- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.501
Bende aldim iki kere giydirdim cnm hic sevmedi sik sik uyandi gece giydirmiyorum artik kollarini disari cikarip ustunu ortebildigim kadar ortuuorum bnde
Evet canım. Kızım 5.5 aylık oldu. Dişleri çok kaşınıyor ben de eline parmak gibi patates havuç elma vs veriyorum ara sıra (ama buharda yumuşatmadan) tutup ağzına götürüyor hemen. Blw ye hazırlık çakışmaları başladı :)Sağol canım . Sen de blw yapacaktın değil mi
ben yeşil sogan veriyorum bazen elini gözüne sürüyor gözlerden yaş gele gele kemiriyor elinden alınca kıyamet koparıyor geri ver diyor :) çokkkkkk zorlar ama çokk güzeller bu minnoşlar ya
amma zormuş ben bilmiyorudm bu kadar oldugunu bugun babam bile diyor senin canını cıkardı perişan etti seni diyor ben şikayetçi değilim diyorum ama ayakta duracak hal kalmıyor tabii. sağlıklı olsunlarda dayanacagız galiba bir 6 ay daha ne dersin
sence ne zaman hafifler ?
Canım uçak sesi ile emer belki. Bir de illa emmesi mi gerekiyor ? Kulağı tıkansa inince geçer, bir zararı var mı ki ? Ben de pazar günü bineceğim uçağaKizlar haftasonu ucaga binecegiz kizim emzik biberon kullanmiyor ve sadece cani istediginde sessiz ortamda emiyor bu durumda kulagi tikanmamasi icin ne yapabilirim onerisi olan varmi?
Evet canım ben de ilkbahar tadım listesini baz aldım havuçla başlıyoruz . Sonra tatlı patates düşünmüştüm ama bulamadımEnginar ya da brokoliyle devam ederim diye düşünüyorum. Sen yarın mı haftaya salı mı başlıyorsun
Canım inşallah yersiz bir şüphedir. Çok geçmiş olsun.. Hepinize teşekkür ederim şu annbi şüphe biz inşallah yersiz bi şüphe için uğraştığımızı düşünüyorum. Eğer varsada erken fark edildiği için şanslıyız derdi verem rabbim dermanıda verir inşallah. Prof şüphesi immün yetmezlikten dolayı dökünyü olabilirmiş bakalım mevlam neylerse güzel eyler. Şu aşamada doktor değiştirip dahada kafa karıştırmak istemiyorum hele bi sonuçları çıksın
Aşı olunca da kızım gözlerime öyle bakıyor. İçim dayanmıyor her alışa ben de ağlıyorum. Allahım bütün yavrulara sağlık sıhhat versin. Dermansız dert vermesin.Bi yandan şükrediyoruz çünkü çevremde sürekli duydugum şey şuydu aman dr götürüp durmayın şunun çocuğundada öyle olmuş geçmiş çocuğun canını yakıyorsunuz ben zaten ana değilim onun ağlamasına ben seviniyorum sanki. Yavrum kan alınırken gözlerime bakıyor anne kurtar der gibi
Canım blw de ilk zamanlar tabak kaşık çatal vs kullanılması önerilmiyor. Bebeğin dikkatini dağıtmamak için önüne sadece yiyecek konulmalıymış.ben sütümle karıştırıp vermiştim dr önerisiyle
sonucu bekliyorum =)
uuku tulumsuz bir gece düşünemiyorum. 2 aylıktan beri torba tipi kullanıyorum. Yoksa hasta olurdu hep açıyor üstünü
Allah yardımcınız olsun cnm. Teşhisin konulması da çok önemli tedavi açısından.
aslında mantıklı tablayı kullanmak, benimkinin tablasının üstüde ek var bölmeli, belki o amaçla yapılmıştır
Salı ay dönümü kızımın ben de salı başlıcam ama neyle bilmiyorum. blw Türkiye den liste filan çıkardın mı sen ? Bu ayın tadı listesi şöyleymiş
hayırlı olsın cnm darısı bize :)
Canım çok geçmiş olsun...zaten ağzı olan konuşuyor...yavrum benim inşallah en kısa zamanda iylesir..Bi yandan şükrediyoruz çünkü çevremde sürekli duydugum şey şuydu aman dr götürüp durmayın şunun çocuğundada öyle olmuş geçmiş çocuğun canını yakıyorsunuz ben zaten ana değilim onun ağlamasına ben seviniyorum sanki. Yavrum kan alınırken gözlerime bakıyor anne kurtar der gibi
Canım benim gözünüz aydın..darisi başımıza..bizim 1 buçuk aydır kızımın durmadan ağzı çok akiyor..parmagi agzinda ne bulursa ağzına koyuyor..havuc salatalık ve soğan veriyorum çok hoşuna gidiyor..bizde beklemedeyiz.Teyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmışbelirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza
Canım blw de ilk zamanlar tabak kaşık çatal vs kullanılması önerilmiyor. Bebeğin dikkatini dağıtmamak için önüne sadece yiyecek konulmalıymış.
Amin canım..ben o hallerine dayanamıyorum iki kızımında asi olduklarında odadan çıkıyorum..esim onları tutuyor.ben dayanamiyorum.Aşı olunca da kızım gözlerime öyle bakıyor. İçim dayanmıyor her alışa ben de ağlıyorum. Allahım bütün yavrulara sağlık sıhhat versin. Dermansız dert vermesin.
Asi yok aslinda sadece boy kilo bakacak. Randevu 4 teydi yarin bi sorayim doktora bakalim belki gelme der :)Ası olcak mı bi tel ile konussan olur belkı cnm gideceksen de sabah ılk saat yada aksam son saate randevu al derım
Blw Türkiye sitesinde ilkbahar yaz sonbahar kış tadım listeleri var canım. Liste aynı ben ilkbahar tadım listesininde bir sebzenin yerini değiştirdim sadece . Çarşamba günü kızım 180+ 15 günlük olacak bir hafta daha beklemem lazımdı artık bekleyemedik onu da. Herkes sorunca eşim de geç kaldık diye panik olduhaftaya salı cnm 6 eylül doğumlu kuzım. Sendeki de aynı liste mi ?
Sen dikkat ediyorsundur tabii de ben yine de söyliyeyim canım aman dikkat bu fındıklar kaşla göz arasında koparabilir allah korusunEvet canım. Kızım 5.5 aylık oldu. Dişleri çok kaşınıyor ben de eline parmak gibi patates havuç elma vs veriyorum ara sıra (ama buharda yumuşatmadan) tutup ağzına götürüyor hemen. Blw ye hazırlık çakışmaları başladı :)
Hadi bakalım :) sadece boy kılo bakılacak ıse saglık ocagında yaptırabılırsın ogle arasından 5dk once hep bos oluyor bızımkı :)Asi yok aslinda sadece boy kilo bakacak. Randevu 4 teydi yarin bi sorayim doktora bakalim belki gelme der :)
Ay evet dün saçlarımı yoldum sinirden. Hiç bir sosyalliğim kalmadı. TV bile izlemek lüks gene derlenen başkalarıKızlar koptum buna ya
Evet canım doğru diyorsun çünkü dün başımıza geldi..kizim salatayı koparmıştı allahtan yanındaydım hemen çıkardın.cok dikkat etmemiz gerekiyor...rabbim onları korusun.Sen dikkat ediyorsundur tabii de ben yine de söyliyeyim canım aman dikkat bu fındıklar kaşla göz arasında koparabilir allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?