- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.581
Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
Canım sabredelim geçecek bütün bu yorgunluklar.benimde 1 hafta kadar kolaylaştı dünden beri eski halimize dönmüş gibiyiz yine canımı çıkardı
babam geldi sen bu bebege uyku saatlerı düzenlememişsin ki tabi böyle zorlanırsın dedi. daha erken değil miydi daha yeni yeni uyku saatleri oluşturacagız dediğimde tabii tabii yeni diyor ! ne yenisi geç kalmışsın diyor .
valla perişanları oynadık bugune kadar . eşimin saglık sorunu çıktı hastalere gelip gidiyor zaten saglık sorunu cıkmasa da olabildiği kadar elini değimiyordu çocuga kucaklayıp sevıp arkasını döndüğü gibi kaçıyordu bu ufak sağlık durumu sanki başımıza büyük felaket gelmiş sendromuna döndü evlendiğim adam bu mu tanıyamaz oldum yani tek başınayım babam geldi 1 haftadır bizde yemekler caylar evı az çok toparlamak bebege bakmak, emzirmek ... zaten sabahlara kadar ayaktayız saat başı emiyor. ayakta duramıyorum galiba bugun yarın bayılırım. ağlayamayacak kadar perişanım
bu kocalar bebekten önce ben bakarım yardım ederim diyrolar ya gerçekten yalan . benm kocam senın elını soguktan sıcaga degdırmem ben aman aman da sen benım prensesım de kralimde diyenlerden üstelik. evde hizmetçi gibi olsma gene iyi resmen köle gibiyim elimi sacıma göturup sacımı toplayamıyorum . nerden geldim bu konuya ben yagaliba söyleme ihtiyacı duydum. annemde yardıma gelecek gıbı değil. düşünemıyorum artık yorgunluktan. uyumam gerek 5 dakıka aralarda ama yorgunluktan sinirlerimin harab olmasındna öylece oturyorum
okul durumun için şimdiden süt sağ canım. neyse ki 5. ayı bitirdiler daha erken olsa cok daha zordu. bu 1 haftanın 1 gununu ızın falan filan hastayım dıye kurtarabılırsen 5-6 gun bir şekilde zar zor gecer. anne var neyse ki ben hep tek başınayım
Canım odasına soğan kesip koy. Bir de buhar yap biraz. Rahatlatır bebeğini. Soğan odadaki bakterileri öldürüyormuş. Çok geçmiş olsun.Kızlar ben tam iyilesmeye baslıyorum derken busabah bi uyandık defnem grip olduenson saat sabah 7de emzirdim sonra aksam 4bucuga kadar emmedi. Saat bası memeyi teklif etttim biberonlarla vermeye calıstım ancak almadı malesef aglayıp durdu. Sabah 9gibi yykusundan hafif bir kuru oksurukle uyandı, tüm gün burnu aktı.. Atlatması için bolbol emzir diyeceksınız ancak emmeyince de emmiyor ıste. 4 kere gunduz uykusuna yattı yorgunluktan bayılıyor bence hıc hali yok yuzu gulmuyor kuzumun ya aglayacak ya uyuyacak gıbı bı durumdayız. Tum gun ac kalıp 4bucukta bı 210 ml süt icti onunla duruyor suan. Yarın dr a götürmeyi dusunuyorum kar yagmazsa ınsallah. Atesımız yok cok sukur umarım cıkmaz da kolay atlatır bebeğim
Canım cok sağol kızlar soylenıstı sıcak havlu yap kendıne dıye bende yaptım sonra uyydugumda ter ıcınde uyanıyordum terleyerek atlatıyorum galuba. Bebıse yapmak hiç aklıma gelmedi canım bugün bi dr a gözükücez cok gec olmadan gitmek istiyorum oksuruk cok az oluyo nefes alamayınca oluyo bakıcazZeynep5654 cnm sizede cok gecmis olsun. Benim buyuk oglum ilk on aylikti hastalanmisti. İlaclar kullandik buhar uyguladik. Oksuruk biraz uzun suruyor. Hemen gitmiyor ne yazikki. Annemin soyledigini ogluma uyguladim esimde hastaydi o zaman . İlaclardan fayda gormemistik. İkisinede atesi olmadigi zaman havluyu utuyle isitip ona gore sicak yapip yakmayacak sekilde hem on hem arka taraflarina koydum. Gunde uckere yapiyordum. Esimde iyi geldi diyordu icim ısindi diyordu. Havlu soguyunca bekletiyordum almiyordum. Terleyince yada arada aliyordum. Annem bize hasta olunca size oyle yapiyordum diyordu. Sicak uygulamadan sonra iyilestiler .
Tabiiki mutlaka dra gidin. İnsallah iyilesor cnm. Allah sifa versin. Sadece oksuruk icin degil. Usutmeye bagli burun akintisi oluncada koyuyorum ben.Canım cok sağol kızlar soylenıstı sıcak havlu yap kendıne dıye bende yaptım sonra uyydugumda ter ıcınde uyanıyordum terleyerek atlatıyorum galuba. Bebıse yapmak hiç aklıma gelmedi canım bugün bi dr a gözükücez cok gec olmadan gitmek istiyorum oksuruk cok az oluyo nefes alamayınca oluyo bakıcaz
Kafası sıcaklıyor terlıyor ama atesını olcunce normal ensesınden ıcerı sırtına bakınca ter yok sadece kafa kısmından sıcaklıyor. Sırtına sıcak havlu koysam atesını cıkartır mıyım dıye de korkuyorum ama bı deneyeyım atesını devamlı bı kontrol ederım bakarım canım sağolTabiiki mutlaka dra gidin. İnsallah iyilesor cnm. Allah sifa versin. Sadece oksuruk icin degil. Usutmeye bagli burun akintisi oluncada koyuyorum ben.
Sağol canim allah razı olsun. Ne kadar güzel dilekler bunlar.Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun. Biran evvel şifa bulsun kuzucuk. Belki diştenmiştir o zaman o ishali.
Biz biraz daha iyiyiz bin şükür. İnş darısı başınıza. Bebeğin anne sütü emmesi çok güzel tarifsiz duygu. Rabbim tüm annelere nasip etsin inş. Kuzucuklar da itirazsız emsin inş.
benimde 1 hafta kadar kolaylaştı dünden beri eski halimize dönmüş gibiyiz yine canımı çıkardı
babam geldi sen bu bebege uyku saatlerı düzenlememişsin ki tabi böyle zorlanırsın dedi. daha erken değil miydi daha yeni yeni uyku saatleri oluşturacagız dediğimde tabii tabii yeni diyor ! ne yenisi geç kalmışsın diyor .
valla perişanları oynadık bugune kadar . eşimin saglık sorunu çıktı hastalere gelip gidiyor zaten saglık sorunu cıkmasa da olabildiği kadar elini değimiyordu çocuga kucaklayıp sevıp arkasını döndüğü gibi kaçıyordu bu ufak sağlık durumu sanki başımıza büyük felaket gelmiş sendromuna döndü evlendiğim adam bu mu tanıyamaz oldum yani tek başınayım babam geldi 1 haftadır bizde yemekler caylar evı az çok toparlamak bebege bakmak, emzirmek ... zaten sabahlara kadar ayaktayız saat başı emiyor. ayakta duramıyorum galiba bugun yarın bayılırım. ağlayamayacak kadar perişanım
bu kocalar bebekten önce ben bakarım yardım ederim diyrolar ya gerçekten yalan . benm kocam senın elını soguktan sıcaga degdırmem ben aman aman da sen benım prensesım de kralimde diyenlerden üstelik. evde hizmetçi gibi olsma gene iyi resmen köle gibiyim elimi sacıma göturup sacımı toplayamıyorum . nerden geldim bu konuya ben yagaliba söyleme ihtiyacı duydum. annemde yardıma gelecek gıbı değil. düşünemıyorum artık yorgunluktan. uyumam gerek 5 dakıka aralarda ama yorgunluktan sinirlerimin harab olmasındna öylece oturyorum
okul durumun için şimdiden süt sağ canım. neyse ki 5. ayı bitirdiler daha erken olsa cok daha zordu. bu 1 haftanın 1 gununu ızın falan filan hastayım dıye kurtarabılırsen 5-6 gun bir şekilde zar zor gecer. anne var neyse ki ben hep tek başınayım
Kızlar ben tam iyilesmeye baslıyorum derken busabah bi uyandık defnem grip olduenson saat sabah 7de emzirdim sonra aksam 4bucuga kadar emmedi. Saat bası memeyi teklif etttim biberonlarla vermeye calıstım ancak almadı malesef aglayıp durdu. Sabah 9gibi yykusundan hafif bir kuru oksurukle uyandı, tüm gün burnu aktı.. Atlatması için bolbol emzir diyeceksınız ancak emmeyince de emmiyor ıste. 4 kere gunduz uykusuna yattı yorgunluktan bayılıyor bence hıc hali yok yuzu gulmuyor kuzumun ya aglayacak ya uyuyacak gıbı bı durumdayız. Tum gun ac kalıp 4bucukta bı 210 ml süt icti onunla duruyor suan. Yarın dr a götürmeyi dusunuyorum kar yagmazsa ınsallah. Atesımız yok cok sukur umarım cıkmaz da kolay atlatır bebeğim
Canım kaan hep aklımda sanki yiğenim bi parçamız oldu hep dualarımızda sende çok güçlü annesin Allah sana sağlık sabır versin kaanda çok çok iyi bi şekilde çıkıcak hastaneden inanıyorum .Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
Çoookk geçmiş olsun. Büyük şeyler atlattın. İnş hepsini atlatıp yavrunun kucağında sağ salim eve götüreceğin günler yakındır. Bnm kızımdan 10 gün küçük Kaan'ımız. Gülüp ağladığında hep aklıma siz geliyorsunuz Rabbim Pınar'a ve oğluna da yaşat böyle güzellikler diyorum. Onun gülşüyle gülüp ağladığında üzülüyoruz. Rabbim sana dayanma gücü versin Kaan'ımıza da şifa versin. Amin. Rabbime emanetsiniz.Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
doğması gereken tarihe 180gün ekleniyor. Benim kız 40+0 da doğdu yani 16 eylül. Bu tarihten itibaren saymaya başladımbizim tam 180 günlük olacak doğduğu güne göre erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?