- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.101
Merhaba kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum cuma günü 12 +4 dü bugün devlet hastanesine gittim 13 haftalık olması gerekirken 12+4 kalp atışı herşeyi normal derdi iki ultrason arasında fark olur mu benim durumumu yaşayan varmı aranızda kafam karıştı
2. KIZIM OLACAK İNŞALLAH
Mrb kızlar..Umarım herkesin keyfi yerindedir..Ben kendimi bikaç gündür şişmiş davul gibi hissediyorum...Kabızlık ve gaz sıkıntısı oluyor.. Onun dışında mide bulantısı ve istifralar devam ediyor.. yorgunluk ve uykusuzluk hali var hep üzerimde..İlerleyen aylarda çok ağırlaşacakmışım gibi içimde bir his var..
Tamam o zaman dogru söylüyormuşum sağol canım14. Hafta bitmiş 15. Haftaya girmiş oluyorsun. Ben 12+3 te falan 13 haftalık diyorum.
Biz bilmeyiz de, bunla ilgili konu açmışlardı :)Kızlar sizce cinsiyetimiz ne tahmin yapabilecek olan var mı? :)
Biz bilmeyiz de, bunla ilgili konu açmışlardı :)
Ben de bakayım dedim de bulamadım kaybetmişim konuyuPardon canım açmışlar konu görmemişim :) bide ben sohbet olsun diye yazdım tahmin etmek yada tecrübeli olan vardır belki diye bilemememiz normal zaten :)
Sagol canim insaallah saglikli evlatlar nasip olsun herkese..çok geçmiş olsun cnm. allah sabır versin.tez zamanda toparla kendini. yenisine odaklan. bir sürü kişi bu durumu yaşıyo. emin ol yenisi gelince unutuyorsun.
Amin insaallah canim sagolasin..uzulmemek insanin elinde olmuyor hemen toparlanmayi diliyorum Allahtan..birde kimsenin modunu dusurmekte istemiyorum herkes kucagina saglikla sihhatle alsin sorunsuz olsun insaallah...Allah yardım etsin canım . Üzülme Sağlıklısın inşallah tekrar olur . Kalbini ferat tut .Allahım hepimize sağlıklısını , hayırlısını versin .
Tebrik ederim :) Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah2. KIZIM OLACAK İNŞALLAH
Ben uyanamıyorum dunyadaMrb kızlar..Umarım herkesin keyfi yerindedir..Ben kendimi bikaç gündür şişmiş davul gibi hissediyorum...Kabızlık ve gaz sıkıntısı oluyor.. Onun dışında mide bulantısı ve istifralar devam ediyor.. yorgunluk ve uykusuzluk hali var hep üzerimde..İlerleyen aylarda çok ağırlaşacakmışım gibi içimde bir his var..
Canim kız gibi görünüyor doktor hiç tahmin yapmadi miKızlar sizce cinsiyetimiz ne tahmin yapabilecek olan var mı? :)
Merhaba arkadaşlar bende eylul annesi olacağım ins.
Hosbulduk 12+3 deyim bugun itibariyle bir oğlum var ins buda kız olur diyorumhoşgeldinn :) kaçıncı haftadasın ?
Hosbulduk 12+3 deyim bugun itibariyle bir oğlum var ins buda kız olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?