2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doktordan pek iç açıcı ayrılamadık tamam süt ürünleri alerjisi vat ama karaciğerde mi akciğerde mi anlamadım sıkıntı varmış bağışıklık sisteminde sıkıntı varmış sonuçlar istediğimiz gibi değil çok düşük dedi hastaneden ayrıldıktan sonra eşimi aradıklar pazartesi tekrar kan vermeye gidicez neyden şüphelendiler anlamadım

Canım bence ıse baslamadan pratik yapıp acıktıgında bıberonla nekadar süt ıctıgını saptayabılırsın. Doktorum ısterse 180 ml ıcebılır bu cagdakı bır bebek, 4saat tok kalabılır demıstı. Benımkı max 130 ml fln ıcıyor bır ogunde. Benımkı gibi şse Sen de en fazla 180 ml icecegını dusunup öğün sayısına göre bıraz fazlaca süt bırakırsın eve. Allah yardımcın olsun ıse basladıgında sırkette de sagım yapman gerekecek, onları da eve getirir birsonrakı gun için hazırlarsın.

Canim insallah kan sonucunuz temiz cikar icini ferah tut, cok gecmis olsun.

Gule gule kullansin kuzucuk :) insallah istahla yer annesinin haziladigi yemekleri :)

Canım ılk sutlerınden sagdıgın varsa kuzuna ıcır kolostrum alsın ki bagısıklıgı guclensın

Evet canım haklısın son hafta inşallah pratik yapacağım malesef meme de uyuyan bir bebek ben ise başlayınca nasıl duracak bilmiyorum Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun
Termal çanta aldım zaten inşallah sutum azalmazsa sagacagim. Cevabın için teşekkürler yine bayağı süt gerekecek ozamn

Canım aynen nasıl ıse baslayacagım, odasını nasıl ayıracagım dıye dusunmekten kendımı alamıyorum allah yardımcımız olsun. Sırkette buzdolabı varsa sutlerını dolapta muhafaza edersın, eve gelene kadar da kısın cantanda bozulmaz aanıyorum sütler. Epey süt gerekır ama dediğim gibi sirkette ıkı saatte bir sagım yaparsan ertesı gune bayagı sütün kalmıs olur zaten. Yıne de stok ıcın bos kaldıkca bugünden sagmaya basla canım

Alerji gelir geçer inşallah da ciğerlerde bişi olmasın amin canım allah razı olsun
Canım gecmıs olsun benım cok yakın arkadasımın da vardı kızının alerjısı nedenıyle süt ürünlerini tüketemedi sanıyorum ıkı yasından sonra kontrollu ve kademeli olarak yemeye basladılar. Herseyıne dıkkat ettiğin ve bunun bır gecıs süreci olacagını aklından cıkarmadıgında hersey cok daha kolay olacak canım allah dermansız dert vermesın

İşimiz gerçekten çok zor bende odasını ayırmak istemiyorum ama mecburum içim açıyor. Bu arada süt posetini nasıl kullanıyorsun tam dolmadan kapatıp mi dolaba atıyorsun ben bugün saydım çok fazla çıkmadı iki görüşten toplam 80 cc çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…