2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canimm aslında haklısın ne bilim en azından balkabagini koyayim dedim . Hiç birşey taze şeyin yerini tutmaz tabiki emin olamadım sormak istedim çok sağol tavsiyen için canim

ne güzel seninki duruyormuş benim kız tek başına asla durmuyor yaa yanında durur pış pış da yaparım sıkıntı değil ama uyku saatleri düzenli olup öyle uyusa keşke

evet dişler de çok zorluyor bebişleri

Bende 2. şişeyi kullanıyorum daha önceki de donmus gibi kaldı onu attım bunu aldım buda böyle olunca sorayım dedim.

Onlardan da verdim havucu hiç sevmedi ağzına bile sokmak istemedi kaşığı eliyle ittirdi patatesi sevdi ama kabız olunca onu da kestim bal kabağı tatlı olduğu için yer kesin zor bu ek gıda işi ya
Kuru kayısıdan marmelat yapıp verebilirsin. Emziriyorsan kendin de ye sütünden geçer
Ben kendim her gün yiyorum sütünden geçiyor
yemezsem kakasını yapmıyor

Seneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .

Kuru soğanı nasıl verdin çiğ mi, fırınlanmış mı, buhardan mı

enginarın yapraklarını sıyırmaya bayılırım, geçtiğimiz gün okurken denk geldim bebekler de çok severmiş :)

öyle bir düşüncem olmamıştı, mevsimindekileri yemesi yeterli gibi geliyor belki daha ilerki aylarda yıllarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…