2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

İnşalah güzel sonuçlarla karşılsırsın canım benım ıcınde cok gec degıl hala karar degıstırırsem zamanım varmış doktorum oyle soyledı bıraz daha dusunucem galıba

Bende hala karamsarım ama pazartesi yaptıracağım sanırım. Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin bebeği ne

Memurum ozel degil ve sendikayada sordum. Calisma saatlerimiz oyle oldugu icin is yerinin o sekilde calistirma hakki varmis. Normalde 8 saatten fazla calistirma yasak zaten isin o kusmiba girsek cikamayiz.

Baş ağrısı yaşayan arkadaşlar.
Ben kendimde bişey farkettim.aç kaldığımda başım ağrıyor benim.özellikle akşamları başım ağrıyordu.dün akşam yemek yedim başımın ağrısı kesildi.
Acaba tansiyonum mu çıkıyor yada düşüyor.bundan dolayıda olabilir bilemedim.

Ay kiyamam senin durumun daha da zormuş. Allah yardımcın olsun canim

Hatta hiç unutmicam regl olmam lazımdı o aksam da nöbet var, heyecanlıyım çok acaba gecikicek mi diye. Ama nasıl yoğun, tuvalete zor gittim unuttum test yapmayı. Oturamıyoruz bile. Sonra gittim zar zor tuvalete test yapıcam tuvaletim gelmiyo baktım hemen çift çizgi çıktı nasıl heyecanlıyım anlatamam bir geldim banko başına ana baba günü eczane. ertesi gün eve girerken apartmanın emrdivenlerinden düştüm popo üstü mosmor oldu kalçam. o kadar badire atlattım ama maşallah bebeğim annesine tutundu bu da böyle bi anımdı

Saglik bakanliginda. Resmi tatilde yasal haktir ama Yatan hastalar ildugu icin 24 saat acik vardiyali oldugu icin Resmi tatildede izin olmuyor. O yuzden yasal haklardan tam yararlanilmiyor
Tahmin ettim etmiştim anca sağlık bakanlığı olur. Aslında şey olmaz mı mesela öğretmen Arkadaylar nöbet tutamaz raporu alıyorlar. Sizde böyle bişi yapıp Hakkı'nızı arayabilirsiniz

Canım baş Ağrı'n illa bişeye bağlı olmaya bilir çok üstüne düşünme. Beni migren var ve şu an progestan içiyorum zaten migreni olanlar dikkatli kullansın yazıyor 2 günde bir migrenim tutuyor tabi bunu sigara dumanı da tetikliyn

Tahmin ettim etmiştim anca sağlık bakanlığı olur. Aslında şey olmaz mı mesela öğretmen Arkadaylar nöbet tutamaz raporu alıyorlar. Sizde böyle bişi yapıp Hakkı'nızı arayabilirsiniz
24 haftaya kadar tutuluyor cnm . Yasada 24 haftaya kadar gece calistirilabilir yaziyor zaten. Susn ucretsiz uzindeyim cok sukur. Anca oglumla ugrasiyorum

Migren çok daha zordur yaa.bende sinüzitte var.belki oda tetikliyodur.gebelikte baş ağrısı damarlardaki kan akışının fazlalığından dolahıAllah kolaylık versin.bende geçenlerde bi ortamda sigara dumanına maruz kaldım.sabaha kadar öksürdüm çok rahatsız oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…