2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim kızda huzursuz ne doğru dürüst uyku uyuyor ne kucakta duruyor,sanki sürekli mama istiyor bugün jokerde oyun halısı indirimde diye aldık ama umduğumuz gibi olmadı galiba geç kaldık tepesindeki oyuncaklarla oynar diye düşündüm ama yatırınca hementers dönüyor hiçbir şeyle ilgilenmiyor birde jel dolgulu dişlik aldım eşim içindeki jel dışına sızarsa diye vermemi istemedi klasik dişlikleri pek istekli almıyor bizim elimiz daha cazip geliyor dün 5 aylık kont biraz gecikmeli gittik kilo 8700 olmuş

Ay sesli guldum canim cok sagol

ne mutlu sanaymış o zaman :) ben doğdu doğalı wc mi bile en az 1 saat tutmadan yapamadım daha topiğin şanslısı

Ben eminim diş olduguna canım. Herşeyle dişini kaşıyor koluma omzuma bile saldırıyor sonra da ağlıyor. Aylardır bugün yarın gelecek diş diye bekledik. Ama ben hissediyorum bugün yarın gelecek

Alin bendende okadar, gece gece uyanip uyumuyor saatlerce iki gundur bitik durumdayim ama dis belirtiside goremedim

Bizde öyle gün gece 4te bi uyandı. Sonra uyut uyutabilirsen artık uyutunca kendim uyumaktan korkuyorum ne zaman uyanacak diye düşünmekten uyuyamıyorum bile yani. Diş değilse belki atak haftasındasınızdır canım

Diştir canım hiç belirtisi varmı? Diş değilse biraz önce arkadaşa da yazmıştım atak haftasındadır belki diye. Bizimde öyle çünkü geçen günler yazmıştım buraya. 22. ve 26. haftalar atak haftasıymış, o haftalar içindeyseniz belkide ondan öyledir canım

Allahım korumuş meleğinizi, Haklısın canım sinirlenmekte . Şükür düşmemiş herşeyi bizden bekliyorlar sanki çocuk tek bizimmiş gibi . Maalesef benim bebeğim kanepeden yanımda attı kendini tutamadım. Kafa üstü düştü . Yanımda kimse yoktu . Aldım koşa koşa hastaneye gittim eşim iş için şwhir dışındaydı . Ne yapacağımı bilemedim hastanede de bir kaç doktor nörolog ,çocuk dokturu korkuttu tomografi ile bakılması lazım beyin kanası olabilir vs vs diye bir de minicik bebeğimi tomografiye soktum o anda düşünemedim korkudan . Şükür bir şey çıkmadı ama şimdi ben panik anne oldum ,olayı büyütmüşüm de çocuğu tomografiye sokmuşum da çevremde öyle imalar hep . Günlerce ağladım ben nasıl kötü anneyim minicik bebeğime neler yaptım diye . Hala ağlıyorum . Kimse bizi anlamıyor gerçekten hem fiziksel hem ruhsal yorgunluk , üstüne insanlar bir de dır dır iyice bunalıma sokuyorlar destek olacaklarına !! O anda ağızlarına ıslak terlikle bi tane yapıştırasım geliyor.

Bizimkide dünden beri alt dudağını içine çekiyo ve akşam uyumak istemedi kolumda sallayarak uyuyor normalde akşam 9 buçukta yatan çocuk bu saatte uyudu kollarım koptu resmen o kadar yoruldum ki şu sallama işini bırakamadık bir türlü napıcam bilmiyorum çok yoruluyorum uyuturken

Ben eminim diş olduguna canım. Herşeyle dişini kaşıyor koluma omzuma bile saldırıyor sonra da ağlıyor. Aylardır bugün yarın gelecek diş diye bekledik. Ama ben hissediyorum bugün yarın gelecek
Saldırı bizde de var. Gaz için kaldırdığımda bile ya omuz yada yanağıma saldırıyor hırsla. Meme emerken özellikle de bırakırken iğne ucuyla sürtülmüş gibi bi acı hissediyorum ama parmağımla baktığımda yok. Uzun zamandır diş etinin orta hizada beyaz çizgi var ama yükselmedi gitti. Çıkınca da ayrı dert olucak kesin. Isırır durur artık.

Ay atak da olabilir. Baktım şimdi olması gereken doğuma göre 21.hafta bugün bitmiş. Şimdiye kadar atak diyebileceğim gün geçirmemiştik gazaamız mübarek olsun

bu atak denilen olay gerçekte doğduğu haftasına göre mi hesaplanır Yoksa doğması gereken haftaya göre mi

Oluyor canım böyle şeyler ama etrafın hele de eşlerin destek olması lazım. Dün akşam eşime çocuğu 5 dakika al dedim sende beni bekliyorsun gelse de versem diye çocuk hep bende dedi. Duyanda 24 saat çocuk onda sanır. Sanki ben hep çocuğu başımdan atmak istiyormuşum gibi konuştu. Anneliğimi sorguladı benim resmen çok bozuldum. Zoruma gitti bir daha o almadan vermicem çocuğu çok sinirliyim hala

Allah korusun beyınde hasar olsaydı nasıl farkedılecektı canım mecbur tonogrofi cektirmek lazım o tip bir durumda neden kendını suclu hıssettirmelerine izin verıyorsun. Verme canım ıcın rahatlayacaksa onlara da cevap ver tek basıma ben kostururken yanımda olsaydınız ozaman de sen uzulecegıne bırak onlar uzulsun. Bu annelerin etraftakılerın dırdırından cektıkleri yeter artık bi rahat bıraksınlar

Çok haklısın canım aslında cevabı ağızlarına yapıştırmak lazım ama yapamıyorum . Zaten yorgun bitkin tek başına üstesinden gelmeye çalışıyorsun destek olacaklarına köstek oluyorlar!! Allah hepimize sabır versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…