- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.461
Bizde mother çare var ama çok terliyorKızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var
Burda bir arkadaş yazmıştı emzirirken sütümün bol geldiğini düşünüyorum o düşünceyle emziriyorum psikolojik olarak rahat oluyo diye bende öyle yapmıştım çünkü bende strese girmiştim sütüm benimde azalmıştı çok şükür emiyo güzel kafada bitirmek gerek birazda stres olma rahat ol o zaman sütte artıyo sütün az olur ama yağlı olur bebişe yarar benim öyle çünkiCanım valla sadece sıkınca damla damla geliyor başka türlü hiç gelmiyor ama ona rağmen arttırıcam sütümü nasıl olcak bilmiyorum ama yapıcam çok kararlıyım :)
Bizde mother çare var ama çok terliyor
Bebişin terleyen sıcak sevmeyen bebekse tavsiye etmiyorum
Bir blwci dahakorkma cnm aşırı normal. Zaten kitabın programında da böyle yazıyor anne gözden kaybolunca ağlar diyor, artık ayrılık korkuları başlıyor. Ama mesela "şimdi geliyorum tatlım" deyip örneğin mutfağa gidip gelene kadar seslenmeye devam ediyorum. Bir nebze işe yarıyor ve gerçekten de anlıyor. En azından öfke nöbeti şeklinde ağlamıyor.
kaynak yapayım ben de blw düşünüyorum buharda pişirme aparatı ve kenarları kalın kahve fincanı alıcam. Tabak konusunda da slikon kaymaz vakumlu düşünüyorum.
İnşallah canım. Memeye tekrar alışsa emerken artacak sütüm. İyi düşünüyorum canım bakalım inşallah sonu da iyi olur :)Burda bir arkadaş yazmıştı emzirirken sütümün bol geldiğini düşünüyorum o düşünceyle emziriyorum psikolojik olarak rahat oluyo diye bende öyle yapmıştım çünkü bende strese girmiştim sütüm benimde azalmıştı çok şükür emiyo güzel kafada bitirmek gerek birazda stres olma rahat ol o zaman sütte artıyo sütün az olur ama yağlı olur bebişe yarar benim öyle çünki
Dışarıda daha rahat bulunuyor canım. Bazen internette olmayabiliyor bazı şeyler :)Bende onu dicektim internetten alacaktım ama hangi siteye baksam tükenmiş görünüyo uyku tulumları, çıkıp almak gerekecek sanırım :)
Canım sağol sorduğun için antibiyotiksiz iyilesmeye calısıyorum işte bıtki cayları fln ne gerekiyorsa yapıyorum tamamen gecmedi ama bi tık iyiye gidiyorumZeynep5654 canim nasil oldun? Hastaligin gecti mi
Atakentte yada etaplarda miydiniz? oralar daha duzenlidir de
Her meme ve ucu farklıymış canım. Bak benim de sütüm sıkınca damla bile zor geliyor. Küçük ve yumuş yumuştu. Emzirme öncesi masaj yapardım ama sanki sünger sıkıp bırakıyor gibiydim. Elim de göğsüm de acırdı damla zor görünürdü. Beni böyle görünce hep senin sütün yok dediler. Eltimin bebek ağzından çektiği an fışkırırmış, göğüsleri taş gibi olurmuş falan anlattı durdu. Çok üzüldüm çok ağladım. Ben biraz inatçı ve yenilgiyi kabul etmeyen biriyim, instagramda emzirmedestektimi’ne yorum bıraktım onlarda moral verdiler. o dönemde de Mevlana’nın bir sözünü okudum tesadüf. Tam hatırlamıyorum ama rızkı veren Allah neyin endişesi bu gibi bişeydi. Araştırdım ki meğer kiminin süt göğsünde durmaz hemen akarmış, kiminin de bebek çekmedikçe süt çıkmazmış. Hasta olucak bu çocuk dediler. Sarılığının geçmesi uzun sürmüş onlara göre. Oğlum çok sarışın bu arada. Dr uma sordum Allah razı olsun ki o da yüreklendirdi beni. Sadece anne sütü dedi ısrarla. Bebeğim sadece anne sütü alarak persentilin üstünde kilosu var. Kampa girin beraber. Memene renkli boyalarla şekiller çizebilirsin, sütyenine daha önce görmediği küçük kırmızı bir oyuncak asabilirsin.
Senin sütün var, buna inan. Bu dönem hiç olmadığı kadar sabırlı olmaya çalış
Canim benim oglum 15 eylul dogumlu iki disi cikti.. bu surecte hep kulagini cekistirdi.. disinin cikmasina yakin birakmisti bu cekistirmeleri.. simdi ust disleri cikacak sanirim ,eli yine hep agzinda ,salya miktari artti ve yine kulagini cekistirmeye basladi..internette dis cikarma doneminde kulak cekistirmenin normal oldugunu okumustum cnm.. sebebi sinirler kulagin oradan gectigi icinmis galiba..insallah tez zmanda sorunsuz cikar kuzucuklarin dislerYani şöyleki aslında hiç denk gelmedim canım kafasını yastığa vurmasına falan. Bizimki yatarken çekiştiriyo kulagı ama o çekiştirdiği anda da ağlamıyo zaten. Ya elini ağzına sokup hırslanıyo o zaman da çok kaşınıyo galiba ondan sinirleniyo bağıra bağıra ağlıyo. O zaman da ben bi kaç kere kulağını çekiştirdiğini görünce acaba mı dedim. Bide sadece sağ kulağını çekiyo. Yani dişinden dolayı kulak ağrısı varsa bile tek kulağımı çekerler ki acaba
Erken teşhis olmuş canım çok şükür.Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Canim benim oglum 15 eylul dogumlu iki disi cikti.. bu surecte hep kulagini cekistirdi.. disinin cikmasina yakin birakmisti bu cekistirmeleri.. simdi ust disleri cikacak sanirim ,eli yine hep agzinda ,salya miktari artti ve yine kulagini cekistirmeye basladi..internette dis cikarma doneminde kulak cekistirmenin normal oldugunu okumustum cnm.. sebebi sinirler kulagin oradan gectigi icinmis galiba..insallah tez zmanda sorunsuz cikar kuzucuklarin disler
Deneyeyim bu akşam canım o zaman çok teşekkür ederim. Biraz başlasa devamı gelecek ama işte o ilk adımı atamıyor bir türlü. İnşallah çabuk yeneriz bu durumu :)@
Melan-kolik5 kesınlıkle katılıyorum canım ayrıca benim gözlemim siyah sütyen askısı siyah oje de dıkkat cektiği için emzirmede işe yarıyor. Parmagınla memeyi kaldırdıgında bebek siyaj ojeye bakarak oynayarak emıyor yada sütyen askısı da aynı sekılde, bi denemek ıstersın belkı
Ben de içermekte çok zorlanmıştım. Dr biberonla sütüne karıştırıp ver dedi ama bizimki normalde de biberonu zaten almıyordu. Bir meme birazcık şırınga diye diye vermeye çalışıyordum. Kavga dövüş resmen. Yarısını ancak verebiliyordum. 10dk geçmeden bardaktan boşalır gibi kusuyorduKızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı
Bi yandan şükrediyoruz çünkü çevremde sürekli duydugum şey şuydu aman dr götürüp durmayın şunun çocuğundada öyle olmuş geçmiş çocuğun canını yakıyorsunuz ben zaten ana değilim onun ağlamasına ben seviniyorum sanki. Yavrum kan alınırken gözlerime bakıyor anne kurtar der gibiErken teşhis olmuş canım çok şükür.
İnşallah sonuç iyi çıkar bizim yüzümüzde takrarladı ama benim gözlemime göre sıcaktan oluyor gibi bakalım sizde vucuda yayılma oldu mu canım Allah şifa versin yavrularımıza. Hepinize teşekkür ederim şu annbi şüphe biz inşallah yersiz bi şüphe için uğraştığımızı düşünüyorum. Eğer varsada erken fark edildiği için şanslıyız derdi verem rabbim dermanıda verir inşallah. Prof şüphesi immün yetmezlikten dolayı dökünyü olabilirmiş bakalım mevlam neylerse güzel eyler. Şu aşamada doktor değiştirip dahada kafa karıştırmak istemiyorum hele bi sonuçları çıksın
Ben hic yanagindan opmedim kucagima emzirmem icin verdikleri ilk an disinda:) icim gidiyor ama kiyamiyorum.baskasi gelip opecek ha...hep ensesinden opuyorum.ve bunu da soyluyorum ben bile opmuyorum diyeHayır bir de ne anlarlar öpmekten. Sabi’nin itiraz edebilme gibi bi yetisi yok ki öpme beni desin. Müsaadesi var mı bakalım. Eşime söyledim ağzından öpecek nerdeyse dedim. Yok çenesinden öpüyor dedi. Haa tamam içim rahatladı. Tövbe tövbe. Bizimkinin salyası akıyormuş da babaannesi ona rağmen öpüyormuşmuşsırf bu sebepten bir an önce büyüse de itiraz edebilse biraz diyorum. Hayır ben de ayıp olmasın diye çaktırmadan götürüp yıkıyorum. Salak kafam. Bir daha o şekil öperse tahriş oluyor deyip göstererek yıkayacağım.
Sen ne diyorsun öptüklerinde. Senin kv Umarım Utanmıştır söylediğinden.
Oo tebrikler canım darısı başımızaTeyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmışbelirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza
Hadi gözünüz aydın canım sırayla çıkıyo dişler heheTeyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmışbelirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?