- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.121
Sağol canım süt ürünleri hiç tüketmicem bakalım değişiklik olucak mıGeçmiş olsun canım,şimdi ne yapacaksınız? Sen süt ürünü tüketmeyecek misin?
Aynen ondanmış canım cildiyeyi iyi ki dinlemedim oraya kalsa yediklerim etkilemezmişÇok çok geçmiş olsun canım umarım en kisa zamanda atlatirsiniz yuzundekiler de o yüzden mi olmuş
Geçmiş olsun canım ne zamana kadar bu alerjik süresi oluyormuş doktor bilgi verdi miİnşallah canım her çocuk farklı diye boşuna demiyorlar. Süt ürünleri alerjisi varmış alerji mamasına başlattı
Yok canım dr hocasıyla konuşup bizi tekrar bilgilendiricekGeçmiş olsun canım ne zamana kadar bu alerjik süresi oluyormuş doktor bilgi verdi mi
Canım ben filede kuvetınde yıkıyorum dusta bırlıkte yıkananlarCanım banyoda bebiisi yıkarken sen nasıl yikaniyorsun peki bebis kucağında.
Canım bence ıse baslamadan pratik yapıp acıktıgında bıberonla nekadar süt ıctıgını saptayabılırsın. Doktorum ısterse 180 ml ıcebılır bu cagdakı bır bebek, 4saat tok kalabılır demıstı. Benımkı max 130 ml fln ıcıyor bır ogunde. Benımkı gibi şse Sen de en fazla 180 ml icecegını dusunup öğün sayısına göre bıraz fazlaca süt bırakırsın eve. Allah yardımcın olsun ıse basladıgında sırkette de sagım yapman gerekecek, onları da eve getirir birsonrakı gun için hazırlarsın.Kızlar bişey soru cam ben sutumu sagmaya baslicam bir hafta sonra . Bebegimin. 6.ayının bitmesine bir hafta kala ise bslayacagim.bakacak kişi bebeğe nekadar süt vermesi gerekecek bilgisi olan yada ise başlayan varmı? Sadece anne şutu alıyor o zaman tadimliklara henüz başlamamış olacak . Bebeğin doğduğunu nasıl anlayacagiz
Hayırlı olsuuun :) artık her an yerde olup dönmek ısteyecek :)Teyzeleri az önce kızım sırt üstünden yüz üstüne de döndü
Canim insallah kan sonucunuz temiz cikar icini ferah tut, cok gecmis olsun.Doktordan pek iç açıcı ayrılamadık tamam süt ürünleri alerjisi vat ama karaciğerde mi akciğerde mi anlamadım sıkıntı varmış bağışıklık sisteminde sıkıntı varmış sonuçlar istediğimiz gibi değil çok düşük dedi hastaneden ayrıldıktan sonra eşimi aradıklar pazartesi tekrar kan vermeye gidicez neyden şüphelendiler anlamadım
Kızlar mama sandalyesi paylaşımları olmuştu. Benim de gözüm ikea antilop modeli tarzı modellerdeydi. Ancak ablam yeğenimin mama sandalyesini saklamış bana verdi. Hantal görünüyor ama ağır değil göründüğü gibi değil. İnşallah bebeğim sever. Bu modelin aynısı..
Eki Görüntüle 2115297
Canım ılk sutlerınden sagdıgın varsa kuzuna ıcır kolostrum alsın ki bagısıklıgı guclensınDoktordan pek iç açıcı ayrılamadık tamam süt ürünleri alerjisi vat ama karaciğerde mi akciğerde mi anlamadım sıkıntı varmış bağışıklık sisteminde sıkıntı varmış sonuçlar istediğimiz gibi değil çok düşük dedi hastaneden ayrıldıktan sonra eşimi aradıklar pazartesi tekrar kan vermeye gidicez neyden şüphelendiler anlamadım
Canım bence ıse baslamadan pratik yapıp acıktıgında bıberonla nekadar süt ıctıgını saptayabılırsın. Doktorum ısterse 180 ml ıcebılır bu cagdakı bır bebek, 4saat tok kalabılır demıstı. Benımkı max 130 ml fln ıcıyor bır ogunde. Benımkı gibi şse Sen de en fazla 180 ml icecegını dusunup öğün sayısına göre bıraz fazlaca süt bırakırsın eve. Allah yardımcın olsun ıse basladıgında sırkette de sagım yapman gerekecek, onları da eve getirir birsonrakı gun için hazırlarsın.
Kendisi içmeyi bırakana kadar verirsin canım bence işe başlamadan dene bir kaç kere ne kadar içiyor. Yaklaşık bir rakam çıkar. Ona göre de paketlersin sütlerini
Alerji gelir geçer inşallah da ciğerlerde bişi olmasınseyyav canım Geçmiş olsun. İnş alerjiniz en kısa sürede geçer. Korkulan şey ne ise inş çıkmaz. Rabbim dermansız dert vermesin dert verip derman aratmasın.
Canım aynen nasıl ıse baslayacagım, odasını nasıl ayıracagım dıye dusunmekten kendımı alamıyorum allah yardımcımız olsun. Sırkette buzdolabı varsa sutlerını dolapta muhafaza edersın, eve gelene kadar da kısın cantanda bozulmaz aanıyorum sütler. Epey süt gerekır ama dediğim gibi sirkette ıkı saatte bir sagım yaparsan ertesı gune bayagı sütün kalmıs olur zaten. Yıne de stok ıcın bos kaldıkca bugünden sagmaya basla canımEvet canım haklısın son hafta inşallah pratik yapacağım malesef meme de uyuyan bir bebek ben ise başlayınca nasıl duracak bilmiyorum Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun
Termal çanta aldım zaten inşallah sutum azalmazsa sagacagim. Cevabın için teşekkürler yine bayağı süt gerekecek ozamn
Canım gecmıs olsun benım cok yakın arkadasımın da vardı kızının alerjısı nedenıyle süt ürünlerini tüketemedi sanıyorum ıkı yasından sonra kontrollu ve kademeli olarak yemeye basladılar. Herseyıne dıkkat ettiğin ve bunun bır gecıs süreci olacagını aklından cıkarmadıgında hersey cok daha kolay olacak canım allah dermansız dert vermesınAlerji gelir geçer inşallah da ciğerlerde bişi olmasınamin canım allah razı olsun
Canım aynen nasıl ıse baslayacagım, odasını nasıl ayıracagım dıye dusunmekten kendımı alamıyorum allah yardımcımız olsun. Sırkette buzdolabı varsa sutlerını dolapta muhafaza edersın, eve gelene kadar da kısın cantanda bozulmaz aanıyorum sütler. Epey süt gerekır ama dediğim gibi sirkette ıkı saatte bir sagım yaparsan ertesı gune bayagı sütün kalmıs olur zaten. Yıne de stok ıcın bos kaldıkca bugünden sagmaya basla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?