- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.541
aaa sizn diş cikti miKızım diş döneminde kabız oldu.Gözlemle bakalım canım senin bebeğini senden daha iyi kimse bilemez
Canım sen en doğrusunu yapmışsın. Böyle durumlarda fayda zarar durumuna bakılır. Tomografi çekilmemesi durumunda allah korusun olumsuz bir durum varsa çok çok daha zarar getirirdi. Çok şükür bir şey yokmuş. Oluyor böyle kazalar . Hem sana hem bizlere ders oluyor önlem almakta fayda var. Üzme kendini artıkKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Bizde de malum 2 ablası var bir o geliyor öpüyor bir diğeri kucağına alıyor:)buraya gelmeden önce tüm gün evde yalnızdık düzene alışkın bir bebek. Şimdi burada ben her ne kadar 2 saat dolmadan uyuması için uygun ortam sağlasam da uyarıcılar çok. (Dayısı üst katta oturuyor, kuzenleri gelip seviyor v.s.) Aklı oralarda kaldığı için çorba oluyor herşey :) ama buraya gelmeden önce de hiç sokulmuyodu ağlıyodu hep. Şimdi alıştı iyi birşey bence.
Yok benimki yogurdu yiyor cnm cok sukur kasik amamsini sevsmedi benimkiYoğurdu başta benimki de istemedi canım ama şuan alıştı patatesle yoğurdu karıştırdım bugün onu da sevdi daha rahat yedi sanki :)
Cok cok gecmjs olshm cnm donmeye baslamismiydi seninki benimki bugun donme isini cozdu artik saniyelik bile birakmamk lazm gercektenKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Kaşık maması vermedim hiç canım o yüzden o konuda birşey diyemiyorum ama denemek istiyorum :)Yok benimki yogurdu yiyor cnm cok sukur kasik amamsini sevsmedi benimki
Amin canım aynen kıpır kıpırlar artık .Allah korusun .Cok gecmis olsun canim,verilmis sadakaniz varmis..yavas yavas hareketleniyorlar artik,dedigin gibi dikkatli olmak lazim .
Aynen canım Allah korusun benimde en korktuğum şeydi . Yanımdan ayırmazdım attı kendini yanımda tutamadım .cok cok gecms olsn canm ya cok kotu bi durum benm en korktugm sey benimde iki kere bebegm oturma pozisyonunda arkaya dogru dustu kafasi yere carpti allahtan ince bi minder vardi arkasinda bundan sonra cok dikkatli olmamiz lazm
Aynen canım büyük ders oldu asla kanepeye yükseğe bırakmam bundan sonra hep yerde durur . Zaten yerde minderimvar hep onun üstünde ilk kez yanıma aldım kanepede attı kendini . Allah korusun . Haklısın canım doktor heryer radyasyon ona bakarsan dedi ama işte anne yüreği içim içimi yiyorçok geçmiş olsun. radyasyon konusunda bu kadar yüklenme kendine. evlerimizin her odasında bulunan prizlerin dahi radyasyon yaydığını biliyor muydun? yavrularımız allah'a emanet, biz her koşulda en doğru bildiğimizi yapıp hatalarımızdan ders alarak ilerlediğimiz sürece evladımız için en iyi anne olacağız bence.
Çok geçmiş olsun.. Kendine yüklenme bu kadar sen istermiydin böyle olsun. Tabiki elimizden geleni yapacağız ama önce Allah a emanetler. Zor çok, kızım pusetten düştü 3.5 aylıkken.[/QUOTE
Sağol canım haklısın . İşte elimde değil hep kendimi suçluyorum . Allahık korusun yavrularımızı
Sağol canım .Allah korumuş canım bebeğini . Anlık işte saniye içinde oluyor . Allahım korusun bebeklerimiziÇok geçmiş olsun canım artık çok dikkat etmek gerek cidden ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor. Benim oğlum da geçen kanepeden kaymış dizlerini aşağı sarkıtıyordu ucunda yakaladım saniyeler içinde oldu
Allah korusun canım . Kuzuna da geçmiş olsun . Çok dikkatli olmak lazım artık çok fena dönüyorlar . İşte ben şokla aldım hemen hastaneye koştum kafa üstü süştü pat diye parkeye çok korktum . Allahım yavrularımızı sen koru yarabbimCanım geçen gün benim kızımda koltuktan düştü eşim sol tarafına dönmüyo diye bırak iki dk için pat diye ses geldi bende çocuğun banyo suyunu hazırlıyodum anında koştuk tabi ben panik içindeydim başına falan baktım kızarıklık yoktu hafif alnında vardı halıya düşmüş çok ağlamadı ama ben takip ettim kusma falan olmadı huzursuzluğu da olmadı doktora götürmedim ama içim içimi yedi tabi melekler tutmuştur kuzularımızı inş Allahım korusun hepsini
Sağol canım aynen doktor da kar zarar oranına bakmak lazım bebek radyasyondan ölmez ama beyin kanamasından ölür dedi . Bazen beyin sıkıntıları belirti vermezlermiş . Sonradan ortaya çıkarmış . Çok şükür beynimizde hiç bir sıkıntı olmamış . Allahım korusun yavarularımızıCanım sen en doğrusunu yapmışsın. Böyle durumlarda fayda zarar durumuna bakılır. Tomografi çekilmemesi durumunda allah korusun olumsuz bir durum varsa çok çok daha zarar getirirdi. Çok şükür bir şey yokmuş. Oluyor böyle kazalar . Hem sana hem bizlere ders oluyor önlem almakta fayda var. Üzme kendini artık
Çok sağol canım evet dönüyor fırıldak gibi sırt üstü yüzüstü sürekli kendi kendine dönüyor . İnanki anlık yanımda dibimde dururken sağıma dönmemle kendini atması 2-3 saniyedir . Allahım korusun yavrularımızıCok cok gecmjs olshm cnm donmeye baslamismiydi seninki benimki bugun donme isini cozdu artik saniyelik bile birakmamk lazm gercekten
Çok sağol canım . Haklısın heryerde var radyasyon ama işte biraz fazla tomogrofide bebek ayarı varmış düşük doz çektiler ama yine içim içimi yiyor pişmanlık çok kötü . Nasıl düştü diye kendimi suçluyorum . Allahın korusun bebekkerimizi inşallahKumrusumru canım çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş. Kendini üzmecanım.evin içinde her alette radyasyon var.yediğimiz içtiğimiz her şeyde kimyasal var.
Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım.ben de köşe koltuğun köşesine bırakıyordum etrafına yastık falan koyuyorum, ben de dikkat edeyim artık
Bu arada bebişlerimiz emeklemeye yürümeye başladıklarında her yerlerini vuracaklar. Kanatacaklar düşe kalka büyüyecekler
Canım kafana takma sütün tazyikli değildir artık önceki hızı arıyordur çevren sütün yetmiyor diyorsa ondands böyle düşünüyorsundurcanm eskiden fışır fışır akan sütüm simdi ise hic yok derecede ve emzirdigmde yetmediginden midr nedir bi aglama kopariyo meyve yada sebze versem duruyo bende doymuyo die dusundm
canm biz ayin 17 de 6.ayimizi bitircek 7 den gun alicaz ek gidaya gecis donemi de olunca bende kendimi rahat hissetmiyomCanım kafana takma sütün tazyikli değildir artık önceki hızı arıyordur çevren sütün yetmiyor diyorsa ondands böyle düşünüyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?