2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah yardım etsin canım . Üzülme Sağlıklısın inşallah tekrar olur . Kalbini ferat tut .Allahım hepimize sağlıklısını , hayırlısını versin .

Ya birşey sorucam ben bugün 14+0 oldum 15. Haftalık mı hamile oluyorum kagam karıştı bunlardan biri bana açık açık yazabilir mi

bende az önce aradım sağlık ocağını kaydımı yaptılar. verem aşısı sadece sağlık ocağında yapılıyor dediler. bebeüin aşılarını da yapıyolarmış.

benim bulantılara 1 haftadır mide yanması ve ekşimeler de eklendi.. doktorum gaviscon şurup önerdi onu içiyorum günde 3 kez içebiliyorum.. biraz olsun rahatlatıyor.. hatta 1 şişe bitti, 2. yi aldım :s
Normalde hamilelikten önce reflünüz varmiydi? Ben cuma 12 olcam ve o gun gidince belki banada verir surup

Merhaba kızlar kontrole gittim bugün ense kalınlığına bakıldı herşey normalmış çok şükür. Ama bir sorum var. SAT a göre 12+5 ama ultrasona göre 12+3 görünüyo. Bunun bi zararı var mı?

Merhaba kızlar kontrole gittim bugün ense kalınlığına bakıldı herşey normalmış çok şükür. Ama bir sorum var. SAT a göre 12+5 ama ultrasona göre 12+3 görünüyo. Bunun bi zararı var mı?
Hayır bir zararı Yok. Benimki de 3 gün ileride görünüyordu ama daha önceki kontrollerde sat ile aynıydı. Dr bunun zaman zaman değişebileceğini söyledi.

Mrb kızlar..Umarım herkesin keyfi yerindedir..Ben kendimi bikaç gündür şişmiş davul gibi hissediyorum...Kabızlık ve gaz sıkıntısı oluyor.. Onun dışında mide bulantısı ve istifralar devam ediyor.. yorgunluk ve uykusuzluk hali var hep üzerimde..İlerleyen aylarda çok ağırlaşacakmışım gibi içimde bir his var..

Merhaba kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum cuma günü 12 +4 dü bugün devlet hastanesine gittim 13 haftalık olması gerekirken 12+4 kalp atışı herşeyi normal derdi iki ultrason arasında fark olur mu benim durumumu yaşayan varmı aranızda kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…