakıyor ben ağlayarak uyanıyor diyince yalancı gibi oldum:)) yüzü için avantan krem verdi zaditen damla birde dişleri çok kaşınıyor diye dencol jel verdi birde bu fito kremi varya onun zararı yok sürekli kullanabilirsin dedi bu kremleri kullanan arkadaşlar sizde iyileşme oldu mu ???
Cok gecmis olsun canim,verilmis sadakaniz varmis..yavas yavas hareketleniyorlar artik,dedigin gibi dikkatli olmak lazim .Kızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
cok cok gecms olsn canm ya cok kotu bi durum benm en korktugm sey benimde iki kere bebegm oturma pozisyonunda arkaya dogru dustu kafasi yere carpti allahtan ince bi minder vardi arkasinda bundan sonra cok dikkatli olmamiz lazmKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Yoğurdu başta benimki de istemedi canım ama şuan alıştı patatesle yoğurdu karıştırdım bugün onu da sevdi daha rahat yedi sanki :)Benimki corbalari daha cok sevdi ev yigurdunu falan kasik ammasini bi iki kasik yiyor birdaha istemiyor
Bende başta ayrı zannediyordum canım ama sürekli mama vermeye başlayınca öğrendim :)Ben devam sütü ayrı bir şey zannettim . Tabii ayına göre almak lazım
Kızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Kızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Ben buna kesinlikle katılmıyorum bence babalarında özellikle ilk 2 yıl anneler kadar yoğun ilgilenip sorumluluk alması gerekir. Biz zaten onları 9 ay hissedip kucağımıza aldığımız için bağ kurmuş oluyoruz ama babalık çocuğun doğumundan sonra öğreniliyor o yüzden ben bu yazanlara katılamıyorumhttps://instagram.com/p/BfOdyTFB4QU/ inşallah açılır bağlantı kızla r sunu bir okuyun asabım bozuldu gece gece
Çok geçmiş olsun canım artık çok dikkat etmek gerek cidden ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor. Benim oğlum da geçen kanepeden kaymış dizlerini aşağı sarkıtıyordu ucunda yakaladım saniyeler içinde olduKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Kızım diş döneminde kabız oldu.ishali olmadigi icn diş oldugunu sanmiyom canm genelde diş de en buyuk etki ishal mis ya
Canım geçen gün benim kızımda koltuktan düştü eşim sol tarafına dönmüyo diye bırak iki dk için pat diye ses geldi bende çocuğun banyo suyunu hazırlıyodum anında koştuk tabi ben panik içindeydim başına falan baktım kızarıklık yoktu hafif alnında vardı halıya düşmüş çok ağlamadı ama ben takip ettim kusma falan olmadı huzursuzluğu da olmadı doktora götürmedim ama içim içimi yedi tabi melekler tutmuştur kuzularımızı inş Allahım korusun hepsiniKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?