- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.681
Yazdiklarini okurken bile gozlerim doluyor, cok gucume gitti. Iyi seyleri iyi yaptigimizi soyluyorlarmiki hic, yok mamasidirm bakimidir, oyuncagidiir arastirmadigim bisey kalmadi ama aa ne kadar iyi bakiyorsun diyorlarmi. Ben calisiyordum, simdi 24 saat cocuk bakiyorum zaten yeterince zor benim icin. Bazi kadinlar sanki anne olmak icin dogmus gibiler, ben hic oyle hissetmiyorum
Canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.allah tüm yavruları korusun.kendine haksızlık etme.kimse anne olmak için hazır değildir.hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.bazen doğru bazen yanlış,öyle öyle öğreniyoruzYazdiklarini okurken bile gozlerim doluyor, cok gucume gitti. Iyi seyleri iyi yaptigimizi soyluyorlarmiki hic, yok mamasidirm bakimidir, oyuncagidiir arastirmadigim bisey kalmadi ama aa ne kadar iyi bakiyorsun diyorlarmi. Ben calisiyordum, simdi 24 saat cocuk bakiyorum zaten yeterince zor benim icin. Bazi kadinlar sanki anne olmak icin dogmus gibiler, ben hic oyle hissetmiyorum
Yürüteç durumunu idare eder mi bilmem ama İlk hafta günde 15dk, sonrakinde 15-15 toplam 30 dk, sonraki hafta 15-15-15 günde toplam 45 dk koyabilirsin. Fazlası zararlı. Saatin nasıl geçtiğini farketmeyen biri olarak ben almayı düşünmüyorum. Annelerde onun rahatlığı oluyor ve dakikalarca tutuyorlar içinde. Bu yüzden önerilmiyor.Kızlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz. Çok alma taraftarı değilim ama evde kedi var bizim. Oğlan daha şimdiden sürekli onu mıncıklamak istiyor. O yüzden de çok yerde gezsin istemiyorum çok kararsız kaldım
Bende alma taraftarı değilim canım ama yine de acaba demiştim. Yani dediğin gibi almanın çok bir mantığı yok aslında. O zaman bütün vaktim oğlumun peşinde koşarak geçecek :))Yürüteç durumunu idare eder mi bilmem ama İlk hafta günde 15dk, sonrakinde 15-15 toplam 30 dk, sonraki hafta 15-15-15 günde toplam 45 dk koyabilirsin. Fazlası zararlı. Saatin nasıl geçtiğini farketmeyen biri olarak ben almayı düşünmüyorum. Annelerde onun rahatlığı oluyor ve dakikalarca tutuyorlar içinde. Bu yüzden önerilmiyor.
benim arkadaşlarım kullanıyorlardı memnunlar makarna ve erişte alıyorlar düzenli.Kizlar içinizde makarnalutfen in ürünlerini kullanan varmi?memnun musunuz,neler alip kullandiniz?
benim kız hiçbir durumda 10 dakikadan fazla kalamadığı için ben alacağım galiba. yürüteç de çok fazla vakit geçirmemesi gerekiyor dikkatli kullandıktan sonra faydalı olacağını düşünüyorum ben.Kızlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz. Çok alma taraftarı değilim ama evde kedi var bizim. Oğlan daha şimdiden sürekli onu mıncıklamak istiyor. O yüzden de çok yerde gezsin istemiyorum çok kararsız kaldım
ıkea antilop aldık biz. yemek yerken yanımızda oturtuyoruz önüne de koyuyorum bir şeyler tadıyor emiyor.Kızlar mama sandalyesi alan var mı ? Ne marka aldınız ?
ben 7 eylül de doğum yaptım bu ay 3. reglimi olacağım. hemen çalışmaya başladığım sık emziremediğim için heralde 4. ayda regl oldum ikincisi de bir ay sonra oldu bu ay olan da haftaya olacak sanırım eğer düzenli devam ederse. yalnız çok çok ağrılı oldu benim regllerim maalesef ikisinde de 3 gün falan yattımKızlar adet konuşulmuş. Ben de doğumdan 2 buçuk ay sonra adet oldum ama düzenli değil. 43 günde veya 50 günde bir oluyorum ki zaten şu an üçüncü adetimi gördüm. Sütümde de azalma fark etmedim hiç. Azalsada çarem yok biberon almıyo oğlum. Bide adet olanlar sizin periyod lar nasıl. Gecikince korkmuyo değilim hani hamile miyim diye.
tarhanası çok güzel. probiyotik yoğurt mayasını ordan alıyordum, aynı marka migroslarda varmış. bebeğim ekgıdaya başlayınca oranın bebek ürünlerini düşünüyorumKizlar içinizde makarnalutfen in ürünlerini kullanan varmi?memnun musunuz,neler alip kullandiniz?
uyku konusu bizde çok karışık maalesefKızlar her okuduğum kitapta uyku penceresi farklı hangisine inanacağım şaşırdım
Birimde 3, birinde 2,birinde 3,5 birinde 4 saat uyanık kalabilir diyor
Ben kızımın uyku sinyallerini tam alamıyorum. 2 Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
Gece uykusuna geçmeden önce kaç saat uyanık kalıyor?
canım bizimki virüs kaynaklı başladı. doktor birinden kapmış dedi. ama kimse anlamadı, anlatamadık. babam bile ne ara üşüttünüz diyor. baktım ki anlamıyorlar bıraktım bende. eskiler sadece üşüyerek hasta olunur sanıyorlar. oysa hasta biriyle aynı odada bulunmak bile yeter. grip mikrobu havada 72 saat canlı kalabiliyormuş daha ne olsun?
Allah yardımcınız olsun kolaylıkla hızlıca atlatın bu süreçleri ve Kaan iyi olsun inşallah. sizinki çok zor bir sınav ama her zorluğun sonu rahatlıktır böyle düşünün siz zaten yeterince dirayetli güçlü ve sağlam duruyorsunuz ama her şeyin başı moral ve inanmak o yüzden hep iyi düşünün her şey güzel olacak. çok sevgiler dualarımız sizinleKizlar merhaba nasılsınız? Hepiniz diş blw muhabbetlerine başlamışsınız. Umarim hepinizin bebisleri sagliklidir. Her anin tadini cikarin. Yavrulariniza benim icinde sarılın koklayin. Kaan daha iyi önümüzdeki birkac gun icinde kafatasi kemigi yerine koyulacak. Toparlamaya calisiyor
Tabi kilosu hala 3 aylik yattigi kiloda takılı. Boyu ne bilmiyorum bile. Ne olur kilosuna ocna buna takilmayin saglikli olsunlar yeterki. Cok zor gunler yaşadım. Sikayet etmemeyi sukretmeyi birkez daha öğrendim. Bu surecte cok dua edenimiz oldu. Sizlerden de allah razi olsun dualariniza oglumu kattiniz. Insallah daha iyi olucaz daha iyi haberler vericez. Suan sol kolunda hareket kaybi ve bogazimizda delik var makinalarla ordan nefes aliyor. Insallah onu da atlaticak fizik tedaviyle kolunu da oynatacak ben inaniyorum. Allah büyüktür. Hepinizi öpüyorum
Bende de ağrı kesildi canım sezeryan olmasına rağmen. Psikolojik herhalde ama benimde günüm uzadı. Eskiden 4 günde biterdi şimdi 7 gün sürüyorben 7 eylül de doğum yaptım bu ay 3. reglimi olacağım. hemen çalışmaya başladığım sık emziremediğim için heralde 4. ayda regl oldum ikincisi de bir ay sonra oldu bu ay olan da haftaya olacak sanırım eğer düzenli devam ederse. yalnız çok çok ağrılı oldu benim regllerim maalesef ikisinde de 3 gün falan yattımbir de çocuk doğurunca adet ağrıları geçer derler
Benimde ağrım oluyor canım ya azalmadı bileben 7 eylül de doğum yaptım bu ay 3. reglimi olacağım. hemen çalışmaya başladığım sık emziremediğim için heralde 4. ayda regl oldum ikincisi de bir ay sonra oldu bu ay olan da haftaya olacak sanırım eğer düzenli devam ederse. yalnız çok çok ağrılı oldu benim regllerim maalesef ikisinde de 3 gün falan yattımbir de çocuk doğurunca adet ağrıları geçer derler
m hiç yatmak hatta oturmak istemiyor devamlı ayakta duracakmış bir hafta önce bir yürütece oturttum sanki devamlı süren biri neymiş diye bile bakmadan hemen sürüyor nasıl mutlu anlatamambenim kız hiçbir durumda 10 dakikadan fazla kalamadığı için ben alacağım galiba. yürüteç de çok fazla vakit geçirmemesi gerekiyor dikkatli kullandıktan sonra faydalı olacağını düşünüyorum ben.
Evet ben de bunu düşünüyordum . Bugün bebeler coştu galiba . Benim ki öyle çünkü . İllaki kucakta gezecek ya da olmayacak şeyleri ağzına götürecek. Dişeti çok kaşınıyor galibaKızlaaarr bugün çok sessiz burası, nasılsınız iyimisiniz?
Evet ben de bunu düşünüyordum . Bugün bebeler coştu galiba . Benim ki öyle çünkü . İllaki kucakta gezecek ya da olmayacak şeyleri ağzına götürecek. Dişeti çok kaşınıyor galiba
Diş mi acaba ya. Bugün mala bağladım resmen. Oturma gezdir dedi tüm gün. Kollarım da dayanmıyor. Gezerken de susma şarkı söyle. Sanki bu eve yeni gelmiş gibi kafasını sündürüp herşeye bakma isteği. Alt dudağı içine çekip bumm bumm diye diye ağladı uzun bir süre. Normalde saatlerce evi temizlesem o da bi yerde durur öylece. Bugünse Bi tas çorba zor içtim.Yaaaa evet bizimki de öyle. Olmadığı kadar huzursuz. Dişler çıksada rahatlasalar
Canım tarhanasını tek gecıyoruz ama arkadasım tüm bebek ürünlerini kullanıyor bende ek gıdaya gectiğimde oradan alacagım herseyını kısmetseKizlar içinizde makarnalutfen in ürünlerini kullanan varmi?memnun musunuz,neler alip kullandiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?