- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.821
Allahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.
Ameliyat süresince ve sonrasında herşey olabilecek en mükemmel şekilde ilerlesin.
Anne ve babasının aylardır korku, endişe ve sabırla karışmış duyguları yerini huzur, mutluluk ve şükürle yoğunlaşan duygulara bıraksın.
Kucaklarında Kaan yavrularını saracakları, kulaklarında o minik kahramanın gülücüklerini doyasıya duyacakları mutlu günleri çok yaklaşsın.
Kaan yavrumuz hasret kaldığı anne ve babasının sevgi dolu kucaklarına sağlıcakla kavuşsun, kendisine sevgiyle bakan gözlerine doyasıya baksın.
Değerli anne ve babasının Kaan yavrularına dair gönüllerinde her ne duası varsa hayırla kabul olsun.
Amin.
Allahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.
Ameliyat süresince ve sonrasında herşey olabilecek en mükemmel şekilde ilerlesin.
Anne ve babasının aylardır korku, endişe ve sabırla karışmış duyguları yerini huzur, mutluluk ve şükürle yoğunlaşan duygulara bıraksın.
Kucaklarında Kaan yavrularını saracakları, kulaklarında o minik kahramanın gülücüklerini doyasıya duyacakları mutlu günleri çok yaklaşsın.
Kaan yavrumuz hasret kaldığı anne ve babasının sevgi dolu kucaklarına sağlıcakla kavuşsun, kendisine sevgiyle bakan gözlerine doyasıya baksın.
Değerli anne ve babasının Kaan yavrularına dair gönüllerinde her ne duası varsa hayırla kabul olsun.
Amin.
Rabbim yardımcınız olsun, her zaman duamdasınız, siz de bizi habersiz bırakmayın olur mu?Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Aminnnnn insAllahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.
Amin.
Amin inşallahAllahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.
Amin.
Rabbim kaanımızın ve senin yardımcın olsun canımKizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Benim kızımda aynı arka kel üstler uzun artık üstten topluyorum çok tontiş oluyor
Canim havuç ve kabakları nasıl verdin bende vermeye baslayacam nasıl vereceğimi bilemedim
Ben minderini aldim iyiki de almışım,çunku oglum ufacik 7 kilo kadar,minder olmasina ragmen icine yıgılıp kaldi diyebilirim,minder süngerli dolayisiyla popişi otururken acımıyo, kafayi arkaya rahat yaslayabiliyo,kafa incilmiyo,yanlardaki süngerler biraz daha dik oturmasina destek veriyo,bi battaniye bu konforu saglayamaz diye düşündüm ve aldim ama bebişin 8-9 kiloysa alma,belki sıkışır biz en az 1-2ay kullaniriz bunuArkadaslar selam,
Ben de mama sandalyesinde antilopa karar verdim.
Kullanan arkadaslar icindeki minderi alayim mi? Yoksa minik battaniyelerimizden koysam olur mu ?
Canım armut kabızlığa iyi geliyor diye duymuştum daha yeni. Bide su da verirsen rahatlar su da yapmasında etkili olur. Patatesi kabız oldu diye kestim demişsin ama haşlanmış patates kabızlığa iyi geliyor. Püre yapıp sütüne biraz açabilirsin daha rahat yiyor kuzucuklar. Bn öyle yapmıştım. Bide istersen biraz zeytinyağı içirebilirsin. Geçmiş olsun. İnş ağrısız acısız atlatır kuzucuk.Kızlar kızım kabız oldu ek gıdaya başlayınca sanırsam muzdan sonra oldu elmada armutta bişey yoktu üç gün oldu yapmadı şimdi aceba kayısı Versem mi yaş kayısı var konserve o daha mı etkili olur buzlukta da kara erik kararsız kaldım
Aminn ne kadar güzel dua ve temenniler böyle. Ağzınıza yüreğinize sağlık.Allahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.
Amin.
Benim kizim da 7 kilo civari ama kilo kismini hic dusunmemistim dun aksam esim siparis verdi mindersiz. İkea bize cok yakin olmazsa minderini de gidip alirim :)Ben minderini aldim iyiki de almışım,çunku oglum ufacik 7 kilo kadar,minder olmasina ragmen icine yıgılıp kaldi diyebilirim,minder süngerli dolayisiyla popişi otururken acımıyo, kafayi arkaya rahat yaslayabiliyo,kafa incilmiyo,yanlardaki süngerler biraz daha dik oturmasina destek veriyo,bi battaniye bu konforu saglayamaz diye düşündüm ve aldim ama bebişin 8-9 kiloysa alma,belki sıkışır biz en az 1-2ay kullaniriz bunu
Çok sağol canım. Çevremdekiler inanmıyor. Çocuk ağlıyor işkence ediyorsun bu saatten sonra olmaz falan diyorlar. Buraya girip desteklerinizi okudukça mutlu oluyorum bende. Hiç kulak asmıyorum onlara :)İstedikten ve inandıktan sonra olur insallah Allah’ın izniyle canim. Güzel gidiyorsun masallah. Sen böyle güzel gelişmeler yazdıkça ben kendim yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum :)
Bebedor aldık canım eczanede o vardı bir tek ama alıştı dünden beri 10-15 dakika içerisinde yiyor mamasını. Hem de emerek yemeye başladı hiç ağlamıyor artık :)Oh ohh çok güzel.
Hangi alıştırma bardağını kullanıyorsun ?
Bizimki de battaniyesiyle bizim ellerimizle kıyafetleriyle oynamayı daha çok seviyor. Bir de bez torbası ve ıslak mendil kutusunu çok seviyor :)Kizlar benim minnos oyuncaklarindan cok hizli bir sekilde sıkılıyor sizinkiler de oyle mi :) Ben de bi grubunu bi kac gun vermiyorum bi kac gun sonra farkli bi grubunu veriyorum ancak oyle biraz oyalaniyor.
Hatta krem peynir kutusunu oyuncaklarindan daha cok sevdihem hafif hem kirmizi ve renkli baya hosuna gitti.
Canim aparat her boyutta ki tencereye oluyor muikeanın buharda pişirme aparatı çok pratik tavsiye ederim
Evet en uzun oyun halisiyla ilgilendi o zamanlar donmuyordu.ne zaman donmeye basladi yuzune bakmiyor:)Kizlar benim minnos oyuncaklarindan cok hizli bir sekilde sıkılıyor sizinkiler de oyle mi :) Ben de bi grubunu bi kac gun vermiyorum bi kac gun sonra farkli bi grubunu veriyorum ancak oyle biraz oyalaniyor.
Hatta krem peynir kutusunu oyuncaklarindan daha cok sevdihem hafif hem kirmizi ve renkli baya hosuna gitti.
Alem bu bebeler :)) o kadar ozenip cesit cesit oyuncak aliyoruz oynadiklarina bak :)Bizimki de battaniyesiyle bizim ellerimizle kıyafetleriyle oynamayı daha çok seviyor. Bir de bez torbası ve ıslak mendil kutusunu çok seviyor :)
Aynen bizimki de suan halisinda max 3 dk duruyor :)Evet en uzun oyun halisiyla ilgilendi o zamanlar donmuyordu.ne zaman donmeye basladi yuzune bakmiyor:)
Amin canim.Allahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?