- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.861
bi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesin
Kızlar sonunda kızım döndü
Canım ben direkt soydum corabını da cıkardım o sekılde bı 2 saat kaldı basına da ıslak havlu ılacla bırlıkte ancak etkı etti ama dolven konusunda haklısın. Dr um bana her ihtimale karsı calpol aldırmıstı gece bısy oldugunda benı aradıgında evınde bulunsun dıye oyuzden baska da ılac yok evde. Dun konustugumda baktın ates dusmuyı dolven ver dedi bana da canım bende bugun eczaneden alıcamevde bulunması gereken ılaclardan bırı de oymus anladım. Boyle boyle ögrenıyoruz işte
bizmki 5 dakka desteksiz oturabiliyo ama dönmeyi daha yapamadk :)erken dönmesi de fena, kızım 4 aylıktsn beri.dönüyor 5.5 aylık su an cok yorucu
Canım kabak verdim patates başladığımda biraz yoğunluğunu açmam gerekecek mi ve nasıl yapacağımPatatesi sonlara bırak canım. Damağa yapışabiliyor
Bende patates damağa yapışır diye duymuştum bal kabağı bence tattır.
Kaç haftalık bizim ki de tam 5. Ayda döndü yerde yuvarlanıp duruyor. Yerde uzatma kablosuna bile elini uzatıyordu şok oldum. Bi an dalıp gitsek neler yapacaklar.
bi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesin
Ağzı üstü yatarken sırtüstüne döndü canım. Benim hatalarımdan biri hep yumuşak zemine koymak oldu. Bugün yere oyun halisinin üstüne koyduk (oyun halisinin içine hep battaniye seriyordum bugün sermedim) ve sonunda başardıCanim dönüyor derken benimki yana dönüyor tam dönmüyor
Ağzı üstü yatarken sırtüstüne döndü canımCanim dönüyor derken benimki yana dönüyor tam dönmüyor
Çok sevindim canım senin adına maşallah. En azından kendih alıp dışarda bi markete uğramak bile iyi geliyorBen daha bir kaç gündür tek başıma çıkmaya başladım çünkü kızım Bebek arabasında durmuyordu. Sling ile de belim ağrıyor çok fazla taşıyamıyorum. 10 gün önce kızıma bir şey oldu ve hemağlaması azaldı hem de Bebek arabasında durmaya başladı.
Canım bizde daha dönemedik..bende dört gözle bekliyorum..benim büyük kızımda kiloluydu geç dondu...acaba kiloludurlar ondanmi dönemiyorler.bi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesin
Masalllahh minaya..buarada canım babanın durumu nasıldır.erken dönmesi de fena, kızım 4 aylıktsn beri.dönüyor 5.5 aylık su an cok yorucu
Benim kızımda oturmayı seviyor..bide yuş üstü koydugumda kendi etrafında dönüyor ve geri geri gidiyor çıngırakları uzak kaldığında da bağırıyor.cok tatlidirlarbizmki 5 dakka desteksiz oturabiliyo ama dönmeyi daha yapamadk :)
Merhaba rekolac dediginiz tam olarak nedir nasil temin edebilirim acaba sutumu artirmak icin caba gosterenlerdenim bendeRekolac ve motilium u birakip Çemen ve maya tabletine gectim sutum azaldi. Bunlarda sut yapiyordur ama recolak ve motilium daha cok sutumu arttirmisti. Kusmalari artti ozellikle anne sutunden sonra. Hangisiyle devam etsem diye arastirirken motiliumun kusmayi onledigini okudum. Reflulu bebeklere surubunuda veriyorlarmis. Kusmalari artinca Tekrar rekolac ve motiliuma gectim.
Canım çok geçmiş olsun..bence mama verme..bak olmuyorsa demekki ondandır...hadi inşallah en kısa zamanda geçer..kiyamam ona ..Biliyorsunuz bu aralar egzama ile uğraşıyoruz allah başka dert vermesin buna şükür.bu sabah kalktığımda kızarıklık yoktu sönmüştü kahvaltıda haşlanmış patates yedim korkarak portakal suyu içtim hiçbir tepki olmadı taki akşam 5 gibi mama verdim 1 saat içinde kızarıklık arttı akşam bulgur pilavı ile barbunya yedim saat 8 gibi oğlum yine mama içti ve kızarıklık dahada arttı ve kaşıntı başladı artı göğsü ve sırtı kabardı. Sanırım mama etkiliyor hipp kullanıloruz dr inek sütü alerjisi olabilir dedi napıyım mamamı vermiyim
ben de tattıracagım zaten ve ben de 7. ay da başlayacagım ama yogun vermeyeceğim aslında aynı fikirdeyiz bu anlamda ben tattırmanın beyın gelişimi içinde gerekli olduğunu düşünüyorumAnladım. O da sizin görüşünüz tabii :) ben işe başlayacağım yakında ve tüm öğün süt sağmak durumunda kalacağım hadi sağdım mutlaka bir yerde azalacak ve yutma çiğneme refleksi için 7. Ay başında tadıma başlayalım dedi bize doktorumuz. Ben seneyi doldurmayı yanlış buluyorum ama her anne çocuğunun doktorudur o nedenle bu şekilde yapanlara da bir yorum yapamam :)
oglumda gec uyumaya başadı sanırım diş kasınıyorHala uyumadı. Noluyo bu çocuğa ben anlamıyorum
benim oğlumda 5. ayı bitiriyor ve hala dönmediiCanım bizde daha dönemedik..bende dört gözle bekliyorum..benim büyük kızımda kiloluydu geç dondu...acaba kiloludurlar ondanmi dönemiyorler.
Bizim evde kedi var bizde ona taktık bu ara görmeden uyumuyoruz yüz üstü dönüp ona doğru ilerlemeye çalışıyor. Kedinin sayesinde az kaldı emekleyecek az daha zorlarsaBende patates damağa yapışır diye duymuştum bal kabağı bence tattır.
Kaç haftalık bizim ki de tam 5. Ayda döndü yerde yuvarlanıp duruyor. Yerde uzatma kablosuna bile elini uzatıyordu şok oldum. Bi an dalıp gitsek neler yapacaklar.
Ben patatesi haşladığım gibi vermiyorum canım o zaman zorlanıyor. Yoğurtla çok az sulandırıyorum öyle daha güzel yiyor. Ama yoğurdu da 3 gün kuralına göre verdim ondan sonra karıştırdımCanım kabak verdim patates başladığımda biraz yoğunluğunu açmam gerekecek mi ve nasıl yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?