2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende unutmuştum canim tokat çaparcasina hatırlattı kendini. Regl olduğum halde olmuyormusum gibi geliyor hatta

Kızlar dudağımda uçuk çıkıyor. Ve ben uçuk olduğunu anlamadan önce oğlumu öptüm. Şu an çok kötü hissediyorum. Bişi olur mu ya. Ağlicam nerdeyse
Canım daha çıkmadan öpmüşsün bişey olmaz sanırım. Yenidoğan da ağır oluyor virüs de bizimkiler biraz büyüdü. Sen yinede uçuk geçene kadar öpme derim. Çünkü uçuk virüsü bebeğe ağır gelip etkiliyormuş.

Kızlar Doğumdan sonra ilk kez regl oldum ve sütüm inanılmaz azaldı. Sizde böyle bir durum yaşayan var mi?? Geçici bir süreç mi??
Canım daha yeni okudum. Adet olunca azalabilirmiş. Bitince normal haline geri dönermiş süt miktarı.

İnşallah artar canım. Benim sütüm en başından beri çok olmadığı için bilemiyorum canım ama inşallah artar
Canım senin nasıl gidiyor emme emzirme çalışmaları. Küçük de olsa bi adım atabildiniz mi?

Son düzenleme:
ascesr canım Geçmiş olsun çok kötü oluyor bilirim bnde çok çıkardı. Bildiğimiz yemek sodası diye geçen sodayı biraz suda erit o su ile gargara yap. Yakıyor biraz. Bide piraldin diye bi ilaç var onu sürüp biraz bekle sonra ağzını durula. İçmeyeceğin için bunları südünü ve bebeğini etkilemez sanırım canım. Tekrar geçmiş olsun.

Ağzına alıyor artık canım memeyi ama emmiyor. Oyun oynuyor ısırıp bırakıyor. Eskiye göre bu bile bir adım bizim için :) alıştırma bardağı aldım biberonu tamamen unutana kadar sıkıntı yaşıcaz emmede ama olsun vazgeçmeyi düşünmüyorum

Aynen canım bu bile büyük adım. Ağzına almadan önce az göğsünü sıkıp süt varken vermeyi denedin mi

Canım bende başladığı tarihte gidiyorum
5.ay kontrolünde doktorun bişey dedi mi? ben mi yanlış anladım ondan emin olamıyorum. aşılar ücretsiz olduğu için sağlık ocağına gitmiyorum kontrollerde hastaneye yaptırıyorum ve 6.ay dolunca aşı için geç kalmış olur muyum onun için soruyorum.

Canım valla2 saat dıye oku1,5 saat
Regl olana kadar bir sıkıntı yoktu canım ya. Regl bitince artış olur mu sence peki
canım dogumdan sonra ıkı kere ara kanama refl arası birsey yasadım 2 gun fln sürdü kanama ve gercekten o sürede sütümün azaldıgını farketmıstım. Kanama bittikten sonra eski haline döndü emziren annelerde bu arada kanama olması veya hıc regl olamama durumu da normalmş. Dogum kontrol hapı ile korunmama ragmen düzenli adet görnüyorum

Oğlum sut az gelince kızıp bırakıyor aç kalıyor gibime geliyor. Sık emmiyor çünkü. Bu süreçte ne yapmalıyım sence canim var mi bir tavsiyen

Oğlum sut az gelince kızıp bırakıyor aç kalıyor gibime geliyor. Sık emmiyor çünkü. Bu süreçte ne yapmalıyım sence canim var mi bir tavsiyen
Canımm merak etme bu geçici bir durum ve birkaç gün sakın, sabırlı olursan bu süreci çok güzel yöneteceksin. Regl oldugumuzda sütün tadı ve içeriği değişirmiş buyüzden bebeğine farklı geliyordur ancak ac kaldıgını dusunmuyorum cunku ac bebek asla susmamacasına ağlar. Mıdesınde uzun süre kendısını tok kalmaya yetecek kadar süt tutabılıyor artık. Daha once de konusmustuk bebek ısterse bır memenın yuzde 90ından fazlasını ilk 5dk içinde emebiliyor. Regl dönemınde bebegının bu tutumundan endise edip mamaya baslayan anneler varmıs aman dıyorum sakin ve kontrolcü tavrı elden bırakmayalım. Regl süren bitecek nasılsa hep bunu hatırlayalım. Konuyla ilgili yazının detayları için;

http://www.hassasanne.com/2013/04/a...gi-emziren-annenin-regl-doneminde-degisir-mi/

Her ay düzenli kontrole gidiyorsanız kacırdıgınız bir aşı olmayacaktır sanıyorum.

6 ay aşısı 6 ay bitince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…