2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
E efe09 canım dr bize göz çapaklanması için tobrex göz damlası verdi
Sabah akşam 2şer damla uyguladık. İki günde geçmişti
Hafif çapakta gözünü suyla, biraz ileri çapakta serum fizyolojik ile siliyorum

Kızlar dudağımda uçuk çıkıyor. Ve ben uçuk olduğunu anlamadan önce oğlumu öptüm. Şu an çok kötü hissediyorum. Bişi olur mu ya. Ağlicam nerdeyse

valla yazılanlara bakarsam kızım 1 saat 45 dk uyanık durabilir ama bazen 1.30 saat dayanıyo ama genelde 2 saat. Gece uykusundan önce en fazla 3 saat..

Benim oğlum şuan 2,5-3 saat uyanık kalıyor canım. Artık zorlamıyorum şu kadar saat uyanık kalacak diye. Uykusu geldiğinde kendisi ee yapmaya başlıyor oradan anlıyorum :)

Ağzına yakın canım ya. Kesin bişi oluyomuymuş ki öle kötü hissediyorum ki

Canım benim bildigi m yeni doğan bebeklerin bağışıklık sistemi çok güçsüz olduğu için virüs onlarda hızla yayılıyor,bizimkiler artık büyük çok şükür tabi yine de dikkat et sen

Hiç de bile dışarı da çıkacak bebekliyiz diye eve mi kapanalım. Burnu tıkalıyken bile temiz hava aldırın diyor Dr lar kendini kötü hşssettiriyolar zorla.
Aynen canım zaten pek tek dışarı çıkmıyorum çıkınca da hemen gözlerine battı bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz

Onlar torunlarını görsünler sevsinler de sonrasında hasta mi oldu uyumadı mı hiç umurlarında değil canım be kadar anlatirsan anlat boş

Amin canım öyle teselli eden bi büyük ben görmedim malesef. Sen çok doğru yapıyorsun evi havalandirmak çok önemli hasta olmamaları için.

Kızlar Doğumdan sonra ilk kez regl oldum ve sütüm inanılmaz azaldı. Sizde böyle bir durum yaşayan var mi?? Geçici bir süreç mi??
Benim 50 gün lohusa kanamam sürdü canım sonrasında da her ay düzenli adet oldum benimde sütüm hep azdı ama bazı arkadaşlar bu durumun sütü etkilemediğini söylüyor. Sanırım kişiden kişiye değişiyor :)

Regl olana kadar bir sıkıntı yoktu canım ya. Regl bitince artış olur mu sence peki

Kızlar Doğumdan sonra ilk kez regl oldum ve sütüm inanılmaz azaldı. Sizde böyle bir durum yaşayan var mi?? Geçici bir süreç mi??
Kimisini hiç etkilemezmiş kimisinde adet sürecinde azalırmış. Geçici bir süreçtir merak etme. Süt konusunda ne diyoduk: “sütün olduğuna inan” endişelenme bence. Bende daha olmadım. Lohusa kanamam da çok sürmediği için Adet nasıl bişeydi onu bile unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…