2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de sleepy denedim güzeldi ama Huggies de güzel biz şimdilik bayağı bir Huggies stokladık onu kullanacağız. Bu arada premium care in 4 Numarası ile Huggies in 3 numarası aynı boyda arada pek fark yok.

benimde aynı hafta doğumlu oğlum ve salyaları azaldı ama diş aşırı kaşınıyor belli her şeyı agzına götürüyor
Canım benim kızımın da salyaları azaldı hatta bitti diyebilirim ama ne bulursa kemirmeye başladı. Ben eline havuç falan veriyorum bu sayede elindekini tutup ağzına götürmeyi öğrendi. Blw ye hazırlık:)

Bizim duştan akan su bir sıcak oluyor bir soğuk. O yüzden ben akan suda yıkayamam herhalde

Sağol canım amin inşallah. Takılmıyorum alerji kısmına en azından neyin sebep olduğu belli etken maddeyi tüketmedikçe yüzü geçiçek sonuçta. Allah beterinden korusun

Bu doktorların belirsiz açıklamalarına sinir oluyorum. İnşallah ciddi bir şey yoktur.

Canim size hangi tahlilleri yaptılar??? Birde karaciğer yada akciğer de sıkıntı olduğunu nerden anladılar??? Bu arada çok gecmis olsun umarım sonuçlar hatalıdır ve bebeğinin birşeyi yoktur canim
Film istedi canım fikme baktı sessizce bişi var iki tane diyip not aldı hoca ile görüşeyim dedi. Genel tahlilleri ve antikorlu cd4 cd3 lü bişiler yapıldı

Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın. Ben de geçirdim üst solunum yolu enfeksiyonu evde maske ile gezdim ilk bir kaç gün, kızıma bulaşmadı çok şükür.

Bu doktorların belirsiz açıklamalarına sinir oluyorum. İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Ya bide insanlar kitlenip kalıyor soramadım o an röntgende ne gördünüz diye. Bakalım diyeceklerini desinler tüm sonuçları alıp doktor araştırıp götürücem dediklerinde ciddi bişi olur ise. İmşallah yoktur canım

Geçmiş olsun canim. Umarım çabuk atlatırsın. Sırtına sıcak havlu koy istersen faydası olur diye düşünüyorum.
Benim en iyi ilacım sırtıma havlu koymak. Annem söylüyordu da gülüyordum, ben kalın giyindim zaten havluya gerek yok falan diyordum ama gerçekten çok işe yarıyormuş. Havlu kullanmaya başladığımdan beri antibiyotik kullanımım çok çok azaldı hatta bitti diyebilirim.

Film istedi canım fikme baktı sessizce bişi var iki tane diyip not aldı hoca ile görüşeyim dedi. Genel tahlilleri ve antikorlu cd4 cd3 lü bişiler yapıldı
Antikorlu olanlar bağışıklık testi diye hatırlıyorum bebeğinin bağışıklık sisteminin ne kadar geliştiğini gösteriyor. Çok önemli bir test her doktor ve her hastane yapmaz bildiğim kadarıyla canim.
Bir ara alerji ile ilgili bir kaç doktor gezdik ve çok fazla atıştırma yaptım. Alerji gruplarına üye olup çok şey öğrendim canim. O yüzden eger diyet yapacaksan yedigin ve bebeğine verdiğin herşeyi sorgulamalısın yoksa diyetin etkili bir diyet olmaz. Birde kan tahlilinde çıkmadıysa ciddi derecede degil büyük olasılık alerjisi. O yüzden 6 ayda sıkı bir diyetle geçer diye tahmin ediyorum. Tabiki doktorun daha iyi bilir ve yönlendirir. Ben sadece bildiklerimi belki faydası olur diye söylemek istedim.
Son olarak alerji icin gittiğiniz doktor neden röntgen istedi onu anlayamadım ama umarım birşeyi yoktur canim.

Kızlar bu sabah kalktığımda dilimde küçük bi beyazlık vardı kenarından kaldırdım altı oyuk netten araştırayim dedim hep kötü şeyler yazmışlar hemen dr a gittik eşim ve kızımla gitmeden o beyazlık koptu altı oyuk kaldı. O parçayı da aldık dr a gösterdim. Yapyaşli bunak tipli bi dr. Dilini koparmissin ısırdın mi diyo bana. Dilinin nerdeyse ortasi nasıl isiracaksam. Tahlil istedi. Ben baktım tahlillere bişi de çıkmadı. Böyle bişi duyan var mı aranızda. Çocukla birlikte dr a gitmek çok zor oluyo o yüzden gidemeyecem de sizlere bi sorayım dedim
.

Geçmiş olsun inşaAllah iki güne kalmadan geçer. Ama endişelenme sütündeki antikorlar bebeği koruyormuş. Eşim grip oldu günlerce ve bebeğe bulaştırdı . Neyseki sık emzirmeyle atlattı. Bir ay sonra ben grip oldum. Afedersin Burnum şarıl şarıl aktı, parmağımı oynatıcak dermanım yoktu ama bebeğime bulaşmadı. Sık sık burnumu temizleyip ellerimi yıkadım. Yüzüne karşı nefes vermemeye çalıştım. Bu gibi durumlarda yaptığım bol sarımsaklı limonlu çorbam var onu içtim iki gün. İki gün de İlikli kemik suyuna haşlama yapıp içtim. 4günde geçti çok şükür. Bebeğim bu sürede hapşırmadı bile. Ayağa limon masajı da çok etkiliymiş diye duymuştum. Sık sık emzirmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…