2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

hiç kafanı takma benim her gittiğimde değişik çıkıyo bi SAT günümdeki hesapladığım çıkıyo bazen 2-3 gün farklı çıkıyo normal bunlar

Kızlar sizce cinsiyetimiz ne tahmin yapabilecek olan var mı? :)

Eklentiler

• IMG_20170313_171045.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 95
2. KIZIM OLACAK İNŞALLAH

Oyy 15. haftada belli olmuş benim bu hafta söyledi 14+1 ken kız dedi ama acaba kesin midir ?

ben de aynı durumdayım. kilolu hamile kaldığım iin daha da sıkıntı yapıyo

merhaba kızlar alacaklarımızla ilgili fikirleri bir başlıkta irleştirmek için bir sayfa açtım lütfen girin yorumlarınızı bekliyorum :)

Selam kızlar bende bugün kontrole gittim cinsiyeti söyleyecekti ama bebiş kesenin bir kenarına toplanmıştı göremedi.Nisan başına randevu verdi.Bu arada geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor 13+2 gözüküyor

çok geçmiş olsun cnm. allah sabır versin.tez zamanda toparla kendini. yenisine odaklan. bir sürü kişi bu durumu yaşıyo. emin ol yenisi gelince unutuyorsun.
Sagol canim insaallah saglikli evlatlar nasip olsun herkese..

Allah yardım etsin canım . Üzülme Sağlıklısın inşallah tekrar olur . Kalbini ferat tut .Allahım hepimize sağlıklısını , hayırlısını versin .
Amin insaallah canim sagolasin..uzulmemek insanin elinde olmuyor hemen toparlanmayi diliyorum Allahtan..birde kimsenin modunu dusurmekte istemiyorum herkes kucagina saglikla sihhatle alsin sorunsuz olsun insaallah...

Ben uyanamıyorum dunyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…