- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.021
ben yaptırdım yarın sonuçları alacağım.inşallah olumlu sonuç alırım.iyi düşün iyi olsun.benim tanıdıklarım var.ikili test negatif çıkan ama çocular çok sağlıklı doğdu.maşallahları var.dua et Allah en iyisini bilir.merak edeceğime yaptırayım dedim bende.
Ayy maşallah ya. Rabbim sağlık versin de bir hafta ileri üç gün geri bişi olmaz.benim sat 9 aralık ultrasonda da tam gününe göre çıkıyodu ilginç olan son gittiğimizde sat dan daha büyük çıktıbakalım bu hafta ne çıkıcak.
Bende hala karamsarım ama pazartesi yaptıracağım sanırım. Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin bebeği nesağlıklı günler güzel anneler.bugun 12+4 deyim son doktor randevumda ıkılı testı yaptırıp yaptırmayacagımı sordu doktorum.bizde yaptırmaktan yana değildik.benım gıbı yaptırmayan anneler var mı?ya korkuorum negatıf bırsey duymaktan ve gebelıgmın stres altında gecmesınden.netıcede ne aldırmayı dusunurum ne de zaten kesınlıgı olmayan bır teste guvenıp hareket etmeyı..siz ne düşünüyosunuz acaba?
Memurum ozel degil ve sendikayada sordum. Calisma saatlerimiz oyle oldugu icin is yerinin o sekilde calistirma hakki varmis. Normalde 8 saatten fazla calistirma yasak zaten isin o kusmiba girsek cikamayiz.Ya Kıyamam. Aslında dava açsan kazanirsin.bir. aldı gebe kadın günde en fazla 7,5saat çalıştırılabilir.hatta işi agır sa daha hafif bir işe ücretinde kesinti olmadan geçebilir.
Ama işte kuralların ucu acik ve ne yazık ki isveren kebdine gore esnetiyor.
Ocean mummy icinde diger folik asit ve vitaminlerde var. Dra soyle multi vitamin verirse onunla fazla gelircanım ben omega3 e karar verdim ocean mummy aldım diğer takviyeleri de cumartesi doktora gidicem ayarlar sanırım diğerlerini
Desene ozel kamu farketmiyor,herkes kendine göre ayarliyorMemurum ozel degil ve sendikayada sordum. Calisma saatlerimiz oyle oldugu icin is yerinin o sekilde calistirma hakki varmis. Normalde 8 saatten fazla calistirma yasak zaten isin o kusmiba girsek cikamayiz.
Merak ettim hangi bakanlıktasınızMemurum ozel degil ve sendikayada sordum. Calisma saatlerimiz oyle oldugu icin is yerinin o sekilde calistirma hakki varmis. Normalde 8 saatten fazla calistirma yasak zaten isin o kusmiba girsek cikamayiz.
Ay kiyamam senin durumun daha da zormuş. Allah yardımcın olsun canimben eczanede çalışıyorum günde 10-11 saat bir de nöbet olan günler gece 12ye kadar nöbet tutuyorum
Saglik bakanliginda. Resmi tatilde yasal haktir ama Yatan hastalar ildugu icin 24 saat acik vardiyali oldugu icin Resmi tatildede izin olmuyor. O yuzden yasal haklardan tam yararlanilmiyorMerak ettim hangi bakanlıktasınız
24 haftaya kadar gece nobeti var 16 saat ise gitmek icin evden cikma cikarken nobet teslimi eve gidis saatler suriyor. Bide 24 haftadan sonra gunduze geciyoruz.ben eczanede çalışıyorum günde 10-11 saat bir de nöbet olan günler gece 12ye kadar nöbet tutuyorum
Ay kiyamam senin durumun daha da zormuş. Allah yardımcın olsun canim
24 haftaya kadar gece nobeti var 16 saat ise gitmek icin evden cikma cikarken nobet teslimi eve gidis saatler suriyor. Bide 24 haftadan sonra gunduze geciyoruz.
Tahmin ettim etmiştim anca sağlık bakanlığı olur. Aslında şey olmaz mı mesela öğretmen Arkadaylar nöbet tutamaz raporu alıyorlar. Sizde böyle bişi yapıp Hakkı'nızı arayabilirsinizSaglik bakanliginda. Resmi tatilde yasal haktir ama Yatan hastalar ildugu icin 24 saat acik vardiyali oldugu icin Resmi tatildede izin olmuyor. O yuzden yasal haklardan tam yararlanilmiyor
Canım baş Ağrı'n illa bişeye bağlı olmaya bilir çok üstüne düşünme. Beni migren var ve şu an progestan içiyorum zaten migreni olanlar dikkatli kullansın yazıyor 2 günde bir migrenim tutuyor tabi bunu sigara dumanı da tetikliynBaş ağrısı yaşayan arkadaşlar.
Ben kendimde bişey farkettim.aç kaldığımda başım ağrıyor benim.özellikle akşamları başım ağrıyordu.dün akşam yemek yedim başımın ağrısı kesildi.
Acaba tansiyonum mu çıkıyor yada düşüyor.bundan dolayıda olabilir bilemedim.
24 haftaya kadar tutuluyor cnm . Yasada 24 haftaya kadar gece calistirilabilir yaziyor zaten. Susn ucretsiz uzindeyim cok sukur. Anca oglumla ugrasiyorumTahmin ettim etmiştim anca sağlık bakanlığı olur. Aslında şey olmaz mı mesela öğretmen Arkadaylar nöbet tutamaz raporu alıyorlar. Sizde böyle bişi yapıp Hakkı'nızı arayabilirsiniz
Canım baş Ağrı'n illa bişeye bağlı olmaya bilir çok üstüne düşünme. Beni migren var ve şu an progestan içiyorum zaten migreni olanlar dikkatli kullansın yazıyor 2 günde bir migrenim tutuyor tabi bunu sigara dumanı da tetikliyn
Dediğiniz gibiyse Fazla mesai yaptırılamaz demek oluyor. Haftalık 45 saat. Günlük 7,5 haftalık 45 saat oluyor.Canım o doğum izni oluyor.
benim bahsettiğim gebe çalışan günde en fazla 7;5 saat çalışabilir uygulaması hakkında.
evet canım ben de araştırdım o yüzden yarın ocean mummy i göstericem doktora bakalım o ne diyecekOcean mummy icinde diger folik asit ve vitaminlerde var. Dra soyle multi vitamin verirse onunla fazla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?