2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım çok geçmiş olsun nasıl bebis daha iyi mi ?

Şimdiye kadar rahat oluyordu artık bende dikkat edecem bi kez döndükten sonra sık sık dönüyormus bebişler inşallah düşmeden atlatırız bu dönemi

bi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesin

Biz 8 eylül doğumluyuz 5 buçuk aylık sayılır kafasını havaya kaldırıyor bişiler yapmaya çalışıyordu ama hiç 180 derece donememisti çok şükür bugün döndü dr zaten bi sıkıntısı yok demişti. Ancak canı istedi minnoşun

Canim dönüyor derken benimki yana dönüyor tam dönmüyor
Ağzı üstü yatarken sırtüstüne döndü canım. Benim hatalarımdan biri hep yumuşak zemine koymak oldu. Bugün yere oyun halisinin üstüne koyduk (oyun halisinin içine hep battaniye seriyordum bugün sermedim) ve sonunda başardı

Çok sevindim canım senin adına maşallah. En azından kendih alıp dışarda bi markete uğramak bile iyi geliyor

Merhaba rekolac dediginiz tam olarak nedir nasil temin edebilirim acaba sutumu artirmak icin caba gosterenlerdenim bende

Biliyorsunuz bu aralar egzama ile uğraşıyoruz allah başka dert vermesin buna şükür.bu sabah kalktığımda kızarıklık yoktu sönmüştü kahvaltıda haşlanmış patates yedim korkarak portakal suyu içtim hiçbir tepki olmadı taki akşam 5 gibi mama verdim 1 saat içinde kızarıklık arttı akşam bulgur pilavı ile barbunya yedim saat 8 gibi oğlum yine mama içti ve kızarıklık dahada arttı ve kaşıntı başladı artı göğsü ve sırtı kabardı. Sanırım mama etkiliyor hipp kullanıloruz dr inek sütü alerjisi olabilir dedi napıyım mamamı vermiyim

Canım çok geçmiş olsun..bence mama verme..bak olmuyorsa demekki ondandır...hadi inşallah en kısa zamanda geçer..kiyamam ona ..

ben de tattıracagım zaten ve ben de 7. ay da başlayacagım ama yogun vermeyeceğim aslında aynı fikirdeyiz bu anlamda ben tattırmanın beyın gelişimi içinde gerekli olduğunu düşünüyorum

Bizim evde kedi var bizde ona taktık bu ara görmeden uyumuyoruz yüz üstü dönüp ona doğru ilerlemeye çalışıyor. Kedinin sayesinde az kaldı emekleyecek az daha zorlarsa

Son düzenleme:
Canım kabak verdim patates başladığımda biraz yoğunluğunu açmam gerekecek mi ve nasıl yapacağım
Ben patatesi haşladığım gibi vermiyorum canım o zaman zorlanıyor. Yoğurtla çok az sulandırıyorum öyle daha güzel yiyor. Ama yoğurdu da 3 gün kuralına göre verdim ondan sonra karıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…