2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hiç de bile dışarı da çıkacak bebekliyiz diye eve mi kapanalım. Burnu tıkalıyken bile temiz hava aldırın diyor Dr lar kendini kötü hşssettiriyolar zorla.

0 07mawish07 canım sende meme reddi ve alerjiye bağlı ishal yaşıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Alerji sebebi belli oldu mu. Meme reddini aşabildiniz mi.
Bizde durumlar karmakarışık canim. En son Prof gördü birsuru tahlil yapti alerjisi yok dedi. İshali içinde fizyolojik yapısı böyle dedi. Sonra dış çıktı bitane ishal gecti dişten mi kaynaklıydı yoksa geçmesi dişe mi denk geldi bilmiyorum. Tam çok şükür herşey düzeldi derken yine ishal ve iştahsızlık başladı hatta dışkısında kan oldu 4 kez üst üste. Eyvah alerjisi vardı anlaşılmadı galiba diye dertlendim. Test yaptırdık bagirsak enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyoruz. Hala emme konusunda iştahsız ama ikinci dişi çıkıyor acaba bu belirtiler hep dişten mi diyorum. Yoksa enfeksiyon yüzünden mi yoksa alerjik bir durum mu bi turlu anlayamadım. Hepsi üst üste geliyor çünkü kafam çok karışık
biraz uzun yazdım ama durum bizde böyle canim.

Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum

Allah ın izniyle sağlıklı günlere kavuşacaksınız canı gönülden duamdasınız

Canımmm kalbim, aklım, dualarım Kaan’la. Çok güçlü bir annenin bebeği o. Rabbim Kaan’ı size bağışlayacak inşallah. Sağlıklı bir şekilde çıkacaksınız hastaneden inşallah. Dualarım hep bu yönde. Hep aklımdasınız. Rabbim sana sabırlar versin, dayanma gücü versin. Herşey çok çok çok daha iyiye gidecek Allah’ımın İzniyle. Kaan kuzumu ve seni öpüyorum

Canim recetesiz aliyorum . Mide ilaci şişkinlik hazimsizlik icin. Yorumlarda nette gormustum. Bebegede geciyordur ama kotu bir etkisi olsa oneren drlarda olmazdi. Sutten aldigi icin icmis gibi olmuyor. Reflulu bebekler motilium damla bile kullaniyor. Gaz ilaclari demir haplarida kullaniyorlar bebekler. Dogumdan iki hafta sonra basladim. Bebegin kusmasini da engelledi. Bebeklerde arada kusma oluyor hareketli yada refluye bagli . Ben gunde dort defa bir tablet seklinde iciyorum. Arkadasim oyle icmis. Uc kere ile basladim yeterli gelmedi. Biz yan etkisini yasamadik. Bende kendime risk alarak basladim. Burda biri daha yazdi eczacimi saglik ocagindan biri onerdi diye. Bitkisel ilaclarin herseyin bir yan etkisi vardir . Kullandiktan iki gun sonra sutum artti. Kullanacaksan insallah fayda gorursun. Bol su icmeni tavsiye ederim. Su icmezsem artma olmuyor

Canim ne guzel haberler verdin. Kuzunla gideceksiniz evinize bolbol opup koklayacaksin insallah hersey daha guzel olacak dualarimiz sizinle

Hep aklimizda ve dualarimizdasin sen ve kagan..isallah saglikla kavusacaksin yavruna..

Herşey gönlünce olur inş canım Kaan çok güçlü Allah ın izniyle bunlarıda atlatıcak hepsi geride kalır inş dualarımız hep sizinle

9 gün erken doğdu kısçem ama beklemeyedebilirim :)

pınarcım daha iyi günlerinizi de konuşuyor olacağız inşallah, hep aklımızda duamızdasınız.

Kaan a cok cok gecmis olsun. Dua ediyorum canim hep. Allah hepimizin duasini kabul etsin. Butun sifa bekleyen bebek cocuk herkese Allah yardim etsin şifa versin. Zor donemden geciyorsunuz. Allah yar yardimciniz olsun. Dayanma gücü versin. İnsallah bir an once sagligina kavusur. Bir daha bunlari yasamazsiniz. Allah guzel yazilar yazsin size. Butun herkese. Guzel haberlerini bekliyoruz Kaanin

Canım ne güçlü bir oğlun var ne güçlü bir kadınsın sen. Rabbim korusun Kaan oğlumuzu inşallah. Hep aklımızdasınız inan

Canım her an aklımızdasınız. Kaanımız çok iyi olacak inanıyoruz . Çok zor şeyler yaşadınız . Bundan sonra gözgöze dizdize muhteşem günleriniz olsun

benimde 1 hafta kadar kolaylaştı dünden beri eski halimize dönmüş gibiyiz yine canımı çıkardı
babam geldi sen bu bebege uyku saatlerı düzenlememişsin ki tabi böyle zorlanırsın dedi. daha erken değil miydi daha yeni yeni uyku saatleri oluşturacagız dediğimde tabii tabii yeni diyor ! ne yenisi geç kalmışsın diyor .

valla perişanları oynadık bugune kadar . eşimin saglık sorunu çıktı hastalere gelip gidiyor zaten saglık sorunu cıkmasa da olabildiği kadar elini değimiyordu çocuga kucaklayıp sevıp arkasını döndüğü gibi kaçıyordu bu ufak sağlık durumu sanki başımıza büyük felaket gelmiş sendromuna döndü evlendiğim adam bu mu tanıyamaz oldum yani tek başınayım babam geldi 1 haftadır bizde yemekler caylar evı az çok toparlamak bebege bakmak, emzirmek ... zaten sabahlara kadar ayaktayız saat başı emiyor. ayakta duramıyorum galiba bugun yarın bayılırım. ağlayamayacak kadar perişanım
bu kocalar bebekten önce ben bakarım yardım ederim diyrolar ya gerçekten yalan . benm kocam senın elını soguktan sıcaga degdırmem ben aman aman da sen benım prensesım de kralimde diyenlerden üstelik. evde hizmetçi gibi olsma gene iyi resmen köle gibiyim elimi sacıma göturup sacımı toplayamıyorum . nerden geldim bu konuya ben ya galiba söyleme ihtiyacı duydum. annemde yardıma gelecek gıbı değil. düşünemıyorum artık yorgunluktan. uyumam gerek 5 dakıka aralarda ama yorgunluktan sinirlerimin harab olmasındna öylece oturyorum

okul durumun için şimdiden süt sağ canım. neyse ki 5. ayı bitirdiler daha erken olsa cok daha zordu. bu 1 haftanın 1 gununu ızın falan filan hastayım dıye kurtarabılırsen 5-6 gun bir şekilde zar zor gecer. anne var neyse ki ben hep tek başınayım

Kızlar ben tam iyilesmeye baslıyorum derken busabah bi uyandık defnem grip oldu enson saat sabah 7de emzirdim sonra aksam 4bucuga kadar emmedi. Saat bası memeyi teklif etttim biberonlarla vermeye calıstım ancak almadı malesef aglayıp durdu. Sabah 9gibi yykusundan hafif bir kuru oksurukle uyandı, tüm gün burnu aktı.. Atlatması için bolbol emzir diyeceksınız ancak emmeyince de emmiyor ıste. 4 kere gunduz uykusuna yattı yorgunluktan bayılıyor bence hıc hali yok yuzu gulmuyor kuzumun ya aglayacak ya uyuyacak gıbı bı durumdayız. Tum gun ac kalıp 4bucukta bı 210 ml süt icti onunla duruyor suan. Yarın dr a götürmeyi dusunuyorum kar yagmazsa ınsallah. Atesımız yok cok sukur umarım cıkmaz da kolay atlatır bebeğim

Canım dusunmuyorlar etmiyorlar bende bu durumlarda ne yapıp edip alıyorum cocugumunta bı bahaneyle kucagımdan ındırmıyorum ya ıcerıkı odaya goturuyorum aa uykusu vaar dıyerek fln :) en kotu kucagımda gezdırıp yyutuyırum ama yıne de hasta gelene cocugumu yaklastırmıyorum. Daha ne soyleyeceksın ınsan olan düşünür zaten

En güzelini yapıyorsun canım. Ama biraz saygılı olsalar nolur dimi. Kızcamı biliyo hassas olduğumu biliyor. Tüm emeklerim boşa gidiyor sanki.

Amin canım inşallah allah razı olsun
Canım inşallah yersiz bir şüphedir. Çok geçmiş olsun.
. İnşallah denek olarak kullanılıyoruzdur diye dua ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…