2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım sen en doğrusunu yapmışsın. Böyle durumlarda fayda zarar durumuna bakılır. Tomografi çekilmemesi durumunda allah korusun olumsuz bir durum varsa çok çok daha zarar getirirdi. Çok şükür bir şey yokmuş. Oluyor böyle kazalar . Hem sana hem bizlere ders oluyor önlem almakta fayda var. Üzme kendini artık

Bizde de malum 2 ablası var bir o geliyor öpüyor bir diğeri kucağına alıyor:)
Akşamlarında ödev yaptırıyorum falan derken uyku zamanımız geçiyor bazen o zamanda gece geç saate sarkıyoruz hep
Olsun diyorum hep sağlıklı olsunlar geçer hepsi:)

Cok cok gecmjs olshm cnm donmeye baslamismiydi seninki benimki bugun donme isini cozdu artik saniyelik bile birakmamk lazm gercekten

cok cok gecms olsn canm ya cok kotu bi durum benm en korktugm sey benimde iki kere bebegm oturma pozisyonunda arkaya dogru dustu kafasi yere carpti allahtan ince bi minder vardi arkasinda bundan sonra cok dikkatli olmamiz lazm
Aynen canım Allah korusun benimde en korktuğum şeydi . Yanımdan ayırmazdım attı kendini yanımda tutamadım .

Aynen canım büyük ders oldu asla kanepeye yükseğe bırakmam bundan sonra hep yerde durur . Zaten yerde minderimvar hep onun üstünde ilk kez yanıma aldım kanepede attı kendini . Allah korusun . Haklısın canım doktor heryer radyasyon ona bakarsan dedi ama işte anne yüreği içim içimi yiyor

Kumrusumru canım çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş. Kendini üzmecanım.evin içinde her alette radyasyon var.yediğimiz içtiğimiz her şeyde kimyasal var.
Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım.ben de köşe koltuğun köşesine bırakıyordum etrafına yastık falan koyuyorum, ben de dikkat edeyim artık
Bu arada bebişlerimiz emeklemeye yürümeye başladıklarında her yerlerini vuracaklar. Kanatacaklar düşe kalka büyüyecekler

Sağol canım .Allah korumuş canım bebeğini . Anlık işte saniye içinde oluyor . Allahım korusun bebeklerimizi

Allah korusun canım . Kuzuna da geçmiş olsun . Çok dikkatli olmak lazım artık çok fena dönüyorlar . İşte ben şokla aldım hemen hastaneye koştum kafa üstü süştü pat diye parkeye çok korktum . Allahım yavrularımızı sen koru yarabbim

Ay bizim bebişlerimiz büyüdüler de ek gıdaya mı başladılar.
Geçen gün beşiğine yan yatırdım sonra kendiliğinden önce sırtüstü sonra da diğer yanına döndü yerini ayarladı.çok duygulandım.daha dün kundağıyla öylece bıraktığım gibi yatıyordu kuzucuğum.zaman ne kadar da çabuk geçiyor

Sağol canım aynen doktor da kar zarar oranına bakmak lazım bebek radyasyondan ölmez ama beyin kanamasından ölür dedi . Bazen beyin sıkıntıları belirti vermezlermiş . Sonradan ortaya çıkarmış . Çok şükür beynimizde hiç bir sıkıntı olmamış . Allahım korusun yavarularımızı

Cok cok gecmjs olshm cnm donmeye baslamismiydi seninki benimki bugun donme isini cozdu artik saniyelik bile birakmamk lazm gercekten
Çok sağol canım evet dönüyor fırıldak gibi sırt üstü yüzüstü sürekli kendi kendine dönüyor . İnanki anlık yanımda dibimde dururken sağıma dönmemle kendini atması 2-3 saniyedir . Allahım korusun yavrularımızı

Çok sağol canım . Haklısın heryerde var radyasyon ama işte biraz fazla tomogrofide bebek ayarı varmış düşük doz çektiler ama yine içim içimi yiyor pişmanlık çok kötü . Nasıl düştü diye kendimi suçluyorum . Allahın korusun bebekkerimizi inşallah

canm eskiden fışır fışır akan sütüm simdi ise hic yok derecede ve emzirdigmde yetmediginden midr nedir bi aglama kopariyo meyve yada sebze versem duruyo bende doymuyo die dusundm
Canım kafana takma sütün tazyikli değildir artık önceki hızı arıyordur çevren sütün yetmiyor diyorsa ondands böyle düşünüyorsundur

Canım kafana takma sütün tazyikli değildir artık önceki hızı arıyordur çevren sütün yetmiyor diyorsa ondands böyle düşünüyorsundur
canm biz ayin 17 de 6.ayimizi bitircek 7 den gun alicaz ek gidaya gecis donemi de olunca bende kendimi rahat hissetmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…