- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.001
Aman ne guzel maasallah ilk gebeligim oyleydi sorunsuzdu,arkadaslar demisler zaten bende diyeyim tadini cikar uyku depola bol bol saglikla kucagina alirsin insaallah.Çok şükür bana hiç eziyeti olmadı, sakin bir çocuk mu olacak acaba?Ya sorma o unutmalarla ani kalkmalarım vardı o an sancı giriyordu, birileri hatırlatmasa, aman sen kaldırma aman sen eğilme demeseler ben unuturuyorum gebeliği.
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.İkili test sonucu icin dr aradi iyi gelmis sonuc cok sukur. Ozel test 3 lu ve 4 luye gerekoyokmus. Allah a emanet bundan sonrada
Kalp krizini onluyomus sunnet oldugunu biliyodum basagrisini bilmiyodum canim.aliskanligimdir her banyo bitiminde ayaklarima soguk su tutarim.Benim baş ağrım yok kızlar ama 12.hafta civarlarında baş ağrıları olabiliyormuş normalmiş yani..Size bir tavsiyem var bu konuyla ilgili..Banyoya girdiğinizde tam çıkarken sağ ve sol ayağınıza soğuk tutun..Peygamber efendimizin sünnetidir..Baş ağrısına ve vücut zindeliğine iyi geliyor..
Gozun aydin canim insaallah hepimizin iyi cikar sonuclari.Bizim de 2li testimiz sorunsuz çok şükür darısı bekleyenlerin başına
Amin insaallah saglikla sihhatle canim ben soylememistim bunuda yeni soyledim yakinlarimaDüşük olan bebişimi çok erkenden ve büyük hevesle yayın yapmıştım resmen. Şu an çok yakınlarım biliyor yanlızca. Bi süre daha söylemeyi düşünmüyorum. P.tesi ikili test için gidicem. Benim için dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş. Bu bepeğimi sağlıkla alayım kucağıma. İnşallah hepimizin bebeği önce sağlıklı sonra hayırlı evlat olsunlar.
C
cici anne ve cici baba yazıyordu. Yanı içinden nasıl gelirse öyle yap canım. Doktor işini kafanda oturtabildin mi emseye giden sendin galiba
Yok canım ben gitmiyorum Bi arkadaş gidiyordu memnun değildi. Geçmiş olsun gebelikte bazen yükseliyorluy galibaBen de emseye gidiyorum Gülcan hanıma ikili testim yarın tsh yüksekliğim oldu 4 e çıkmış onun içinde dahiliyeye gidicem yarın siz de mi emseye gidiyorsunuz ?
Amin hep beraber inşallahSelam hanimlar herkes iyidir umarim
Aman ne guzel maasallah ilk gebeligim oyleydi sorunsuzdu,arkadaslar demisler zaten bende diyeyim tadini cikar uyku depola bol bol saglikla kucagina alirsin insaallah.
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.
Kalp krizini onluyomus sunnet oldugunu biliyodum basagrisini bilmiyodum canim.aliskanligimdir her banyo bitiminde ayaklarima soguk su tutarim.
Gozun aydin canim insaallah hepimizin iyi cikar sonuclari.
Amin insaallah saglikla sihhatle canim ben soylememistim bunuda yeni soyledim yakinlarima
Canım şuan decavit ile duofer kullanıyorum takviye,birde tiroid ilacı kullanıyorum tiroid problemim olduğu için ama omega 3 almayı düşünüyorum denHanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Memurum ilk gebeligimde hafta sonu gunluk 12 saat calistirdilar. eleman ihtiyaci oldugunu soyluyorlR haftalik yada gunluk calisma saatin su kadarmış yaralanamiyorsun.Bazı işyerlerinde yedi buçuk saat çalıştırıp erken yolluyor.yasada gebe ve emzikli bayan gunde en fazla 7;5 saat xaliair diyor.ama haftalik calisma suresini de doldurmali diye ucunu acik birakmislar sizin işyerlerinizde özel uygulama var mi?
canım ben omega3 e karar verdim ocean mummy aldım diğer takviyeleri de cumartesi doktora gidicem ayarlar sanırım diğerleriniCanım şuan decavit ile duofer kullanıyorum takviye,birde tiroid ilacı kullanıyorum tiroid problemim olduğu için ama omega 3 almayı düşünüyorum den
Canım o doğum izni oluyor.Selam anneler dün ikili tarama için gittim.sonuçlar beş gün sonraymış . Önünü dönmedi bir türlü rüşvet olarak çikolata verdik yokkk oralı bile olmadı :) umarım sonuçlar sağlıklı çıkar bütün bebeklerinde. İş yerin de 4 ay sgk asgari ücret verdiğini duymuştum.
Canım seninle sat aynı. Ama benim yumurtlama geç olmuş 11+6 yım şu an. Adetime göre 13 fakan olmam gerek. Sen ne durumdasınmerhaba kızlar
biz dün itibariyle 3. ayımızı tamamen bitirdik son reglim 9 aralıktı
yarın ikili test sonucumu alacağım, heyecanlıyım. her sabah 6 gibi kurulu saatmişcesine şişmiş bir karınla kalkıyorum
sanki anne kalk wc ni yap diyo ben ki 7,30 da zor kalkan insanım
Ya Kıyamam. Aslında dava açsan kazanirsin.bir. aldı gebe kadın günde en fazla 7,5saat çalıştırılabilir.hatta işi agır sa daha hafif bir işe ücretinde kesinti olmadan geçebilir.Memurum ilk gebeligimde hafta sonu gunluk 12 saat calistirdilar. eleman ihtiyaci oldugunu soyluyorlR haftalik yada gunluk calisma saatin su kadarmış yaralanamiyorsun.
Ayda bir gün kesinti olmaksızın doktor iznin var canım diğer 32 37 haftayı biliyorsundurMerhaba kızlar. Herkse hayırlı cumalar. Sosyal medyadan bahsedilmis.ben de yayınlamayı düşünmüyorum. Bir arkadasin daha dedigi gibi zaten fotoğraflarda belli oluyor.sadece görüşürüm insanlara söyledim. Şehir dışındaki yakın arkadaşlarıma bile hala söylemedim.
Bu arada geçen gün süpriz akşam is yemeği çıktı. Sefime hamile olduğumu ve gitmek istemedigimi söyledim. Aynı gün müdürume de söyledim.insan kaynaklarina Henüz bildirmedim. Bir iki hafta sonra onlara da bildireceğim ve yasal haklarım neler onları öğreneceğim
Canım seninle sat aynı. Ama benim yumurtlama geç olmuş 11+6 yım şu an. Adetime göre 13 fakan olmam gerek. Sen ne durumdasın
ben yaptırdım yarın sonuçları alacağım.inşallah olumlu sonuç alırım.iyi düşün iyi olsun.benim tanıdıklarım var.ikili test negatif çıkan ama çocular çok sağlıklı doğdu.maşallahları var.dua et Allah en iyisini bilir.merak edeceğime yaptırayım dedim bende.sağlıklı günler güzel anneler.bugun 12+4 deyim son doktor randevumda ıkılı testı yaptırıp yaptırmayacagımı sordu doktorum.bizde yaptırmaktan yana değildik.benım gıbı yaptırmayan anneler var mı?ya korkuorum negatıf bırsey duymaktan ve gebelıgmın stres altında gecmesınden.netıcede ne aldırmayı dusunurum ne de zaten kesınlıgı olmayan bır teste guvenıp hareket etmeyı..siz ne düşünüyosunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?