2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım sürekli tırnaklarını kesiyorum ama yavrumun yüzü kaşımaktan çizik çizik. Kortizonlu hiç geçirmedi coresatinda geçirmedi

Bizimkinin de hep çizik canım kasinmaktan uyuyamiyor. Ben 25 gündür süt ürünleri kullanmıyorum kabuklu çerez Ama pek bir değişiklik yok. Doktor zamanla geçer sen devam et dedi

Merhaba arkadaşlar kızımın 1 aydır sağ gözü ara ara sulanıp yoğun şekilde çapaklanıyor soğuk çayla masaj yapıyorum bir iki güne geçiyor 1 hafta 10 gün sonra tekrarlıyor bugün gene olmuş hafta içi dr knt var soracağım ama şimdiden sizin fikirlerinizi almak istedim

Bizimkinin de hep çizik canım kasinmaktan uyuyamiyor. Ben 25 gündür süt ürünleri kullanmıyorum kabuklu çerez Ama pek bir değişiklik yok. Doktor zamanla geçer sen devam et dedi
Kiyamam ya cok gecmis olsun canin. Kasidikca da kasinir onlar simdi insallah en kisa surede gecer de rahatlar minigin.

Sizde iyi günlerde kullanin canım benimde çok hoşuma gitti
virüs kapmış, ateşlendi. sonra larenjite çevirince antibiyotik başladık. duocid verdi. sağol size de geçmiş olsun
Sağol canım kuzucuklar hemen iyileşir inşallah

Aynen canım ben kızımda almıstım kırmızı renk 3 kademe boyut yükselip iniyor sandalyesi arkaya yatıyor oğlumu koydum mutfakta bana baktı epey 1 ay snra daha aktif kullanmaya başlarım bende
Bende kırmızı aldım cook güzel. Biz ek gıdaya başladık yavaş yavaş. bol iştahlı Günlerimiz olsun inşallah

Amin canım benim sıkıntım içiyor püskürtuyor 5ml alması gerekirken bazen 1 ml bazen 3 ml alıyor yani aldığı doz devamli değişiyor inşallah sıkıntı olmaz. Uyarı için de çok sağol ❤

Öksürünce mikrop çıkmıyormuymuş. Bebeğim bronşit olduğunda eşim bir gün tek gitti annesigile. Ne söylemişse her gelen elini yıkamaya gitti içeri girer girmez. Ama kv’nin yıkarken ki sözü “bir yere dokunmadım ama bir su tutayım yine de” ( sabunsuz ) annecim antibakteriyel sabunumuz var ben sana güzel de bir havlu çıkartayım dedi eşim. En kötü apartman kapısına dokundun yani, daha ne sebep olabilir ki di mi.

Kızlar kv her aradığında 'çok kötü usutmus demek ki' diyo. Kızım hastalanmadan bi gün önce dışarı çıkmıştım orda usuttugunu düşünerek diyor. Çok canım sıkıldı ben hasta etmek istermiyim hiç.

bizim tam 180 günlük olacak doğduğu güne göre erken mi acaba

Evet cnm bencede onlardan dene dedigin gibi kollari rahat olunca sevme ihtimali yukseknolur

Aman canım aldırış etme sen annesisin kimse senden daha çok dusunemez çocuğunu olabilir usutmuste olabilir, olacağı varmış demmek ki malesef bu zamanlarda kimse el atmaz ama etrafımız hep doktorculuk oynayanlar da bitmez.

Anlatmak istediğim de bu canım. Bişi diyosak bir saygı duyun ya. Bana ne sen kocamı soğan tarlasında büyüttüysen bana ne sen kızına üç aylıkken muhallebi verdiysen. Ben buyum. Ben hasta olunca maske takıyosam sen çocuğumun yanında öksüremezsin. Yeter artık bu annelerle uğraşmasınlar ya. Bişi de deyince tamam deyip uygulayın nolur. Valla çok doluyum ya. Ben niye koruyorum o zaman sen bir ökdürükle bütün mikrobu vereceksen. Benim çabam ne için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…