2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben kızımı uyandıgı gibi banyoda yıkıyorum suyla oynamayı sevıyor ama cıktıgı gibi ustunu giydirirken cok hızlı olmam gerekıyor hemen gıydırıp onu emZırmem ıcın sızlanıp aglamaa baslıyor. Karnı tokkrn yıkadıgımda kusuyor ayse oner emzirdikten 20dk sonra demişti ama bızde reflü oldugu için kusmaya sebep oldu mecburen uyandıgında hemen yıkayıp cıktıgımızda emZırıyorum. Bu arada bırde kendım gıyıneyım desem ortalıgı yıkar herhalde kücük pirana

Kızlar bişey soru cam ben sutumu sagmaya baslicam bir hafta sonra . Bebegimin. 6.ayının bitmesine bir hafta kala ise bslayacagim.bakacak kişi bebeğe nekadar süt vermesi gerekecek bilgisi olan yada ise başlayan varmı? Sadece anne şutu alıyor o zaman tadimliklara henüz başlamamış olacak . Bebeğin doğduğunu nasıl anlayacagiz

Canım banyoda bebiisi yıkarken sen nasıl yikaniyorsun peki bebis kucağında.

Of çıkarsalar onlardan çok biz rahatlayacağız zaten
Ahh bu dişler... İlk dişin çıkışıyla başlayan bu süreci yaklaşık 2 yılda 20 dişe tamamlarlarken yavrularimiz, tekrar tekrar yaşayacağız.
Ön kesiciler...
...yan kesiciler...
...köpek dişleri...
İlk azilar... ...ve ikinci azılar.

6 yaş civarı şimdi çıkışını beklediğimiz bu süt dişlerinin tek tek dökülmesi ve yerine kalıcı dişlerin ve kalıcı yeni 8 azı disin çıkışı ile devam eden uzun diş seruvenimizin başlangıcı olacak sadece...
Zor olsa da her bir dişin çıkışı, yavrumuzun sağlıkla büyüdüğünü hatırlatacak bizlere.

Teyzeleri az önce kızım sırt üstünden yüz üstüne de döndü
Oyy maşallah benim oğlum tembel kaldı gerçi yere koymuyorum yerde baya dönmeye çalışıyor yumuşakta keyfine düşkün hiç atılmıyor bile ama kafasını kaldırıyor sırtının yarısına kadar cok komik oluyor:)

Olurken ben zorlandım canım valla Allah kuzularımıza kolay çıkarmayı nasip etsin :)

İnşallah canım her çocuk farklı diye boşuna demiyorlar. Süt ürünleri alerjisi varmış alerji mamasına başlattı

Seninki direkt oturacak demek ki:)
Ben yere eski yorgan yaydım sabahtan akşama kadar onun üstündeyiz artık.

Eşinin gerginliğini alıyordur o yüzden bağırıyor olabilir canım. Ben ilk zaman annemle yıkadım . 20 günlükten sonra tek yıkadım. Banyo şarkısı uydurdum hep onu söylediğimde sakinledi. Hiç sesini çıkarmadı. Annemleyken annem yüksek sesle ve telaşla yıkıyordu ağlıyordu. Eşimin ısrarı üzerine kv ile yıkadım bi defa. Aman Allah’ım öyle bir ağladı ki kan ter içinde kaldım. Çocuk yabancıyı istemedi belliki. Ben de kv ile yapınca şarkı söyleyemedim stres de oldum, haliyle çocuk ağladı. Bir daha da istemedi zaten. Babası çok istekli diye pazarları onunla perşembe günleri tek yıkıyorum. Babaya da ilk zaman ağlayacak gibi oluyordu şimdi o da şarkı söylüyor. Ama inan perşembe günleri daha rahatım (eşim duymasın :))
Odasındaki halıyı topluyorum elektrikli ısıtıcıyı açıp küvetine köpüklü file asıyorum. Sırt üstü her yerini lifleyip duruluyorum. Başını da şampuanlayıp duruluyorum. Kendisi de maşrapaya bakıcam diye geriye doğru uzatıyor böylece yüzüne su gitmiyor hemen. Sonra yüzüstü çevirip sol koluma kollarını yaslıyorum. Dizler filede bu sırada. Baştan aşağı su döküyorum. En son ayaklarını kovanın içinde kalan suya sokup havlusunun üzerine yatırıyorum. Ben şarkı söylerken bir yandan hep gülüyorum o da gülmeye başlıyor. Kremlenirken gıdıklanıyor galiba kıkır kıkır ediyor :))
Tek başına inan daha rahat yaparsın. Herşeyini hazır edip odayı ısıt önceden. İlk deneme için sadece vücudunu yıkayabilirsin.
Şarkımız da şu:
Bıcı bıcı, bıcı bıcı, bıcı bıcı, bıcı bıcı, bıcı bıcı eğlence. Oğlum varsa benimle bıcı bıcı eğlence. (Dalin şarkısından uyarlama) :))

Kendisi içmeyi bırakana kadar verirsin canım bence işe başlamadan dene bir kaç kere ne kadar içiyor. Yaklaşık bir rakam çıkar. Ona göre de paketlersin sütlerini

Eşim bu sürecin her diş için ayrı ayrı yaşandığını duyunca şok oldu. Bir kere sıkıntılı olacak bitecek sanıyormuş zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…