2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende aldim iki kere giydirdim cnm hic sevmedi sik sik uyandi gece giydirmiyorum artik kollarini disari cikarip ustunu ortebildigim kadar ortuuorum bnde

Bizimki de kolları açık yatıyo göğsüne kadar kapalı oluyo üstündeki ama sabah bi bakıyorum komple açık ayaklarının altına almış üstündekini. Bu kolsuz olanlar var acaba onlardan alsam rahat eder mi kolları yine serbest sonuçta :)

Sağol canım . Sen de blw yapacaktın değil mi
Evet canım. Kızım 5.5 aylık oldu. Dişleri çok kaşınıyor ben de eline parmak gibi patates havuç elma vs veriyorum ara sıra (ama buharda yumuşatmadan) tutup ağzına götürüyor hemen. Blw ye hazırlık çakışmaları başladı :)

Canım benim kızım da yiyecekler elinden aldığım zaman ağlıyor. Dün elma vermiştim koparmış şok oldum. Baktım ağzında geveliyor, hemen aldım ona da ağladı geri ağzına koymamı istiyor sıpa:)
Kızım 5. Aya girdiğinden beri çok değişti olumlu yönde. Benden biraz bağımsızlaştı. Hep kucakta gezdi 5 ay boyunca ama daha yeni yeni yerlerde yuvarlanmaya başladı. Bazen alıştırma olsun diye mama sandalyesine oturtuyorum 15-20 dk takılıyor kendi kendine. Ve bel ve sırt ağrılarım azalmaya başladı çok şükür. Dedim böyle çocuk bakmaya ne var :) ikiz bile bakarım diyorum :) uyurken eskisi gibi savaşmıyor ve daha yeni Bebek arabasında ağlamadan durmaya başladı. İnşallah eski haline geri dönmez. Bu arada benim okulla ilgili bir sorun çıktı. 1 hafta kadar Çalışmam gerekecek haftaya başlayacağım galiba. 1 hafta annem bakacak ama hiç bir hazırlık yapmadım. Kızım biberon emmeyi bilmiyor, birikmiş sütüm çok az bakalım nasıl geçecek 1 hafta :/

Kizlar haftasonu ucaga binecegiz kizim emzik biberon kullanmiyor ve sadece cani istediginde sessiz ortamda emiyor bu durumda kulagi tikanmamasi icin ne yapabilirim onerisi olan varmi?
Canım uçak sesi ile emer belki. Bir de illa emmesi mi gerekiyor ? Kulağı tıkansa inince geçer, bir zararı var mı ki ? Ben de pazar günü bineceğim uçağa

haftaya salı cnm 6 eylül doğumlu kuzım. Sendeki de aynı liste mi ?

Canım inşallah yersiz bir şüphedir. Çok geçmiş olsun.

Aşı olunca da kızım gözlerime öyle bakıyor. İçim dayanmıyor her alışa ben de ağlıyorum. Allahım bütün yavrulara sağlık sıhhat versin. Dermansız dert vermesin.

Canım blw de ilk zamanlar tabak kaşık çatal vs kullanılması önerilmiyor. Bebeğin dikkatini dağıtmamak için önüne sadece yiyecek konulmalıymış.

Canım çok geçmiş olsun...zaten ağzı olan konuşuyor...yavrum benim inşallah en kısa zamanda iylesir..

Canım benim gözünüz aydın..darisi başımıza..bizim 1 buçuk aydır kızımın durmadan ağzı çok akiyor..parmagi agzinda ne bulursa ağzına koyuyor..havuc salatalık ve soğan veriyorum çok hoşuna gidiyor..bizde beklemedeyiz.

Aşı olunca da kızım gözlerime öyle bakıyor. İçim dayanmıyor her alışa ben de ağlıyorum. Allahım bütün yavrulara sağlık sıhhat versin. Dermansız dert vermesin.
Amin canım..ben o hallerine dayanamıyorum iki kızımında asi olduklarında odadan çıkıyorum..esim onları tutuyor.ben dayanamiyorum.

haftaya salı cnm 6 eylül doğumlu kuzım. Sendeki de aynı liste mi ?
Blw Türkiye sitesinde ilkbahar yaz sonbahar kış tadım listeleri var canım. Liste aynı ben ilkbahar tadım listesininde bir sebzenin yerini değiştirdim sadece . Çarşamba günü kızım 180+ 15 günlük olacak bir hafta daha beklemem lazımdı artık bekleyemedik onu da. Herkes sorunca eşim de geç kaldık diye panik oldu

Sen dikkat ediyorsundur tabii de ben yine de söyliyeyim canım aman dikkat bu fındıklar kaşla göz arasında koparabilir allah korusun

Kızlar kv. Mle limoniyiz az çok biliyorsunuz. Dün geldi hönk hönk öksürüyo. Ben daha bili demeden öksürüyorum ama grip değilim boğazım falan iyi dedi. Dayanamadım tabi çocuğun tepesinde çünkü. Ee niye öksürüyosun o zaman hastasın ki öksürüyosun vücut bişeylere tepki veriyo dedim. Allah'ım niye bu kadar düşüncesizler. Ben kendimden sakınıyorum niye kimse saygı duymuyor. Delirecem artık

Sen dikkat ediyorsundur tabii de ben yine de söyliyeyim canım aman dikkat bu fındıklar kaşla göz arasında koparabilir allah korusun
Evet canım doğru diyorsun çünkü dün başımıza geldi..kizim salatayı koparmıştı allahtan yanındaydım hemen çıkardın.cok dikkat etmemiz gerekiyor...rabbim onları korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…