- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.161
Ben de sleepy denedim güzeldi ama Huggies de güzel biz şimdilik bayağı bir Huggies stokladık onu kullanacağız. Bu arada premium care in 4 Numarası ile Huggies in 3 numarası aynı boyda arada pek fark yok.canım premıum care ben de tekrar denedım hiç sevmedim . komili bezi övülüyordu deneyeyim dedim berbat bir şey yok böyle kötü bir şey ya molfix yanında lüks kaldı . arada yarım saat kulanıp bitireyim bile diyemedim kaldırdım kenara atıcam çöpe bütün paketi. rezalet yani. bildiğin çiş öylece popoda sıfır emme kapasitesi ve bezin resmen dısında ıslaklık . sızıntı değil bildiğin dışına geçiyor . tekrar sleepy 3 numara aldım ben memnunum en ıyıs bence sleepy
bez tam gelemsin bir parca büyük olsun diye 4 numara aldım ama fazla büyük geldi tekrar 3 numaraya geçtim. sleepy nın numarası diğer ebzlerden bıraz daha buyuk . mesela premiım care 4 numarası sleepy 3 numarasına eşit
Canım benim kızımın da salyaları azaldı hatta bitti diyebilirim ama ne bulursa kemirmeye başladı. Ben eline havuç falan veriyorum bu sayede elindekini tutup ağzına götürmeyi öğrendi. Blw ye hazırlık:)benimde aynı hafta doğumlu oğlum ve salyaları azaldı ama diş aşırı kaşınıyor belli her şeyı agzına götürüyor
Bizim duştan akan su bir sıcak oluyor bir soğuk. O yüzden ben akan suda yıkayamam herhaldeCanım bizimde aynı şekildeydi hatta bir kere eşim kızımın kafasını küvetine daldırmıştı elinden kaydırıp :/ yıkanma öncesi devasa hazırlıklar yapıyorduk falan.
Şimdi ben bebeğimi soyup banyoda akan duyun altında yıkıyorum. Küvet falan hazırlamıyorum. Sadece Kafasını yıkarken yardım istiyorum birisinden. Bazen kafasını yıkamıyorum, boynundan aşağısını bir suya tutuyorum o bile rahatlatıyor bebeğimi. Küvette yıkayacaksan da file kullan bebeğim düşer korkusu ortadan kalksın.
Baba demiyor da sürekli ağzını açıp açıp kapatıyor iki üç gündür. Yakında diyecek gibi. Babıldama dönemi yaklaşıyor :)Bebekleriniz baba demeye basladi mi hanimlar
İnşallah canım sonuçlara bakıp biras panik olmuştum ama internet bu abartıyor demiştimCanim insallah kan sonucunuz temiz cikar icini ferah tut, cok gecmis olsun.
Yok ya hiç kalmadı dolapta süt canım.Canım ılk sutlerınden sagdıgın varsa kuzuna ıcır kolostrum alsın ki bagısıklıgı guclensın
Sağol canım amin inşallah. Takılmıyorum alerji kısmına en azından neyin sebep olduğu belli etken maddeyi tüketmedikçe yüzü geçiçek sonuçta. Allah beterinden korusunCanım gecmıs olsun benım cok yakın arkadasımın da vardı kızının alerjısı nedenıyle süt ürünlerini tüketemedi sanıyorum ıkı yasından sonra kontrollu ve kademeli olarak yemeye basladılar. Herseyıne dıkkat ettiğin ve bunun bır gecıs süreci olacagını aklından cıkarmadıgında hersey cok daha kolay olacak canım allah dermansız dert vermesın
İnşalalh canımİnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım
Bu doktorların belirsiz açıklamalarına sinir oluyorum. İnşallah ciddi bir şey yoktur.Doktordan pek iç açıcı ayrılamadık tamam süt ürünleri alerjisi vat ama karaciğerde mi akciğerde mi anlamadım sıkıntı varmış bağışıklık sisteminde sıkıntı varmış sonuçlar istediğimiz gibi değil çok düşük dedi hastaneden ayrıldıktan sonra eşimi aradıklar pazartesi tekrar kan vermeye gidicez neyden şüphelendiler anlamadım
Çıkmadı canım ama ben süt ürünlerinş kesince cildinde düzelme oldu ancak mamaya süt ürünlerine başlayınca alevlendi alerjide esas tepkiymişTestte çıktı mi alerjisi canim
Film istedi canım fikme baktı sessizce bişi var iki tane diyip not aldı hoca ile görüşeyim dedi. Genel tahlilleri ve antikorlu cd4 cd3 lü bişiler yapıldıCanim size hangi tahlilleri yaptılar??? Birde karaciğer yada akciğer de sıkıntı olduğunu nerden anladılar??? Bu arada çok gecmis olsun umarım sonuçlar hatalıdır ve bebeğinin birşeyi yoktur canim
Doğru o sütler diyetsiz süt bu hiç aklıma gelmemişti hoş dolapta sütte kalmadı zatenOlabılır canım bi dr una danıssın bakalım ne dıyecekler
Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın. Ben de geçirdim üst solunum yolu enfeksiyonu evde maske ile gezdim ilk bir kaç gün, kızıma bulaşmadı çok şükür.Kızlar üst solunum yolu enfeksıyonu gecırıyorum ya okadar dıkkat edıyorumkı hıc soguk almadım, soguk bırsey yıyıp ıcmedım ama bu emgeksıyon bı sekılde gelıp benı buldu. Ikı gundur bogazım burnum yanıyodu zencefıl bal limon ıhlamur ıcıyorum devamlı ancak kesmedi. Hıc sewmem ama ıyılesıp ılacsız atlatmak ıcın bu yasımda uc gundur soylemesi ayıp ıskembe corbası ıcıyorum dogal antıbıyotıkmıs (tadı fena degılmıs :) ancak ıyıce kotulesınce doktora gıttım spreyler verdı banalım umarım ıse yarar da kızıma gecmeden atlatırım. Anne sutu alıyorsa ona gecmez muhtemelen dedi ama hastanede 2-3 aylık bebeklerı kbb bolumunde görünce de cok uZuldum. Dua eder mısınız bır an once atlatayım da defneme gecmesın
Ya bide insanlar kitlenip kalıyor soramadım o an röntgende ne gördünüz diye. Bakalım diyeceklerini desinler tüm sonuçları alıp doktor araştırıp götürücem dediklerinde ciddi bişi olur ise. İmşallah yoktur canımBu doktorların belirsiz açıklamalarına sinir oluyorum. İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Benim en iyi ilacım sırtıma havlu koymak. Annem söylüyordu da gülüyordum, ben kalın giyindim zaten havluya gerek yok falan diyordum ama gerçekten çok işe yarıyormuş. Havlu kullanmaya başladığımdan beri antibiyotik kullanımım çok çok azaldı hatta bitti diyebilirim.Geçmiş olsun canim. Umarım çabuk atlatırsın. Sırtına sıcak havlu koy istersen faydası olur diye düşünüyorum.
Antikorlu olanlar bağışıklık testi diye hatırlıyorum bebeğinin bağışıklık sisteminin ne kadar geliştiğini gösteriyor. Çok önemli bir test her doktor ve her hastane yapmaz bildiğim kadarıyla canim.Film istedi canım fikme baktı sessizce bişi var iki tane diyip not aldı hoca ile görüşeyim dedi. Genel tahlilleri ve antikorlu cd4 cd3 lü bişiler yapıldı
Kime inanacagimizi şaşırdık vallaAynen ondanmış canım cildiyeyi iyi ki dinlemedim oraya kalsa yediklerim etkilemezmiş
Geçmiş olsun inşaAllah iki güne kalmadan geçer. Ama endişelenme sütündeki antikorlar bebeği koruyormuş. Eşim grip oldu günlerce ve bebeğe bulaştırdı . Neyseki sık emzirmeyle atlattı. Bir ay sonra ben grip oldum. Afedersin Burnum şarıl şarıl aktı, parmağımı oynatıcak dermanım yoktu ama bebeğime bulaşmadı. Sık sık burnumu temizleyip ellerimi yıkadım. Yüzüne karşı nefes vermemeye çalıştım. Bu gibi durumlarda yaptığım bol sarımsaklı limonlu çorbam var onu içtim iki gün. İki gün de İlikli kemik suyuna haşlama yapıp içtim. 4günde geçti çok şükür. Bebeğim bu sürede hapşırmadı bile. Ayağa limon masajı da çok etkiliymiş diye duymuştum. Sık sık emzirmeye bak.Kızlar üst solunum yolu enfeksıyonu gecırıyorum ya okadar dıkkat edıyorumkı hıc soguk almadım, soguk bırsey yıyıp ıcmedım ama bu emgeksıyon bı sekılde gelıp benı buldu. Ikı gundur bogazım burnum yanıyodu zencefıl bal limon ıhlamur ıcıyorum devamlı ancak kesmedi. Hıc sewmem ama ıyılesıp ılacsız atlatmak ıcın bu yasımda uc gundur soylemesi ayıp ıskembe corbası ıcıyorum dogal antıbıyotıkmıs (tadı fena degılmıs :) ancak ıyıce kotulesınce doktora gıttım spreyler verdı banalım umarım ıse yarar da kızıma gecmeden atlatırım. Anne sutu alıyorsa ona gecmez muhtemelen dedi ama hastanede 2-3 aylık bebeklerı kbb bolumunde görünce de cok uZuldum. Dua eder mısınız bır an once atlatayım da defneme gecmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?