- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.561
Böylr gelsin geçsin Canım. Advantan iyi binkremiş ama bize yaramadı iyi bi nemlendirici almanı tavsiye ederimKızlar egzema grubuna bizde dahil olduk yüzümüzde kızarıklıklr var bebeğim zaten uykusuz du iki gündür çok huysuz oldu bugun doktora götürdük doktora okadar güldü ki doktor neresi hasta gayet iyi dedi eşimde bana bakıyor ben ağlayarak uyanıyor diyince yalancı gibi oldum:)) yüzü için avantan krem verdi zaditen damla birde dişleri çok kaşınıyor diye dencol jel verdi birde bu fito kremi varya onun zararı yok sürekli kullanabilirsin dedi bu kremleri kullanan arkadaşlar sizde iyileşme oldu mu ???
Evet sorunumuz buyuk cnm ama bu olaydan sonra beynimizin bu iste ne kadar etkisi oldugunu anladim yani bence tamamiyle beyin rahatligindan oldu
Sanki çıkmış gibi yazdım ama çıkmadı.aaa sizn diş cikti mi
Aynen canım benimkide sadece anne sütü alıyor ek gıda veremiyorum çok hassas gaz devam ediyor yogurt falan alerji biraz zaman geçsin dedi doktor bişey verme kilosu çok dedi ama Hero beybi kaşık mamaları sulandırp biberonla veriliyor öyle denemeyi düşünüyorum günde 1 kere yatmadan 1 saat fln önce belki tok tutar deneyelim bi
yanlis tespitSanki çıkmış gibi yazdım ama çıkmadı.Bir ara kulak çekiştirme emerken ağlama uyurken ağlama kabızlık mızmızlanma hat safhadaydı. Doktor ben elimle hissediyorum dişi siz de bir kaç güne görürsünüz dedi .3 hafta oldu daha göremedik
Cnm tabiki yanlış anlamam:)kaşık maması veren biri olarak..Kızlar bu kaşık mamaları neden veriliyor? Vermesek olmaz mı? Yanlış anlaşılmasın merak ettiğim için soruyorum
İnşallah canım faydasını görürüz sebamed losyon aldım bakalım nasıl ilerlicezBöylr gelsin geçsin Canım. Advantan iyi binkremiş ama bize yaramadı iyi bi nemlendirici almanı tavsiye ederim
Bizde 4. 5 gün kullancaz canım tekrarlarsa 15 gün sonra süreblirsn dedi fito yu sürekli süreblirsn dedi bende nemlendirici aldım yada en sonsüt ürünleri diyeti hersey giriyor içine gerçekten zor .. yüzü boynu haricinde var mı canım sizdeCanım doktor bize de o kremden verdi ama kortizonlu ben üç gün kullandım geçti malesef gene çıktı diğer tabakta ve boyunda mustelanin nemlendjricisini alın dedi onu sürün dedi sürekli nemli kalmalı .ben süt ürünleri yumurta ve çerez falan yemiyorum . Çok zor bir durum ama insalllah geçicidir . Sana da geçmiş olsun o zaman.
Çok geçmiş olsun ama kendini üzme sen istemezdin tabiki böyle olmasını.Kızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Teşekkür ederim inşallahfito kremi bizde kullandık. oğlumun yanaklarında kırmızı pütürler çıkmıştı. bikaç günde geçti çöm şükür. size de iyi gelir inşallah
Okudum çok saçma zaten babalar en azından benimki düzenli çalıştığı için kısa zamanlar geçiriyor alt bezleme yapmaz eşim hiç gerek olmadı ama bebeğim eşim üstünü yeni giydiği anda çook kustu ve eşim güler hep kızmak ne demek değişik geldi bana yorumhttps://instagram.com/p/BfOdyTFB4QU/ inşallah açılır bağlantı kızla r sunu bir okuyun asabım bozuldu gece gece
Kızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Hayır canım sakinle stres yaparsan asıl sütün azalır tazyikli değildir tazyikr alıştıgı içinde hızlı gelmediği için öyle yapıyordurcanm biz ayin 17 de 6.ayimizi bitircek 7 den gun alicaz ek gidaya gecis donemi de olunca bende kendimi rahat hissetmiyom
Bişi ile nemlendirde ne olduğu fatj etmez heraldr bizim bioderma atoderm creamİnşallah canım faydasını görürüz sebamed losyon aldım bakalım nasıl ilerlicez
Bilemiyorum ki genetik olabilir gibibenimde el ayak terleme sorunum var oğlumda da olunca merak ettım bütün bebeklerde mi var yoksa genetık mı oldu diye. sence ne ?
Benim sütüm hiç olmadığı için biz sadece mamayla besleniyorduk canım. Ben de o yüzden biraz erken geçtim ek gıdaya ama kabızlık falan bir sıkıntı yaşamadık. Oğlum da çok istekli yeni şeyler yeme konusunda. Bizim elimizde birşey görsün ağlıyor verelim diyeCnm tabiki yanlış anlamam:)kaşık maması veren biri olarak..
Yeterli kilo alımı olmadığı için bizde sadece anne sütü alıyordu kızım, biberon hiç kabul etmedi yediremedim emedim biberonla o yüzden kaşık maması aldım :)Az az ek takviye yapmam gerekti kaşıkla yedi çok şükür mamasını.
2 ay üst üste yetersiz kilo aldı bu yüzden toplamda 250 gr. Almıştı boncuğum.
Tabi biz sadece günde 1 defa yiyoruz anne sütüne devam yani
Bende yanlış anlaşılmak istemem yani sadece mama yemiyoruz yada tamamen ekgıdaya geçmedik daha biraz takviye yapmak istedik dr.muz tavsiyesiyle..
Kesinlikle cnm benin kızımda istekli inşallah.Benim sütüm hiç olmadığı için biz sadece mamayla besleniyorduk canım. Ben de o yüzden biraz erken geçtim ek gıdaya ama kabızlık falan bir sıkıntı yaşamadık. Oğlum da çok istekli yeni şeyler yeme konusunda. Bizim elimizde birşey görsün ağlıyor verelim diyeek gıdaya geçiş bebeklerin kendini hazır hissetmesiyle alakalıymış tamamen onu anladım :)))
Canım gecmıs olsun ıyı olmanıza sevındım. Radyasyon konusunu cok takma bence daha ılk ayında kalca ultrasonu cektırdık el kadar bebeklere mesela evımızdekı tum elektronık aletlerde radyasyon var tv nın önundeen bebekle hıcmı gecmıyoruz artık bu cagda rasyasyondan kacmak neredeyse ımkansız kapalı tv, kullanılmayan prız gırıslerınden bıle radyasyon gelıyor kı aynı ıdadq cep tlsçf bulundurmayı fln saymıyorum bıle. Tonogrofı cektirmeseydın daha buuyk bı vıcdan azabı cekersın bence ıyı yapmıssın. Artık okadar hareketlendılerkı ben bezi zor degıstırır oldum yerde bile bezı baglatmamak ıcın 50 sekle gırıyo hemenKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Canim geçmiş olsun benim kızımda da egzama var biz coresatin kullanıyoruz şimdi ustleri kabuk bağlar gibi oldu biraz hafifletti sanirim zaditeni 15 gun boyunca günde 5 damla şeklinde kullanıyoruz sanırım o da fayda etti daha az ağlıyor artık. Uykuları düzene girmeye başladı. İnşallah sizde bi an önceiyilesirsiniz.Kızlar egzema grubuna bizde dahil olduk yüzümüzde kızarıklıklr var bebeğim zaten uykusuz du iki gündür çok huysuz oldu bugun doktora götürdük doktora okadar güldü ki doktor neresi hasta gayet iyi dedi eşimde bana bakıyor ben ağlayarak uyanıyor diyince yalancı gibi oldum:)) yüzü için avantan krem verdi zaditen damla birde dişleri çok kaşınıyor diye dencol jel verdi birde bu fito kremi varya onun zararı yok sürekli kullanabilirsin dedi bu kremleri kullanan arkadaşlar sizde iyileşme oldu mu ???
Canim cok geçmiş olsun kendini hiç üzme Allah daha beterinden korusun benim kızımda pusetinden fayansların üstüne yüz üstü düştü biz dr a goturmedik. Bi dr dan dinlemistim. Çocuklar düşünce önce sakinlestirin sonra kucaginiza alıp gözlerinin içine bakın konuşun eğer size gulumsuyorsa bi sorun yoktur. Eğer boş boş bakiyorsa gözleri kayıyorsa ve kusuyorsa o zaman hastaneye götürün demişti.Kızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?