- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.981
gözünaydın canım.. Rabbim sağlık sıhhatle kollarımza almayı nasip etsinnİkili test sonucu icin dr aradi iyi gelmis sonuc cok sukur. Ozel test 3 lu ve 4 luye gerekoyokmus. Allah a emanet bundan sonrada
Amin insallah cnmgözünaydın canım.. Rabbim sağlık sıhhatle kollarımza almayı nasip etsinn
İkili test sonucu icin dr aradi iyi gelmis sonuc cok sukur. Ozel test 3 lu ve 4 luye gerekoyokmus. Allah a emanet bundan sonrada
13+2 cnm bi. İnsallah iyi cikar seninkide. Stressiz gecirelimhadi gözün aydın
ben cumartesi günü alıcam 2li sonucumu
sen kaçıncı haftadaydın ?
Buda benim kuzum gecen haftaki kontrolden 12+2 deydik ozaman doktor pipi göremedim buyuk ihtimal kiz dedi. Oglumda 13.haftada belli olmuştu cinsiyet.
Ölçmüştür rutin kontrolde.Kızlar ikili tarama yapmak istemedim Dr un bebeğin ense kalınlığına da bakmadı böyle bişey yaşayan oldu mu
Bana hiç bişey demedi cnm ölçmedi eşine suyuna baş popo uzunluğuna vücuduns baktı o kadarÖlçmüştür rutin kontrolde.
Elhamdulillah bitirdik ya. Benim instağramımda sadece en yakınlarım var sadece Bi kere adımıza değil bebeğimizi de içeren Bi davetiye almıştık onu paylaştımGünaydın Anneler ve Anne adayları zaman nasıl geçiyor çoğumuz 1. trimesteri bitirdik. Hayırlı olsun :) Sosyal medyada paylaşıp bildiren var mı aranızda?
Kızlar ikili tarama yapmak istemedim Dr un bebeğin ense kalınlığına da bakmadı böyle bişey yaşayan oldu mu
Elhamdulillah bitirdik ya. Benim instağramımda sadece en yakınlarım var sadece Bi kere adımıza değil bebeğimizi de içeren Bi davetiye almıştık onu paylaştım
Çok tatlı maşallah kuzucuğa :) ama cinsiyet için erken değil mi biraz belki pipisi henüz büyümemiştir annesi :)Buda benim kuzum gecen haftaki kontrolden 12+2 deydik ozaman doktor pipi göremedim buyuk ihtimal kiz dedi. Oglumda 13.haftada belli olmuştu cinsiyet.
cici anne ve cici baba yazıyorduAa çok nezaketli insanlarmış :) ne tatlı bir düşünce ben herhalde cinsiyeti belli olunca paylaşırım
Ben de emseye gidiyorum Gülcan hanıma ikili testim yarın tsh yüksekliğim oldu 4 e çıkmış onun içinde dahiliyeye gidicem yarın siz de mi emseye gidiyorsunuz ?C
cici anne ve cici baba yazıyordu. Yanı içinden nasıl gelirse öyle yap canım. Doktor işini kafanda oturtabildin mi emseye giden sendin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?