2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
seyyav inşallah sürecimizi sorunsuz geçiririz rabbim hepimize yardımcı olsun

Merhaba arkadaşlar salı günü de benim ikili testin olacak TSH degerim benim de 0.0030 du doktorum hipertroid bebeğe zarar vermez anneye çarpıntı yapar dedi hipotroid yani değer yüksekse bebeğe zararı olur dedi

Melekleriniz cennete gitmiş Allah sabrını kuvvetini versin inşallah, @ayparcasi86 sonuçların güzel gelir umarım

seyyav inşallah sürecimizi sorunsuz geçiririz rabbim hepimize yardımcı olsun

Merhaba arkadaşlar salı günü de benim ikili testin olacak TSH degerim benim de 0.0030 du doktorum hipertroid bebeğe zarar vermez anneye çarpıntı yapar dedi hipotroid yani değer yüksekse bebeğe zararı olur dedi

Melekleriniz cennete gitmiş Allah sabrını kuvvetini versin inşallah, @ayparcasi86 sonuçların güzel gelir umarım

Allah bu bebegini saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim.

Allah sanada saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah.

İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımiza alırız cocuklarimizi

Kızlar o kadar midem yanıyorki anlatamam. Faridim iyice. Gece de uyandiriyor. 12 bitince mide ilacı kullanabilecekmiyiz adını buraya yazmak istemiyorum bildiğimiz ilaclar var ya reflü için

Kızlar o kadar midem yanıyorki anlatamam. Faridim iyice. Gece de uyandiriyor. 12 bitince mide ilacı kullanabilecekmiyiz adını buraya yazmak istemiyorum bildiğimiz ilaclar var ya reflü için
Aksam yiyip yatmayin. Basiniz biraz yuksekte olsun. Aksam yemekten sonra maden suyu icin.

Canım karbonhidratlar mide yanmasını arttırıyor ben azalttım hamur işlerini azaldı benim

Kizlar gunaydn uzun zamanfr yazmiyodum umarim hepiniz iyisinizdir tabi bebislerinz daha iyidr bzde 3ayi bitirdik hayirlisiyla cumartesi kontrole gtcez bebisimizi gorucex

Günaydın kızlar . Güzel ve sapsağlıklı bir hafta olsun bizler ve bebişlerimiz için . Sizler sağlık ocağına gittiniz mi hiç? Beni bugün aradılar gelmen lazım kayıt yaptrman lazım acilen diye . 14. Haftadan sonra kayıt yapmıyorlarmış . Haberim yoktu ,sağlık ocağına gitmem gerektiğini bilmiyordum . Çok önemli mi acaba ?

Gecmis olsun ve gozun aydin canim veren Allah alan Allah vardir bir bildigi ne guzel demissin.Bendede dun aksam kahverengi leke geldi bu sabah dr a geldik 8.haftada kalbi durmus hic birsey hissetmedim en ufacik..Rabbim sabir versin bizlere tum bebek bekleyen arkadaslarima da saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Evet canım sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekli ilerleyen haftalarda aşı takibi için. Tetenoz aşısı falan yapacaklar ilerleyen haftalarda

benim bulantılara 1 haftadır mide yanması ve ekşimeler de eklendi.. doktorum gaviscon şurup önerdi onu içiyorum günde 3 kez içebiliyorum.. biraz olsun rahatlatıyor.. hatta 1 şişe bitti, 2. yi aldım :s

çok geçmiş olsun cnm. allah sabır versin.tez zamanda toparla kendini. yenisine odaklan. bir sürü kişi bu durumu yaşıyo. emin ol yenisi gelince unutuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…