2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım valla sadece sıkınca damla damla geliyor başka türlü hiç gelmiyor ama ona rağmen arttırıcam sütümü nasıl olcak bilmiyorum ama yapıcam çok kararlıyım :)
Burda bir arkadaş yazmıştı emzirirken sütümün bol geldiğini düşünüyorum o düşünceyle emziriyorum psikolojik olarak rahat oluyo diye bende öyle yapmıştım çünkü bende strese girmiştim sütüm benimde azalmıştı çok şükür emiyo güzel kafada bitirmek gerek birazda stres olma rahat ol o zaman sütte artıyo sütün az olur ama yağlı olur bebişe yarar benim öyle çünki

Bir blwci daha buharda haşlama aparatı, faaliyet önlüğü, alıştırma bardağı aldım . Tabak daha almadım. Mama sandalyesinin tablasını kullanacağım. Çarşamba havuçla başlıyoruz inşallah

İnşallah canım. Memeye tekrar alışsa emerken artacak sütüm. İyi düşünüyorum canım bakalım inşallah sonu da iyi olur :)

@
Melan-kolik5 kesınlıkle katılıyorum canım ayrıca benim gözlemim siyah sütyen askısı siyah oje de dıkkat cektiği için emzirmede işe yarıyor. Parmagınla memeyi kaldırdıgında bebek siyaj ojeye bakarak oynayarak emıyor yada sütyen askısı da aynı sekılde, bi denemek ıstersın belkı

Canim benim oglum 15 eylul dogumlu iki disi cikti.. bu surecte hep kulagini cekistirdi.. disinin cikmasina yakin birakmisti bu cekistirmeleri.. simdi ust disleri cikacak sanirim ,eli yine hep agzinda ,salya miktari artti ve yine kulagini cekistirmeye basladi..internette dis cikarma doneminde kulak cekistirmenin normal oldugunu okumustum cnm.. sebebi sinirler kulagin oradan gectigi icinmis galiba..insallah tez zmanda sorunsuz cikar kuzucuklarin disler

Evet bende okumuştum canım ama kulağını çekiştirmesi dişten dolayı kulağa vuruyo onun ağrısından mı yoksa kulak enfeksiyonundan kulağı ağrıyo ondan mı çekiştiriyo bunlardan emin olamamıştım ama kulak enfeksiyonu değil sanıyorum inşallah doğru sanıyorumdur. Bütün yavrularımız sorunsuz çıkarsınlar inşallah dişlerini

Deneyeyim bu akşam canım o zaman çok teşekkür ederim. Biraz başlasa devamı gelecek ama işte o ilk adımı atamıyor bir türlü. İnşallah çabuk yeneriz bu durumu :)

Kızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı
Ben de içermekte çok zorlanmıştım. Dr biberonla sütüne karıştırıp ver dedi ama bizimki normalde de biberonu zaten almıyordu. Bir meme birazcık şırınga diye diye vermeye çalışıyordum. Kavga dövüş resmen. Yarısını ancak verebiliyordum. 10dk geçmeden bardaktan boşalır gibi kusuyordu çok stresli dönem Allah yardımcın olsun. Tedaviyi sakın yarıda bırakma ama faydası olmazmış. Bir de püffünde kan görürsen korkma antibiyotik kullanımında olurmuş.

Erken teşhis olmuş canım çok şükür.
Bi yandan şükrediyoruz çünkü çevremde sürekli duydugum şey şuydu aman dr götürüp durmayın şunun çocuğundada öyle olmuş geçmiş çocuğun canını yakıyorsunuz ben zaten ana değilim onun ağlamasına ben seviniyorum sanki. Yavrum kan alınırken gözlerime bakıyor anne kurtar der gibi

Teyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmış belirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza

İnşallah sonuç iyi çıkar bizim yüzümüzde takrarladı ama benim gözlemime göre sıcaktan oluyor gibi bakalım sizde vucuda yayılma oldu mu canım Allah şifa versin yavrularımıza

Ben hic yanagindan opmedim kucagima emzirmem icin verdikleri ilk an disinda:) icim gidiyor ama kiyamiyorum.baskasi gelip opecek ha...hep ensesinden opuyorum.ve bunu da soyluyorum ben bile opmuyorum diye

Hadi gözünüz aydın canım sırayla çıkıyo dişler hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…