- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.601
Ay çok kötü acır o , insanın başınA vururKızlar dilimde fena bi aft çıktı ağzımı açamıyorum. İlaç kullanabilir miyim acaba ya((((((( dayanılmaz bi acı
doğması gereken tarihe 180gün ekleniyor. Benim kız 40+0 da doğdu yani 16 eylül. Bu tarihten itibaren saymaya başladım
Kızlar her okuduğum kitapta uyku penceresi farklı hangisine inanacağım şaşırdım
Birimde 3, birinde 2,birinde 3,5 birinde 4 saat uyanık kalabilir diyor
Ben kızımın uyku sinyallerini tam alamıyorum. 2 Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
Gece uykusuna geçmeden önce kaç saat uyanık kalıyor?
Benim oğlum şuan 2,5-3 saat uyanık kalıyor canım. Artık zorlamıyorum şu kadar saat uyanık kalacak diye. Uykusu geldiğinde kendisi ee yapmaya başlıyor oradan anlıyorum :)Kızlar her okuduğum kitapta uyku penceresi farklı hangisine inanacağım şaşırdım
Birimde 3, birinde 2,birinde 3,5 birinde 4 saat uyanık kalabilir diyor
Ben kızımın uyku sinyallerini tam alamıyorum. 2 Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
Gece uykusuna geçmeden önce kaç saat uyanık kalıyor?
ağız, burun, gözden öpmediysen bişey olmaz canımKızlar dudağımda uçuk çıkıyor. Ve ben uçuk olduğunu anlamadan önce oğlumu öptüm. Şu an çok kötü hissediyorum. Bişi olur mu ya. Ağlicam nerdeyse
Ağzına yakın canım ya. Kesin bişi oluyomuymuş ki öle kötü hissediyorum kiağız, burun, gözden öpmediysen bişey olmaz canım
canım daha uçuk çıkmamış ki bilmiyorum ama çok tedirginsen doktoruna bi danış, için rahat etsin. inşallah bişey olmayacak.Ağzına yakın canım ya. Kesin bişi oluyomuymuş ki öle kötü hissediyorum ki
Deminden beri araştırıyorum ilk üç ay çok tehlikeli yazıyor. Offf ne dikkatsizim yacanım daha uçuk çıkmamış ki bilmiyorum ama çok tedirginsen doktoruna bi danış, için rahat etsin. inşallah bişey olmayacak.
Ağzına yakın canım ya. Kesin bişi oluyomuymuş ki öle kötü hissediyorum ki
Aynen canım zaten pek tek dışarı çıkmıyorum çıkınca da hemen gözlerine battı bu insanlar neden bu kadar düşüncesizHiç de bile dışarı da çıkacak bebekliyiz diye eve mi kapanalım. Burnu tıkalıyken bile temiz hava aldırın diyor Dr lar kendini kötü hşssettiriyolar zorla.
Onlar torunlarını görsünler sevsinler de sonrasında hasta mi oldu uyumadı mı hiç umurlarında değil canım be kadar anlatirsan anlat boşcanım bizimki virüs kaynaklı başladı. doktor birinden kapmış dedi. ama kimse anlamadı, anlatamadık. babam bile ne ara üşüttünüz diyor. baktım ki anlamıyorlar bıraktım bende. eskiler sadece üşüyerek hasta olunur sanıyorlar. oysa hasta biriyle aynı odada bulunmak bile yeter. grip mikrobu havada 72 saat canlı kalabiliyormuş daha ne olsun?
Amin canım öyle teselli eden bi büyük ben görmedim malesef. Sen çok doğru yapıyorsun evi havalandirmak çok önemli hasta olmamaları için.Tkb3 Bi büyük de geçmiş olsun kızım çocuktur bu hasta olarak büyüyecek üzme kendini desin bizi teselli etsin
Benim iki anne de üşütmeye kafayı taktı. On gündür hastane dışında evden çıkmadık kızımın yine burnu akmaya başladı
Her gün evi havalandırırım bana havasız evde daral gelir.Annem de diyor camları da açma soğuk.
Kış mevsimindeyiz biz hasta oluyoruz keşke olmasa ama maalesef çocuklar da hastalanıyor. Allah dermanı olmayan hastalık vermesin
Benim 50 gün lohusa kanamam sürdü canım sonrasında da her ay düzenli adet oldum benimde sütüm hep azdı ama bazı arkadaşlar bu durumun sütü etkilemediğini söylüyor. Sanırım kişiden kişiye değişiyor :)Kızlar Doğumdan sonra ilk kez regl oldum ve sütüm inanılmaz azaldı. Sizde böyle bir durum yaşayan var mi?? Geçici bir süreç mi??
2 aydır kanamam oluyor ama etkiliyor mu hiç farketmedimKızlar Doğumdan sonra ilk kez regl oldum ve sütüm inanılmaz azaldı. Sizde böyle bir durum yaşayan var mi?? Geçici bir süreç mi??
Regl olana kadar bir sıkıntı yoktu canım ya. Regl bitince artış olur mu sence pekiBenim 50 gün lohusa kanamam sürdü canım sonrasında da her ay düzenli adet oldum benimde sütüm hep azdı ama bazı arkadaşlar bu durumun sütü etkilemediğini söylüyor. Sanırım kişiden kişiye değişiyor :)
Ciddi bir fark olsa mutlaka anlardın canim. Demek ki seni etkilememiş masallah2 aydır kanamam oluyor ama etkiliyor mu hiç farketmedim
İnşallah artar canım. Benim sütüm en başından beri çok olmadığı için bilemiyorum canım ama inşallah artarRegl olana kadar bir sıkıntı yoktu canım ya. Regl bitince artış olur mu sence peki
İnsallah canim ya. Açıkcası biraz panik oldum umarım duzelir.İnşallah artar canım. Benim sütüm en başından beri çok olmadığı için bilemiyorum canım ama inşallah artar
Kimisini hiç etkilemezmiş kimisinde adet sürecinde azalırmış. Geçici bir süreçtir merak etme. Süt konusunda ne diyoduk: “sütün olduğuna inan” endişelenme bence. Bende daha olmadım. Lohusa kanamam da çok sürmediği için Adet nasıl bişeydi onu bile unuttum.Kızlar Doğumdan sonra ilk kez regl oldum ve sütüm inanılmaz azaldı. Sizde böyle bir durum yaşayan var mi?? Geçici bir süreç mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?