2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok sağol canım. Çevremdekiler inanmıyor. Çocuk ağlıyor işkence ediyorsun bu saatten sonra olmaz falan diyorlar. Buraya girip desteklerinizi okudukça mutlu oluyorum bende. Hiç kulak asmıyorum onlara :)
Kulak asmayarak çokta iyi yapıyorsun canim. Seni emmeye başlayınca bu olmaz diyenleri gelip görmek isterdim :) insanlar destek olmuyor tamam neyse de köstek barı olmasalar ne güzel olur

Benimkide ayni canim ya bende senin gibi yapıyorum bi sure ara veriyorum sonra tekrar oynamaya başlıyor. Su şişesi, buzdolabı poşeti birde tesbih ile oynamayı çok seviyor. Değişik zevkleri var bu bebislerin :)

Canım benimki de aynı ufak kek kaliplariyls oynuyor plastik. Artık oyuncak almamaya karar verdik hiç ilgisini çekmiyor , sürekli pusette eline veriyorum ama atıyor

Amin insallah

Kızlar merhaba kış sebzeleri veya meyveleri donduran var mi? Yazın bebeğe vermek için. Ben henüz ek gıdaya baslamadim 7. Ayına gelmeden bir iki hafta önce başlamayı düşünüyorum ,bunlardan mahrum kalsın istemiyorum .

Bunlar harika gelişmeler canım. İnşallah küçük bi meme canavarın olur.
İnşallah canım ya valla çok istiyorum öyle olmasını. Ağzına doğru memeyi sıkıyorum süt geldiğini görünce kendi isteğiyle alıyor ağzına ama daha emmiyoruz bekliyor ağzına sıkayım diye :)))

Kulak asmayarak çokta iyi yapıyorsun canim. Seni emmeye başlayınca bu olmaz diyenleri gelip görmek isterdim :) insanlar destek olmuyor tamam neyse de köstek barı olmasalar ne güzel olur
Haklısın canım öyle bir konuşuyorlar ki sanki cani anneyim ben çocuğu zevk alarak ağlatıyorum. Alıştırma bardağına alışmaz dediler şimdi ondan kendisi tutarak içiyor. Bunu görünce de emziği bırakmaz demeye başladılar emziksiz uyumaya başladık. Bunu görüyorlar hala boşuna diyorlar sinir oluyorum. Şuan tek sorunumuz gece uyanınca emziksiz dalmıyor tekrar onu da hallederiz yakında herhalde :)

Canım benimki de aynı ufak kek kaliplariyls oynuyor plastik. Artık oyuncak almamaya karar verdik hiç ilgisini çekmiyor , sürekli pusette eline veriyorum ama atıyor
Oyun halisindaki oyuncaklari araba koltugunun mama sandalyesinin kemerine takiyorum gittigimiz yerde rahat ediyoruz disarida,mutfakta...ben cok oyuncak almadim.sadece gelisimine katki edecek seyler aldim simdilik.cingirakli corap bileklik oyum halisi bi de zeka karti var.simdi kucuk top almayi dusunuyorum sıktikca kaslari gelissin diye...bir de daha buyuyunce aktivite masasi

Benimkide ayni canim ya bende senin gibi yapıyorum bi sure ara veriyorum sonra tekrar oynamaya başlıyor. Su şişesi, buzdolabı poşeti birde tesbih ile oynamayı çok seviyor. Değişik zevkleri var bu bebislerin :)
Buzdolabi posetini de cok sevdi ama burda komsumuzun bebegi kucukken posetle oynarken bogazina kacmis nefes alamamis onu anlattiktan sonra vermedim bir daha. Sen de dikkat et yaninda olmadigin zamanlarda verme Allah korusun.

Oyuncak almamak en mantiklisi :) bizim oyuncaklarin cogu hediye geldi yoksa ben de cok almazdim. He bir de esimin oyuncak hobisi var :))) surekli her gordugu oyuncagi almak istiyor cocuk gibi bu aralar onu ikna etme cabalarindayim :)

Ben de baslamadim ama hic birsey dondurmadim. Dondurucuya giren her gidanin vitamin mineral degerini az da olsa kaybettigini okumustum. Bulundugumuz donemin sebze meyvelerini yesin mahrum kalmak gibi dusunme bence :)

Alışınca sen kendini kurtarmaya uğraşırsın canım. İlk iki ay mama desteğiyle besledim bende oğlumu. Senin gibi çok uğraştım başta. Annem kv. Dem de dahil herkes sütüm konusunda destek olucana ben onları ikna etmeye çalıştım sütüm emerse çoğalacak diye. Çok mama yanlısı insan var.ama ben inandım ve yılmadım dediğim gibi şimdi meme canavarım var. İnşallah seninde olur ki olucana inanıyorum ben. Kimseyi takma sütüne ve memelerine güven

Benim bebişte çok çabuk sıkılıyo oyuncaklarından. Benim su şişem çok dikkatini çekiyor. TEsbihe dikkat et canım nolur nolmaz kopmaz ama gene de korkutuyor beni :)

İnşallah canım artmaya başladı sütüm zaten. Gece emzik emmeyi de bırakırsak memeye döneriz gibi geliyor. Az zamanda çok yol katettik. İnşallah yakında tamamen başlarız emmeye. Destekleriniz için çok teşekkür ederim buraya girip yorumlarınızı okuyunca daha güçlü hissediyorum kendimi iyi ki varsınız

Biogaia kullanan anneler.sizinde şişe içindeki sıvı donuyor mu. Az kullandım biliyorum bitmedi ama damlamiyor sanırım dondu

Aynen canım bende top havuzu alacağım zeka kartları nasıl memnunmusun canım ben henüz almadım bende almayı düşünüyorum

Biogaia kullanan anneler.sizinde şişe içindeki sıvı donuyor mu. Az kullandım biliyorum bitmedi ama damlamiyor sanırım dondu
Bu damlanın kapağı açıldıktan sonra bi ay süresi var sonrasında atın damlayı çöpe. Bende 2 şişe kullandım sonlara dogru şok zor damlıyor azaldığı içindir diye düşünürdüm hep.

Slmhtp aynen kimseyi takma varsin cocugun kucaga alissin.ben simdi ek gidadan kiskaniyorum oglumu.hamdolsun emiyor.emdikce artiyor sut.ve artirmanin bir suru yolu var vazgecmedigin surece.humanalar var...galactago damla var..hatta usutup hasta oldugumda sutum azalacak diye korkmustum dr strath cold diye bitkisel bir damla verdi iyilesene kadar kullandim;aman allahim sag gogsum o gunden beri costu. Sut artirici besinleri 2 3 gune bir degistirdim.mesela 2 3 gun havuclu tarcinli kek ten sonra gun 2 3 yatmadan once dereotu kasar yulafli omlet yedim.tahin helvasi ; bulgur pilavi...hic pes etme...ek gidaya basladik sanki baslamamisiz gibi hala emiyor masallah.

Aynen canım bende top havuzu alacağım zeka kartları nasıl memnunmusun canım ben henüz almadım bende almayı düşünüyorum
Cok faydali cok dikkatini cekiyor.elinden birakmiyor kemiriyor biraz da:) hikayeler uyduruyorum.sarkilar uyduruyorum.en son balik resminde " aman melekem kavur baliklari" derken buldum kendimi:)

Cok faydali cok dikkatini cekiyor.elinden birakmiyor kemiriyor biraz da:) hikayeler uyduruyorum.sarkilar uyduruyorum.en son balik resminde " aman melekem kavur baliklari" derken buldum kendimi:)

Çok eglenceliymis ne güzel evet anne olmak bazen sacmalamaktir kendimi tanıyamıyorum çok komik durumlara sokuyorlar sonra da şaşkın şaşkın gözümüzün içine bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…