- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.561
Bizi arıcaklar sonuç çıkınca iki hafta sürermişİnşallah yoktur canım ne zaman belli olcak
Ben diyete başlar başlamaz etki gösterdi sabret bakalım canım geçer inşallahBizimkinin de hep çizik canım kasinmaktan uyuyamiyor. Ben 25 gündür süt ürünleri kullanmıyorum kabuklu çerez Ama pek bir değişiklik yok. Doktor zamanla geçer sen devam et dedi
İnancını kaybetme canım dualarımız hep sizinle rabbim bi an önce sağlığına kavuştursun zamanla herşeyin üstesinden gelirsinşzKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
siz neresinde ?Bende de
Canim yaşadıkların hiç kolay degil sen çok güçlüsün oğlun da sana benzemiş bu konuda. Herşey çok güzel olacak bugünlerin hepsi geride kalacak insallah. Kaan’la beraber tekrar evinizde olacaksınız. Dualarımız hep sizinle canim.Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
Ben Kanuni hastanesine çok yakınım canim. Mahalle olarak atakentteyim. Sen neresindesin??siz neresinde ?
Çok geçmiş olsun canım . İnşallah atlatır bebişinde . Bebekler hasta olmasınKızlar ben tam iyilesmeye baslıyorum derken busabah bi uyandık defnem grip olduenson saat sabah 7de emzirdim sonra aksam 4bucuga kadar emmedi. Saat bası memeyi teklif etttim biberonlarla vermeye calıstım ancak almadı malesef aglayıp durdu. Sabah 9gibi yykusundan hafif bir kuru oksurukle uyandı, tüm gün burnu aktı.. Atlatması için bolbol emzir diyeceksınız ancak emmeyince de emmiyor ıste. 4 kere gunduz uykusuna yattı yorgunluktan bayılıyor bence hıc hali yok yuzu gulmuyor kuzumun ya aglayacak ya uyuyacak gıbı bı durumdayız. Tum gun ac kalıp 4bucukta bı 210 ml süt icti onunla duruyor suan. Yarın dr a götürmeyi dusunuyorum kar yagmazsa ınsallah. Atesımız yok cok sukur umarım cıkmaz da kolay atlatır bebeğim
canım bizimki virüs kaynaklı başladı. doktor birinden kapmış dedi. ama kimse anlamadı, anlatamadık. babam bile ne ara üşüttünüz diyor. baktım ki anlamıyorlar bıraktım bende. eskiler sadece üşüyerek hasta olunur sanıyorlar. oysa hasta biriyle aynı odada bulunmak bile yeter. grip mikrobu havada 72 saat canlı kalabiliyormuş daha ne olsun?Kızlar kv her aradığında 'çok kötü usutmus demek ki' diyo. Kızım hastalanmadan bi gün önce dışarı çıkmıştım orda usuttugunu düşünerek diyor. Çok canım sıkıldı ben hasta etmek istermiyim hiç.
kaan bizim hiç görmediğimiz oğlumuz oldu artık. duayla güzel dileklerle hep aklımızdasınız. daha güzel haberlerini alacağız. kaan'ın kilo aldığını, yaşıtlarını yakaladığını yazacaksın, sağlığına kavuştuğunu yazacaksın.. tüm kalbimle inanıyorum, Allahım imtihanınızı şükürle neticelendirsin..Kizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
çok geçmiş olsun. bizim de öyle başladı. iştahsızlığını diş sıkıntısından sandım, öksürüğünü ateşi yok diye kuru öksürük hafif atlatacak diyerek bekledim ama 1 günde kötüledi. mecbur hava verdiler, antibiyotik kullandık ve 2 hafta olacak hala tam iyileşmedi. kar yağsa bile doktora git canım. bebeğinin burnunu aç o yüzden ememiyordur. serum fizyolojik vardır bolca sık. birde banyo yaptır hatta banyodan önce sıcak suyu aç banyoda su buharı olsun ki daha iyi açılır nefesi. ben bu süreçte her akşam yıkadım ve uykusunda bile serum sıktım. yoksa ağzı açık uyuyor ki bu da boğaz enfeksiyonu için tetikleyici oluyor.Kızlar ben tam iyilesmeye baslıyorum derken busabah bi uyandık defnem grip olduenson saat sabah 7de emzirdim sonra aksam 4bucuga kadar emmedi. Saat bası memeyi teklif etttim biberonlarla vermeye calıstım ancak almadı malesef aglayıp durdu. Sabah 9gibi yykusundan hafif bir kuru oksurukle uyandı, tüm gün burnu aktı.. Atlatması için bolbol emzir diyeceksınız ancak emmeyince de emmiyor ıste. 4 kere gunduz uykusuna yattı yorgunluktan bayılıyor bence hıc hali yok yuzu gulmuyor kuzumun ya aglayacak ya uyuyacak gıbı bı durumdayız. Tum gun ac kalıp 4bucukta bı 210 ml süt icti onunla duruyor suan. Yarın dr a götürmeyi dusunuyorum kar yagmazsa ınsallah. Atesımız yok cok sukur umarım cıkmaz da kolay atlatır bebeğim
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun. Biran evvel şifa bulsun kuzucuk. Belki diştenmiştir o zaman o ishali.
Bizde durumlar karmakarışık canim. En son Prof gördü birsuru tahlil yapti alerjisi yok dedi. İshali içinde fizyolojik yapısı böyle dedi. Sonra dış çıktı bitane ishal gecti dişten mi kaynaklıydı yoksa geçmesi dişe mi denk geldi bilmiyorum. Tam çok şükür herşey düzeldi derken yine ishal ve iştahsızlık başladı hatta dışkısında kan oldu 4 kez üst üste. Eyvah alerjisi vardı anlaşılmadı galiba diye dertlendim. Test yaptırdık bagirsak enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyoruz. Hala emme konusunda iştahsız ama ikinci dişi çıkıyor acaba bu belirtiler hep dişten mi diyorum. Yoksa enfeksiyon yüzünden mi yoksa alerjik bir durum mu bi turlu anlayamadım. Hepsi üst üste geliyor çünkü kafam çok karışık
biraz uzun yazdım ama durum bizde böyle canim.
Geçmiş olsun canım. İnş kolay atlatır. Ateşi olmadan bol bol emme iştahıyla gelemeden gitsin grip.Kızlar ben tam iyilesmeye baslıyorum derken busabah bi uyandık defnem grip olduenson saat sabah 7de emzirdim sonra aksam 4bucuga kadar emmedi. Saat bası memeyi teklif etttim biberonlarla vermeye calıstım ancak almadı malesef aglayıp durdu. Sabah 9gibi yykusundan hafif bir kuru oksurukle uyandı, tüm gün burnu aktı.. Atlatması için bolbol emzir diyeceksınız ancak emmeyince de emmiyor ıste. 4 kere gunduz uykusuna yattı yorgunluktan bayılıyor bence hıc hali yok yuzu gulmuyor kuzumun ya aglayacak ya uyuyacak gıbı bı durumdayız. Tum gun ac kalıp 4bucukta bı 210 ml süt icti onunla duruyor suan. Yarın dr a götürmeyi dusunuyorum kar yagmazsa ınsallah. Atesımız yok cok sukur umarım cıkmaz da kolay atlatır bebeğim
Evet canım kopardı bile. Geçen gün elma vermiştim baktım kopardı şok oldum :) hemen aldım ağzından. Eline herhangi bir şey verdiğimde gözüm hep üstünde oluyor.Sen dikkat ediyorsundur tabii de ben yine de söyliyeyim canım aman dikkat bu fındıklar kaşla göz arasında koparabilir allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?