- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.881
Golden goat var var canım keçi sütüyle yapılıyor onu deneyebilirsin. İnek sütü alerjisi olan bebekler için üretilmişBiliyorsunuz bu aralar egzama ile uğraşıyoruz allah başka dert vermesin buna şükür.bu sabah kalktığımda kızarıklık yoktu sönmüştü kahvaltıda haşlanmış patates yedim korkarak portakal suyu içtim hiçbir tepki olmadı taki akşam 5 gibi mama verdim 1 saat içinde kızarıklık arttı akşam bulgur pilavı ile barbunya yedim saat 8 gibi oğlum yine mama içti ve kızarıklık dahada arttı ve kaşıntı başladı artı göğsü ve sırtı kabardı. Sanırım mama etkiliyor hipp kullanıloruz dr inek sütü alerjisi olabilir dedi napıyım mamamı vermiyim
Bizde de çocuk uyudu ben ayaktayım gram uykum yokHala uyumadı. Noluyo bu çocuğa ben anlamıyorum
Ben de uyuyordu,emzirdi yatirdim,kendim yatamuyorum..uyu halbuki dimi,4/5 saat sonra mikildanmaya baslar cocuk..bize de uyku egitimi ve hist/pat yontem sart;Bizde de çocuk uyudu ben ayaktayım gram uykum yok
Aynen çocuklar düzene girdi biz bozulduk benim ki 10a kadar falan uyuyor omdan rahatım bu kadar :)))Ben de uyuyordu,emzirdi yatirdim,kendim yatamuyorum..uyu halbuki dimi,4/5 saat sonra mikildanmaya baslar cocuk..bize de uyku egitimi ve hist/pat yontem sart;
Cok sukur canım tesekkur ederim bugün de hep takıp ettk ama atesımız yükselmedi allahtan. Sadece keyfimiz yok yüzümüz zorla gülüyorduCanım çok geçmiş olsun nasıl bebis daha iyi mi ?
Bende dolveninaldım artık evde bulunsun diye canım. Fitili önceden alıp evde mi tutuyorsun birsey olunca mı alıyorsun? Atesı cıktıgında dolven ve fitili birlikte mi kullanıyorsunGecmis olsun cnm. Atesliyken ayaklar buz olur . Corap giydiririm bdnde. Dolven calpole gore hizli dusurur. Cok yuksek atesi varsa ilk dolven veriyorum . Calpol yerinede calpolun fitil olani paranox s var ondan. Calpol agriyida cok gecirmiyor.
Geçmiş olsun cnm..Cok sukur canım tesekkur ederim bugün de hep takıp ettk ama atesımız yükselmedi allahtan. Sadece keyfimiz yok yüzümüz zorla gülüyordu
Şimdiye kadar rahat oluyordu artık bende dikkat edecem bi kez döndükten sonra sık sık dönüyormus bebişler inşallah düşmeden atlatırız bu dönemi
Canım evet bırkere dönmeyi alıstıgında artık devamlı donmek ıstıyorlar. Benımkı oyuncagına dogru dönuyor hemen ve 3-5 sn icinde oyuncagını komple yemek ıstıyor e tabı yapamayınca miyavlıyor hemen :) hoop bidaha sırtustu pozisyona alıyorum hemen yıne donmek ısteyip miyavlamadı derken hep boyle gidiyor. Henuz yuzustunden sırtustune hiç dönmedik
Biz 8 eylül doğumluyuz 5 buçuk aylık sayılır kafasını havaya kaldırıyor bişiler yapmaya çalışıyordu ama hiç 180 derece donememisti çok şükür bugün döndü dr zaten bi sıkıntısı yok demişti. Ancak canı istedi minnoşun
Ağzı üstü yatarken sırtüstüne döndü canım. Benim hatalarımdan biri hep yumuşak zemine koymak oldu. Bugün yere oyun halisinin üstüne koyduk (oyun halisinin içine hep battaniye seriyordum bugün sermedim) ve sonunda başardı
Canım tskler benımkınde de rrflü var gaviskon kullanıyoruz 3aydır hala kusuyor ama tavı eskısı gibi değil. Doktorum bır ay sonra ıyıce azalacagını tahmın edıyor dungece bır kere calpol verdım ama onu kusmadı allahtan demekkı kusarsa dıye fıtıl vermek mantıklıysa onu da alıyım evde bulunsun ozamanZeynep5654 fitili sormuşsun ben bazen ateşli olduklarında ağız yoluyla şurup veremedigimde fitil kullandım.
Evde bulundurabiliyorsun ama hem dolven hem fitil bir arada değil birini kullanırsan diğerini kullanmamalısın ikiside ağrı kesici ateş düşürücü çünkü.
Diğer kızlarım reflü olduğu için kusmaya çok müsaitlerdi şurup veremiyorum diye dr.muz fitil veriyordu bize.
Tekrar geçmiş olsun..
Tesekkur ederiz ilk kez boyle ateslendık bır anda 39u gecınce bi panıkledim bilemedim buradan da birsürü sey öğrendim iyi ki gelmişim bu platforma :) herkese sevgilerGeçmiş olsun cnm..
Aşılar illaki ateş yapabiliyor, takip ettikten sonra ilerlemez zaten..
Böyle böyle büyüyecekler:)
Kesinlikle çok güzel bir yerde buluşuyoruz insanın en onemli varlığının evlatlaŕımız için iyisini,doğrusunu, yanlış yada olmaması gerekenleri...Tesekkur ederiz ilk kez boyle ateslendık bır anda 39u gecınce bi panıkledim bilemedim buradan da birsürü sey öğrendim iyi ki gelmişim bu platforma :) herkese sevgiler
oglumda gec uyumaya başadı sanırım diş kasınıyor
canm ben yüz ustu koydugmda da co agliyo göbekten dolayi rahatsiz mi oluyo ki acaba bi oturma pozisyonu cok seviyoBenim kızımda oturmayı seviyor..bide yuş üstü koydugumda kendi etrafında dönüyor ve geri geri gidiyor çıngırakları uzak kaldığında da bağırıyor.cok tatlidirlar
Bizde sadece yan dönüyoruz canımbi biz mi kaldik donemeyen hic dönemiyo ya 6 ay 3 gunluk oldk gec kaldk galiba ayy cok tatli oluyolardir kesin
Masalllahh minaya..buarada canım babanın durumu nasıldır.
Biliyorsunuz bu aralar egzama ile uğraşıyoruz allah başka dert vermesin buna şükür.bu sabah kalktığımda kızarıklık yoktu sönmüştü kahvaltıda haşlanmış patates yedim korkarak portakal suyu içtim hiçbir tepki olmadı taki akşam 5 gibi mama verdim 1 saat içinde kızarıklık arttı akşam bulgur pilavı ile barbunya yedim saat 8 gibi oğlum yine mama içti ve kızarıklık dahada arttı ve kaşıntı başladı artı göğsü ve sırtı kabardı. Sanırım mama etkiliyor hipp kullanıloruz dr inek sütü alerjisi olabilir dedi napıyım mamamı vermiyim
Hala uyumadı. Noluyo bu çocuğa ben anlamıyorum
Bizde bu satte uyumadık hâlâ:)
Acaba bizde atak haftamızdamıyiz zaten çok hareketliydik ikiye katlandı:)
Bu saatte yatakta tepiniyoruz resmen:))
Tesekkur ederiz ilk kez boyle ateslendık bır anda 39u gecınce bi panıkledim bilemedim buradan da birsürü sey öğrendim iyi ki gelmişim bu platforma :) herkese sevgiler
Kızlar çok sinir var üstümde. Dün öğleden sonra bütün gün oğlumu bir gr olsun uyuyabilmek için uğraştım durdum. Memede akşam 7 buçuk gibi uyudu. Ama meme ağzında. Hadi dedim uyusun yeter ki de kucamda uyusun. Huysuzdu çünkü çok. Neyse tam çocuğum daldı derken kapı çaldı. Pat pat. Kv. Seslendi ve vuruyor aynı zamanda. Neyse oğlan uyuyor diye cevap veremiyorum ama bir taraftan da memeden ayırıp yatırmaya çalışıyorum. Aaaa bide ne duyim bu esnada. Kendi kendine söyleniyor hanfendi duyup açmıyo diye. Duyunca tabi çok üzüldüm birden yatırdım çocuğu yerine uyandı haliyle. Sonra gelmiş demez mi aaaa uyumuyomu. Sayende diyemedim. Siz böle durumlarda ısrarla çalan kapıya napıyosunuz. Sağolsun kapıma kim gelse önce çok sessiz vuruyor giderek volümü artırıyo. Ya bebek var madem az tıklatcan sonra niye artırıyodun tonu. Yada arayın yaçok mu zor. Offf birine çatcam bu konuda. Rahat vermiyorlar.
Canim bizde yakinda akraba yok ama apartmanda bi kac yasli teyze var israrla surekli gelmek istiyorlardi. Ayni senin durumundayken kapiyi ve zili israrla caldiklari oldu bi kac kez kalkip acmadim. Zaten ssatlerce uyutmak icin guresiyorum...Kızlar çok sinir var üstümde. Dün öğleden sonra bütün gün oğlumu bir gr olsun uyuyabilmek için uğraştım durdum. Memede akşam 7 buçuk gibi uyudu. Ama meme ağzında. Hadi dedim uyusun yeter ki de kucamda uyusun. Huysuzdu çünkü çok. Neyse tam çocuğum daldı derken kapı çaldı. Pat pat. Kv. Seslendi ve vuruyor aynı zamanda. Neyse oğlan uyuyor diye cevap veremiyorum ama bir taraftan da memeden ayırıp yatırmaya çalışıyorum. Aaaa bide ne duyim bu esnada. Kendi kendine söyleniyor hanfendi duyup açmıyo diye. Duyunca tabi çok üzüldüm birden yatırdım çocuğu yerine uyandı haliyle. Sonra gelmiş demez mi aaaa uyumuyomu. Sayende diyemedim. Siz böle durumlarda ısrarla çalan kapıya napıyosunuz. Sağolsun kapıma kim gelse önce çok sessiz vuruyor giderek volümü artırıyo. Ya bebek var madem az tıklatcan sonra niye artırıyodun tonu. Yada arayın yaçok mu zor. Offf birine çatcam bu konuda. Rahat vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?