2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ben burayı sizleri çok seviyorum. Apayrı birer yabancıyken minik kalpler birleştirdi bizi burada. Her şeyi ayıplanma korkusu olmadan konuşuyoruz. Birbirimizi en iyi anlıyoruz. Sabah sabah duygusala bağladım. İyi ki sizi tanıdım iyi ki varsınız ♥♥♥

Tek basına kucağına yatirip yıkabilirsin bence canim. O şekilde kolay oluyor. Ayrıca bebekte kucağında olduğu icin kendini daha güvenli hissediyor daha az hareket ediyor.

cnm arkadaşlar söylemiş ama banyoda oturma aparatı ya da kucakta yıkamayı tavsiye ederim.

Bana da bazen öyle duygusallık çöküyo cnm. Gerçekten de güzel bir ortamımız var, yoksa aynı dönemde doğum yapmış birilerini bulmak kolay değil

günaydın yorumları okurken paylaşımınızı gördümde motilium süt arttırıcı mı internete baktım bulamadm eczaneden reçetesiz falanmı alını yor. meme reddini kısmen yendim gibi kızıma şarkı söyleyerek ikna ediyorum günde bikaç defa inşallah artar. ama sütüm baya azaldı artık arttırırmı sizce. bebeğime yan etkisi yoksa bana olanlar umrumda değil

İnşallah olmaz canım sende bulursun ikinci ama kızımda hiç böyle şeyler olmadı zaten kızım meme emmekten ek gıda çok almadı bende hiç korkmadm zamanı gelince 22 aylık bıraktırdm ve suan hersey yiyor benim kız kahvaltıda karısımlar hiç yemedi sevmedi tane tane verdim belki onun avantajıydı o

nasıl yani yazıyı görseler bile zile basmaya devam mı ediyorlar yani ???
Evet canım ya koskocaman oğlumuz uyuyor yazan mavi yazılardan alıp astık ama fayda etmedi bize. Görmedik diyorlar mümkün değil kapıda eşek kadar görülüyor yani resimli falan bir de. zili sökücem en sonunda

Evet diş buğdayı var sırada. Aslında en kutlanılası diş . O kadar zor çıkıyor ki çıkması kutlanır tabii

Teşekkürler canım. Nice 6 ayları olsun hepimizin bebeklerinin
Biz de yakında çıkaracağız herhalde iştahsızlıkta başladı. Her zaman mamayı bitirdikten sonra az geldi diye ağlayan çocuk dünden beri 100 anca yiyor. İnşallah çıkarır hemen

iiz banyoyu önceden ısıtıyorum. tiny love ana kucağı beşiğimiz var.banyoya onu götürüyorum üstüne havlusunu seriyorum
Kızımla duşakabinde yıkanıyoruz bahaneyle ben de duş almış oluyorum:)
kucakta olunca daha az hareket ediyor ve daha az ağlıyor
Banyo bitince kızımı ana kucağına havlusunun üstüne koyuyorum ben de bornozumu giyiyorum.onu kurulayıp beZini takıyorum sonra içeri giriyoruz.üstümüzü giyiniyoruz
Akşamları eşim evdeyken yıkamak daha kolay olur ama banyo kızımı canlandırdığı için gündüzleri yıkıyorum.

Oturarak mı yıkıyorsunuz ben yapamam gibi geliyor bebeğe duş başlığından mı su tutuyorsun.

Ben de kuvet yukselten babyjem in bir urunu ve asagida resmini paylastigim sey var iiz

Gunesulas canım çok güzel olmuş,
6 ay doldu bile zaman ne kadar da çabuk geçiyor
Aynen öyle canım. Geçen yıl bu zamanlar cinsiyet konuşuyorduk. Çok heveslenmek benimsemek istemiyordum ilk kaybımdan dolayı. Şimdi kucağımda uyuyor mışıl mışıl çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…