2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar üst solunum yolu enfeksıyonu gecırıyorum ya okadar dıkkat edıyorumkı hıc soguk almadım, soguk bırsey yıyıp ıcmedım ama bu emgeksıyon bı sekılde gelıp benı buldu. Ikı gundur bogazım burnum yanıyodu zencefıl bal limon ıhlamur ıcıyorum devamlı ancak kesmedi. Hıc sewmem ama ıyılesıp ılacsız atlatmak ıcın bu yasımda uc gundur soylemesi ayıp ıskembe corbası ıcıyorum dogal antıbıyotıkmıs (tadı fena degılmıs :) ancak ıyıce kotulesınce doktora gıttım spreyler verdı banalım umarım ıse yarar da kızıma gecmeden atlatırım. Anne sutu alıyorsa ona gecmez muhtemelen dedi ama hastanede 2-3 aylık bebeklerı kbb bolumunde görünce de cok uZuldum. Dua eder mısınız bır an once atlatayım da defneme gecmesın

Her anne bu yollardan bı sekılde gecıyor allah bize guc sabır versın de bız de zamanı gelınce yıne onların gelecekte rahat etmelerı ıcın bunları yapmak zorunda kalacagız. Canım sütler 3saatten sonra ıcerıgı degıstıgı ıcın asla bırlestırılmemelı. Ben ertesı gun evdeysem bebegım emecegı ıcın sagıp süt saklama posetine koyup direkt buzluga atıyorum. Bu sütler buzlukta da kapakta değil olabıldıgınce ıc kesımlerde saklanmalı. Uzerıne mutlaka tarih ve sagdıgın mıktarı yazarsın. 80cc bebegın emdikten sonra cıkan mıktarsa gayet iyi canım duZenlı sagdıkca da artacak zaten.

Cok tatlısın :) bir arkadasım emzirdiğin süre boyunca lohusasın demişti cok dogru zamanlaması olmayan duygusallasmalarımızdan biz aucşu değiliz :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım

Canim resmen sakinilan goz cop batiyor. Hem kendimize hem yavularimiza elimizden geldigince iyi bakiyoruz ama bizim disimizda da bebeklerimizin temasa gectikleri kisiler risk grubu. Mesela eslerimiz gun boyu disarda ve etraf hastalik kayniyor. İster istemez hastalik geliyor.
Sen cabucak iyiles insallah senin sutundeki antikorlarla da defnecik korunsun:)
Cok cok gecmis olsun...

Geçmiş olsun canım inşallah geçmez defneciğe

Canim size hangi tahlilleri yaptılar??? Birde karaciğer yada akciğer de sıkıntı olduğunu nerden anladılar??? Bu arada çok gecmis olsun umarım sonuçlar hatalıdır ve bebeğinin birşeyi yoktur canim

Amin canım . Bende o şekilde yapıyorum canım ama emdikten 3 saat sonra sagdim yetmicek diye de insan korkuyor inşallah herşey bebekler için de bizim için de kolay olur çok sağol içimi rahatlattı n

sen ne tatlısın, üslubuna bayılıyorum

Geçmiş olsun canim. Umarım çabuk atlatırsın. Sırtına sıcak havlu koy istersen faydası olur diye düşünüyorum.

Canım bende sanki bi arkadaş gurubum varmış gibi hissediyorum okuyamadığım zaman merak ediyorum ve ciddi anlamda faydalı ve dogal paylaşımlar yapıyoruz

iiz canım ben fikrimi söylemek istiyorum bence kendine haksızlık ediyorsun ve bunu başarabilirsin eğer şimdi yıkamaya başlarsan zaman geçtikçe daha rahat edersin kızımda 2 ayı dolmamıstı yengesi yıkıyordu o misafirliğe gitti 3 gün ve ben o gün napıyor um o olmasa cocugumu yıkayamayacak mıyım dedim ve bismillah dedim oğlumu da dogdugu günden beri kendim yıkadım ilk günler su dökme desteği alarak tabi.. yani başla ve zevkle yap bu işi inan çok daha kolay olcak ve önümüz yaz gün aşırı yıkanması gerekicek buna alışmalısınız bence

İnşallah canım defneye bulaşmaz sen de bir an önce atlatırsın

Son düzenleme:
iiz canım benım esım de cocugu yıkamaktan kacınıyor ya yablıa bısey yaparsan dıye cekınıyor bunu anlıyorum. Bırde aksam gec gelıyor benım mınnos da banyodan sonra ıyıce uykusu acılanlardan oldugu icin banyosunu aksama dogru yaptırmam gerekıyor. Aslında yontem basit kuvete banyo filesı koyuyorum ustune bebısı yatırıyorum ben sabunlayıp yıkıyorum yanımdakı yardımcım (nadiren esim, genellıkle annem yada kv geliyor ) sadece benım soyledıgım zaman gostersıgım yerlere su dokuyor. Boylece banyoda kım tuttu kıö sabunladı kım yıkadı tartısması olmuyor ıkıncı kısı sadece su dokecek ben yıkar kopukler cevırırım. Krıtık noktalar bende yanı aslında durulama ısını de yapabılırım ama etrafımdakı herkes ya kayıp etınden dusurursen basını fln kuvete vururse kendını affedebılır mısın bız ne gune duruyoruz dedıkce ben de tek yıkamaya cesaret edemıyorum. Benım yan komsum da hep soyler yıkamaya fln cagır benı dıye ama oyle herkesın yanında da bebek yıkanmaz oyuzden yardımcıları da ıyı aevmek lazım dıye dusunuyorum canım esıne sadece direktif verdıgınde su dokecegını soylemen ısı vok kolaylastırır ama kızların da dedıgı gıbı kendımıZ de yıkamaya alısmalıyız galıba. Hele kı sımdı cok hareketlıler ve buyuduklerı ıcın cok yakında fıleye sıgmayacaklar ozaman nasıl yıkanacaklar dıye de bı sure pratik yapmamız gerekebılır.

Canım bizimde aynı şekildeydi hatta bir kere eşim kızımın kafasını küvetine daldırmıştı elinden kaydırıp :/ yıkanma öncesi devasa hazırlıklar yapıyorduk falan.

Şimdi ben bebeğimi soyup banyoda akan duyun altında yıkıyorum. Küvet falan hazırlamıyorum. Sadece Kafasını yıkarken yardım istiyorum birisinden. Bazen kafasını yıkamıyorum, boynundan aşağısını bir suya tutuyorum o bile rahatlatıyor bebeğimi. Küvette yıkayacaksan da file kullan bebeğim düşer korkusu ortadan kalksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…