- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.841
Biz havuç bal kabağı patates şeklinde gittik. Doktorumuz da o şekilde daha rahat yer dediArkadaşlar 3 gün havuç tadımlığını tamamladık bugün balkabağımı payates mi vereyim fikirlerinizi almak istiyorum
Teşekkürler arkadaşlar bende balkabağı düşündüm birazdan vereceğim,dün bir haya yaptım havuç verdikten sonra mızılanımca hemen mama verdim tabi çocuk sığışamadı saatlerce tepinip durduBiz havuç bal kabağı patates şeklinde gittik. Doktorumuz da o şekilde daha rahat yer dedi
Çok şükür canım. Vakti gelince yaptırıcam direk amin inşallah tüm kuzuları koruzun rabbimOzel asi canim 180 tl imis sanirim. Benim dedigim meningokok olan. Son zamanlarda takip ettigim cocuk doktorlarinin hepsi bu asinin en erken zamanda yaptirilmasi konusunda paylasim yapiyorlar da sizlerin fikrini de sorayim dedim.
Haftaya kontrolumuz var doktorumuzla da ne zaman yaptirmam gerektgini netlestirmek istiyorum.
Sansliymissin canim hasar kalmama durumu cok nadir oluyormus. Allah korusun miniklerimizi yaptirmakta fayda var kesinlikle
Benim oğlumda yemeyi çok fazla seviyor canım tadımlık veriyorum ama yetmiyor tabi basıyor çığlığıTeşekkürler arkadaşlar bende balkabağı düşündüm birazdan vereceğim,dün bir haya yaptım havuç verdikten sonra mızılanımca hemen mama verdim tabi çocuk sığışamadı saatlerce tepinip durdu
Haklısın canım bi anlık gafletme geldi bundan sonra daha dikkatli davranırım artıkBenim oğlumda yemeyi çok fazla seviyor canım tadımlık veriyorum ama yetmiyor tabi basıyor çığlığımamayı ek gıdanın hemen arkasından vermeyin diyorlar canım gözlemlemek için ama sen bilirsin :)
Gecmis olsun cnm. Atesliyken ayaklar buz olur . Corap giydiririm bdnde. Dolven calpole gore hizli dusurur. Cok yuksek atesi varsa ilk dolven veriyorum . Calpol yerinede calpolun fitil olani paranox s var ondan. Calpol agriyida cok gecirmiyor.Canım ben direkt soydum corabını da cıkardım o sekılde bı 2 saat kaldı basına da ıslak havlu ılacla bırlıkte ancak etkı etti ama dolven konusunda haklısın. Dr um bana her ihtimale karsı calpol aldırmıstı gece bısy oldugunda benı aradıgında evınde bulunsun dıye oyuzden baska da ılac yok evde. Dun konustugumda baktın ates dusmuyı dolven ver dedi bana da canım bende bugun eczaneden alıcamevde bulunması gereken ılaclardan bırı de oymus anladım. Boyle boyle ögrenıyoruz işte
İki doz olanı düşünüyorum canım ama Dr umuzla konuşup karar vericem. Sen ne düşünüyorsunNe zaman yaptirmayi dusunuyorsun canim. 5. Aydan sonra 2 doz, 1 yasinda tek doz olarak yapilabiliyormus. Bn de kararsiz kaldim
Doğru canım 9 ve 12 ayda iki doz veya yaşında bir doz. Ama bu hastalık riski 6 aydan sonra başlıyor sanırım. O yüzden 9 ve 12 şeklinde yaptırmayı düşünüyorum ama Dr la konuşunca netleşcrk.
Bende öyle düşünüyorum canım ama bu kadar önemli bir aşıyı devletin karşılamaması aşırı saçma bence. Yani devlet resmen paran varsa çocuğunu korursun yoksa koruyamazsın diyorDoğru canım 9 ve 12 ayda iki doz veya yaşında bir doz. Ama bu hastalık riski 6 aydan sonra başlıyor sanırım. O yüzden 9 ve 12 şeklinde yaptırmayı düşünüyorum ama Dr la konuşunca netleşcrk.
Bizim de haftaya sali kontrolumuz var. Asi zamanini da doktora soracagimİki doz olanı düşünüyorum canım ama Dr umuzla konuşup karar vericem. Sen ne düşünüyorsun
Kesinlikle katılıyorum canımBende öyle düşünüyorum canım ama bu kadar önemli bir aşıyı devletin karşılamaması aşırı saçma bence. Yani devlet resmen paran varsa çocuğunu korursun yoksa koruyamazsın diyor
Patatesi sonlara bırak canım. Damağa yapışabiliyorArkadaşlar 3 gün havuç tadımlığını tamamladık bugün balkabağımı payates mi vereyim fikirlerinizi almak istiyorum
Facebook ta emzirme sanatı grubu var. Üye olursanız size daha iyi yardımcı olurlar.Evet kullaniyorum... :s
Ben daha bir kaç gündür tek başıma çıkmaya başladım çünkü kızım Bebek arabasında durmuyordu. Sling ile de belim ağrıyor çok fazla taşıyamıyorum. 10 gün önce kızıma bir şey oldu ve hemağlaması azaldı hem de Bebek arabasında durmaya başladı.O markada iyi indirim vardı iyi olmuş sağlıklı gürlerde kullanın bizde asansör var ama tek başına bisyere gidiyim dediğin zaman zulüm
Yeğenim henüz 1 yaşında o özelliğini kullanmadılar dahaCanim cevapların için çok sağol. Joie nin mama sandalyesi normal sandalyeye de takılıyor ilerleyen yıllarda masa sandalye de olabiliyormuş o özelliklerini de mi kullanamadilar canım
Ben bira mayasi , cdmen tableti , damla motilium tablet hepsini kullandim. Sutumu motilium artirdi. Suan sadece onu kullaniyorum. Aman aman cok sutum yok. Gunde bir iki olcek zar zor bir kere mama aliyor sadece. Açkende mama almiyor. O yuzden motiliuma devam ediyor.
Bende patates damağa yapışır diye duymuştum bal kabağı bence tattır.Arkadaşlar 3 gün havuç tadımlığını tamamladık bugün balkabağımı payates mi vereyim fikirlerinizi almak istiyorum
Kaç haftalık bizim ki de tam 5. Ayda döndü yerde yuvarlanıp duruyor. Yerde uzatma kablosuna bile elini uzatıyordu şok oldum. Bi an dalıp gitsek neler yapacaklar.Kızlar sonunda kızım döndü
Kızlar sonunda kızım döndü
bi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesinBende patates damağa yapışır diye duymuştum bal kabağı bence tattır.
Kaç haftalık bizim ki de tam 5. Ayda döndü yerde yuvarlanıp duruyor. Yerde uzatma kablosuna bile elini uzatıyordu şok oldum. Bi an dalıp gitsek neler yapacaklar.
Anladım. O da sizin görüşünüz tabii :) ben işe başlayacağım yakında ve tüm öğün süt sağmak durumunda kalacağım hadi sağdım mutlaka bir yerde azalacak ve yutma çiğneme refleksi için 7. Ay başında tadıma başlayalım dedi bize doktorumuz. Ben seneyi doldurmayı yanlış buluyorum ama her anne çocuğunun doktorudur o nedenle bu şekilde yapanlara da bir yorum yapamam :)oğlum da sadece anne sütü alıyor bu hafta 5. ayımız bitiyor ve ben emdikçe sadece anne sütüyle devam edeceğim çünkü en az 6 ay anne sütü deniliyor ek gıdaya olabildiği kadar geçmeyeceğim.ek gıdaya geçilirse emme azalır 1 damla fazla emerse kardır. sonucta vucut yapıları şimdi tamamıyle olusacak ve bu vucudu bır ömür tasıyacak bence dayanabldıgımız kadar dayanmakta fayda var. sadec anne sütü ile seneyi dolduranlar bile var . tabi kişiden kişiye değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?