- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.521
İnşallah yoktur canım ne zaman belli olcakBizimkine hoca ümmin yetmezliğine bağlı döküntüde olabilir demiş kafalar iyice karıştı.kendi kendine süt ürünlerinş 2 gün hiç tüketme bak bakalım fayda olucak öo
Sağol canım sürekli tırnaklarını kesiyorum ama yavrumun yüzü kaşımaktan çizik çizik. Kortizonlu hiç geçirmedi coresatinda geçirmedi
Bende debend3 halkalidayim
Ben hiç vermiyorum canım. Arada bir soğutup diş kaşıyıcısını veriyorumEvet canım doğru diyorsun çünkü dün başımıza geldi..kizim salatayı koparmıştı allahtan yanındaydım hemen çıkardın.cok dikkat etmemiz gerekiyor...rabbim onları korusun.
Uyandim bi baktim kar yagiyo hemen arayip iptal ettirdim randevuyu :)) dunden hazirdim ya :)Hadi bakalım :) sadece boy kılo bakılacak ıse saglık ocagında yaptırabılırsın ogle arasından 5dk once hep bos oluyor bızımkı :)
Kiyamam ya cok gecmis olsun canin. Kasidikca da kasinir onlar simdi insallah en kisa surede gecer de rahatlar minigin.Bizimkinin de hep çizik canım kasinmaktan uyuyamiyor. Ben 25 gündür süt ürünleri kullanmıyorum kabuklu çerez Ama pek bir değişiklik yok. Doktor zamanla geçer sen devam et dedi
Sizde iyi günlerde kullanin canım benimde çok hoşuma gittiben chicco kullanıyorum canım. kademeli olanından almıştım. bebek büyüdükçe oturağı aşağı indirip tabure gibi kullanabiliyorsun. mutfakta iş yaparken oturtuyorum daha iyi oyalanıyor. ikeanınki bana çok küçük geliyor. önceden de yiğenimi içine oturtamamışlığım var zaten.
Sağol canım kuzucuklar hemen iyileşir inşallahvirüs kapmış, ateşlendi. sonra larenjite çevirince antibiyotik başladık. duocid verdi. sağol size de geçmiş olsun
Sağol canım ama emzigi sadece uyuyacağı zaman alıyor. hala püskürtuyor ilacı çözüm bulamadımşırınga ile sıktım biraz sıktım hemen emzik soktum onu yuttu biraz daha sıktım yoksa direk tükürdü eğer emzik kullanıyorsa dene derim
Bende kırmızı aldım cook güzel. Biz ek gıdaya başladık yavaş yavaş. bol iştahlı Günlerimiz olsun inşallahAynen canım ben kızımda almıstım kırmızı renk 3 kademe boyut yükselip iniyor sandalyesi arkaya yatıyor oğlumu koydum mutfakta bana baktı epey 1 ay snra daha aktif kullanmaya başlarım bende
Amin canım benim sıkıntım içiyor püskürtuyor 5ml alması gerekirken bazen 1 ml bazen 3 ml alıyor yani aldığı doz devamli değişiyor inşallah sıkıntı olmaz. Uyarı için de çok sağol ❤Ben de içermekte çok zorlanmıştım. Dr biberonla sütüne karıştırıp ver dedi ama bizimki normalde de biberonu zaten almıyordu. Bir meme birazcık şırınga diye diye vermeye çalışıyordum. Kavga dövüş resmen. Yarısını ancak verebiliyordum. 10dk geçmeden bardaktan boşalır gibi kusuyorduçok stresli dönem Allah yardımcın olsun. Tedaviyi sakın yarıda bırakma ama faydası olmazmış. Bir de püffünde kan görürsen korkma antibiyotik kullanımında olurmuş.
Kiyamam ya cok gecmis olsun canin. Kasidikca da kasinir onlar simdi insallah en kisa surede gecer de rahatlar minigin.
Öksürünce mikrop çıkmıyormuymuş. Bebeğim bronşit olduğunda eşim bir gün tek gitti annesigile. Ne söylemişse her gelen elini yıkamaya gitti içeri girer girmez. Ama kv’nin yıkarken ki sözü “bir yere dokunmadım ama bir su tutayım yine de” ( sabunsuzKızlar kv. Mle limoniyiz az çok biliyorsunuz. Dün geldi hönk hönk öksürüyo. Ben daha bili demeden öksürüyorum ama grip değilim boğazım falan iyi dedi. Dayanamadım tabi çocuğun tepesinde çünkü. Ee niye öksürüyosun o zaman hastasın ki öksürüyosun vücut bişeylere tepki veriyo dedim. Allah'ım niye bu kadar düşüncesizler. Ben kendimden sakınıyorum niye kimse saygı duymuyor. Delirecem artık
Blw Türkiye sitesinde ilkbahar yaz sonbahar kış tadım listeleri var canım. Liste aynı ben ilkbahar tadım listesininde bir sebzenin yerini değiştirdim sadece . Çarşamba günü kızım 180+ 15 günlük olacak bir hafta daha beklemem lazımdı artık bekleyemedik onu da. Herkes sorunca eşim de geç kaldık diye panik oldu
Evet cnm bencede onlardan dene dedigin gibi kollari rahat olunca sevme ihtimali yukseknolurBizimki de kolları açık yatıyo göğsüne kadar kapalı oluyo üstündeki ama sabah bi bakıyorum komple açık ayaklarının altına almış üstündekini. Bu kolsuz olanlar var acaba onlardan alsam rahat eder mi kolları yine serbest sonuçta :)
Kızlar kv her aradığında 'çok kötü usutmus demek ki' diyo. Kızım hastalanmadan bi gün önce dışarı çıkmıştım orda usuttugunu düşünerek diyor. Çok canım sıkıldı ben hasta etmek istermiyim hiç.
Beklenen doğum tarihinin üzerine 180 gün sayılıyor. Örneğin benim kızım 22 gün erken doğdu. O yüzden 180 +22 günlükken başlamam gerekiyor. Senin kız erken doğmamıştı hatırladığım kadarıyla değil mibizim tam 180 günlük olacak doğduğu güne göre erken mi acaba
Anlatmak istediğim de bu canım. Bişi diyosak bir saygı duyun ya. Bana ne sen kocamı soğan tarlasında büyüttüysen bana ne sen kızına üç aylıkken muhallebi verdiysen. Ben buyum. Ben hasta olunca maske takıyosam sen çocuğumun yanında öksüremezsin. Yeter artık bu annelerle uğraşmasınlar ya. Bişi de deyince tamam deyip uygulayın nolur. Valla çok doluyum ya. Ben niye koruyorum o zaman sen bir ökdürükle bütün mikrobu vereceksen. Benim çabam ne için.Öksürünce mikrop çıkmıyormuymuş. Bebeğim bronşit olduğunda eşim bir gün tek gitti annesigile. Ne söylemişse her gelen elini yıkamaya gitti içeri girer girmez. Ama kv’nin yıkarken ki sözü “bir yere dokunmadım ama bir su tutayım yine de” ( sabunsuz) annecim antibakteriyel sabunumuz var ben sana güzel de bir havlu çıkartayım dedi eşim. En kötü apartman kapısına dokundun yani, daha ne sebep olabilir ki di mi.
Bizde antibiyotik kullanıyoruz oğlum da tadını sevdi çok şekerli bi tadı var zaten. Tattım bendeHiç sevmedi tadını canım yaa püskürtuyor ağzından. Sizede geçmiş olsun kuzucugun nesi var? hangi antibiyotigi verdi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?