2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Maşallah annesi kocaman olmuş eline sağlık . Allahım daha nice güzel yaşlarini görmeyi nasip etsin insallah

bebeğini tek başına yıkayabilen var mı kızlar ?

benim canım bu banyo işine çok sıkılıyor kızlar ya
gercekten de banyo yaptırmak zor oluyor oğlum basbas bagıryor kocam bir panık oluyor banyonun ortasında bir taraftan bebeği yıkıyorum eller sabunlu diğer taraftan kocam ben tutamıyorum sen tut yoks en çevir beni resmen strese sokuyor böyle olunca da hadi banyo yaptıralım şu çocuga dıyorum yarın yapalım dıyor yarın oluyor öbür gun yapalım kaçabildiği kadar kaçıyor ve oluyor 1 hafta .ben nefesimi tutuyorum tabi kocayla kavga etmemek için . yardım eecek kimsede yok . tek başıma da cearet edemıyrum. 1 hafta bebeği yıkamıyorum vicdanım dile gelecek suratıma haykıracak duurp durup zür dilerim oğlum dıyorum ama içim rahatlamıyor .kocam da haklı olarak korktu bu banyo işindne çunku oğlum balık gıbı cırpınıyor su da elimizden kayacak diye ödümüz patlıyor hal böyle olunca o başladı banyo yaptırmaktan kaçmaya ben de yalnız yapamıyorum. bugun gece 11 de hadi dedim yarını yok çocuk bak uyuyamıyor huzursz dedım gece yarısı banyo yaptırdık gene aynı stressle tek fark bugun babam vardı evde ve dedı kı korkmayın ağlasın cocuk ağlaması da ıyı gelır rahatlar ne korkuyorsunuz dedı artık.
banyo az kaldı kabusa dönüşecek.komşulardan mı yardım alsam bırını çağırsam dıye düşünmeye başkadım artık ama bunu da asla yapmak istemıyorum.

tek başıma yıkamayı denesem mi sizce ?

canım premıum care ben de tekrar denedım hiç sevmedim . komili bezi övülüyordu deneyeyim dedim berbat bir şey yok böyle kötü bir şey ya molfix yanında lüks kaldı . arada yarım saat kulanıp bitireyim bile diyemedim kaldırdım kenara atıcam çöpe bütün paketi. rezalet yani. bildiğin çiş öylece popoda sıfır emme kapasitesi ve bezin resmen dısında ıslaklık . sızıntı değil bildiğin dışına geçiyor . tekrar sleepy 3 numara aldım ben memnunum en ıyıs bence sleepy

bez tam gelemsin bir parca büyük olsun diye 4 numara aldım ama fazla büyük geldi tekrar 3 numaraya geçtim. sleepy nın numarası diğer ebzlerden bıraz daha buyuk . mesela premiım care 4 numarası sleepy 3 numarasına eşit

benimde aynı hafta doğumlu oğlum ve salyaları azaldı ama diş aşırı kaşınıyor belli her şeyı agzına götürüyor

Mama içmese de olur derken emiyor di mi bebeğin ?
Evet progamin as ama tadı gerçekten kötü bir mama üstelik çok da pahalı. İnşallah gerek kalmaz.
Evet Agop Beyin vefatını ben de duydum.
Evet emiyor önce baya bi süt sıkıntısı vardı ama ben ne zaman sütüm yetiyor sütüm var demeye başladım bebeğim kilo almaya başladı şu an 5 ay bitti günde sadece 180 cc mama içtiği halde çok şükür 900 gram almış 180 cc vermesem 500 600 gram alır. Progamin as kullanışması gerekirse dr rapor çıkartıyormuş sağlığı iyi olsunda alırız elbet. Bi an gidelim diye düşünürken vefatını dıyduk

oğlum sanırım 7 kilo olmuştur bu sıralar ben 3 numara sleepy kulanıyorum ben de bıraz buyuk kullanma taragtarım ama sleepy diğer bezlere göre zaten büyük ben de 4 denedim fazla büyük geldi tekrar 3 döndüm. en fazla sleepy de rahat eti oğlum iz yapmıyor bezin kesimindne dolayı prima cok iz yapıyor gercekten de nasıl bağlarsan bağla sanırım bezin bedene oturma şakli ile ilgili ben sevemedim primayı zaten

Canım benim onkadar çok ağlıyordu ki anlatamam sonra evde mevlüt hazırlığı varken annem hadi yıkayalım dedi ben kıyafetimle kabine oturdum tuttum annrm su döktü inanır mısın banyoya girip çıktığımızı kimse anlamadı o gün bugündür kabine oturuyorum dizime bişi seriyorum kaymasın diye bi güzel yıkıyorum eşim sadece dışarda havlu ile bekliyor

Evet primada aynı sorunu bizde yaşıyoruz. 2 saatte bile idrar kokusu oluyor primada. Ama sleepy i bütün gece değiştirmediğimde bile koku olmuyor
kesinlikle öyle sleepy emiciliği de koku tutması da cok başarılı ve rahat . su ile yapılmış tek bebek bezi iddiası da bence önemli

canım küvetinde mi yıkıyorsun? aynı sıkıntıyı bizde yaşadık ve ben her gün yıkamak istiyordum. şimdi bir tabureyle oturuyorum, kucağıma bir havlu koyuyorum oğlum kaymasın diye. oğlumu kucağımı yatırdığım zaman tek elimle kolunun altından tutuyorum. eşim sadece su döküyor, şampuan veriyor birde tabi ben ıslak olduğum için banyo bitince oğlumu havluyla alıp odasına götürüyor. önceden çok çırpınırdı oğlum ama şimdi kucağımda olduğundan sanırım sıkıntı olmuyor hatta suyu dökerken yakalamaya çalışıyor, gülüyor. ağlamalar bitti böylece bende her akşam yıkıyorum. banyoya girmeden evvel sıcak suyu açıyorum hem banyo ısınıyor hem su buharı oğlumun burnunu da açıyor. bir dene istersen ilk seferde hiç şampuan kullanmadan dene. sırf suyla bile bebeğin çok rahatlar emin ol.

Cnm bnm ya nelerden geçiyor yavrucuk..
Rabbim Kaan ve onun gibi şifa bekleyenlere Şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Pınara da sabırlar diliyorum..

Bak bir de Güneş çizmiş :)) çok pamuş. Ben dişlerimi fırçalamaya zor vakit ayırıyorum sen pasta yapmışsın :) tebrik ederim
O gün kızım biliyormuş gibi çok uyudu. Hatta uyanıyor emiyor bir daha dalıyor Gecesinde gözler açıktı tabii . Çok teşekkür ederim
Maşallah annesi kocaman olmuş eline sağlık . Allahım daha nice güzel yaşlarini görmeyi nasip etsin insallah
Amin canım hepimizin. Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları
Ben genelde tek yıkıyorum Şöyle bir aparat var gayet kolay oluyor .Düşürme tehlikesi yok. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-23-03-52-33.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 76
Biz de kardeşime yapmıştık 6 ay kınası o geldi aklıma çok güzel olmuş canım. Biz diş çıkarmasını bekliyoruz birşeyler yapmak için :))
Biz memlekete gidince dogdugu icin sunnet oldugu icin o zamana kadar cikarsa disi icin toplu bir organizasyon yapacagiz allah nasip ederse.6 ay dolunca da yapmaya firsat bulamazaam alirim bir pasta ogluma:)

Benim olmadı canım şikayetim

Hımm sorun var demek ki ya. Koku demiş arkadaşlar ben izden şikayetçiyim bezin ortası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…