2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok şükür canım. Vakti gelince yaptırıcam direk amin inşallah tüm kuzuları koruzun rabbim

Teşekkürler arkadaşlar bende balkabağı düşündüm birazdan vereceğim,dün bir haya yaptım havuç verdikten sonra mızılanımca hemen mama verdim tabi çocuk sığışamadı saatlerce tepinip durdu
Benim oğlumda yemeyi çok fazla seviyor canım tadımlık veriyorum ama yetmiyor tabi basıyor çığlığı mamayı ek gıdanın hemen arkasından vermeyin diyorlar canım gözlemlemek için ama sen bilirsin :)

Benim oğlumda yemeyi çok fazla seviyor canım tadımlık veriyorum ama yetmiyor tabi basıyor çığlığı mamayı ek gıdanın hemen arkasından vermeyin diyorlar canım gözlemlemek için ama sen bilirsin :)
Haklısın canım bi anlık gafletme geldi bundan sonra daha dikkatli davranırım artık

Gecmis olsun cnm. Atesliyken ayaklar buz olur . Corap giydiririm bdnde. Dolven calpole gore hizli dusurur. Cok yuksek atesi varsa ilk dolven veriyorum . Calpol yerinede calpolun fitil olani paranox s var ondan. Calpol agriyida cok gecirmiyor.

M Mry Mry canım aşıyla baktım biraz ama 5. Ay değil ilk dozu 9. Ayda yapılır yazıyor kafam karıştı
Doğru canım 9 ve 12 ayda iki doz veya yaşında bir doz. Ama bu hastalık riski 6 aydan sonra başlıyor sanırım. O yüzden 9 ve 12 şeklinde yaptırmayı düşünüyorum ama Dr la konuşunca netleşcrk.

Doğru canım 9 ve 12 ayda iki doz veya yaşında bir doz. Ama bu hastalık riski 6 aydan sonra başlıyor sanırım. O yüzden 9 ve 12 şeklinde yaptırmayı düşünüyorum ama Dr la konuşunca netleşcrk.
Bende öyle düşünüyorum canım ama bu kadar önemli bir aşıyı devletin karşılamaması aşırı saçma bence. Yani devlet resmen paran varsa çocuğunu korursun yoksa koruyamazsın diyor

O markada iyi indirim vardı iyi olmuş sağlıklı gürlerde kullanın bizde asansör var ama tek başına bisyere gidiyim dediğin zaman zulüm
Ben daha bir kaç gündür tek başıma çıkmaya başladım çünkü kızım Bebek arabasında durmuyordu. Sling ile de belim ağrıyor çok fazla taşıyamıyorum. 10 gün önce kızıma bir şey oldu ve hemağlaması azaldı hem de Bebek arabasında durmaya başladı.

Merhaba arama yaparken gordum mesajinizi 47 gunluk bebegim var goguslerim cok yumusak sut dolmuyor suan boyleyse ilerisinden cok korktugum icin motiliumu arastiriyorum ne kadar sureli kullanilabiliyo faydasini gordunuzmu denemedigim sey kalmadi cok caresizim

Arkadaşlar 3 gün havuç tadımlığını tamamladık bugün balkabağımı payates mi vereyim fikirlerinizi almak istiyorum
Bende patates damağa yapışır diye duymuştum bal kabağı bence tattır.

Kızlar sonunda kızım döndü
Kaç haftalık bizim ki de tam 5. Ayda döndü yerde yuvarlanıp duruyor. Yerde uzatma kablosuna bile elini uzatıyordu şok oldum. Bi an dalıp gitsek neler yapacaklar.

Kızlar sonunda kızım döndü

bi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesin

Anladım. O da sizin görüşünüz tabii :) ben işe başlayacağım yakında ve tüm öğün süt sağmak durumunda kalacağım hadi sağdım mutlaka bir yerde azalacak ve yutma çiğneme refleksi için 7. Ay başında tadıma başlayalım dedi bize doktorumuz. Ben seneyi doldurmayı yanlış buluyorum ama her anne çocuğunun doktorudur o nedenle bu şekilde yapanlara da bir yorum yapamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…