2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım sakın öyle düşünme. Gunesulas ’a sonuna kadar katılıyorum. Hangimiz dört dörtlüğüz ki. Hepimizin farkında olmadan yaptığı hatalar vardır elbette. Sen çok iyi bir annesin eminim

Canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.allah tüm yavruları korusun.kendine haksızlık etme.kimse anne olmak için hazır değildir.hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.bazen doğru bazen yanlış,öyle öyle öğreniyoruz

Yürüteç durumunu idare eder mi bilmem ama İlk hafta günde 15dk, sonrakinde 15-15 toplam 30 dk, sonraki hafta 15-15-15 günde toplam 45 dk koyabilirsin. Fazlası zararlı. Saatin nasıl geçtiğini farketmeyen biri olarak ben almayı düşünmüyorum. Annelerde onun rahatlığı oluyor ve dakikalarca tutuyorlar içinde. Bu yüzden önerilmiyor.

Bende alma taraftarı değilim canım ama yine de acaba demiştim. Yani dediğin gibi almanın çok bir mantığı yok aslında. O zaman bütün vaktim oğlumun peşinde koşarak geçecek :))

benim kız hiçbir durumda 10 dakikadan fazla kalamadığı için ben alacağım galiba. yürüteç de çok fazla vakit geçirmemesi gerekiyor dikkatli kullandıktan sonra faydalı olacağını düşünüyorum ben.

ben 7 eylül de doğum yaptım bu ay 3. reglimi olacağım. hemen çalışmaya başladığım sık emziremediğim için heralde 4. ayda regl oldum ikincisi de bir ay sonra oldu bu ay olan da haftaya olacak sanırım eğer düzenli devam ederse. yalnız çok çok ağrılı oldu benim regllerim maalesef ikisinde de 3 gün falan yattım bir de çocuk doğurunca adet ağrıları geçer derler

uyku konusu bizde çok karışık maalesef ben düzenli çalışıyorum eşim tiyatro oyuncusu turne döneminde evde olduğu zaman kızımızla o ilgileniyo o turneye gittiği zaman haftaiçi bi kaç gün kayınvalidem geliyo haftasonu sadece ben bakıyorum annem artvin de benim ama 4 aya kadar annemle beraber baktık sonra artvin e döndü bir ay kaldı bu ay yine geldi o gelince de o bakıyo dolayısıyla bir sürü farklı insan bakmış oluyo kızıma o yüzden de uyku konusunda düzen oturtamadık. zaten çok düzenli uyumayı seven bir bebek değil Mayıs bende bu konuda düzenli istikrarlı bir yöntem uygulayamadığımdan Mayıs kendi düzenini belirliyor. uykusu gelince uyutuyoruz uykusunun geldiği belli oluyor ama huzursuzlaşıyor hemen. gece de genelde geç uyuyor 2 gibi o tam gece uykusuna yatıyor 10 a kadar falan uyuyor ama öyle aralıksız değil arada mıkırdanıyor beşiğin sallayınca dalıyor ben işe gitmeden 6.30 7 gibi emziriyorum sonra işte yine devam ediyor.

Allah yardımcınız olsun kolaylıkla hızlıca atlatın bu süreçleri ve Kaan iyi olsun inşallah. sizinki çok zor bir sınav ama her zorluğun sonu rahatlıktır böyle düşünün siz zaten yeterince dirayetli güçlü ve sağlam duruyorsunuz ama her şeyin başı moral ve inanmak o yüzden hep iyi düşünün her şey güzel olacak. çok sevgiler dualarımız sizinle

Bende de ağrı kesildi canım sezeryan olmasına rağmen. Psikolojik herhalde ama benimde günüm uzadı. Eskiden 4 günde biterdi şimdi 7 gün sürüyor

Benimde ağrım oluyor canım ya azalmadı bile

Bende alacağı
m hiç yatmak hatta oturmak istemiyor devamlı ayakta duracakmış bir hafta önce bir yürütece oturttum sanki devamlı süren biri neymiş diye bile bakmadan hemen sürüyor nasıl mutlu anlatamam

Evet ben de bunu düşünüyordum . Bugün bebeler coştu galiba . Benim ki öyle çünkü . İllaki kucakta gezecek ya da olmayacak şeyleri ağzına götürecek. Dişeti çok kaşınıyor galiba

Yaaaa evet bizimki de öyle. Olmadığı kadar huzursuz. Dişler çıksada rahatlasalar

Yaaaa evet bizimki de öyle. Olmadığı kadar huzursuz. Dişler çıksada rahatlasalar
Diş mi acaba ya. Bugün mala bağladım resmen. Oturma gezdir dedi tüm gün. Kollarım da dayanmıyor. Gezerken de susma şarkı söyle. Sanki bu eve yeni gelmiş gibi kafasını sündürüp herşeye bakma isteği. Alt dudağı içine çekip bumm bumm diye diye ağladı uzun bir süre. Normalde saatlerce evi temizlesem o da bi yerde durur öylece. Bugünse Bi tas çorba zor içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…