- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.061
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim topikte.aslinda 13 hafta bitene kadar yazmayacaktim hala biraz endişelerim var ama hayırlısı. (İlk bebeğini 13.haftaliskken kaybetmiştim ....) Bugün 11+0 olduk:) şükürler olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza alırız.
Merhaba arkadaşlar salı günü de benim ikili testin olacak TSH degerim benim de 0.0030 du doktorum hipertroid bebeğe zarar vermez anneye çarpıntı yapar dedi hipotroid yani değer yüksekse bebeğe zararı olur dedi
Geçmiş olsun cnm. Bende 6 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Allaha şükürler olsunki yeni gelen herseyi unutturuyor. Bende trombofili paneli testinde heterozigot çıkmıştı. Kabda pıhtılaşmaya yatkınlık yani. Kanama olduğu için iğneleri bıraktık. Önümüzdeki hafta tekrar başlıycaz. Allahım bebeklerimize sağlık versin
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim topikte.aslinda 13 hafta bitene kadar yazmayacaktim hala biraz endişelerim var ama hayırlısı. (İlk bebeğini 13.haftaliskken kaybetmiştim ....) Bugün 11+0 olduk:) şükürler olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza alırız.
Merhaba arkadaşlar salı günü de benim ikili testin olacak TSH degerim benim de 0.0030 du doktorum hipertroid bebeğe zarar vermez anneye çarpıntı yapar dedi hipotroid yani değer yüksekse bebeğe zararı olur dedi
Geçmiş olsun cnm. Bende 6 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Allaha şükürler olsunki yeni gelen herseyi unutturuyor. Bende trombofili paneli testinde heterozigot çıkmıştı. Kabda pıhtılaşmaya yatkınlık yani. Kanama olduğu için iğneleri bıraktık. Önümüzdeki hafta tekrar başlıycaz. Allahım bebeklerimize sağlık versin
Allah bu bebegini saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim.amin inşallah. Aslında ben hiç yazmasaydim, yani endişe yaratmak istemiyorum kimseye. Bir kez olması gene olacağı anlamına gelmez. Okuyup kendine endişe yapmaycaksan yazayım?? Çünkü veren Allah alan Allah, bir lokma nasibi olana hiç bir şey engel olmaz..benim yavrumun yokmuş... Benimki az rastlanandan.. her şey yolunda idi en son 10+1 de bebeğimi gördüm.ters giden hiç bir durum yoktu. Sonra 12+5 te kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu bebeğimin 10+5 te kaldığını gördük... Ne kanama, ne ağrı ne sızı ne kramp hiç bir şey yoktu her şey yolunda idi.. zaten sebep bulamadılar. Raporunda sebepsiz kalp durması yazıyordu.. Yani hamdolsun.. başta zordu sonra zamanla allah yardim etti yaralarimizi sardik... Şimdi Allah bebeğimin kardeşini yolladı:) 11+1 :) her şey güzel olacak ınş. Kendimize hep pozitif mesaj verelim insallah
Allah sanada saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah.Geçmiş olsun cnm. Bende 6 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Allaha şükürler olsunki yeni gelen herseyi unutturuyor. Bende trombofili paneli testinde heterozigot çıkmıştı. Kabda pıhtılaşmaya yatkınlık yani. Kanama olduğu için iğneleri bıraktık. Önümüzdeki hafta tekrar başlıycaz. Allahım bebeklerimize sağlık versin
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımiza alırız cocuklarimiziseyyav inşallah sürecimizi sorunsuz geçiririz rabbim hepimize yardımcı olsun
Melekleriniz cennete gitmiş Allah sabrını kuvvetini versin inşallah,Whiteswan34 sonuçların güzel gelir umarım
Kızlar o kadar midem yanıyorki anlatamam. Faridim iyice. Gece de uyandiriyor. 12 bitince mide ilacı kullanabilecekmiyiz adını buraya yazmak istemiyorum bildiğimiz ilaclar var ya reflü için
Dün gece öksürük krizine tutuldum. Uykumdan uyandım ve çok öksürdüm. Bebeğim de rahatsız oldu ki uyandı ve 5-6 kez tıktık vurdu karnıma ilk defa hissettim.
Aksam yiyip yatmayin. Basiniz biraz yuksekte olsun. Aksam yemekten sonra maden suyu icin.Kızlar o kadar midem yanıyorki anlatamam. Faridim iyice. Gece de uyandiriyor. 12 bitince mide ilacı kullanabilecekmiyiz adını buraya yazmak istemiyorum bildiğimiz ilaclar var ya reflü için
Kızlar o kadar midem yanıyorki anlatamam. Faridim iyice. Gece de uyandiriyor. 12 bitince mide ilacı kullanabilecekmiyiz adını buraya yazmak istemiyorum bildiğimiz ilaclar var ya reflü için
Gecmis olsun ve gozun aydin canim veren Allah alan Allah vardir bir bildigi ne guzel demissin.Bendede dun aksam kahverengi leke geldi bu sabah dr a geldik 8.haftada kalbi durmus hic birsey hissetmedim en ufacikamin inşallah. Aslında ben hiç yazmasaydim, yani endişe yaratmak istemiyorum kimseye. Bir kez olması gene olacağı anlamına gelmez. Okuyup kendine endişe yapmaycaksan yazayım?? Çünkü veren Allah alan Allah, bir lokma nasibi olana hiç bir şey engel olmaz..benim yavrumun yokmuş... Benimki az rastlanandan.. her şey yolunda idi en son 10+1 de bebeğimi gördüm.ters giden hiç bir durum yoktu. Sonra 12+5 te kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu bebeğimin 10+5 te kaldığını gördük... Ne kanama, ne ağrı ne sızı ne kramp hiç bir şey yoktu her şey yolunda idi.. zaten sebep bulamadılar. Raporunda sebepsiz kalp durması yazıyordu.. Yani hamdolsun.. başta zordu sonra zamanla allah yardim etti yaralarimizi sardik... Şimdi Allah bebeğimin kardeşini yolladı:) 11+1 :) her şey güzel olacak ınş. Kendimize hep pozitif mesaj verelim insallah
Evet canım sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekli ilerleyen haftalarda aşı takibi için. Tetenoz aşısı falan yapacaklar ilerleyen haftalardaGünaydın kızlar . Güzel ve sapsağlıklı bir hafta olsun bizler ve bebişlerimiz için . Sizler sağlık ocağına gittiniz mi hiç? Beni bugün aradılar gelmen lazım kayıt yaptrman lazım acilen diye . 14. Haftadan sonra kayıt yapmıyorlarmış . Haberim yoktu ,sağlık ocağına gitmem gerektiğini bilmiyordum . Çok önemli mi acaba ?
benim bulantılara 1 haftadır mide yanması ve ekşimeler de eklendi.. doktorum gaviscon şurup önerdi onu içiyorum günde 3 kez içebiliyorum.. biraz olsun rahatlatıyor.. hatta 1 şişe bitti, 2. yi aldım :sKızlar o kadar midem yanıyorki anlatamam. Faridim iyice. Gece de uyandiriyor. 12 bitince mide ilacı kullanabilecekmiyiz adını buraya yazmak istemiyorum bildiğimiz ilaclar var ya reflü için
çok geçmiş olsun cnm. allah sabır versin.tez zamanda toparla kendini. yenisine odaklan. bir sürü kişi bu durumu yaşıyo. emin ol yenisi gelince unutuyorsun.Gecmis olsun ve gozun aydin canim veren Allah alan Allah vardir bir bildigi ne guzel demissin.Bendede dun aksam kahverengi leke geldi bu sabah dr a geldik 8.haftada kalbi durmus hic birsey hissetmedim en ufacik..Rabbim sabir versin bizlere tum bebek bekleyen arkadaslarima da saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Sağol canım o zamn ben gidip hemen kaydımı yaptırayımEvet canım sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekli ilerleyen haftalarda aşı takibi için. Tetenoz aşısı falan yapacaklar ilerleyen haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?