2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bugun gittim cinsiyetini öğrenmek için sölemedi doktor ultrason goruntusene bakarmısınız kızlar yorumlarınızı bkliyorum :))

Eklentiler

• 20170310_105550.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 82
Selam hanimlar herkes iyidir umarim

Aman ne guzel maasallah ilk gebeligim oyleydi sorunsuzdu,arkadaslar demisler zaten bende diyeyim tadini cikar uyku depola bol bol saglikla kucagina alirsin insaallah.

İkili test sonucu icin dr aradi iyi gelmis sonuc cok sukur. Ozel test 3 lu ve 4 luye gerekoyokmus. Allah a emanet bundan sonrada
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.

Kalp krizini onluyomus sunnet oldugunu biliyodum basagrisini bilmiyodum canim.aliskanligimdir her banyo bitiminde ayaklarima soguk su tutarim.

Bizim de 2li testimiz sorunsuz çok şükür darısı bekleyenlerin başına
Gozun aydin canim insaallah hepimizin iyi cikar sonuclari.
Amin insaallah saglikla sihhatle canim ben soylememistim bunuda yeni soyledim yakinlarima

C

cici anne ve cici baba yazıyordu . Yanı içinden nasıl gelirse öyle yap canım. Doktor işini kafanda oturtabildin mi emseye giden sendin galiba

Emseydeki doktorun ilgisizliğinden ötürü Pendik Bölgeye karar verdim fiyatlar toplamda yarısından bile az. Mustafa Bey var orda faceden ekledim sorularımı sordum hep cevap aldım. Artık oraya gideceğim Haftaya ilk muayenem olacak Mustafa Beyle

Ben de emseye gidiyorum Gülcan hanıma ikili testim yarın tsh yüksekliğim oldu 4 e çıkmış onun içinde dahiliyeye gidicem yarın siz de mi emseye gidiyorsunuz ?
Yok canım ben gitmiyorum Bi arkadaş gidiyordu memnun değildi. Geçmiş olsun gebelikte bazen yükseliyorluy galiba

Kizlar bende iki gn once gttim cok sukur iyidi bebegim 15.haftamdaydim ve doktoru bi gnluk baska ultrasona almislardi cok kotuydu goruntu pipi falan yoktu ortada cizgi var ama bu haftada iki cinsiyettede olabiliyor dedi yaniltmak istemem sonradan belki pipi gorunur dedi sizce ortada cizGi ne demek yaa bilen varmi oglum 11.haftada gostermisti ne gzelll

Amin hep beraber inşallah

Hanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım şuan decavit ile duofer kullanıyorum takviye,birde tiroid ilacı kullanıyorum tiroid problemim olduğu için ama omega 3 almayı düşünüyorum den

Merhaba kızlar. Herkse hayırlı cumalar. Sosyal medyadan bahsedilmis.ben de yayınlamayı düşünmüyorum. Bir arkadasin daha dedigi gibi zaten fotoğraflarda belli oluyor.sadece görüşürüm insanlara söyledim. Şehir dışındaki yakın arkadaşlarıma bile hala söylemedim.
Bu arada geçen gün süpriz akşam is yemeği çıktı. Sefime hamile olduğumu ve gitmek istemedigimi söyledim. Aynı gün müdürume de söyledim.insan kaynaklarina Henüz bildirmedim. Bir iki hafta sonra onlara da bildireceğim ve yasal haklarım neler onları öğreneceğim

Bazı işyerlerinde yedi buçuk saat çalıştırıp erken yolluyor.yasada gebe ve emzikli bayan gunde en fazla 7;5 saat xaliair diyor.ama haftalik calisma suresini de doldurmali diye ucunu acik birakmislar sizin işyerlerinizde özel uygulama var mi?

Selam anneler dün ikili tarama için gittim.sonuçlar beş gün sonraymış . Önünü dönmedi bir türlü rüşvet olarak çikolata verdik yokkk oralı bile olmadı :) umarım sonuçlar sağlıklı çıkar bütün bebeklerinde. İş yerin de 4 ay sgk asgari ücret verdiğini duymuştum.

Memurum ilk gebeligimde hafta sonu gunluk 12 saat calistirdilar. eleman ihtiyaci oldugunu soyluyorlR haftalik yada gunluk calisma saatin su kadarmış yaralanamiyorsun.

merhaba kızlar
biz dün itibariyle 3. ayımızı tamamen bitirdik son reglim 9 aralıktı
yarın ikili test sonucumu alacağım, heyecanlıyım. her sabah 6 gibi kurulu saatmişcesine şişmiş bir karınla kalkıyorum
sanki anne kalk wc ni yap diyo ben ki 7,30 da zor kalkan insanım

Canım o doğum izni oluyor.
benim bahsettiğim gebe çalışan günde en fazla 7;5 saat çalışabilir uygulaması hakkında.

Canım seninle sat aynı. Ama benim yumurtlama geç olmuş 11+6 yım şu an. Adetime göre 13 fakan olmam gerek. Sen ne durumdasın

Memurum ilk gebeligimde hafta sonu gunluk 12 saat calistirdilar. eleman ihtiyaci oldugunu soyluyorlR haftalik yada gunluk calisma saatin su kadarmış yaralanamiyorsun.
Ya Kıyamam. Aslında dava açsan kazanirsin.bir. aldı gebe kadın günde en fazla 7,5saat çalıştırılabilir.hatta işi agır sa daha hafif bir işe ücretinde kesinti olmadan geçebilir.
Ama işte kuralların ucu acik ve ne yazık ki isveren kebdine gore esnetiyor.

Ayda bir gün kesinti olmaksızın doktor iznin var canım diğer 32 37 haftayı biliyorsundur

Canım seninle sat aynı. Ama benim yumurtlama geç olmuş 11+6 yım şu an. Adetime göre 13 fakan olmam gerek. Sen ne durumdasın

benim sat 9 aralık ultrasonda da tam gününe göre çıkıyodu ilginç olan son gittiğimizde sat dan daha büyük çıktı bakalım bu hafta ne çıkıcak.

sağlıklı günler güzel anneler.bugun 12+4 deyim son doktor randevumda ıkılı testı yaptırıp yaptırmayacagımı sordu doktorum.bizde yaptırmaktan yana değildik.benım gıbı yaptırmayan anneler var mı?ya korkuorum negatıf bırsey duymaktan ve gebelıgmın stres altında gecmesınden.netıcede ne aldırmayı dusunurum ne de zaten kesınlıgı olmayan bır teste guvenıp hareket etmeyı..siz ne düşünüyosunuz acaba?

ben yaptırdım yarın sonuçları alacağım.inşallah olumlu sonuç alırım.iyi düşün iyi olsun.benim tanıdıklarım var.ikili test negatif çıkan ama çocular çok sağlıklı doğdu.maşallahları var.dua et Allah en iyisini bilir.merak edeceğime yaptırayım dedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…