2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim baş ağrım yok kızlar ama 12.hafta civarlarında baş ağrıları olabiliyormuş normalmiş yani..Size bir tavsiyem var bu konuyla ilgili..Banyoya girdiğinizde tam çıkarken sağ ve sol ayağınıza soğuk tutun..Peygamber efendimizin sünnetidir..Baş ağrısına ve vücut zindeliğine iyi geliyor..

Buda benim kuzum gecen haftaki kontrolden 12+2 deydik ozaman doktor pipi göremedim buyuk ihtimal kiz dedi. Oglumda 13.haftada belli olmuştu cinsiyet.

Eklentiler

• IMG-20170302-WA0018.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 96
Günaydın Anneler ve Anne adayları zaman nasıl geçiyor çoğumuz 1. trimesteri bitirdik. Hayırlı olsun :) Sosyal medyada paylaşıp bildiren var mı aranızda?

Günaydın Anneler ve Anne adayları zaman nasıl geçiyor çoğumuz 1. trimesteri bitirdik. Hayırlı olsun :) Sosyal medyada paylaşıp bildiren var mı aranızda?
Elhamdulillah bitirdik ya. Benim instağramımda sadece en yakınlarım var sadece Bi kere adımıza değil bebeğimizi de içeren Bi davetiye almıştık onu paylaştım

Düşük olan bebişimi çok erkenden ve büyük hevesle yayın yapmıştım resmen. Şu an çok yakınlarım biliyor yanlızca. Bi süre daha söylemeyi düşünmüyorum. P.tesi ikili test için gidicem. Benim için dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş. Bu bepeğimi sağlıkla alayım kucağıma. İnşallah hepimizin bebeği önce sağlıklı sonra hayırlı evlat olsunlar.

Ben sosyal medyada paylaşmayı düşünmüyorum açıkçası..İlerde karnım büyüme başladığında fotolardan farkedeceklerdir zaten.. :) Bizimde haftaya çarşamba ense kalınlığına bakılacak..11+6 oluyoruz..Umarım sorunsuz sağlıklı haberler alırız hepimiz..

C

cici anne ve cici baba yazıyordu . Yanı içinden nasıl gelirse öyle yap canım. Doktor işini kafanda oturtabildin mi emseye giden sendin galiba
Ben de emseye gidiyorum Gülcan hanıma ikili testim yarın tsh yüksekliğim oldu 4 e çıkmış onun içinde dahiliyeye gidicem yarın siz de mi emseye gidiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…