2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cok gezmis olsun cnm atesi varkn bn bi corap bi zibin birakiyorum hemen dususe geciyor birde bana bi acil doktoru dolven daha etkili demisti gercekten de bazen ateai ilk ciktiginda dolven verdigimde hemn dusuyor ve ikinciye cikmadigi oluyor ama calpol verdigimde muhakka ardina gene dolven istiyor artik bn boyle durumlarda direk dolven veriyorum

Amin canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl peki iyidir inşallah düşmüştür ateşi

Evet canım uykusuzluk depresyona sokuyor insanı. Olumsuz düşünceler üşüşüyor beyine ve halin kalmıyor bir şey yapmaya. Ama dişten sonra rahatlıyormuş bebek öyle diyorlar hep ta ki yeni dişe kadar
Umarım öyledir canim. Pek inancım yok açıkcası ama hayırlısı bakalım.

Doktor vermişti canım. Ben hep farklı doktorlara gidiyorum 3 4 tanesine sormustum. Simetikon var içinde onu kastediyorlar sanırım. Nurse Harveyde de var. Bütün ilaçların yan etkisi var en güzeli zinco gibi doğal yağlar kullanmak ama bize faydası olmadı

Zeynep5654 Canım çok geçmiş olsun. İnş çabucak atlatır. Belki probiyotik veriyorsundur ben aşılardan sonra min 10 gün veriyorum. Sizde 5. ayda olmalısınız. Ne aşısı bu ?

Gecmis olsun defnecige canim, iyi mi simdi?
Ne asisiydi bu yaptigi

Canım ben direkt soydum corabını da cıkardım o sekılde bı 2 saat kaldı basına da ıslak havlu ılacla bırlıkte ancak etkı etti ama dolven konusunda haklısın. Dr um bana her ihtimale karsı calpol aldırmıstı gece bısy oldugunda benı aradıgında evınde bulunsun dıye oyuzden baska da ılac yok evde. Dun konustugumda baktın ates dusmuyı dolven ver dedi bana da canım bende bugun eczaneden alıcamevde bulunması gereken ılaclardan bırı de oymus anladım. Boyle boyle ögrenıyoruz işte

Zeynep5654 Canım çok geçmiş olsun. İnş çabucak atlatır. Belki probiyotik veriyorsundur ben aşılardan sonra min 10 gün veriyorum. Sizde 5. ayda olmalısınız. Ne aşısı bu ?
Canım tesekkur ederim normalde biogaia kullanıyorduk ama dun de onu kesti artık kullanmıyoruz dedi canım

Canım tesekkur ederim normalde biogaia kullanıyorduk ama dun de onu kesti artık kullanmıyoruz dedi canım

Ben bu ctesi gidecem kontrole sorayım probiyotiği. Kızımın kakası baya düzeldi 4 5 günde 1 yapmaya başladı o yuzden ben de sadece aşı sonraları veriyordum

Kızlar dun dr umla buzluktakı sütleri konustuk 6ay dayanır demiştibiliyorsunuz. Ilk gelen sütlerin kolostrumu fazla oldugu ıcın ben onları kızıma sakladım ve benden de 15 gun kadar geldigi için epey bırıktı. Dr um da hıc affetme hepsını ıcır kızına dedi hepsı bıtecek aekılde tarıhıne göre ver bakalım dedi. Bende meme reddi olmasından korkuyorum dedim hergun ıkı ogun kadar bıberonla ıcmıs olucak cunku. Baktın ıcıne sınmedi kasıkla verebılırsın dedi ama benım kız 130 cc kadar sütü kasıkla asla ıcemez ancak 3-5 kasık alıyor onda oyunla ıcırıyorum. Bıberon dr browns kullanıyorum ben dısarıdayken annem onunla süt verıyor suana kadar pek bı sorun yasamadım ama sızce gunde ıkı ogun bıberonla kolostrumlu süt vermek mantıklı mı?

Ben travel sistem almamıştım zaten hantal geldi bana. Bizim ev 5. Kat ve asansör olmadığı için hafif model arabalar almaya çalışıyorum. Bastonu maclaren aldım çok iyi bir indirmle.
O markada iyi indirim vardı iyi olmuş sağlıklı gürlerde kullanın bizde asansör var ama tek başına bisyere gidiyim dediğin zaman zulüm

Geçmiş olsun çanım şimdi nasıl oldu

Canım bizimki çok ağlamadı ama böyle oyunda istemedi sanki eller ağızda bi skntısı vardı yavrumun ateşte yükselmedi anlamadım bu saat oldu çok az uyudu esneyip duruyor kontrol de yeni olduk kulak falan skntısı yoktu anlamadm

Benim oğlumda bir hınçla elini ısırıyor. Kulağını çekip çekip duruyor. Bide çizmiş. Hatta dilini kanatmış.

Hah işte abimlerin kullanıp da beğenmedikleri model bu :)
Canim cevapların için çok sağol. Joie nin mama sandalyesi normal sandalyeye de takılıyor ilerleyen yıllarda masa sandalye de olabiliyormuş o özelliklerini de mi kullanamadilar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…