2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
passionete canım Kaan her duamızda. Kendi yavrum için ettiğim her duada. Seninle gülüp seninle ağlıyoruz. Allahım Kaanımızı sağlıkla sana ve babasına kavuştursun. Kaan çok güçlü, hepsi geçecek inşallah.

Canım sabredelim geçecek bütün bu yorgunluklar.
Benim eşimin de bana pek faydası olmuyordu. Akşam 8 de eve gelen adamın ne faydası olabilir ki. Ben de tası tarağı toplayıp annemin yanına geldim. 2 ay kaldım. İnan psikolojim düzeldi. Pazar günü eve dönüyorum bakalım stresli yorgun günler başlıyor. Bir de bizim bebeler gece saat başı emenlerden :/ bazı bebekler gece 1-2 kez kalkıyor, en azından anneler gece iyi uyur ve dinlenir ama bizde o da yok maalesef. Gündüz de Bebek uyuyunca anne uyuyamıyor ki, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik derken nefes alacak vakit kalmıyor.
Bebeklerimizin canları sağolsun, Allah kolaylık versin bize de.

Canım odasına soğan kesip koy. Bir de buhar yap biraz. Rahatlatır bebeğini. Soğan odadaki bakterileri öldürüyormuş. Çok geçmiş olsun.

Zeynep5654 cnm sizede cok gecmis olsun. Benim buyuk oglum ilk on aylikti hastalanmisti. İlaclar kullandik buhar uyguladik. Oksuruk biraz uzun suruyor. Hemen gitmiyor ne yazikki. Annemin soyledigini ogluma uyguladim esimde hastaydi o zaman . İlaclardan fayda gormemistik. İkisinede atesi olmadigi zaman havluyu utuyle isitip ona gore sicak yapip yakmayacak sekilde hem on hem arka taraflarina koydum. Gunde uckere yapiyordum. Esimde iyi geldi diyordu icim ısindi diyordu. Havlu soguyunca bekletiyordum almiyordum. Terleyince yada arada aliyordum. Annem bize hasta olunca size oyle yapiyordum diyordu. Sicak uygulamadan sonra iyilestiler .

Canım cok sağol kızlar soylenıstı sıcak havlu yap kendıne dıye bende yaptım sonra uyydugumda ter ıcınde uyanıyordum terleyerek atlatıyorum galuba. Bebıse yapmak hiç aklıma gelmedi canım bugün bi dr a gözükücez cok gec olmadan gitmek istiyorum oksuruk cok az oluyo nefes alamayınca oluyo bakıcaz

Tabiiki mutlaka dra gidin. İnsallah iyilesor cnm. Allah sifa versin. Sadece oksuruk icin degil. Usutmeye bagli burun akintisi oluncada koyuyorum ben.

Tabiiki mutlaka dra gidin. İnsallah iyilesor cnm. Allah sifa versin. Sadece oksuruk icin degil. Usutmeye bagli burun akintisi oluncada koyuyorum ben.
Kafası sıcaklıyor terlıyor ama atesını olcunce normal ensesınden ıcerı sırtına bakınca ter yok sadece kafa kısmından sıcaklıyor. Sırtına sıcak havlu koysam atesını cıkartır mıyım dıye de korkuyorum ama bı deneyeyım atesını devamlı bı kontrol ederım bakarım canım sağol

Sağol canim allah razı olsun. Ne kadar güzel dilekler bunlar.
Sizin iyi olmanıza sevindim insallah meme aşığı olur bundan sonra hep güzel güzel emer seni üzmeden canim.

canım senin işine karışmak gibi olmasın ama babanda duruyor mu bebek hiç ? Mesela yarım saat sadece bırakıp bi markete yoksa yakında evin çevresinde dolaşmaya çıksan ? Yapabilir misin ? Kangurun var mı ? Çok kurtarıcı oluyor
. Kızım atak günlerinde diş de gelecek sanırım. Kanguru olmasa napardım bilmiyorum. Geçecek inşallah .çok iyi anlıyorum seni benim de özel sebeplerden dolayı eşim haftada 3 4 gün geliyor sadece. Oturup ağlıyorum cok daralınca caresizlikten..

geçmiş olsn cnm Allah bebeklere güç kuvvet versin : (

Zeynep5654 gecmis olsun canim. Bebekler bizlerden daha hizli atlagiyor sutun sayesinde. Sadece sumuk kismi biraz uzun suruyor :) bizim 1 ay oldu soguk alginligi geceli ama burnu hala doluyor. Saglik olsun ilgilencez iyi olacaklar insallah

Canım kaan hep aklımda sanki yiğenim bi parçamız oldu hep dualarımızda sende çok güçlü annesin Allah sana sağlık sabır versin kaanda çok çok iyi bi şekilde çıkıcak hastaneden inanıyorum .

Çoookk geçmiş olsun. Büyük şeyler atlattın. İnş hepsini atlatıp yavrunun kucağında sağ salim eve götüreceğin günler yakındır. Bnm kızımdan 10 gün küçük Kaan'ımız. Gülüp ağladığında hep aklıma siz geliyorsunuz Rabbim Pınar'a ve oğluna da yaşat böyle güzellikler diyorum. Onun gülşüyle gülüp ağladığında üzülüyoruz. Rabbim sana dayanma gücü versin Kaan'ımıza da şifa versin. Amin. Rabbime emanetsiniz.

Kızlar dilimde fena bi aft çıktı ağzımı açamıyorum. İlaç kullanabilir miyim acaba ya ((((((( dayanılmaz bi acı

passionete canım kaan çok güçlü bir Bebek
Ufacık bedeniyle bir çok şeyin üstesinden geldi daha da başaracağı çok şey var
Sen de çok güçlü bir annesin
Hep Dualarımızdasınız. inşallah en kısa zamanda eve çıktığınızın haberini de alacağız.

Tkb3 Bi büyük de geçmiş olsun kızım çocuktur bu hasta olarak büyüyecek üzme kendini desin bizi teselli etsin
Benim iki anne de üşütmeye kafayı taktı. On gündür hastane dışında evden çıkmadık kızımın yine burnu akmaya başladı
Her gün evi havalandırırım bana havasız evde daral gelir.Annem de diyor camları da açma soğuk.
Kış mevsimindeyiz biz hasta oluyoruz keşke olmasa ama maalesef çocuklar da hastalanıyor. Allah dermanı olmayan hastalık vermesin

Kızlar her okuduğum kitapta uyku penceresi farklı hangisine inanacağım şaşırdım
Birimde 3, birinde 2,birinde 3,5 birinde 4 saat uyanık kalabilir diyor
Ben kızımın uyku sinyallerini tam alamıyorum. 2 Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
Gece uykusuna geçmeden önce kaç saat uyanık kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…