- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.101
Ben kızımı uyandıgı gibi banyoda yıkıyorum suyla oynamayı sevıyor ama cıktıgı gibi ustunu giydirirken cok hızlı olmam gerekıyor hemen gıydırıp onu emZırmem ıcın sızlanıp aglamaa baslıyor. Karnı tokkrn yıkadıgımda kusuyor ayse oner emzirdikten 20dk sonra demişti ama bızde reflü oldugu için kusmaya sebep oldu mecburen uyandıgında hemen yıkayıp cıktıgımızda emZırıyorum. Bu arada bırde kendım gıyıneyım desem ortalıgı yıkar herhalde kücük pirana@iiz banyoyu önceden ısıtıyorum. tiny love ana kucağı beşiğimiz var.banyoya onu götürüyorum üstüne havlusunu seriyorum
Kızımla duşakabinde yıkanıyoruz bahaneyle ben de duş almış oluyorum:)
kucakta olunca daha az hareket ediyor ve daha az ağlıyor
Banyo bitince kızımı ana kucağına havlusunun üstüne koyuyorum ben de bornozumu giyiyorum.onu kurulayıp beZini takıyorum sonra içeri giriyoruz.üstümüzü giyiniyoruz
Akşamları eşim evdeyken yıkamak daha kolay olur ama banyo kızımı canlandırdığı için gündüzleri yıkıyorum.
Vayyy iyimis ben ise başlayacağım bir ay sonra yetsin diye dua ediyorum caninBuzlukta fazla sütü olan anneler sütlerinizi nasıl değerlendireceksiniz?linkteki anne olayı aşmış:))
https://yemek.com/amp/anne-sutunu-farkli-sekillerde-degerlendiren-kadin/
Ben kızımı uyandıgı gibi banyoda yıkıyorum suyla oynamayı sevıyor ama cıktıgı gibi ustunu giydirirken cok hızlı olmam gerekıyor hemen gıydırıp onu emZırmem ıcın sızlanıp aglamaa baslıyor. Karnı tokkrn yıkadıgımda kusuyor ayse oner emzirdikten 20dk sonra demişti ama bızde reflü oldugu için kusmaya sebep oldu mecburen uyandıgında hemen yıkayıp cıktıgımızda emZırıyorum. Bu arada bırde kendım gıyıneyım desem ortalıgı yıkar herhalde kücük pirana
Ben de kuvet yukselten babyjem in bir urunu ve asagida resmini paylastigim sey var @iiz
Eki Görüntüle 2115102
Ahh bu dişler... İlk dişin çıkışıyla başlayan bu süreci yaklaşık 2 yılda 20 dişe tamamlarlarken yavrularimiz, tekrar tekrar yaşayacağız.Of çıkarsalar onlardan çok biz rahatlayacağız zaten
Tabi tabi dikkat etmek lazim banyoda her turlu kayabiliteleri yuksekBende kullanıyorum çok memnunum ama kayabilir dikkat etmek lazim
Hayırlı olsunn maşAllah darısı Bize kaç eylül sizin kiTeyzeleri az önce kızım sırt üstünden yüz üstüne de döndü
Oyy maşallahTeyzeleri az önce kızım sırt üstünden yüz üstüne de döndü
Olurken ben zorlandım canım valla Allah kuzularımıza kolay çıkarmayı nasip etsin :)Ahh bu dişler... İlk dişin çıkışıyla başlayan bu süreci yaklaşık 2 yılda 20 dişe tamamlarlarken yavrularimiz, tekrar tekrar yaşayacağız.
Ön kesiciler...
...yan kesiciler...
...köpek dişleri...
İlk azilar... ...ve ikinci azılar.
6 yaş civarı şimdi çıkışını beklediğimiz bu süt dişlerinin tek tek dökülmesi ve yerine kalıcı dişlerin ve kalıcı yeni 8 azı disin çıkışı ile devam eden uzun diş seruvenimizin başlangıcı olacak sadece...
Zor olsa da her bir dişin çıkışı, yavrumuzun sağlıkla büyüdüğünü hatırlatacak bizlere.
İnşallah canım her çocuk farklı diye boşuna demiyorlar. Süt ürünleri alerjisi varmış alerji mamasına başlattıİnşallah olmaz canım sende bulursun ikinci ama kızımda hiç böyle şeyler olmadı zaten kızım meme emmekten ek gıda çok almadı bende hiç korkmadm zamanı gelince 22 aylık bıraktırdm ve suan hersey yiyor benim kız kahvaltıda karısımlar hiç yemedi sevmedi tane tane verdim belki onun avantajıydı o
Çok çok geçmiş olsun canım umarım en kisa zamanda atlatirsiniz yuzundekiler de o yüzden mi olmuşİnşallah canım her çocuk farklı diye boşuna demiyorlar. Süt ürünleri alerjisi varmış alerji mamasına başlattı
Geçmiş olsun canım,şimdi ne yapacaksınız? Sen süt ürünü tüketmeyecek misin?İnşallah canım her çocuk farklı diye boşuna demiyorlar. Süt ürünleri alerjisi varmış alerji mamasına başlattı
Sağol darısı başınıza 25 eylül canım,uzun zamandır yana dönüp duruyordu bi baktım yüzüstü döndü:)Hayırlı olsunn maşAllah darısı Bize kaç eylül sizin ki
Seninki direkt oturacak demek ki:)Oyy maşallahbenim oğlum tembel kaldı gerçi yere koymuyorum yerde baya dönmeye çalışıyor yumuşakta keyfine düşkün hiç atılmıyor bile ama kafasını kaldırıyor sırtının yarısına kadar cok komik oluyor:)
Amin bakalım bizim minnuş ne zaman dönecek ben taktıkça onun hiç umrumda değil :)Sağol darısı başınıza 25 eylül canım,uzun zamandır yana dönüp duruyordu bi baktım yüzüstü döndü:)
Eşinin gerginliğini alıyordur o yüzden bağırıyor olabilir canım. Ben ilk zaman annemle yıkadım . 20 günlükten sonra tek yıkadım. Banyo şarkısı uydurdum hep onu söylediğimde sakinledi. Hiç sesini çıkarmadı. Annemleyken annem yüksek sesle ve telaşla yıkıyordu ağlıyordu. Eşimin ısrarı üzerine kv ile yıkadım bi defa. Aman Allah’ım öyle bir ağladı ki kan ter içinde kaldım. Çocuk yabancıyı istemedi belliki. Ben de kv ile yapınca şarkı söyleyemedim stres de oldum, haliyle çocuk ağladı. Bir daha da istemedi zaten. Babası çok istekli diye pazarları onunla perşembe günleri tek yıkıyorum. Babaya da ilk zaman ağlayacak gibi oluyordu şimdi o da şarkı söylüyor. Ama inan perşembe günleri daha rahatım (eşim duymasın :))bebeğini tek başına yıkayabilen var mı kızlar ?
benim canım bu banyo işine çok sıkılıyor kızlar ya
gercekten de banyo yaptırmak zor oluyor oğlum basbas bagıryor kocam bir panık oluyor banyonun ortasında bir taraftan bebeği yıkıyorum eller sabunlu diğer taraftan kocam ben tutamıyorum sen tut yoks en çevir beni resmen strese sokuyor böyle olunca da hadi banyo yaptıralım şu çocuga dıyorum yarın yapalım dıyor yarın oluyor öbür gun yapalım kaçabildiği kadar kaçıyor ve oluyor 1 hafta .ben nefesimi tutuyorum tabi kocayla kavga etmemek için . yardım eecek kimsede yok . tek başıma da cearet edemıyrum. 1 hafta bebeği yıkamıyorum vicdanım dile gelecek suratıma haykıracak duurp durup zür dilerim oğlum dıyorum ama içim rahatlamıyor .kocam da haklı olarak korktu bu banyo işindne çunku oğlum balık gıbı cırpınıyor su da elimizden kayacak diye ödümüz patlıyor hal böyle olunca o başladı banyo yaptırmaktan kaçmaya ben de yalnız yapamıyorum. bugun gece 11 de hadi dedim yarını yok çocuk bak uyuyamıyor huzursz dedım gece yarısı banyo yaptırdık gene aynı stressle tek fark bugun babam vardı evde ve dedı kı korkmayın ağlasın cocuk ağlaması da ıyı gelır rahatlar ne korkuyorsunuz dedı artık.
banyo az kaldı kabusa dönüşecek.komşulardan mı yardım alsam bırını çağırsam dıye düşünmeye başkadım artık ama bunu da asla yapmak istemıyorum.
tek başıma yıkamayı denesem mi sizce ?
Kendisi içmeyi bırakana kadar verirsin canım bence işe başlamadan dene bir kaç kere ne kadar içiyor. Yaklaşık bir rakam çıkar. Ona göre de paketlersin sütleriniKızlar bişey soru cam ben sutumu sagmaya baslicam bir hafta sonra . Bebegimin. 6.ayının bitmesine bir hafta kala ise bslayacagim.bakacak kişi bebeğe nekadar süt vermesi gerekecek bilgisi olan yada ise başlayan varmı? Sadece anne şutu alıyor o zaman tadimliklara henüz başlamamış olacak . Bebeğin doğduğunu nasıl anlayacagiz
Eşim bu sürecin her diş için ayrı ayrı yaşandığını duyunca şok oldu. Bir kere sıkıntılı olacak bitecek sanıyormuş zavallımAhh bu dişler... İlk dişin çıkışıyla başlayan bu süreci yaklaşık 2 yılda 20 dişe tamamlarlarken yavrularimiz, tekrar tekrar yaşayacağız.
Ön kesiciler...
...yan kesiciler...
...köpek dişleri...
İlk azilar... ...ve ikinci azılar.
6 yaş civarı şimdi çıkışını beklediğimiz bu süt dişlerinin tek tek dökülmesi ve yerine kalıcı dişlerin ve kalıcı yeni 8 azı disin çıkışı ile devam eden uzun diş seruvenimizin başlangıcı olacak sadece...
Zor olsa da her bir dişin çıkışı, yavrumuzun sağlıkla büyüdüğünü hatırlatacak bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?