2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bak sen çapkına

Oto koltuğu almayı düşünen arkadaşlar var mı hangi markalar iyi karar veremiyorum

Kraft Techno Fix Plus 9-36Kg Oto koltugu
Cybec Pallas M-Fix Oto koltugu 9-36Kg

Bu ikisi var bizde canım. Krafttan çok daha memnunum. Gidip bebeğini oturtup onun rahatına göre seçmeni tavsiye ederim.

Kraft Techno Fix Plus 9-36Kg Oto koltugu
Cybec Pallas M-Fix Oto koltugu 9-36Kg

Bu ikisi var bizde canım. Krafttan çok daha memnunum. Gidip bebeğini oturtup onun rahatına göre seçmeni tavsiye ederim.
Evet haklısın canım bu hafta bakalım diyoruz deneyerek daha iyi olur tşk ederim canım

Kızlar bu kaşık mamaları neden veriliyor? Vermesek olmaz mı? Yanlış anlaşılmasın merak ettiğim için soruyorum
canm dr bize kilosu fazla oldugu icn verme dedi vermedm ama hep icmde kaldi versem mi diye cunku bebegm sütumle artk doymuyo ne verecegimi sasirdm yogurt verince rahatsz oluyo haslama verince yemiyo çorbada midesini bulamdiriyo daha ne veririm bilmiyorm ya

Çok sağol canım ya valla ilaç gibi geldi aslında kızımdan çok ben hazır değilim

Kızlar bu kaşık mamaları neden veriliyor? Vermesek olmaz mı? Yanlış anlaşılmasın merak ettiğim için soruyorum
Kaşık mamasının tadı bizim yaptıklarımızdan daha güzel olduğu için ek gıdaya geçişte bebekler daha rahat yiyebiliyormuş canım ben şahsen çok zorda kalmadıkça vermeyi düşünmüyorum dışarı falan çıkarsak o zaman kolaylık olsun diye veririm herhalde

Armut ve elma püresini deneyebilirsin canım onları daha rahat yiyorlar

Merhaba kizlar bugün 12 haftalik olduk doktor cınsıyet tahmini yapmadı anlayan varsa tahmin edebilirmi çok merak ediyorum

Sütünle doymaz olur mu hiç. Maşallah güzel beslenmiş şimdiye kadar. İlk bir yıl ara öğünmüş ek gıda zaten . Yavaş yavaş alışır yiyeceklere

Evet sonuçta ne kadar doğal deselerde katkılıdır . Anne sütünün yetersizliğinde devam sütü + ek gıda yazıyor . Sen devam sütüne mi geçtin

Evet sonuçta ne kadar doğal deselerde katkılıdır . Anne sütünün yetersizliğinde devam sütü + ek gıda yazıyor . Sen devam sütüne mi geçtin

Zaten içinde katlı maddesi olmasa o kadar süre dayanamazlar bizim evde yaptıklarımız ertesi güne zor duruyor. Devam sütü 2 numaralı mama oluyor canım 6ya yeni girdik tam doldurmadan 2 numaraya geçmicem mamaların içerikleri ağır oluyor çünkü.

Sütünle doymaz olur mu hiç. Maşallah güzel beslenmiş şimdiye kadar. İlk bir yıl ara öğünmüş ek gıda zaten . Yavaş yavaş alışır yiyeceklere
canm eskiden fışır fışır akan sütüm simdi ise hic yok derecede ve emzirdigmde yetmediginden midr nedir bi aglama kopariyo meyve yada sebze versem duruyo bende doymuyo die dusundm

Canım 26 aylık normal bi zaman geç kalmadın ben kızıma bıraktırırken anlatayım sana ilk 2 gün lazımlıga oturup hep kalkınca yaptı üstüne öğlen ve gece besledim 3.gün sinyal verdi öğrenmeye lazımlıga yaptı arada üstüne 1.hafta içinde tamamen ögrendi ve gece bezden de hemen çıkarttım çöp poşeti serdim arada yapsa da makina yıkıyor kıyafetleri ve çok şükür çok kolaylıkla öğrendi gece de yapmadı bir süre 1 kere kaldırdım sonra onuda kestim

Aynı şekilde düşünüyorum bende kilosu iyi formul mama vermiyorum ama gece sürekli kalkıyor emmek için acaba gece yatarken kasık maması versem uyur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…