- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.481
İnşallah canım. Memeye tekrar alışsa emerken artacak sütüm. İyi düşünüyorum canım bakalım inşallah sonu da iyi olur :)
Valla benim kine kalsa ayağında salla rahat edersin diyip durdu doğduğundan beri. Nasıl bi istek ben anlayamıyorum eline aldığı gibi ayağına yastık dur bi deniyim diyip durdu. Ben kendi kendine uyusun diye çabalarken nerdeyse sallanmaya alışacaktı. Diğer iki torunu kendini koltuğu vura vura uyuyordu küçükken. çünkü sallanarak uyuyorlardı. Şimdi BLW ye başlayacağım 2-3 hafta sonra mutlaka yorumları olacak düşündükçe strese giriyorum. Eşim arkamda olduğu sürece sıkıntı yok gerçi ama bildiğim bir konu hakkında saçma sapan yorumlar duyunca sinirleniyorumÖpücük konusunda çok katıyım canım gördüysem affetmiyorum. Annem bacağını öper sadece eşimle bende kimse yokken öpüyoruz. Görseler aaaağğğğğ öpülüyo mu deyip yalarlar çünkü. Sallama konusuna gelince aynısını benim kv. De de yaptı bir kaç kez şimdi vermiyorum. Ya kurallarıma uyucak ya da uzaktan bakıcak. Şu kapıyı duyup açmıyo muhabbetinden sonra gerildik biraz. Ne münasebet ya.
Bi yandan şükrediyoruz çünkü çevremde sürekli duydugum şey şuydu aman dr götürüp durmayın şunun çocuğundada öyle olmuş geçmiş çocuğun canını yakıyorsunuz ben zaten ana değilim onun ağlamasına ben seviniyorum sanki. Yavrum kan alınırken gözlerime bakıyor anne kurtar der gibi
Teyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmışbelirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza
Kızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı
Bende dikkat edeyim ona o zaman yanından ayrılsamda sesleniyim hep, inşallah işe yarar da sakinleşir birazda olsa. Çünkü öyle yanından ayrılınca çığlık çığlığa ağlamaya başlayınca elim ayağıma dolaşıyo vallahiTeşekkür ederim canım
Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var
. Hepinize teşekkür ederim şu annbi şüphe biz inşallah yersiz bi şüphe için uğraştığımızı düşünüyorum. Eğer varsada erken fark edildiği için şanslıyız derdi verem rabbim dermanıda verir inşallah. Prof şüphesi immün yetmezlikten dolayı dökünyü olabilirmiş bakalım mevlam neylerse güzel eyler. Şu aşamada doktor değiştirip dahada kafa karıştırmak istemiyorum hele bi sonuçları çıksın
Bir blwci dahabuharda haşlama aparatı, faaliyet önlüğü, alıştırma bardağı aldım . Tabak daha almadım. Mama sandalyesinin tablasını kullanacağım. Çarşamba havuçla başlıyoruz inşallah
Teyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmışbelirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza
İyilesme surecindesin demek, guzel :)Canım sağol sorduğun için antibiyotiksiz iyilesmeye calısıyorum işte bıtki cayları fln ne gerekiyorsa yapıyorum tamamen gecmedi ama bi tık iyiye gidiyorum
Ondan kullanmıştım canım ama çok etkili olmamıştı tekrar deneyeyim olmazsa belki şimdi etki ederHumana still tea ve moral. 3 gunde.200 ml artti
Maşallah kuzuya..Teyzeleri oglumun alttan 1 tane dişi çıkmışbelirtiler şöyle bu hafta ağzı başı alev gibiydi gece sık uyanmalar hatta hiç uyumamalar ve yeşil kaka agzı hiç durmadan akıyor meme az emiyor diğer dişine cıkar artık darısı basınıza
Bizimkine hoca ümmin yetmezliğine bağlı döküntüde olabilir demiş kafalar iyice karıştı.kendi kendine süt ürünlerinş 2 gün hiç tüketme bak bakalım fayda olucak öoİnşallah sonuç iyi çıkar bizim yüzümüzde takrarladı ama benim gözlemime göre sıcaktan oluyor gibi bakalım sizde vucuda yayılma oldu mu canım Allah şifa versin yavrularımıza
Sağol canım sürekli tırnaklarını kesiyorum ama yavrumun yüzü kaşımaktan çizik çizik. Kortizonlu hiç geçirmedi coresatinda geçirmediKuzum çok gecmis olsun. Senimkinjn yüzü falan kasiniyormuydu.Çok zor gerçekten benimki fena yirtiyor resmen yanagindaki eczaneler geçmedi daha belirgin oldu.sanırım artık kortizonlu kreminj kullanacağım.
Evet canım ben de ilkbahar tadım listesini baz aldım havuçla başlıyoruz . Sonra tatlı patates düşünmüştüm ama bulamadımben sütümle karıştırıp vermiştim dr önerisiyle
sonucu bekliyorum =)
uuku tulumsuz bir gece düşünemiyorum. 2 aylıktan beri torba tipi kullanıyorum. Yoksa hasta olurdu hep açıyor üstünü
Allah yardımcınız olsun cnm. Teşhisin konulması da çok önemli tedavi açısından.
aslında mantıklı tablayı kullanmak, benimkinin tablasının üstüde ek var bölmeli, belki o amaçla yapılmıştır
Salı ay dönümü kızımın ben de salı başlıcam ama neyle bilmiyorum. blw Türkiye den liste filan çıkardın mı sen ? Bu ayın tadı listesi şöyleymiş
hayırlı olsın cnm darısı bize :)
Geçmiş olsun canım. İnş sadece şüphedir. Değilse bile erken teşhis olması iyi. İnş en kısa sürede atlatırsınız.Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Canım tahminen solu emerken kalp sesimizi de duyuyorlar ya kendilerini güvende hissediyor olabilirler. Çünkü içerdeyken bütün sesleri duyuyorlardı.Nedir bu bebişlerin sağ meme ile derdi
Benim kızım da solu emerken uyuyor çok huzurla emiyor
Sağ meme ile savaş halinde
Ası olcak mı bi tel ile konussan olur belkı cnm gideceksen de sabah ılk saat yada aksam son saate randevu al derımİyilesme surecindesin demek, guzel :)
Bizim de yarin 5. Ay kontrolumuz var doktora gitmeye korkuyorum. Hem cok soguk hem de cocuk bolumu asiri kalabalik oluyor hastalik bulasacak diye odum kopuyor gitmesem nolurki acep
Teşekkür ederim canım. Bilmediğim birkaç şey vardı onları da öğrendim uygulayacağım hemen :)Melan-kolik5 canım belki işine yarar. Ek gıdayla ilgili okurken bunu buldum. Umarım işine yarar.
https://www.gurmebebek.com/emzirme/anne-sutu-nasil-arttirilir/50607,26557
Cnm biramayasi tableti denemismiydin hatrliyamadim eger istersen bende yarim sise duruyor yolluyayim sana stersen at ozelden adresiniSöylediler canım 2 saatte bir sağıyorum ama şimdilik birşey yok. İniaşşah güzel haberler veririm bende inanıyorum canım :)
Bende aldim iki kere giydirdim cnm hic sevmedi sik sik uyandi gece giydirmiyorum artik kollarini disari cikarip ustunu ortebildigim kadar ortuuorum bndeAynen öyle canım sıcağı hiç sevmiyo. Çok teşekkür ederim ona göre bakıyım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?