- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.081
Allah yardım etsin canım . Üzülme Sağlıklısın inşallah tekrar olur . Kalbini ferat tut .Allahım hepimize sağlıklısını , hayırlısını versin .Gecmis olsun ve gozun aydin canim veren Allah alan Allah vardir bir bildigi ne guzel demissin.Bendede dun aksam kahverengi leke geldi bu sabah dr a geldik 8.haftada kalbi durmus hic birsey hissetmedim en ufacik..Rabbim sabir versin bizlere tum bebek bekleyen arkadaslarima da saglikla kucagina almayi nasip etsin..
bende az önce aradım sağlık ocağını kaydımı yaptılar. verem aşısı sadece sağlık ocağında yapılıyor dediler. bebeüin aşılarını da yapıyolarmış.Günaydın kızlar . Güzel ve sapsağlıklı bir hafta olsun bizler ve bebişlerimiz için . Sizler sağlık ocağına gittiniz mi hiç? Beni bugün aradılar gelmen lazım kayıt yaptrman lazım acilen diye . 14. Haftadan sonra kayıt yapmıyorlarmış . Haberim yoktu ,sağlık ocağına gitmem gerektiğini bilmiyordum . Çok önemli mi acaba ?
Normalde hamilelikten önce reflünüz varmiydi? Ben cuma 12 olcam ve o gun gidince belki banada verir surupbenim bulantılara 1 haftadır mide yanması ve ekşimeler de eklendi.. doktorum gaviscon şurup önerdi onu içiyorum günde 3 kez içebiliyorum.. biraz olsun rahatlatıyor.. hatta 1 şişe bitti, 2. yi aldım :s
Yemiyorum hamur işi gene oluyor.Canım karbonhidratlar mide yanmasını arttırıyor ben azalttım hamur işlerini azaldı benim
Bunların hepsini gunlerdir yapıyorum. Farketmiyor canım.Aksam yiyip yatmayin. Basiniz biraz yuksekte olsun. Aksam yemekten sonra maden suyu icin.
Hayır bir zararı Yok. Benimki de 3 gün ileride görünüyordu ama daha önceki kontrollerde sat ile aynıydı. Dr bunun zaman zaman değişebileceğini söyledi.Merhaba kızlar kontrole gittim bugün ense kalınlığına bakıldı herşey normalmış çok şükür. Ama bir sorum var. SAT a göre 12+5 ama ultrasona göre 12+3 görünüyo. Bunun bi zararı var mı?
14. Hafta bitmiş 15. Haftaya girmiş oluyorsun. Ben 12+3 te falan 13 haftalık diyorum.Ya birşey sorucam ben bugün 14+0 oldum 15. Haftalık mı hamile oluyorum kagam karıştı bunlardan biri bana açık açık yazabilir mi
Hayır bir zararı Yok. Benimki de 3 gün ileride görünüyordu ama daha önceki kontrollerde sat ile aynıydı. Dr bunun zaman zaman değişebileceğini söyledi.
Ben canım .sürekli karnım şiş patlamaya hazır balon gibiyim bende . Ne zaman geçer acaba ?gaz sıkıntısı yaşayan var mı aranızda ?
Hımm o zaman ben bir an önce yaptırayım kaydımıbende az önce aradım sağlık ocağını kaydımı yaptılar. verem aşısı sadece sağlık ocağında yapılıyor dediler. bebeüin aşılarını da yapıyolarmış.
Tebrikler..Anne babasına hayırlı evlat olsun canım..2. KIZIM OLACAK İNŞALLAH
Ben canım .sürekli karnım şiş patlamaya hazır balon gibiyim bende . Ne zaman geçer acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?