2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Golden goat var var canım keçi sütüyle yapılıyor onu deneyebilirsin. İnek sütü alerjisi olan bebekler için üretilmiş

Gecmis olsun cnm. Atesliyken ayaklar buz olur . Corap giydiririm bdnde. Dolven calpole gore hizli dusurur. Cok yuksek atesi varsa ilk dolven veriyorum . Calpol yerinede calpolun fitil olani paranox s var ondan. Calpol agriyida cok gecirmiyor.
Bende dolveninaldım artık evde bulunsun diye canım. Fitili önceden alıp evde mi tutuyorsun birsey olunca mı alıyorsun? Atesı cıktıgında dolven ve fitili birlikte mi kullanıyorsun

Zeynep5654 fitili sormuşsun ben bazen ateşli olduklarında ağız yoluyla şurup veremedigimde fitil kullandım.
Evde bulundurabiliyorsun ama hem dolven hem fitil bir arada değil birini kullanırsan diğerini kullanmamalısın ikiside ağrı kesici ateş düşürücü çünkü.
Diğer kızlarım reflü olduğu için kusmaya çok müsaitlerdi şurup veremiyorum diye dr.muz fitil veriyordu bize.
Tekrar geçmiş olsun..

Canım tskler benımkınde de rrflü var gaviskon kullanıyoruz 3aydır hala kusuyor ama tavı eskısı gibi değil. Doktorum bır ay sonra ıyıce azalacagını tahmın edıyor dungece bır kere calpol verdım ama onu kusmadı allahtan demekkı kusarsa dıye fıtıl vermek mantıklıysa onu da alıyım evde bulunsun ozaman

Geçmiş olsun cnm..
Aşılar illaki ateş yapabiliyor, takip ettikten sonra ilerlemez zaten..
Böyle böyle büyüyecekler:)
Tesekkur ederiz ilk kez boyle ateslendık bır anda 39u gecınce bi panıkledim bilemedim buradan da birsürü sey öğrendim iyi ki gelmişim bu platforma :) herkese sevgiler

Tesekkur ederiz ilk kez boyle ateslendık bır anda 39u gecınce bi panıkledim bilemedim buradan da birsürü sey öğrendim iyi ki gelmişim bu platforma :) herkese sevgiler
Kesinlikle çok güzel bir yerde buluşuyoruz insanın en onemli varlığının evlatlaŕımız için iyisini,doğrusunu, yanlış yada olmaması gerekenleri...
Herşey hepimizin gönlünce olsun,sağlıkla büyütelim minnoşlarımızı inşallah..

Kızlar çok sinir var üstümde. Dün öğleden sonra bütün gün oğlumu bir gr olsun uyuyabilmek için uğraştım durdum. Memede akşam 7 buçuk gibi uyudu. Ama meme ağzında. Hadi dedim uyusun yeter ki de kucamda uyusun. Huysuzdu çünkü çok. Neyse tam çocuğum daldı derken kapı çaldı. Pat pat. Kv. Seslendi ve vuruyor aynı zamanda. Neyse oğlan uyuyor diye cevap veremiyorum ama bir taraftan da memeden ayırıp yatırmaya çalışıyorum. Aaaa bide ne duyim bu esnada. Kendi kendine söyleniyor hanfendi duyup açmıyo diye. Duyunca tabi çok üzüldüm birden yatırdım çocuğu yerine uyandı haliyle. Sonra gelmiş demez mi aaaa uyumuyomu. Sayende diyemedim. Siz böle durumlarda ısrarla çalan kapıya napıyosunuz. Sağolsun kapıma kim gelse önce çok sessiz vuruyor giderek volümü artırıyo. Ya bebek var madem az tıklatcan sonra niye artırıyodun tonu. Yada arayın yaçok mu zor. Offf birine çatcam bu konuda. Rahat vermiyorlar.

Masalllahh minaya..buarada canım babanın durumu nasıldır.

Yoğun bakımdan çıktı kısa kısa yürüyüş yaptırıyolar canım sağolasın cok sukur bugunlerı de gorduk

kecı sutu mamaları var onları deneyebılırsın mama da allerji yapabılıyor ınek sutu alerjisi olanlar ıcın

Hala uyumadı. Noluyo bu çocuğa ben anlamıyorum

Bizde bu satte uyumadık hâlâ:)
Acaba bizde atak haftamızdamıyiz zaten çok hareketliydik ikiye katlandı:)
Bu saatte yatakta tepiniyoruz resmen:))

bu aksam uyudu bı aksam es veriyo sonrakı aksam dısco dısco ataga gırmıs bulunuyoruz 2 gundur. Sureklı mız mız mız bu atagın etkısı boyleymıs :) anneye daha duskun olurmus mızmız olurmus

ılk yasayınca cok fena kızım mevlutte enfeksıyon kapıp ateslendıgınde 52 gunluktu aglayarak doktoru aramıstım cok aglamıstım odum kopmustu o yuzden tık kaldı ustumde aman hasta edecem dıye ama esım dahıl kımse anlamıyor malesef

kapıya yazı yapıştırmayı denedin mi ?

Canim bizde yakinda akraba yok ama apartmanda bi kac yasli teyze var israrla surekli gelmek istiyorlardi. Ayni senin durumundayken kapiyi ve zili israrla caldiklari oldu bi kac kez kalkip acmadim. Zaten ssatlerce uyutmak icin guresiyorum...
Suan kapiya o sevimli yazilar var ya 'bebegim uyuyor lutfen zile basmayin' gibi onlardan alip astik baya etkisi oldu. En azindan gelen uyarilmis oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…