- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.861
Buzdolabi posetini de cok sevdi ama burda komsumuzun bebegi kucukken posetle oynarken bogazina kacmis nefes alamamis onu anlattiktan sonra vermedim bir daha. Sen de dikkat et yaninda olmadigin zamanlarda verme Allah korusun.
Oyuncak almamak en mantiklisi :) bizim oyuncaklarin cogu hediye geldi yoksa ben de cok almazdim. He bir de esimin oyuncak hobisi var :))) surekli her gordugu oyuncagi almak istiyor cocuk gibibu aralar onu ikna etme cabalarindayim :)
Ben de baslamadim ama hic birsey dondurmadim. Dondurucuya giren her gidanin vitamin mineral degerini az da olsa kaybettigini okumustum. Bulundugumuz donemin sebze meyvelerini yesin mahrum kalmak gibi dusunme bence :)
çok teşekkür ederim hemen bakayım :)Canım instagram da baldananne hesabı var. Uykuyla ilgili çok güzel paylaşımları var . Oraya bakmanı tavsiye ederim
ne güzel seninki duruyormuş benim kız tek başına asla durmuyor yaa yanında durur pış pış da yaparım sıkıntı değil ama uyku saatleri düzenli olup öyle uyusa keşkeCnm tam bi egitim.diyemem ama ben ilk bas ayakta sallamaktan sit pata gectim baya ise yaradi sonrada yataginda yalniz birakip odadan cikmayi d3nedim ve gordum ki karni toksa ayaklariyla coraplariyla ohnaya oynaya uyuyor kndi kendine ama karni tok deilse kiyameti kopariyor eskisi gibide deil yeme istegi keyfi yiyor eskiden son damlasina kadar diymak istiyordu sonra uyumak iatiyordu simdi oyle olsa hep kndi kendine uyur ama nerdee boulede olunca bazen doyurma uyutma 1 saati bjluyor bazen 5 dak hala bi duzen yok ama ayakta sallamaktan iyidir die dusunuyorum
evet dişler de çok zorluyor bebişleriBen bi ara pış pışpışlayarak uyutmaya çalıştım 10 dk uyuyup çok ağlayarak kalkınca bıraktım şimdi dişler çıkıyor tam çıksın tekrar öyle denicem çünkü meme de yada sallanarak uyuyr 40 dk yı geçmiyor 2 veya 3 kere uyuyor toplam 2
3. Saat uyumuyor gündz çok uykusuz bitkin oluyor malesef
memede uyuması da iyi bence ama en azından 10 da yatırıyorum diyorsunuz bu bile çok iyi vallaCanım çok istedik ama gel gitler çok fazla olduğu için düzen olmadı malesef meme de uyuyor benim ki ne zaman isterse ama her gece mutlaka saat 10 da yatağa çıkarıyoruz
bizde de durum aynı :) düzensizlik üzerine :)Ben hic bir duzen oturtamayanlardanim, hatta bir ara bizimki sadece bebek arabasinda uyuyordu. Cok sukur iki haftadir kucaktada uyuyor :) saatleride kendi istegine gore ayarliyor
Bende 2. şişeyi kullanıyorum daha önceki de donmus gibi kaldı onu attım bunu aldım buda böyle olunca sorayım dedim.Bu damlanın kapağı açıldıktan sonra bi ay süresi var sonrasında atın damlayı çöpe. Bende 2 şişe kullandım sonlara dogru şok zor damlıyor azaldığı içindir diye düşünürdüm hep.
Allah yardımcıları olsun inşallahKızlar Kaan şuan ameliyatta saat 3 te içeri alınmış müsait olanlar dualarını eksik etmesin inşallah
Kuru kayısıdan marmelat yapıp verebilirsin. Emziriyorsan kendin de ye sütünden geçerOnlardan da verdim havucu hiç sevmedi ağzına bile sokmak istemedi kaşığı eliyle ittirdi patatesi sevdi ama kabız olunca onu da kestim bal kabağı tatlı olduğu için yer kesin zor bu ek gıda işi ya
Ben sayısız ya şadi çekiyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin.kaanı anne babasıyla kavuştursunKızlar Kaan şuan ameliyatta saat 3 te içeri alınmış müsait olanlar dualarını eksik etmesin inşallah
Allahım yardım etsin .inşallah güzel haberler gelir .Kızlar Kaan şuan ameliyatta saat 3 te içeri alınmış müsait olanlar dualarını eksik etmesin inşallah
Kızlar Kaan şuan ameliyatta saat 3 te içeri alınmış müsait olanlar dualarını eksik etmesin inşallah
Seneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .Kızlar merhaba kış sebzeleri veya meyveleri donduran var mi? Yazın bebeğe vermek için. Ben henüz ek gıdaya baslamadim 7. Ayına gelmeden bir iki hafta önce başlamayı düşünüyorum ,bunlardan mahrum kalsın istemiyorum .
Kuru soğanı nasıl verdin çiğ mi, fırınlanmış mı, buhardan mıSeneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .
Canim aparat her boyutta ki tencereye oluyor mu
Seneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .
Kızlar merhaba kış sebzeleri veya meyveleri donduran var mi? Yazın bebeğe vermek için. Ben henüz ek gıdaya baslamadim 7. Ayına gelmeden bir iki hafta önce başlamayı düşünüyorum ,bunlardan mahrum kalsın istemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?