- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.801
Cok gezmis olsun cnm atesi varkn bn bi corap bi zibin birakiyorum hemen dususe geciyor birde bana bi acil doktoru dolven daha etkili demisti gercekten de bazen ateai ilk ciktiginda dolven verdigimde hemn dusuyor ve ikinciye cikmadigi oluyor ama calpol verdigimde muhakka ardina gene dolven istiyor artik bn boyle durumlarda direk dolven veriyorumKızlar dun öglen dr kontrolumuz vardı doktor ası yaptı aksamüstü kızımın atesı hızlanyukselmeye basladı 38.1 olunca calpol verdım ama ona tagmen 39.1 i gördüm hemen doktoru aradım panık yapma calpol un etkısını gostermesı ıcın bı saat lazım bıraz zaman ver dedı bu atesı gecmez ve hatta ıyıdır de asının cok hızlı bı sekılde tuttugunu gosterır dedı. Sonra ben tabı alnına ıslak havlu koyduk bınyarımnsaat kadar gece 2gıbı uyumusuz ve her yarım saatte bır olctüm nobetcı kaldık. Cok zormus gercekten allah kımseyı caresız bırakmasın ılk kez boyle olduk cok panık oldum allahtan annemdeyım de sagolsun o cok ılgılendı. Atesı dusup sabıtlendıgınde yavasca gıydırmeye basladım bıde cocugu cıplak Zıbınla yatırdık dıye hasta etmeyız ınsallah. Allah tum kuzularımıza saglık versın
Kızlar dun öglen dr kontrolumuz vardı doktor ası yaptı aksamüstü kızımın atesı hızlanyukselmeye basladı 38.1 olunca calpol verdım ama ona tagmen 39.1 i gördüm hemen doktoru aradım panık yapma calpol un etkısını gostermesı ıcın bı saat lazım bıraz zaman ver dedı bu atesı gecmez ve hatta ıyıdır de asının cok hızlı bı sekılde tuttugunu gosterır dedı. Sonra ben tabı alnına ıslak havlu koyduk bınyarımnsaat kadar gece 2gıbı uyumusuz ve her yarım saatte bır olctüm nobetcı kaldık. Cok zormus gercekten allah kımseyı caresız bırakmasın ılk kez boyle olduk cok panık oldum allahtan annemdeyım de sagolsun o cok ılgılendı. Atesı dusup sabıtlendıgınde yavasca gıydırmeye basladım bıde cocugu cıplak Zıbınla yatırdık dıye hasta etmeyız ınsallah. Allah tum kuzularımıza saglık versın
Umarım öyledir canim. Pek inancım yok açıkcası ama hayırlısı bakalım.Evet canım uykusuzluk depresyona sokuyor insanı. Olumsuz düşünceler üşüşüyor beyine ve halin kalmıyor bir şey yapmaya. Ama dişten sonra rahatlıyormuş bebek öyle diyorlar hep ta ki yeni dişe kadar
Canim bende sab simplex veriyordum burdaki okuduğum yorumlardan dr önermemişti yani. Sonra dr gidince sab i önermiyoruz yan etkileri var dedi ondan beridir hiç kullanmadım senin dr nun mu önerdi bilmiyorum ama eğer dr a danışmadıysan bi sor istersen
Gecmis olsun defnecige canim, iyi mi simdi?Kızlar dun öglen dr kontrolumuz vardı doktor ası yaptı aksamüstü kızımın atesı hızlanyukselmeye basladı 38.1 olunca calpol verdım ama ona tagmen 39.1 i gördüm hemen doktoru aradım panık yapma calpol un etkısını gostermesı ıcın bı saat lazım bıraz zaman ver dedı bu atesı gecmez ve hatta ıyıdır de asının cok hızlı bı sekılde tuttugunu gosterır dedı. Sonra ben tabı alnına ıslak havlu koyduk bınyarımnsaat kadar gece 2gıbı uyumusuz ve her yarım saatte bır olctüm nobetcı kaldık. Cok zormus gercekten allah kımseyı caresız bırakmasın ılk kez boyle olduk cok panık oldum allahtan annemdeyım de sagolsun o cok ılgılendı. Atesı dusup sabıtlendıgınde yavasca gıydırmeye basladım bıde cocugu cıplak Zıbınla yatırdık dıye hasta etmeyız ınsallah. Allah tum kuzularımıza saglık versın
İyiyiz cok sukur 39dannsonra ilac etki gösterir daha cıkmaz demişti dr oyle de oldu canım. Zature asısı oldukGecmis olsun defnecige canim, iyi mi simdi?
Ne asisiydi bu yaptigi
Canım ben direkt soydum corabını da cıkardım o sekılde bı 2 saat kaldı basına da ıslak havlu ılacla bırlıkte ancak etkı etti ama dolven konusunda haklısın. Dr um bana her ihtimale karsı calpol aldırmıstı gece bısy oldugunda benı aradıgında evınde bulunsun dıye oyuzden baska da ılac yok evde. Dun konustugumda baktın ates dusmuyı dolven ver dedi bana da canım bende bugun eczaneden alıcamevde bulunması gereken ılaclardan bırı de oymus anladım. Boyle boyle ögrenıyoruz işteCok gezmis olsun cnm atesi varkn bn bi corap bi zibin birakiyorum hemen dususe geciyor birde bana bi acil doktoru dolven daha etkili demisti gercekten de bazen ateai ilk ciktiginda dolven verdigimde hemn dusuyor ve ikinciye cikmadigi oluyor ama calpol verdigimde muhakka ardina gene dolven istiyor artik bn boyle durumlarda direk dolven veriyorum
Zeynep5654 Canım çok geçmiş olsun. İnş çabucak atlatır. Belki probiyotik veriyorsundur ben aşılardan sonra min 10 gün veriyorum. Sizde 5. ayda olmalısınız. Ne aşısı bu ?
Canım tesekkur ederim normalde biogaia kullanıyorduk ama dun de onu kesti artık kullanmıyoruz dedi canımZeynep5654 Canım çok geçmiş olsun. İnş çabucak atlatır. Belki probiyotik veriyorsundur ben aşılardan sonra min 10 gün veriyorum. Sizde 5. ayda olmalısınız. Ne aşısı bu ?
Canım tesekkur ederim normalde biogaia kullanıyorduk ama dun de onu kesti artık kullanmıyoruz dedi canım
O markada iyi indirim vardı iyi olmuş sağlıklı gürlerde kullanın bizde asansör var ama tek başına bisyere gidiyim dediğin zaman zulümBen travel sistem almamıştım zaten hantal geldi bana. Bizim ev 5. Kat ve asansör olmadığı için hafif model arabalar almaya çalışıyorum. Bastonu maclaren aldım çok iyi bir indirmle.
Mağazaya gidip alıcaz kalır inşallah Huggiesteh çok memnunumKızlar Özellikle Huggies kullananlar ebebekte %46 indirim var. Aylık kolili paketler 28 tl ye düşmüş. 5 koli aldım stok yaptım. Normalde küçük paketleri 28 tl ye alıyordum.
Geçmiş olsun çanım şimdi nasıl olduKızlar dun öglen dr kontrolumuz vardı doktor ası yaptı aksamüstü kızımın atesı hızlanyukselmeye basladı 38.1 olunca calpol verdım ama ona tagmen 39.1 i gördüm hemen doktoru aradım panık yapma calpol un etkısını gostermesı ıcın bı saat lazım bıraz zaman ver dedı bu atesı gecmez ve hatta ıyıdır de asının cok hızlı bı sekılde tuttugunu gosterır dedı. Sonra ben tabı alnına ıslak havlu koyduk bınyarımnsaat kadar gece 2gıbı uyumusuz ve her yarım saatte bır olctüm nobetcı kaldık. Cok zormus gercekten allah kımseyı caresız bırakmasın ılk kez boyle olduk cok panık oldum allahtan annemdeyım de sagolsun o cok ılgılendı. Atesı dusup sabıtlendıgınde yavasca gıydırmeye basladım bıde cocugu cıplak Zıbınla yatırdık dıye hasta etmeyız ınsallah. Allah tum kuzularımıza saglık versın
Malesef epey sürmüştü inşallah diştir bu gece biz hiç uyumadık hafif ateş 37 ye cıkmadı ama çok huysuzlandı uyumadık hiçönceki gece yaptı bi de bu gece. Diştir inşallah :) çok uzun sürdü mü sizin minanın :)
Canım bizimki çok ağlamadı ama böyle oyunda istemedi sanki eller ağızda bi skntısı vardı yavrumun ateşte yükselmedi anlamadım bu saat oldu çok az uyudu esneyip duruyor kontrol de yeni olduk kulak falan skntısı yoktu anlamadmCanım bızımkı de gecen hafta aynısını yaptı normalde geceleri gunduze gore saha uyu yyuyan bır bebektir. Gece uykusuna 9bucuk gıbı yatmıatı sonra klasık beslenme saatlerınde uyandı bır anda saat 4bucukta bı uyandı gozler kocaman eller agızda ama bayagı yırtmak ıstıyor.. saat sabah 8bucuga kadar fln ne yaptıysam uyumadı ben ınat ettım yatak odasından cıkarmadım ısık acmadım o da ınat ettı uyumadı o gece olan neydı bılmıyorum ama saatlerce oyun oynamak ıstedı
Benim oğlumda bir hınçla elini ısırıyor. Kulağını çekip çekip duruyor. Bide çizmiş. Hatta dilini kanatmış.Canım bızımkı de gecen hafta aynısını yaptı normalde geceleri gunduze gore saha uyu yyuyan bır bebektir. Gece uykusuna 9bucuk gıbı yatmıatı sonra klasık beslenme saatlerınde uyandı bır anda saat 4bucukta bı uyandı gozler kocaman eller agızda ama bayagı yırtmak ıstıyor.. saat sabah 8bucuga kadar fln ne yaptıysam uyumadı ben ınat ettım yatak odasından cıkarmadım ısık acmadım o da ınat ettı uyumadı o gece olan neydı bılmıyorum ama saatlerce oyun oynamak ıstedı
Ben yaptırcam canımKizlar aşi demisken menenjit asisiyla ilgili ne dusunuyorsunuz ?
Canım baby&me aldık biz mama sandalyesini. Aslında ikea alacaktım ama baby&me 39 tl ye görünce çok ucuz diye onu aldım. Abimler de joie almışlardı önce ama sonra çok yer kaplıyor diye baby&me aldılar ve memnunlar. Keşke joie ye o kadar para vermeseydik diyorlar.
Canim cevapların için çok sağol. Joie nin mama sandalyesi normal sandalyeye de takılıyor ilerleyen yıllarda masa sandalye de olabiliyormuş o özelliklerini de mi kullanamadilar canımHah işte abimlerin kullanıp da beğenmedikleri model bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?