2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnancını kaybetme canım dualarımız hep sizinle rabbim bi an önce sağlığına kavuştursun zamanla herşeyin üstesinden gelirsinşz

Canim yaşadıkların hiç kolay degil sen çok güçlüsün oğlun da sana benzemiş bu konuda. Herşey çok güzel olacak bugünlerin hepsi geride kalacak insallah. Kaan’la beraber tekrar evinizde olacaksınız. Dualarımız hep sizinle canim.

Zeynep5654 canim sanada bebeğine de çok geçmiş olsun. Umarım çok çabuk iyileşir. Burnunu açık tutmaya çalış odasına soğan falan koy. Emmek istemediğinde göğsün açık şekilde kolunda yatarken sevdiği bir şarkıyı yada ninniyi söylemeyi dene istersen belki faydası olur canim.

passionete canım hep aklımızdasın , hep dualarımızda Kaan . İnan buraya her girdiğimde önce Kaan’dan haber var mı diye bakıyorum. Rabbim bunca sıkıntıdan sonra sabrının mükafatını verecek , yavrunla sağlıklı bir şekilde bu geçip giden kötü günlerin acısını çıkaracaksınız inşallah . Rabbim yardımcınız olsun .

Çok geçmiş olsun canım . İnşallah atlatır bebişinde . Bebekler hasta olmasın

canım bizimki virüs kaynaklı başladı. doktor birinden kapmış dedi. ama kimse anlamadı, anlatamadık. babam bile ne ara üşüttünüz diyor. baktım ki anlamıyorlar bıraktım bende. eskiler sadece üşüyerek hasta olunur sanıyorlar. oysa hasta biriyle aynı odada bulunmak bile yeter. grip mikrobu havada 72 saat canlı kalabiliyormuş daha ne olsun?

kaan bizim hiç görmediğimiz oğlumuz oldu artık. duayla güzel dileklerle hep aklımızdasınız. daha güzel haberlerini alacağız. kaan'ın kilo aldığını, yaşıtlarını yakaladığını yazacaksın, sağlığına kavuştuğunu yazacaksın.. tüm kalbimle inanıyorum, Allahım imtihanınızı şükürle neticelendirsin..

çok geçmiş olsun. bizim de öyle başladı. iştahsızlığını diş sıkıntısından sandım, öksürüğünü ateşi yok diye kuru öksürük hafif atlatacak diyerek bekledim ama 1 günde kötüledi. mecbur hava verdiler, antibiyotik kullandık ve 2 hafta olacak hala tam iyileşmedi. kar yağsa bile doktora git canım. bebeğinin burnunu aç o yüzden ememiyordur. serum fizyolojik vardır bolca sık. birde banyo yaptır hatta banyodan önce sıcak suyu aç banyoda su buharı olsun ki daha iyi açılır nefesi. ben bu süreçte her akşam yıkadım ve uykusunda bile serum sıktım. yoksa ağzı açık uyuyor ki bu da boğaz enfeksiyonu için tetikleyici oluyor.

Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun. Biran evvel şifa bulsun kuzucuk. Belki diştenmiştir o zaman o ishali.
Biz biraz daha iyiyiz bin şükür. İnş darısı başınıza. Bebeğin anne sütü emmesi çok güzel tarifsiz duygu. Rabbim tüm annelere nasip etsin inş. Kuzucuklar da itirazsız emsin inş.

Geçmiş olsun canım. İnş kolay atlatır. Ateşi olmadan bol bol emme iştahıyla gelemeden gitsin grip.

Sen dikkat ediyorsundur tabii de ben yine de söyliyeyim canım aman dikkat bu fındıklar kaşla göz arasında koparabilir allah korusun
Evet canım kopardı bile. Geçen gün elma vermiştim baktım kopardı şok oldum :) hemen aldım ağzından. Eline herhangi bir şey verdiğimde gözüm hep üstünde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…