- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.541
Hiç de bile dışarı da çıkacak bebekliyiz diye eve mi kapanalım. Burnu tıkalıyken bile temiz hava aldırın diyor Dr lar kendini kötü hşssettiriyolar zorla.Kızlar kv her aradığında 'çok kötü usutmus demek ki' diyo. Kızım hastalanmadan bi gün önce dışarı çıkmıştım orda usuttugunu düşünerek diyor. Çok canım sıkıldı ben hasta etmek istermiyim hiç.
Bizde durumlar karmakarışık canim. En son Prof gördü birsuru tahlil yapti alerjisi yok dedi. İshali içinde fizyolojik yapısı böyle dedi. Sonra dış çıktı bitane ishal gecti dişten mi kaynaklıydı yoksa geçmesi dişe mi denk geldi bilmiyorum. Tam çok şükür herşey düzeldi derken yine ishal ve iştahsızlık başladı hatta dışkısında kan oldu 4 kez üst üste. Eyvah alerjisi vardı anlaşılmadı galiba diye dertlendim. Test yaptırdık bagirsak enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyoruz. Hala emme konusunda iştahsız ama ikinci dişi çıkıyor acaba bu belirtiler hep dişten mi diyorum. Yoksa enfeksiyon yüzünden mi yoksa alerjik bir durum mu bi turlu anlayamadım. Hepsi üst üste geliyor çünkü kafam çok karışık0 07mawish07 canım sende meme reddi ve alerjiye bağlı ishal yaşıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Alerji sebebi belli oldu mu. Meme reddini aşabildiniz mi.
Bende bende demek istemiştimBende de
Allah ın izniyle sağlıklı günlere kavuşacaksınız canı gönülden duamdasınızKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
Canim recetesiz aliyorum . Mide ilaci şişkinlik hazimsizlik icin. Yorumlarda nette gormustum. Bebegede geciyordur ama kotu bir etkisi olsa oneren drlarda olmazdi. Sutten aldigi icin icmis gibi olmuyor. Reflulu bebekler motilium damla bile kullaniyor. Gaz ilaclari demir haplarida kullaniyorlar bebekler. Dogumdan iki hafta sonra basladim. Bebegin kusmasini da engelledi. Bebeklerde arada kusma oluyor hareketli yada refluye bagli . Ben gunde dort defa bir tablet seklinde iciyorum. Arkadasim oyle icmis. Uc kere ile basladim yeterli gelmedi. Biz yan etkisini yasamadik. Bende kendime risk alarak basladim. Burda biri daha yazdi eczacimi saglik ocagindan biri onerdi diye. Bitkisel ilaclarin herseyin bir yan etkisi vardir . Kullandiktan iki gun sonra sutum artti. Kullanacaksan insallah fayda gorursun. Bol su icmeni tavsiye ederim. Su icmezsem artma olmuyorgünaydın yorumları okurken paylaşımınızı gördümde motilium süt arttırıcı mı internete baktım bulamadm eczaneden reçetesiz falanmı alını yor. meme reddini kısmen yendim gibi kızıma şarkı söyleyerek ikna ediyorum günde bikaç defa inşallah artar. ama sütüm baya azaldı artık arttırırmı sizce. bebeğime yan etkisi yoksa bana olanlar umrumda değil
Canim ne guzel haberler verdin. Kuzunla gideceksiniz evinize bolbol opup koklayacaksin insallah hersey daha guzel olacak dualarimiz sizinleKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Hep aklimizda ve dualarimizdasin sen ve kagan..isallah saglikla kavusacaksin yavruna..Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Herşey gönlünce olur inş canım Kaan çok güçlü Allah ın izniyle bunlarıda atlatıcak hepsi geride kalır inş dualarımız hep sizinleKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Beklenen doğum tarihinin üzerine 180 gün sayılıyor. Örneğin benim kızım 22 gün erken doğdu. O yüzden 180 +22 günlükken başlamam gerekiyor. Senin kız erken doğmamıştı hatırladığım kadarıyla değil mi
Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Kaan a cok cok gecmis olsun. Dua ediyorum canim hep. Allah hepimizin duasini kabul etsin. Butun sifa bekleyen bebek cocuk herkese Allah yardim etsin şifa versin. Zor donemden geciyorsunuz. Allah yar yardimciniz olsun. Dayanma gücü versin. İnsallah bir an once sagligina kavusur. Bir daha bunlari yasamazsiniz. Allah guzel yazilar yazsin size. Butun herkese. Guzel haberlerini bekliyoruz KaaninKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Canım ne güçlü bir oğlun var ne güçlü bir kadınsın sen. Rabbim korusun Kaan oğlumuzu inşallah. Hep aklımızdasınız inanKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Canım her an aklımızdasınız. Kaanımız çok iyi olacak inanıyoruz . Çok zor şeyler yaşadınız . Bundan sonra gözgöze dizdize muhteşem günleriniz olsunKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
benimde 1 hafta kadar kolaylaştı dünden beri eski halimize dönmüş gibiyiz yine canımı çıkardıCanım benim kızım da yiyecekler elinden aldığım zaman ağlıyor. Dün elma vermiştim koparmış şok oldum. Baktım ağzında geveliyor, hemen aldım ona da ağladı geri ağzına koymamı istiyor sıpa:)
Kızım 5. Aya girdiğinden beri çok değişti olumlu yönde. Benden biraz bağımsızlaştı. Hep kucakta gezdi 5 ay boyunca ama daha yeni yeni yerlerde yuvarlanmaya başladı. Bazen alıştırma olsun diye mama sandalyesine oturtuyorum 15-20 dk takılıyor kendi kendine. Ve bel ve sırt ağrılarım azalmaya başladı çok şükür. Dedim böyle çocuk bakmaya ne var :) ikiz bile bakarım diyorum :) uyurken eskisi gibi savaşmıyor ve daha yeni Bebek arabasında ağlamadan durmaya başladı. İnşallah eski haline geri dönmez. Bu arada benim okulla ilgili bir sorun çıktı. 1 hafta kadar Çalışmam gerekecek haftaya başlayacağım galiba. 1 hafta annem bakacak ama hiç bir hazırlık yapmadım. Kızım biberon emmeyi bilmiyor, birikmiş sütüm çok az bakalım nasıl geçecek 1 hafta :/
Canım dusunmuyorlar etmiyorlar bende bu durumlarda ne yapıp edip alıyorum cocugumunta bı bahaneyle kucagımdan ındırmıyorum ya ıcerıkı odaya goturuyorum aa uykusu vaar dıyerek fln :) en kotu kucagımda gezdırıp yyutuyırum ama yıne de hasta gelene cocugumu yaklastırmıyorum. Daha ne soyleyeceksın ınsan olan düşünür zatenKızlar kv. Mle limoniyiz az çok biliyorsunuz. Dün geldi hönk hönk öksürüyo. Ben daha bili demeden öksürüyorum ama grip değilim boğazım falan iyi dedi. Dayanamadım tabi çocuğun tepesinde çünkü. Ee niye öksürüyosun o zaman hastasın ki öksürüyosun vücut bişeylere tepki veriyo dedim. Allah'ım niye bu kadar düşüncesizler. Ben kendimden sakınıyorum niye kimse saygı duymuyor. Delirecem artık
En güzelini yapıyorsun canım. Ama biraz saygılı olsalar nolur dimi. Kızcamı biliyo hassas olduğumu biliyor. Tüm emeklerim boşa gidiyor sanki.Canım dusunmuyorlar etmiyorlar bende bu durumlarda ne yapıp edip alıyorum cocugumunta bı bahaneyle kucagımdan ındırmıyorum ya ıcerıkı odaya goturuyorum aa uykusu vaar dıyerek fln :) en kotu kucagımda gezdırıp yyutuyırum ama yıne de hasta gelene cocugumu yaklastırmıyorum. Daha ne soyleyeceksın ınsan olan düşünür zaten
Amin canım inşallah allah razı olsunseyyav canım çok gecmıs olsun Rabbım şifa versin insallah kızlar atlaya atlaya okuyorum Rabbım evlatlarımızı korusun insallah ... dılerım herkesın keyfı yerındedır çocuklardan fırsat kalmıyor hıcbırseye ama aklımada burda sanki arkadaşımdan haber alamamış gibi hıssedıyorum takıp edemiyince Herkese sağlıklı bol sütlü geceler kızlar birde kaan la ilgili birşeye denk gelemedim kaçırdı m mj acaba
. İnşallah denek olarak kullanılıyoruzdur diye dua ediyormCanım inşallah yersiz bir şüphedir. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım allahtan ben kulak asmadım götürdüm aminnCanım çok geçmiş olsun...zaten ağzı olan konuşuyor...yavrum benim inşallah en kısa zamanda iylesir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?