2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gecmis olsun canim..yani katiliyorum sana,kendisinin gelmeyelim sen cocukla ilgilen demesu lazimdi..malesef bazen dusunceli olmuyorlar..iyi ki kabul etmemssiniz..oncelihgimiz bebeklerimiz bizim..

İyi pazarlar;
Hepinizin haberi vardir ama hatirlatayim yine..joie mama sandalyesi almayi dusunenler bgun e bebekte indirim gunu..biz mimzy lx aldik..isallah antilop almadik diye pisman olmayiz bakalim ,kizim sever oturur yoksa esimin dilinden kurtulamam:))

Ben böle durumlarda alıyorum oğlumu acıkmasa da emziriyorum biraz popoya da ritmik vurunca uyuyor. Haliyle bende kalıyo. Benim kv. De de tekken çekiniyor sanırım ama birini görünce hemen saldırır bişi diyemem diye. Hayır bide tutabilse neyse. Göğsü yada sırtını desteklemeden tutuyor çocuğu.. Sonra lafa gelince biz de büyüttük diyorlar. Ayyy yaram kanadı gene

Burun temizliği çok önemli bebeklerde .. Bende tik oldu artık hasta olmasa da her gün 3 defa serum fizyolojik sıkıyorum gece uykusundan önce de çekiyorum
Ay bende aynıyım canım zararı var mı bilmiyorum da. Ama her defa yapışık bir şekilde baya sümük çıkıyo. Aspiratöre zor geliyo çoğu zaman elimle alıyorum öle yapışık.

Öpücük konusunda çok katıyım canım gördüysem affetmiyorum. Annem bacağını öper sadece eşimle bende kimse yokken öpüyoruz. Görseler aaaağğğğğ öpülüyo mu deyip yalarlar çünkü. Sallama konusuna gelince aynısını benim kv. De de yaptı bir kaç kez şimdi vermiyorum. Ya kurallarıma uyucak ya da uzaktan bakıcak. Şu kapıyı duyup açmıyo muhabbetinden sonra gerildik biraz. Ne münasebet ya.

Cok tatlilar yaaa...oglum da.emerken yuzumu oksuyor...yanina uzandigimda yuzumu elllerinin arasina alip boyle sevgiyle bakiyorr

Canim sorun ikramliklar degil ki.."gece cok kotu olduk" sozunun icinde bir suru sknti var.bakmasi beslemesi uykusuzlugu yazik degilmi...hem bebege ilgi bolunecek en cok ihtiyaci olan vakit.cok enteresan insanlar var ya.geleyim de beni agirla nasil surundugun umrumda degil diyorlar resmen

Tkb3 bebiş hasta olmasa bile bebekli eveöle kalabalık gidilmez ya. Eskiden misafir gelice zaman çok kasardım aman temiz olsun aman çok çeşit olsun. Şimdi hazır şeylerlerle bile karşılıyorum ki normalde hazır pasta vs. İkram etmeyi sevmem. Bebeğime ayırıcam vakti kısıp da kimseye heba etmiyorum artık.

Malesef canım benim kendi annemde yapıyor kaç kez soylememe rağmen eminim hiç bir zaman bizi dinlemicekler bide çalışan anneyim ise başlayınca ipler onun elinde hayırlısı diyorum

Kesinlikle bazı insanlar için doğru cümle bu. Geleyim de beni ağırla sürünmen umurumda değil.

Kızlar meme reddi ile ilgili birşey sorcam. Hemen hemen 2 aydır oğlum emmiyor sütümde sıkınca geliyor zaten o kadar az yani ama ben emzirmek istiyorum. En büyük sıkıntımız oğlum emmeyi tamamen unutmuş memeyi görünce çığlık atıyor ağzına bile almıyor. Öncelikle nasıl tekrar ağzına almasını sağlayabilirim onu başarırsam devamı gelecek ama orada tıkanıyoruz bu konuda önerisi olan var mı acaba

Cok geçmiş olsun canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle bi kaç güne iyi olur inşallah

Kesinlikle bazı insanlar için doğru cümle bu. Geleyim de beni ağırla sürünmen umurumda değil.
Ayy evet yaa bana öğlen 12 de telefon açıyor yan evden sana gelicez diee evde bebek cocuk ben 2 saat içinde yemek yapıyorum bebek ağlıyor bi yerden ... ozaman arama pat gel birlikte yapalım yiyelim maksat muhabbet değil mi dimi ama ...

Canım uykuluykende mi almıyor

Aynısı kızım daha 1 aylık değildi bizim başımıza geldi. Sırt üstü uyurken kustu ağzının içi tamamen dolmuştu hemen çevirdik de rahatladı kuzum. Senin kızın hasta olduğu için kusuyor galiba yani geçici bir durum, bu süreçte yalnız bırakmamanız iyi olmuş. Allah Bütün yavruları korusun.

Sanırım en iyi kayınvalide başka şehirde yaşayan kayınvalide :) benimki başka şehirde yaşıyor. Yılda 2-3 kez görüyoruz en fazla. Onda da kendime hep şunu söylüyorum: “ Sakin ol, geçici bir durum.” :)

Bana da hep arkası erkek diyorlar :)

Burun temizliği çok önemli bebeklerde .. Bende tik oldu artık hasta olmasa da her gün 3 defa serum fizyolojik sıkıyorum gece uykusundan önce de çekiyorum
Benim doktorum burnuna sf sık ama çok çok gerekli değilse çekme demişti. Burun içine zarar verebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…