2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Valla benim kine kalsa ayağında salla rahat edersin diyip durdu doğduğundan beri. Nasıl bi istek ben anlayamıyorum eline aldığı gibi ayağına yastık dur bi deniyim diyip durdu. Ben kendi kendine uyusun diye çabalarken nerdeyse sallanmaya alışacaktı. Diğer iki torunu kendini koltuğu vura vura uyuyordu küçükken. çünkü sallanarak uyuyorlardı. Şimdi BLW ye başlayacağım 2-3 hafta sonra mutlaka yorumları olacak düşündükçe strese giriyorum. Eşim arkamda olduğu sürece sıkıntı yok gerçi ama bildiğim bir konu hakkında saçma sapan yorumlar duyunca sinirleniyorum

Kuzum çok gecmis olsun. Senimkinjn yüzü falan kasiniyormuydu.Çok zor gerçekten benimki fena yirtiyor resmen yanagindaki eczaneler geçmedi daha belirgin oldu.sanırım artık kortizonlu kreminj kullanacağım.

Maşallah kuzuya hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza

Kızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı

ben sütümle karıştırıp vermiştim dr önerisiyle

sonucu bekliyorum =)

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var

uuku tulumsuz bir gece düşünemiyorum. 2 aylıktan beri torba tipi kullanıyorum. Yoksa hasta olurdu hep açıyor üstünü

Allah yardımcınız olsun cnm. Teşhisin konulması da çok önemli tedavi açısından.

aslında mantıklı tablayı kullanmak, benimkinin tablasının üstüde ek var bölmeli, belki o amaçla yapılmıştır
Salı ay dönümü kızımın ben de salı başlıcam ama neyle bilmiyorum. blw Türkiye den liste filan çıkardın mı sen ? Bu ayın tadı listesi şöyleymiş

hayırlı olsın cnm darısı bize :)

Eklentiler

• FB_IMG_1519672893223.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 54

Maşallah canım gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah

Canım sağol sorduğun için antibiyotiksiz iyilesmeye calısıyorum işte bıtki cayları fln ne gerekiyorsa yapıyorum tamamen gecmedi ama bi tık iyiye gidiyorum
İyilesme surecindesin demek, guzel :)
Bizim de yarin 5. Ay kontrolumuz var doktora gitmeye korkuyorum. Hem cok soguk hem de cocuk bolumu asiri kalabalik oluyor hastalik bulasacak diye odum kopuyor gitmesem nolurki acep

Maşallah kuzuya..
İnci gibi,sağlıklı dişleriniz olsun inşallah..

İnşallah sonuç iyi çıkar bizim yüzümüzde takrarladı ama benim gözlemime göre sıcaktan oluyor gibi bakalım sizde vucuda yayılma oldu mu canım Allah şifa versin yavrularımıza
Bizimkine hoca ümmin yetmezliğine bağlı döküntüde olabilir demiş kafalar iyice karıştı.kendi kendine süt ürünlerinş 2 gün hiç tüketme bak bakalım fayda olucak öo

Kuzum çok gecmis olsun. Senimkinjn yüzü falan kasiniyormuydu.Çok zor gerçekten benimki fena yirtiyor resmen yanagindaki eczaneler geçmedi daha belirgin oldu.sanırım artık kortizonlu kreminj kullanacağım.
Sağol canım sürekli tırnaklarını kesiyorum ama yavrumun yüzü kaşımaktan çizik çizik. Kortizonlu hiç geçirmedi coresatinda geçirmedi

Evet canım ben de ilkbahar tadım listesini baz aldım havuçla başlıyoruz . Sonra tatlı patates düşünmüştüm ama bulamadım Enginar ya da brokoliyle devam ederim diye düşünüyorum. Sen yarın mı haftaya salı mı başlıyorsun

Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Geçmiş olsun canım. İnş sadece şüphedir. Değilse bile erken teşhis olması iyi. İnş en kısa sürede atlatırsınız.

Nedir bu bebişlerin sağ meme ile derdi
Benim kızım da solu emerken uyuyor çok huzurla emiyor
Sağ meme ile savaş halinde
Canım tahminen solu emerken kalp sesimizi de duyuyorlar ya kendilerini güvende hissediyor olabilirler. Çünkü içerdeyken bütün sesleri duyuyorlardı.

İyilesme surecindesin demek, guzel :)
Bizim de yarin 5. Ay kontrolumuz var doktora gitmeye korkuyorum. Hem cok soguk hem de cocuk bolumu asiri kalabalik oluyor hastalik bulasacak diye odum kopuyor gitmesem nolurki acep
Ası olcak mı bi tel ile konussan olur belkı cnm gideceksen de sabah ılk saat yada aksam son saate randevu al derım

seyyav canım çok gecmıs olsun Rabbım şifa versin insallah kızlar atlaya atlaya okuyorum Rabbım evlatlarımızı korusun insallah ... dılerım herkesın keyfı yerındedır çocuklardan fırsat kalmıyor hıcbırseye ama aklımada burda sanki arkadaşımdan haber alamamış gibi hıssedıyorum takıp edemiyinceHerkese sağlıklı bol sütlü geceler kızlar birde kaan la ilgili birşeye denk gelemedim kaçırdı m mj acaba

Söylediler canım 2 saatte bir sağıyorum ama şimdilik birşey yok. İniaşşah güzel haberler veririm bende inanıyorum canım :)
Cnm biramayasi tableti denemismiydin hatrliyamadim eger istersen bende yarim sise duruyor yolluyayim sana stersen at ozelden adresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…